landy 22.12.05, 21:02 a mowia ze bieda w gorzowie jest straszna zwlaszcza budrys tu wlosy wyrywa z tego powodu ciekawe co ci ludzie robia w sklepach moze zwiedzaja budrys? bo na zakupy nie maja przeciez pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty paranoja... 23.12.05, 01:27 Czy ci ludzie nie wiedzieli ze zblizaja się Świeta? Czy zrobienie zakupów na weekend + jeden dzień to taki wielki prblem? Przeciez nie zeżra więcej niz w normalny dzień!!! Idiotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zostaw auto poza centrum IP: *.ed.shawcable.net 23.12.05, 01:58 Hey landy, Zapomnieli, ze sa biedni.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Zostaw auto poza centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:19 >Nerwowo będzie też pod hipermarketami. Najbardziej oblegane są sklepy Tesco >przy ul. Górczyńskiej i Słowiańskiej. No tak, pozostałe 10 gorzowskich hipermarketów jest mniej obleganych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: Zostaw auto poza centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 11:09 Zostaw auto poza centrum łatwiej je oskubać. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Zostaw auto poza centrum 23.12.05, 12:27 Oj Landy, Landy - coś Ci się pokręciło;) Ja jedynie przypomniałem pewnemu radnemu, że te "marne" pieniądze, które sobie przyznali, to niekiedy kwartalny dochód niejednej gorzowskiej rodziny. Wkurzył mnie, gdy zaczął kręcić, że ta kwota, to i tak niewielki procent jego dochodów... Rodzina Benka bo nadęcie identyczne? No i Benek, we własnej osobie, neguje wszelki inwestycje (teraz nawet budowę dróg!), bo Gorzowa na to nie stać, no i Gorzowian by z nich korzystać:) Ja osobiście uważam, że jak na polskie miasto, tej wielkości - Gorzów w handlu i usługach, prezentuje się nieźle. Fakt, mamy duuuuuużą szarą strefę. Pozdrawiam przedświątecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Zostaw auto poza centrum 23.12.05, 13:47 no nie wkurzaj sie tak juz przeciez zarty sobie robie wiem ze dziala na ciebie jak plachta na byka to ci czasem jakis cytacik podrzuce z gostka ;))) swoja droga w sprawie szpitala mial racje jak widac po efektach pracy nik i jakiejs komisji konkursowej a to sie czesto na naszym forum nie zdarza zeby przed faktem podac jakies dane i sie one potwierdzily Odpowiedz Link Zgłoś