Dodaj do ulubionych

Pink Floyd...

25.12.05, 22:48
Co wy kur/wa wiecie o życiu...

Własnie Kaczkowski puszcza Floydow... tego słuchaliśmy ponad 20 lat temu...
większość z tych z ktorymi sluchalem - juz nie żyje...

Wesołych Świat... dla tych których juz nie ma... niedługo do was dołącze...
Obserwuj wątek
    • Gość: ant777 Re: Pink Floyd... IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.05, 23:45
      WERTY nie pij tyle. I myślę że jesteś na tyle mądry że nie ćpasz.

A Floyd-y są OK
      • pretymarekp jak on jest mądrym to stalin był wielki-----hiiiii 03.01.06, 20:25
    • jola00 Re: Pink Floyd... 25.12.05, 23:52
      Hmmm...niedlugo? Chyba przesadzasz (?) ...
      • Gość: ant777 Re: Pink Floyd... IP: *.gorzow.mm.pl 26.12.05, 00:13
        pożal wertego i pogłaszcz go po łepetnce, bo dziecko tego bardzo pragnie :)

wiem o co chodzi. rodzina znów nie trafiła z prezentami.
        werty i co ty zrobisz z kolejną para skarpet i z płynem po goleniu?
        • e_werty Re: Pink Floyd... 26.12.05, 00:27
          Z powodu świat nie odpowiem ci "wa. ... .. ..."

P.S.

płyn po goleniu dam tesciowej...

a skarpety... Takze jej - bo ja bardzo lubie i przykro patrzeć jak gania na
          bosaka...
    • Gość: Danny Re: Pink Floyd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 02:34
      A tak na temat, to A Tribute To Pink Floyd's The Wall w wykonaniu ex-Yesów (czy
      póxniej ex-Asii) cieńkie było. Prawie żadnych własnych intepretacji. Już
      bardziej interesujące jest Comfortably Numb w wykonaniu Scissor Sisters (a'la
      Bee Gees).
      A może Werty znasz jakieś dobre covery Floydów?
      • e_werty Re: Pink Floyd... 28.12.05, 09:26
        Nie lubie cowverów...
        • Gość: open Re: Pink Floyd... IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.05, 12:46
          a ostanie dziełko perkusisty kamandy(po czesku Skupiny) Pinka Flyda czytał ???
          Polecam, dużo ciekawych tematów z tamtych czasów
          • danny_boy Re: Pink Floyd... 29.12.05, 14:29
            Książka czy płyta? Pierwsza płyta była mocno jazzująca, a jaka jest (jeśli
            jest) ta nowa?
    • Gość: CIA Ostrzeżenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:44
      Hy... Rafał Ponikowski... szukaja cię?
      wiadomosci.onet.pl/3689,8,0,pokaz.html
      moze kto mu przekazę info...
      • calama ale mi podobny......... 06.01.06, 22:36
        chyba w poprzednim wcieleniu,hehehhe
        • Gość: marek Re: ale mi podobny......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:44
          Merzena? czyzbys kupiła sobie kompa? Rafal ci ne pozwoli...
          • calama Re: ale mi podobny......... 06.01.06, 22:50
            Gość portalu: marek napisał(a):

> Merzena? czyzbys kupiła sobie kompa? Rafal ci ne pozwoli...

Do Marzeny to jestem tak podobna jak gościu ze zdjęcia do Rafała. Nie - nawet
            dużo mniej.
            • Gość: marek Re: ale mi podobny......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:00
              aaa to jesteś mala z duzym biustem i masz zeza? no i nie klniesz jak szewc?
    • pretymarekp pijak pijak!!!!!:_))))))))-i to ten ,kktóry jest 03.01.06, 20:29
      bezkarny na chlewie u michnika------------------------
      icha?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • pretymarekp [...] 03.01.06, 20:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • pretymarekp sam jesteś pink floyd! 03.01.06, 20:30
      e_werty napisał:

> Co wy kur/wa wiecie o życiu...
      >
      > Własnie Kaczkowski puszcza Floydow... tego słuchaliśmy ponad 20 lat temu...
      > większość z tych z ktorymi sluchalem - juz nie żyje...
      >
      > Wesołych Świat... dla tych których juz nie ma... niedługo do was dołącze...
      • pretymarekp flojd;-)))))))))))))))))))))))0 06.01.06, 19:15
        • andrzejusa Re: flojd;-)))))))))))))))))))))))0 06.01.06, 22:30
          a ja mysle ze e_werty nie zartuje , chyba znika na dobre.
          nic niestety nie dodam bo jestem niewierzacy i nie wiem co w
          takich sytuacjach trzeba powiedziec
          • calama werty - vaja con dias 06.01.06, 22:37
            • calama vaya con dios 06.01.06, 22:38
              Calama byka zrobiła! ale jaja ;)
              I to takiego?!?!?!
              • andrzejusa Re: vaya con dios 06.01.06, 22:44
                coz , calama , kazdemu zdaza sie byka zrobic , nic strasznego
                ale ja lacina (tak mysle) nie wladam tak czy tak
                • andrzejusa Re: vaya con dios 06.01.06, 22:47
                  przepraszam , przepraszam ale to chyba hiszpanski?
                  chyba ze to cos innego , poddaje sie!
                  • calama Re: vaya con dios 06.01.06, 22:51
                    andrzejusa napisał:

> przepraszam , przepraszam ale to chyba hiszpanski?
                    > chyba ze to cos innego , poddaje sie!

Tak bez walki się poddajesz? A od czego jest net? Nie tylko do gadulców ;)

I BTW poszukaj co to calama. :)
                    • andrzejusa Re: vaya con dios 07.01.06, 21:01
                      calama , czesc , sorry ale ja wcale w internecie biegly nie jestem
                      po prostu potrafie cos napisac i tyle.
                      to IBTW nic mi niestety nie mowi
                      coz ja na to moge?
                      • Gość: scott1 Re: vaya con dios IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 21:15
                        Andrzejusa, to nic innego jak Instytucja Bieglych Tworcow Wypowiedzi. Czyli
                        nasze forum . Zartobliwie pozdrawiam.
                        • andrzejusa Re: vaya con dios 07.01.06, 22:08
                          zartobliwie pozdrawiam rowniez , scott1
                          ale dalej nie wiem co to jest.
                          chyba calama spi
                          • Gość: scott1 Re: vaya con dios IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 22:13
                            Calamanocprzedsoba. Niechajmusiesniakolejnezagadki. Pozdrawiam rownie
                            zartobliwie.
                            • Gość: laik Re: vaya con dios IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:53
                              I Bo Tak Wogóle...
                      • Gość: calama Re: vaya con dios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:28
                        andrzejusa napisał:

> calama , czesc , sorry ale ja wcale w internecie biegly nie jestem
                        > po prostu potrafie cos napisac i tyle.
                        > to IBTW nic mi niestety nie mowi
                        > coz ja na to moge?

oki
                        BTW - by the way - przy okazji
                        vaya con dios - po hiszpańsku "idź z bogiem", i ...jest taki zespół vaya con
                        dios, swego czasu namiętnie słuchałam :)
                        calama - miasto na północy Chile

pozdrawiam

ps. ja lubię zagadki :)
                        • Gość: scott1 Re: vaya con dios IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.06, 11:30
                          Aby bylo smieszniej, to ten zespol pochodzi z Belgii.
                          • andrzejusa Re: vaya con dios 08.01.06, 12:00
                            czesc calama , widze zes milosniczka iberystyki(mysle ze to dobre
                            okreslenie) i martwi mnie to troche bo nawet niewiem jak jest dzien
                            dobry po hiszpansku
                            i co jeszcze gorszego , jezeli chodzi o zagadki to udalo mi sie w
                            zyciu rozwiazac 2 krzyzowki z przyjaciolki( latwiejszych nigdzie nie
                            znajdziesz)
                            • calama Re: vaya con dios 08.01.06, 19:19
                              Nic się nie martw - klikamy po polsku. Moj hiszpanski konczy się właśnie na
                              dzień dobry.
                              Obiecuję nie zadawać już żadnych zagadek.
                              To napisz co Ty lubisz - to już będę wiedziała :)
                              Każdy ma wiele zainteresowań, więc można skupić się na tych wspólnych.
                            • calama Re: vaya con dios 09.01.06, 18:50
                              andrzejusa napisał:

> czesc calama , ..............i martwi mnie to troche ............
                              > i co jeszcze gorszego ..........

I już nie chcesz ze mną rozmawiać? buuuuuuuuu
                              • andrzejusa Re: vaya con dios 09.01.06, 20:32
                                alez calama chce naturalnie chce , tylko co ja na to moge ze
                                zapindalam za dwoch i od czasu do czasu do tego w drodze
                                ale najpierw czesc!
                                cos ci jeszcze napisze : lubie bardzo takie siekniete komedie z
                                flipem i flapem i hit wszechczasow (dla mnie) , gang olsena , a poza
                                tym smiac sie i miec stale bardzo dobry chumor , no i jeszcze zupe
                                ogorkowa , uff.
                                • e_werty Re: vaya con dios 09.01.06, 20:36
                                  Calama - weź sie za niego - ostatecznie to rola starszych kobiet - szkolenie
                                  młodziaków tak aby młodsze kobiety miały z nich pozytek!!!
                                  • calama do werty'ego 09.01.06, 20:43
                                    oj, werty......... niedoczytałeś

od kogo niby jestem starsza? bo od Ciebie i od Andrzeja to jestem młodsza :P

a do starszej pani mi daleko :P

PS.
                                    Nie szukam na forum szczęścia ani przygód :P
                                    Mam w realnym świecie :P
                                • calama Re: vaya con dios 09.01.06, 20:47
                                  andrzejusa napisał:

> cos ci jeszcze napisze : lubie bardzo takie siekniete komedie z
                                  > flipem i flapem i hit wszechczasow (dla mnie) , gang olsena , a poza
                                  > tym smiac sie i miec stale bardzo dobry chumor , no i jeszcze
                                  zupe
                                  > ogorkowa , uff.

Siekniętych komedii nie lubię,hahahaha. Wolę dobra sensację, thriller. Mało mam
                                  czasu na filmy. Z komedii - to polskie. Albo........romantyczne.
                                  Natomiast śmiać się lubię i to bardzo. A że jestem wesołą optymistką to mało
                                  kiedy się nie uśmiecham.

Z zup - lubię wszystkie kwaskowe ;)
                                  • andrzejusa Re: vaya con dios 09.01.06, 20:55
                                    i tak tez myslalem , ,calama , dlatego mi sie z toba tak fajnie gada
                                    • e_werty Re: vaya con dios 09.01.06, 21:01
                                      "...i tak tez myslalem , ,calama , dlatego mi sie z toba tak fajnie gada.."

no chyba że tak... pasujecie do siebie...jak dwa póldupki... nic dziwnego ze
                                      rosnie nam pokolenie półgłówków - coż mogli odziedziczyc?

Powodzenia - tylko dalczego na moim watku?
                                    • calama Re: vaya con dios 09.01.06, 21:03
                                      andrzejusa napisał:

> i tak tez myslalem , ,calama , dlatego mi sie z toba tak fajnie gada

Tylko jakiś troll nam przeszkadza......
                                      a ja głupia chciałam,żeby wrócił i umilał forum swoim ciętym dowcipem
                                      • e_werty Re: vaya con dios 09.01.06, 21:05
                                        "...umilał forum swoim ciętym dowcipem "

ciety dowcip nigdy nie jst miły gdy nas dotyczy - ciebie cieszyło że innym
                                        docinam - a jak tobie to juz nie pasuje? :)
                                    • calama do andrzejusa 09.01.06, 21:09
                                      andrzejusa napisał:

> i tak tez myslalem , ,calama , dlatego mi sie z toba tak fajnie gada

dlatego,żę lubię inne filmy ? ;)
                                  • e_werty Re: vaya con dios 09.01.06, 20:58
                                    Andrzejusa - weź ja olej - standardowa blondynka w różowych ciuchach -
                                    tak "trendowata"...

"...jestem wesołą optymistką.."

a widziałes "smutne optymistki" - zwłaszcza blondynki?

"Dej se luz" mówić po poznańsku - nic wartego zachodu...

(nie mylić z "wertego zachodu":)
                                    • calama Re: vaya con dios 09.01.06, 21:02
                                      e_werty napisał:

> standardowa blondynka w różowych ciuchach

Nie znasz się na ludziach,hahahahaha :P
                                      • e_werty Re: vaya con dios 09.01.06, 21:03
                                        "...Nie znasz się na ludziach,hahahahaha :P"

i to cie cieszy? czyjes nieszczęście? rzeczywiście głupawy uśmiech jest twoja
                                        cecha...
                                        • calama Re: vaya con dios 09.01.06, 21:07
                                          a to jest nieszcęście źle kogoś ocenić po kilku postach?

oby tylko takie były nieszczęścia :P
                                        • calama Re: vaya con dios 09.01.06, 21:15
                                          e_werty napisał:

> "...Nie znasz się na ludziach,hahahahaha :P"
                                          >
                                          > i to cie cieszy? czyjes nieszczęście? rzeczywiście głupawy uśmiech jest twoja
                                          > cecha...

Niestety ja też mam to "nieszczęście" . Na tobie się nie poznałam :P
                                      • andrzejusa Re: vaya con dios 09.01.06, 21:09
                                        ty , e_werty , to stary piernik jestes i coz ty mozesz wiedziec o
                                        rozowych ciuszkach , ten temat pewnie juz doleko za toba
                                        a przede wszystkim nie mow mi co mam robic
                                        aha i jeszcze na twoim temacie: myslalem ze powazny facet jestes i
                                        jak napisales ze schodzisz , to gdybys zszedl , nic by ci to nie
                                        przeszkadzalo
                                        • e_werty Re: vaya con dios 09.01.06, 21:18
                                          "...myslalem ze powazny facet jestes ..."

... nie myśl - to nie jst namocniejsza twoja cecha - od lat pisze na tym
                                          forum "ostrzezenie" - poszukaj sobie i poczytaj...
                                    • calama dobranoc 09.01.06, 21:18
                                      werty mnie zmęczył
                                      z Andrzejem chciałam porozmawiać, ale jakiś forumkowy werty mąci
                                      spadam poczytać książeczkę
                                      pa!
                                      • andrzejusa Re: dobranoc 09.01.06, 21:25
                                        no i widzisz e_werty cos narobil? zepsules taka dyskusje , a niech cie
                                        i juz nigdy nie wezme tego co piszesz powaznie , nawet gdyby ci sie
                                        udalo cos powaznego napisac
                                        • e_werty Re: dobranoc 09.01.06, 21:46
                                          "...zepsules taka dyskusje ..."

sorry nie wiedzialem ze ten belkot jest dyskusja...

Załóż sobie watek - zjawi sie na pewno...

"...juz nigdy nie wezme tego co piszesz powaznie ..."

i słusznie - kazdy powinie miec swoje zadanie a nie wyczytywac "madrosci" z
                                          forum - jeszcze nie daj Boze Benkowych... brrr
                                      • e_werty Re: dobranoc 09.01.06, 21:43
                                        "...spadam poczytać książeczkę.."

a umiesz czytac?
                                        bo moze to znaczy że mama cipo czyta - w ramach akcji "poczytaj dziecku 20 mnin
                                        dziennie"?
                                        • andrzejusa Re: dobranoc 09.01.06, 21:52
                                          a ty e_werty , ciagle to samo , moze bys plyte podkrecil , bo cos
                                          sie zaciela?
                                          wymysl cos nowego , nie tylko : myslenie jest twoja slaba strona , a
                                          umiesz czytac? itp. to posmieje sie z ciebie razem z toba
                                          • e_werty Re: dobranoc 09.01.06, 22:07
                                            "...to posmieje sie z ciebie razem z toba"

czy wygladam na masochiste? wystarczy ze inni sie ze mnie smieja - sam z
                                            siebie!!!! - to juz by bylo za dużo smiechu...
                                            • andrzejusa Re: dobranoc 09.01.06, 22:11
                                              a widzisz , i tu sie zdecydowanie roznimy!
                                              ja czasami lubie sie posmiac z siebie (choc masochista nie jestem)
                                              wierz mi nic lepiej nie pozwala zwalczyc stresa i poczuc sie lepiej
                                              • e_werty Re: dobranoc 09.01.06, 22:16
                                                '... tu sie zdecydowanie roznimy!"

i cale szczęście - bo już sie obawialem że jestem podobny do ciebie... ufff
                                                • andrzejusa Re: dobranoc 09.01.06, 22:27
                                                  moze i jestes podobny do mnie e_werty , tylko nie chcesz sie do
                                                  tego przed soba przyznac!
                                                  usmiechnij sie chopie , powodow do smutku i zlosci jest zawsze dosc:
                                                  co wcale nie znaczy ze nie nalezy sie usmiechac czy nawat smiac
                                                  najlepiej , powtarzam , smiac sie z samego siebie
                                                  pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka