katschor1 10.01.06, 21:09 republika.pl/myzykrak/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Konkurs 10.01.06, 21:23 "Konkurs...' w ćwiczeniu cierpliwości...? cos ci chyba nie zaskoczyło....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Konkurs 10.01.06, 22:56 > republika.pl/myzykrak/ a) zeby nie moja "upierdliwość", to bym zobacył tylko to, co po kliknieciu rysunku się pojawia. Dopiero zaznaczenie wszystkiego pokazuje, że tam z boku jakieś paski są, odnośniki... nooo, jakby się dobrze przyjrzeć, jakiś tam ciut inny odcień jest... b) to "pod rysunkiem" fajne, c) te gwiazdki troche zbyt europejskie (zwlaszcza nowy_nn), wiesz, ma być 750- lecie Gorzowa, a w Unii to jest ledwo od dwoch lat, wiec ciezko mowic o znaczącym udziale... to już bardziej uzasadniona (choć nie lepsza) byłaby kolorystyka proniemiecka... d) nowy01 vs nowy02 - 1 lepsza, delikatniejsza, 2 za ciemna i zbyt poszarpana... nowy 03 - ta ramka pogarsza.... e) myślę, że nowy_rocz fajne jako oficjalne logo (na stronę, do gazety), a nowy_n lub nowy_1l jako jakieś naklejki, znaczki, itp. choć niestety gubią ten fajny efekt poszarpanego szarego podtła dla orła na białym tle "kartki"... f) może to efekt skalowania, ale na niektórych lepiej wygląda orzełek, na niektórych gorzej (nowy_01l - niby lepiej widać szczególy niż na nowy_n, ale przez to jakoś tak te detale są wyolbrzymione - może podbarwić czerwień na ciemniejszą?) Odpowiedz Link Zgłoś
katschor1 Re: Konkurs 10.01.06, 23:13 To są wersje o niskiej rozdzielczości - takie pod www. A co do Unii - wszak to jest tak naprawde 690 lat Landsbergu i 60 (około) Gorzowa - to jest bardziej rocznica bycia w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Konkurs 11.01.06, 18:34 No, jak pisałem, niektóre graficznie bardziej mi na naklejki wyglądają czy jakieś plakietki, a nie takie logo, co to gdzieś upchnąć delikatnie na stronie, koło znaczka gazety, w materiałach promocyjnych - bo to musi być coś lekkiego, co się to na nazwie gdzieś umieści, to w narożniku tekstu. Co do Uniii - no właśnie, to NIE JEST rocznica bycia w Europie, przynajmniej nie w takiej od żółtych gwiazdek na niebieskim tle... btw nie znam się na historii Gorzowa, ale czy na pewno 690 lat Landsbergu? Bo Gorzów to pewnie takie same "ziemie odzyskane" jak Szczecin, fifty-fifty polsko- niemiecki, a Landsberg to zdecydowanie nazwa niemiecka - czy za (okupacji? ;) polskiej nie miał polskiej nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś