lily25 21.02.06, 13:16 Przedstawienie Matnary jako snobistycznego miejsca zabaw gorzowian, ubawiło mnie nielicho. Toż to zadymiona tancbuda. Osoba, która przygotowała ten opis chyba nigdy nie była w Matnarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spok@ Re: Puby i dyskoteki IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.06, 19:36 Może to tancbuda,ale schodzi się tam czołówka całego gorzowskiego buractwa/w swoim mniemaniu snobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirage dobre opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:53 w sumie niewiele w tgym Gorzowie.... autor ma fantazje? "..bardzo surowy klimat wprowadzają pomarańczowe ściany.." surowy? kojarzy sie moze z Sahara? ja tam lubie Sahare:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: dobre opisy IP: *.gorzow.mm.pl 26.02.06, 16:57 w matnarze snoistyczna jest tylko cena piwa. Bywam we wszystkich i w opisach nalezy przytoczyć ,w którym pubie mogą nawalć się piwem małoletni . Przeoczono jeszcze jeden (może jeden?) -Hades na ul Jancarza ,piwnica cegła ,piwo , muzyka małostrawna klienci mieszani od małolatów do starych podrózników kolejowych hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenak Re: Puby i dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:25 W studni nie można dłygo wysiedzieć śmierdzi papierosami że az w oczy szczypie, a i po powrocie ciuchy (kurtka )jeszcze przez parę godzin śmierdzi - odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Puby i dyskoteki 08.03.06, 16:46 Czy w Gorzowie jest mało knajp? Niekoniecznie. Jak na miasto tej wielkości jest ich całkiem sporo. Nie mówię o dyskotekach bo do nich nie chodzę. Innym natomiast problemem jest styl pubów i bywalcy. Marne życie akademickie tłumaczy wyjątkową ilość buractwa:) Ja mam swoje ulubione miejsca ale ich nie zdradzę, bo konkurencja będzie mnie ścigać. Na pewno nie zastaniecie mnie w Matnarze, MBMie, Metrze, Pozytyvie i Doorsie:) Fahrenheit też powoli się stacza w kierunku plastikowo-różowym, a o niby Ajriszu nie chce mi się nawet pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Puby i dyskoteki IP: *.ed.shawcable.net 08.03.06, 16:59 Hey lily25, Snobizm to "kto" a nie "co"... Rozumiesz??? "Snobizm" nie ma nic wspolego z wystrojem czy popularnoscia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Puby i dyskoteki 11.03.06, 01:02 "...Snobizm to "kto" a nie "co"..." a ten idiota jak zwykle swoje mądrości z "progu wigwamu"... - Snob - to kto. Snobizm to postawa charkteryzujaca snoba - i dotyczy także miejsc w ktorych bywa - a ktore cechuje snobistyczny wystrój i popularność wśród snobów. Jak przystało na wioskowgo przygłupa - nie masz racji... i tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
adanis Re: Puby i dyskoteki 09.03.06, 16:14 Ja tu tylko z malym pytankiem; ktora dyskoteke albo pub polacacie? chodzi szczegolnie o to zeby bylo z kulturka,czysto i dobra atmosfera. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISTURA Świstak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:37 a świstak mimo że siedzi to i tak jest najlepszy...ta sama atmosfera od lat i piffffko tanie <piwo> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GORZOWIANKA Re: Puby i dyskoteki IP: *.ar.szczecin.pl 14.03.06, 00:00 SZKODA ZE NIE MA WSTEPOW NA LEGITYMACJE STUDENCKA JAK W INNYCH MIASTACH, TO SIE NAPRAWDE OPLACA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Puby i dyskoteki 14.03.06, 00:03 "...TO SIE NAPRAWDE OPLACA:))))" ... komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Puby i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:54 studentom;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Puby i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 14:14 melina i siedlisko skinheadów. nie wiemm jak można nazywać to miejsce klubem studenckim. Odpowiedz Link Zgłoś