tegw 27.02.06, 23:18 www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ&search=Stancja Zaczytane z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: Moherowa Inkwizycja !!! IP: *.ztpnet.pl 27.02.06, 23:22 Wczoraj bylo to na forum ZG :) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Moherowa Inkwizycja !!! IP: *.ed.shawcable.net 27.02.06, 23:32 He he he he Swietne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Moherowa Inkwizycja !!! 27.02.06, 23:33 hihihihihi:) normalnie fantastyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Moherowa Inkwizycja !!! IP: *.ed.shawcable.net 27.02.06, 23:52 To jeszcze takie babcie robia???? he he he Podobaja mi sie huliganki jedne... A to slownistwo...od wnukow chyba podlapaly.. Brawo babcie!!! he he he ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Moherowa Inkwizycja !!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.06, 23:04 ale stwierdzają ,że o Nią dba po fotografuje jej p.... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Moherowa Inkwizycja !!! IP: *.ed.shawcable.net 28.02.06, 23:07 Hey open, Moja babcia byla pozadniejsza...ale mniej zabawna...he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Śmieszne babcie? A dla mnie to zwykła tłuszcza 01.03.06, 01:28 chamska i obłudna.Założę się, że są zaciekłymi zwolennikami Radio Maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan A tak nawiasem,święty Bernardzie,"babcia była 01.03.06, 01:31 porządniejsza"...i pewnie poprawniej pisała po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Ja wim lepiej jaka moja babcia byla..... IP: *.ed.shawcable.net 01.03.06, 02:30 Hey kajmakan, Jaka byla moja babcia to ja wiem chyba lepiej... Zadne zasady gramatyczno-ortograficzne tego nie okresla...he he he :) PS. Typo lub niedbalstwo w stukaniu... poRZadny czlowieku... Odpowiedz Link Zgłoś