Dodaj do ulubionych

Kierownik Obiegło odchodzi z pracy

02.03.06, 19:10
Najsympatyczniejszy czlowiek w Gorzowie stawia sobie nowe zadania.20 lat dla
bezdomnych to bardzo duzo.Setki wyrzuconych poza nawias zycia ludzi
zawdziecza Mu wiele.Ten czlowiek jak malo kto nadaje sie do kierowania MOPSem
lub inna tego typu placowka.Nie jest to bowiem urzednik od do.To
woluntariusz.Powodzenia panie Darku...
Obserwuj wątek
    • Gość: jona Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: *.68-136-217.adsl.skynet.be 02.03.06, 19:52
      Skoro skromny to nie zmienil sie przez te lata......(a wiec przeciwienstwo
      Blaszczaka,choc oboje wychowankowie Kazia S-nie mylic z premierem :-)))to byly
      czasy kiedy to zaczynal tam odrabianie sluzby wojskowej,a teraz nawet wyklada w
      szkole.........POWODZENIA na nowej drodze zyciaaaaaaaaaaaaaa
      • Gość: ola Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.06, 20:24
        myslałam, że z Kaziem S to koledzy byli...
        • Gość: Aga Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: 81.190.204.* 02.03.06, 20:29
          Też mi żal, że odchodzi. Tylko on umiał trzymać tam porządek i mores. Szkoda,
          że podjął taką decyzją. A z drugiej strony, może weźmie się za coś okropnego, i
          znając pana Darka wiem, że sobie poradzi. I jakieś kolejne okropieństwo uczyni
          bardziej ludzkim. Pozdrówka Panie Darku.
        • Gość: JONA Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: *.68-136-217.adsl.skynet.be 02.03.06, 22:14
          Napewno znajac Kazia S i troche mniej Darka (bardziej jako harcerza)dalej sa
          kolegami a moze nawet przyjaciolmi,bo przeciez z Kaziem S inaczej nie mozna-
          pewnie teraz czyta i zastanawia sie kto to pisze :-)))a wiec pzdr dla calej
          ekipy (Kazia W i Tomka tezzzzzzzzzzzzzzzzzzz-kupeeeeeeeee lat)choc zeszlismy z
          tematu,ale fajnie,ze sa jeszcze ludzie tacy LUDZCY i nie odbija im woda sodowa
          do glowy jak co niektorym aktorom czytaj Romus
          • Gość: Elunia Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:56
            W razie jakby nie wiedzieli, to im podpowiem, bo to Ty Asiu zasłynęłaś walką o
            papier toaletowy w I LO, prawda?
            • Gość: jona Re:I LO nie na temat IP: *.54-201-80.adsl.skynet.be 03.03.06, 21:28
              Choroba pamiec mam dobra i raczej wszystkie historie i te klasowe i te
              samorzadowe i te czarne i biale-odlotowe i ulotkowe pamietam,ale historii z
              papierem toaletowym nie przypominam sobie :-(.To byly czasy kiedy walczylo sie
              o wszystko jak np o anulowanie akademii z okazji rocznicy rewolucji
              pazdziernikowej wlasnie z Gucia,ktora pewnie teraz uczy prawdziwej historii,ale
              na szczescie wielu fantastycznych belfrow po cichu lub nawet oficjalnie
              (Szwejo,Cwojer-czesc ich pamieci,Szczota,itd)wspieralo nas.Boooffffff troche
              podrozy sentymentalnych,ale naprawde czasem chetnie wracam do tamtych czasow,a
              jak je opowiadam rodzinie czy przyjaciolom to oni i tak nie rozumieja
              niccccccccccccccccc,a to przeciez nasza mlodosc,ktora juz nigdy nie powroci :-
              (((
          • Gość: borkas Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: *.devs.futuro.pl 03.03.06, 13:16
            Noooo, kupeee lat minelo, część ekipy rozjechała sie po Polsce i po swiecie, a
            część została w Gorzowie, ja ich też pamiętam choć mam kilka latek mniej, ach
            co za czasy minęły bezpowrotnie. Pozdrowionka dla wszystkich.
        • Gość: Damian Re: Kierownik Obiegło odchodzi z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:44
          czy ktos wie jak długo ksiegowa za kierownictwa Pana Darka kradła kase?
    • Gość: Bernard Wszyscy chwala a nikt nie zatrzymuje... IP: *.ed.shawcable.net 03.03.06, 05:58
      Puste slowa...choc mile...
      :)
      PS. Mozna bylo powiedziec "NIE" dla rezygnacji!
      • Gość: lak Re: Wszyscy chwala a nikt nie zatrzymuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:14
        Dureń...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka