Gość: Jona IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 18:54 Jak tam udal wam sie dzisiejszy dzien-badz co badz 13 i do tego piatek.Co myslicie o tych i innych przesadach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jona Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 20:43 Tak,tak,ale malo brakowalo,a dzieki naszym negocjatorom nie zalapalibysmy sie- slyszalam komentarze przedstwicieli unijnej 15 I zapewniam was,ze nie sa zadowoleni z upartosci Polski-chyba troche szykujemy sobie sami bicz-premier Belgii powiedzial w doslownym tlumaczeniu,ze,,jak chcecie z nami to podporzadkujcie sie,,.Oczywisnie na szczescie doszlo do porozumienia-dla mnie tez to wazne,bo wkrotce dzieki temu moge zmienic prace. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 14.12.02, 19:24 Gość portalu: Jona napisał(a): > Tak,tak,ale malo brakowalo,a dzieki naszym negocjatorom nie zalapalibysmy sie Teraz już przesadzasz. Dzięki naszym negocjatorom wyszarpnęliśmy dużo więcej niż chciano nam dać. Gratulacje dla ekipy Millera. Sprawili się wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: *.114-200-80.adsl.skynet.be 14.12.02, 22:05 bart.q napisał: > > Teraz już przesadzasz. Dzięki naszym negocjatorom wyszarpnęliśmy dużo więcej > niż chciano nam dać. > Gratulacje dla ekipy Millera. Sprawili się wyśmienicie. Pewnie,ze dla nas Polakow to dobrze,ze nasi poszli na calosc,ale na jak dlugo? Oni poszli na kompromis,a my walczylismy jak psy-caly czas sledzilam to co sie dzialo,bo oczywiscie jestem zainteresowana tymi sprawami.Jest przyslowie- pokorne ciele dwie matki ssie.Jezeli tylko masz okazje-to posluchaj sobie komentarzy obcych tv.Ja dzis na swiatecznym spotkaniu partyjnym PS pierwszy raz uslyszalam negaty opinie na temat Polski-wielu politykow powiedzialo,ze albo razem z nami(15 z UE)albo bedzie zle.My-Polska bedziemy jednym panstwem i zapewniam ciebie,ze 24 pozostale panstwa nie zapomna nam tego,a przeciez mamy tworzyc jedna rodzine.A wiec miejmy nadzieje,ze bedzie jednak wszystko po polskiej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 11:00 Gość portalu: Jona napisał(a): > Pewnie,ze dla nas Polakow to dobrze,ze nasi poszli na calosc,ale na jak dlugo? Na jak długo dobrze? Mam nadzieję, że przynajmniej do rozpadu UE. :) > raz uslyszalam negaty opinie na temat Polski-wielu politykow powiedzialo,ze > albo razem z nami(15 z UE)albo bedzie zle. No i Polska jest z Nimi, czyli źle nie będzie. > 24 pozostale panstwa nie zapomna nam tego,a przeciez mamy > tworzyc jedna rodzine. Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? Mam nadzieję, że nie zapomną! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 15.12.02, 17:32 bart.q napisał: > Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? Mam > nadzieję, że nie zapomną! :) Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz na te 500 miejsc-slyszalam,ze beda woleli kandydatow innych krajow kandydujacych,bo no wlasnie Polacy to twarde glowy,no i pewnie to wlasnie najwiecej bedzie Polakow-kandydatow(skad wiem-codziennie dostaje sporo maili z prosbami o testy lub wypelnienie aplikacji)Mam nadzieje,ze mnie to nie grozi,bo************************** Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 17:40 Gość portalu: Jona napisał(a): > bart.q napisał: > > > > Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? Mam > > nadzieję, że nie zapomną! :) > > Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz na > te 500 miejsc-slyszalam,ze beda woleli kandydatow innych krajow > kandydujacych,bo no wlasnie Polacy to twarde glowy,no i pewnie to wlasnie > najwiecej bedzie Polakow-kandydatow(skad wiem-codziennie dostaje sporo maili z > prosbami o testy lub wypelnienie aplikacji)Mam nadzieje,ze mnie to nie > grozi,bo************************** bo co...... sorki ale wygląda to jak grośba mam dziiwne wrażenie -ale lepper miał racjęe!!-oni dbają o to,żeby 1,5 mln!!!!! ludzi z ue nie było bezrobotnymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 18:19 hiro napisała: > Gość portalu: Jona napisał(a): > > > bart.q napisał: > > > > > > > Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? > Mam > > > nadzieję, że nie zapomną! :) > > > > Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz > na > > te 500 miejsc-slyszalam,ze beda woleli kandydatow innych krajow > > kandydujacych,bo no wlasnie Polacy to twarde glowy,no i pewnie to wlasnie > > najwiecej bedzie Polakow-kandydatow(skad wiem-codziennie dostaje sporo mai > li > z > > prosbami o testy lub wypelnienie aplikacji)Mam nadzieje,ze mnie to nie > > grozi,bo************************** > bo co...... sorki ale wygląda to jak groźba > mam dziwne wrażenie -ale lepper miał rację!!-oni dbają o to,żeby 1,5 mln!!!! > ! > ludzi z ue nie było bezrobotnymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 17:40 Gość portalu: Jona napisał(a): > Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz na > te 500 miejsc Rozumiem, że nawiązujesz do etatów dla pracowników unijnych. Większość obywateli polskich mało te etaty interesują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: 13 w piatek 13.12.02, 20:36 nie wierzę w przesądy, tylko w duchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona do czarnej_pantery IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 20:37 czarna_pantera_102 napisał: > nie wierzę w przesądy, tylko w duchy Wreszcie odezwij sie na priv.-POGNIEWALAS SIE CZY CO?A MOZE BRAKUJE CI CZASU Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: do czarnej_pantery 13.12.02, 20:54 Przepraszam, w ten weekend NAPEWNO odpiszę, wielkie sorry, brak czasu. Wszystko Ci opiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: 13 w piatek 13.12.02, 21:04 najpierw cichutko zadrapię w okienko Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:26 czarna_pantera_102 napisał: > imię to Spiderman? Raczej Kocurek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:28 kocurki nie umieją tak wysoko się wspinać Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:33 czarna_pantera_102 napisał: > kocurki nie umieją tak wysoko się wspinać A kto inny drapie w okienko? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: może być 13.12.02, 22:06 Nie drapią nieśmiało w okienko. Wlatują bez pytania. Odpowiedz Link Zgłoś