Dodaj do ulubionych

13 w piatek

IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 18:54
Jak tam udal wam sie dzisiejszy dzien-badz co badz 13 i do tego piatek.Co
myslicie o tych i innych przesadach?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: 213.136.226.* 13.12.02, 19:53
      • Gość: Jona Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 20:43
        Tak,tak,ale malo brakowalo,a dzieki naszym negocjatorom nie zalapalibysmy sie-
        slyszalam komentarze przedstwicieli unijnej 15 I zapewniam was,ze nie sa
        zadowoleni z upartosci Polski-chyba troche szykujemy sobie sami bicz-premier
        Belgii powiedzial w doslownym tlumaczeniu,ze,,jak chcecie z nami to
        podporzadkujcie sie,,.Oczywisnie na szczescie doszlo do porozumienia-dla mnie
        tez to wazne,bo wkrotce dzieki temu moge zmienic prace.
        • bart.q Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 14.12.02, 19:24
          Gość portalu: Jona napisał(a):

> Tak,tak,ale malo brakowalo,a dzieki naszym negocjatorom nie zalapalibysmy sie

Teraz już przesadzasz. Dzięki naszym negocjatorom wyszarpnęliśmy dużo więcej
          niż chciano nam dać.
          Gratulacje dla ekipy Millera. Sprawili się wyśmienicie.
          • Gość: Jona Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: *.114-200-80.adsl.skynet.be 14.12.02, 22:05
            bart.q napisał:

>
            > Teraz już przesadzasz. Dzięki naszym negocjatorom wyszarpnęliśmy dużo więcej
            > niż chciano nam dać.
            > Gratulacje dla ekipy Millera. Sprawili się wyśmienicie.

Pewnie,ze dla nas Polakow to dobrze,ze nasi poszli na calosc,ale na jak dlugo?
            Oni poszli na kompromis,a my walczylismy jak psy-caly czas sledzilam to co sie
            dzialo,bo oczywiscie jestem zainteresowana tymi sprawami.Jest przyslowie-
            pokorne ciele dwie matki ssie.Jezeli tylko masz okazje-to posluchaj sobie
            komentarzy obcych tv.Ja dzis na swiatecznym spotkaniu partyjnym PS pierwszy
            raz uslyszalam negaty opinie na temat Polski-wielu politykow powiedzialo,ze
            albo razem z nami(15 z UE)albo bedzie zle.My-Polska bedziemy jednym panstwem i
            zapewniam ciebie,ze 24 pozostale panstwa nie zapomna nam tego,a przeciez mamy
            tworzyc jedna rodzine.A wiec miejmy nadzieje,ze bedzie jednak wszystko po
            polskiej mysli
            • bart.q Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 11:00

> Pewnie,ze dla nas Polakow to dobrze,ze nasi poszli na calosc,ale na jak dlugo?

Na jak długo dobrze? Mam nadzieję, że przynajmniej do rozpadu UE. :)

> raz uslyszalam negaty opinie na temat Polski-wielu politykow powiedzialo,ze
              > albo razem z nami(15 z UE)albo bedzie zle.

No i Polska jest z Nimi, czyli źle nie będzie.

> 24 pozostale panstwa nie zapomna nam tego,a przeciez mamy
              > tworzyc jedna rodzine.

Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? Mam
              nadzieję, że nie zapomną! :)
              • Gość: Jona Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 15.12.02, 17:32
                bart.q napisał:

> Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? Mam
                > nadzieję, że nie zapomną! :)

Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz na
                te 500 miejsc-slyszalam,ze beda woleli kandydatow innych krajow
                kandydujacych,bo no wlasnie Polacy to twarde glowy,no i pewnie to wlasnie
                najwiecej bedzie Polakow-kandydatow(skad wiem-codziennie dostaje sporo maili z
                prosbami o testy lub wypelnienie aplikacji)Mam nadzieje,ze mnie to nie
                grozi,bo**************************
                • hiro Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 17:40

> bart.q napisał:
                  >
                  >
                  > > Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki? Mam
                  > > nadzieję, że nie zapomną! :)
                  >
                  > Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz na
                  > te 500 miejsc-slyszalam,ze beda woleli kandydatow innych krajow
                  > kandydujacych,bo no wlasnie Polacy to twarde glowy,no i pewnie to wlasnie
                  > najwiecej bedzie Polakow-kandydatow(skad wiem-codziennie dostaje sporo maili
                  z
                  > prosbami o testy lub wypelnienie aplikacji)Mam nadzieje,ze mnie to nie
                  > grozi,bo**************************
                  bo co...... sorki ale wygląda to jak grośba
                  mam dziiwne wrażenie -ale lepper miał racjęe!!-oni dbają o to,żeby 1,5 mln!!!!!
                  ludzi z ue nie było bezrobotnymi.....
                  • hiro Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 18:19
                    hiro napisała:

> Gość portalu: Jona napisał(a):
                    >
                    > > bart.q napisał:
                    > >
                    > >
                    > > > Ale czego nie zapomną? Tego, że Polscy negocjatorzy to twarde sztuki?
                    > Mam
                    > > > nadzieję, że nie zapomną! :)
                    > >
                    > > Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz
                    > na
                    > > te 500 miejsc-slyszalam,ze beda woleli kandydatow innych krajow
                    > > kandydujacych,bo no wlasnie Polacy to twarde glowy,no i pewnie to wlasnie
                    > > najwiecej bedzie Polakow-kandydatow(skad wiem-codziennie dostaje sporo mai
                    > li
                    > z
                    > > prosbami o testy lub wypelnienie aplikacji)Mam nadzieje,ze mnie to nie
                    > > grozi,bo**************************
                    > bo co...... sorki ale wygląda to jak groźba
                    > mam dziwne wrażenie -ale lepper miał rację!!-oni dbają o to,żeby 1,5 mln!!!!
                    > !
                    > ludzi z ue nie było bezrobotnymi.....
                • bart.q Re: Najważniejsze że w końcu Polska w UE 15.12.02, 17:40

> Jeszcze duzo od tych z gory lodowej UE zalezy np ilu Polakow przyjma teraz na
                  > te 500 miejsc

Rozumiem, że nawiązujesz do etatów dla pracowników unijnych.
                  Większość obywateli polskich mało te etaty interesują. :)
    • czarna_pantera_102 Re: 13 w piatek 13.12.02, 20:36
      nie wierzę w przesądy, tylko w duchy
      • Gość: Jona do czarnej_pantery IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 20:37
        czarna_pantera_102 napisał:

> nie wierzę w przesądy, tylko w duchy

Wreszcie odezwij sie na priv.-POGNIEWALAS SIE CZY CO?A MOZE BRAKUJE CI CZASU
        • czarna_pantera_102 Re: do czarnej_pantery 13.12.02, 20:54
          Przepraszam, w ten weekend NAPEWNO odpiszę, wielkie sorry, brak czasu. Wszystko
          Ci opiszę.
      • tzenzor_markon Re: 13 w piatek 13.12.02, 20:41
        dzisiaj będę :-)
        • czarna_pantera_102 Re: 13 w piatek 13.12.02, 20:55
          uważaj na żyrandol
          • tzenzor_markon Re: 13 w piatek 13.12.02, 21:04
            najpierw cichutko zadrapię w okienko
            • czarna_pantera_102 Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:13
              imię to Spiderman?
              • tezgucio Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:26

> imię to Spiderman?

Raczej Kocurek.
                • czarna_pantera_102 Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:28
                  kocurki nie umieją tak wysoko się wspinać
                  • tezgucio Re: a Twoje drugie 13.12.02, 21:33

> kocurki nie umieją tak wysoko się wspinać

A kto inny drapie w okienko?
                    • czarna_pantera_102 Re: może być 13.12.02, 21:45
                      Superman, Batman, ktoś taki.
                      • tezgucio Re: może być 13.12.02, 22:06
                        Nie drapią nieśmiało w okienko. Wlatują bez pytania.
                        • dab12 szkoda, ze sie skonczył. kiedy nastepny ? 14.12.02, 00:42
                          • hiro jutro........ 15.12.02, 18:27

hiro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka