klin! 09.01.03, 11:28 Jak zwykle lepsze. W rankingu szkół średnich Rzeczpospolitej I LO jest na 56, II LO - na 72 miejscu w kraju. W rankingu zmieścił się jeszcze Ekonomik na 337 miejscu. www.rp.pl/dodatki/raporty_030109/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jona Re: Lepsze liceum IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 09.01.03, 14:50 klin! napisał: > Jak zwykle lepsze. W rankingu szkół średnich Rzeczpospolitej I LO jest na 56, > II LO - na 72 miejscu w kraju. W rankingu zmieścił się jeszcze Ekonomik na > 337 miejscu. > Hura,nasi goraaaaaaaaaaaa.Za moich czasow denerwowala i smieszyla mnie konkurencja II LO,bo to tylko oni spekulowali ktore LO jest lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Lepsze liceum 09.01.03, 15:25 Wskaźnik olimpijczyków!(?) Czyli najlepszym liceum byłoby takie, które zainwestowałoby w jednostki, a całą resztę kształciło ...gorzej? W zeszłym roku spotkałem się ze wskaźnikiem zdawalności na studia, i tu II LO było znacznie lepsze :p Kiedy ja się uczyłem w II LO mówiło się o was (I LO), że jesteście koniunkturalni, bez wyrazu, bez młodzieńczego buntu. Inaczej - koni z wami z penością nie można by kraść, ale iść do modnej kawiarni jak najbardziej :) A mój kolega z I zawsze udawał zdziwienie - Jak ty możesz chodzić do tej zapchlonej budy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: Lepsze liceum IP: *.116-200-80.adsl.skynet.be 10.01.03, 10:03 pontifexmaximus napisał: > Kiedy ja się uczyłem w II LO mówiło się o was (I LO), że jesteście > koniunkturalni, bez wyrazu, bez młodzieńczego buntu. Inaczej - koni z wami z > penością nie można by kraść, ale iść do modnej kawiarni jak najbardziej :) > A mój kolega z I zawsze udawał zdziwienie - Jak ty możesz chodzić do tej > zapchlonej budy? Nie wiem kiedy chodziles do II LO,ale za moich czasow ludzie z obu tych LO bardzo dobrze dogadywali sie,np harcerze organizowali wspolne super imprezy,rowniez prywatnie spotykalismy sie na imprezach jak np urodzinach(moja najlepsza 18 byla wlasnie impreza gdzie byla slynna klasa A z super wychowawca chyba nazywal sie Tomczak,ja sama z I LO i pare osob z innych szkol)A wiec nie mozna wszystkich pod jeden sznurek,wszedzie sa ludzie i LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Lepsze liceum 09.01.03, 23:46 aborys napisał: > Osiemnastka rulez. yeah! Wygraliśmy, bo w tym roku dodatkowym kryterium oceny była ilość wypowiedzi odnosząca się do danej szkoły na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonka Re: Lepsze liceum IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 21:28 klin! napisał: > Jak zwykle lepsze. W rankingu szkół średnich Rzeczpospolitej I LO jest na 56, > II LO - na 72 miejscu w kraju. ............. czy wy tak zawsze????????? od przedszkola??? czy tylko od średniej???? ( lepszy, mądrzejszy, skrzywdzony przez los.....?) zawsze musicie szeregować? , współzawodniczyć ? ( broń boże być gorszym???) a może spojrzeć - są nasze trzy szkoły!!!! sukces!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Lepsze liceum 10.01.03, 09:23 Gość portalu: zielonka napisał(a): > zawsze musicie szeregować? , współzawodniczyć ? ( broń boże być gorszym???) W nas, Ludziach Północy, nie wygasł jeszcze płomień szlachetnej rywalizacji, godny prawdziwego mężczyzny. > a może spojrzeć - są nasze trzy szkoły!!!! sukces!! :) Sukces umiarkowany, Zieląka ma cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Lepsze liceum, a jeszcze lepsza strona internetowa 10.01.03, 13:38 ... o nim. ESKA podali. Nie to Borys, żebym się czepiał, za przekaźnik tylko robię. Podobno nawet nie lepsza, a najlepsza w kraju. Panie Borysie, czy mogę młodzieży pogratulować ? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Lepsze liceum, a jeszcze lepsza strona intern 10.01.03, 13:45 j24 napisał: > Podobno nawet nie lepsza, a najlepsza w kraju. Panie Borysie, czy mogę > młodzieży pogratulować ? No to gratuluję. Strony się nie czepiałem, czepiała się Jona. Poza tym czepiałem się treści historii szkoły (pewnie w to nie wnikali) i to 1,5 roku temu. Wersja strony zmieniła sięod tego czasu 2 razy. Congratulations. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Młodzieży, wapniaki Wam gratulują :))) 10.01.03, 13:57 aborys napisał: >> Podobno nawet nie lepsza, a najlepsza w kraju. Panie Borysie, czy mogę >> młodzieży pogratulować ? > No to gratuluję. > Strony się nie czepiałem, czepiała się Jona. > Poza tym czepiałem się treści historii szkoły (pewnie w to nie wnikali) i to > 1,5 roku temu. Wersja strony zmieniła sięod tego czasu 2 razy. > Congratulations. W tych okolicznościach to i Borysowi pogratulować wypada. To co z tym sierżantem ogrodnikiem. Filipie i zdrowy.rozsadku czy istnieją okoliczności, w których radny Surmacz by się doczekał gratulacji od Was ? (poza decyzją o rezygnacji ze stanowiska :) - Jakiego sukcesu byście mu pogratulowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
rboy17 Re: Młodzieży, wapniaki Wam gratulują :))) 10.01.03, 21:04 dziekujemy za mile glosy :) to wielki sukces. napisaly o nas: "lubuska", "wyborcza", "tylko gorzow", mowiono o nas w "esce", a pani Szmit wystapila na zywo z rboyem w I programie Polskiego Radia. Cała Polska wie o naszym sukcesie ;D hehe, a jutro relacja w lubuskiej tvp :) sukces Panowie, I LO górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: do absolwentow I LO IP: *.79-136-217.adsl.skynet.be 10.01.03, 17:16 Webmaster strony I LO(od ktorego dostalam maila)goraco zaprasza wszystkich absolwentow(i tych starszych i tych mlodszych)do odwiedzania strony ILO I tworzenia dzialu absolwenci.Aja przylaczam sie do Amusia prosby,a wiec klawisze w dlonie i do pisania.A co do wypowiedzi Borysa to prawda jeszcze w grudniu strona ta nie podobala mi sie,bo w zaden sposob nie moglam na nia wejsc,teraz,po otrzymaniu maila odwiedzilam I LO strone i ku mojemu pozytywnemu zdziwieniu zauwazylam wielkie zmiany,a wiec i ja gratuluje web masterom ILO-robcie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
|na co do www 1lo 11.01.03, 11:54 faktycznie, pogratulowac... wielkie zmiany, zasadnicze... zaczyna mi sie podobac. zastanawia mnie tylko, dlaczego tak ostro potraktowane zostaly sugestie, co do zmiany wczesniejszego wygladu strony...? hm... pozdrawiam i gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś