Gość: marta IP: *.upc-c.chello.nl 19.01.03, 17:04 ...zal mi ksiedza,a co do napastnikow to radzilabym sie przyjzec mlodziezy strzeleckiej...kradna,pija,cpaja...co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antoni G. Re: Napad na proboszcza w Strzelcach IP: *.teleton.pl 20.01.03, 10:48 I tak się dziwię,że tak mało jest napadów na księży,szczególnie w czasie kolęd.Przecież jak się napada w celach rabunkowych to wiadomo że musi się to opłacić.A kogo mają napadać - babcie z małymi rencinkami? Nie jest jeszcze tak źle z tymi napadami rabunkowymi na księży.Myślę,że napady na księży będą się nasilały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk Re: Napad na proboszcza w Strzelcach IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:01 Gość portalu: marta napisał(a): > ...zal mi ksiedza,a co do napastnikow to radzilabym sie przyjzec > mlodziezy strzeleckiej...kradna,pija,cpaja...co jeszcze? mordują, kłamią, podpalają, oszukują, biją, trzeba przeanalizować skąd przyjechali przesiedleńcy po II wojnie wtedy bedziesz mieć pełny obraz mają to w genach Odpowiedz Link Zgłoś