Gość: artur IP: proxy / *.allianz.pl 27.01.03, 15:06 Czy mozecie wskazac trzy najlepsze hotele w miescie. Kryterium niech bedzie bliskosc centrum. Pozdrawiam artur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: Hotel w Gorzowie 27.01.03, 15:13 Gość portalu: artur napisał(a): > Kryterium niech bedzie bliskosc centrum. 1. Kupujesz plan Gorzowa i cyrkiel. 2. Wbijasz nóżkę w katedrę i kręcisz kółka. I masz wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Hotel w Gorzowie 27.01.03, 15:20 Gość portalu: artur napisał(a): > Czy mozecie wskazac trzy najlepsze hotele w miescie. > Kryterium niech bedzie bliskosc centrum. 1. Znajomym polecam Grację, 300 m od Urzędu Wojewódzkiego nad Kłodawką, basen, przytulnie (elegancki mały hotelik, niezbyt drogi) 2. QUBUS - dość duży, nowoczesny hotel w okolicach dworca PKP (****) 3. HUZAR lub LeMoule - na peryferiach. 4. Mieszka - blisko centrum, duży hotel takise 5. Stilon - z tych tańszych w okolicach Górczyna (dogodny dojazd do centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Hotel w Gorzowie 27.01.03, 15:22 Gość portalu: artur napisał(a): > Czy mozecie wskazac trzy najlepsze hotele w miescie. > Kryterium niech bedzie bliskosc centrum. 1. Znajomym polecam Grację, 300 m od Urzędu Wojewódzkiego nad Kłodawką, basen, przytulnie (elegancki mały hotelik, niezbyt drogi) 2. QUBUS - dość duży, nowoczesny hotel w okolicach dworca PKP (****) 3. HUZAR lub LeMoule - oba na peryferiach. 4. Mieszka - blisko centrum, duży hotel takise 5. Stilon - z tych tańszych w okolicach Górczyna (dogodny dojazd do centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Hotel w Gorzowie 27.01.03, 15:29 j24 napisał: > 3. HUZAR lub LeMoule - oba na peryferiach. Le Moulin > 4. Mieszka - blisko centrum, duży hotel takise Mieszko Jeszcze Metalowiec, wylot na Szczecin. Ale Qbus najlepszy. Estkowskiego/Orląt Lwowskich. Dawniej - Buczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Hotel w Gorzowie IP: proxy / *.allianz.pl 27.01.03, 15:36 Wielkie dzieki, Gracja - brzmi niezle;-)) Pzdrv. artur Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Hotel w Gorzowie 29.01.03, 01:14 Romantic - hotel, restauracja - Walczaka Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Hotel w Gorzowie 29.01.03, 11:27 ula_ napisała: > Romantic - hotel, restauracja - Walczaka U Marysi. Ciekawe środowisko, ponoć pił tam kiedyś gościu, który miał zdolności poruszania przedmiotami siłą woli (Borys napisze jak to się nazywa fachowo). Maryśka po modernizacji, nie wiem czemu wszyscy (poza Ulą) o niej zapomnieli :)) W parku obok ponoć Azor drzewa kory pozbawia :))) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=3010570&a=4420393 W pobliżu są też samociakowe lochy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Hotel w Gorzowie IP: 194.201.36.* 29.01.03, 19:55 j24 napisał: > ula_ napisała: > > > Romantic - hotel, restauracja - Walczaka > > U Marysi. Ciekawe środowisko, ponoć pił tam kiedyś gościu, który miał zdolności > > poruszania przedmiotami siłą woli (Borys napisze jak to się nazywa fachowo). > > Maryśka po modernizacji, nie wiem czemu wszyscy (poza Ulą) o niej zapomnieli :) > ) > > > W parku obok ponoć Azor drzewa kory pozbawia :))) > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=58&w=3010570&a= > 4420393"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=58&w=30 > 10570&a=4420393</a> > > W pobliżu są też samociakowe lochy :))) Bo U Marii nie kojarzy się z hotelem tylko z czym innym (w sumie też pokoje ale na godziny...) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Hotel w Gorzowie 29.01.03, 22:47 Gość portalu: KR$ napisał(a): >> Bo U Marii nie kojarzy się z hotelem tylko z czym innym (w sumie też pokoje ale > > na godziny...) A ja go pamiętam, bo czasami tamtędy przejeżdżam i widzę hotel, który się rozbudował. Nie byłam w nim nigdy w życiu, to tak dla jasności sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Hotel w Gorzowie 30.01.03, 09:53 ula_ napisała: > Nie byłam w nim nigdy w życiu, to tak dla jasności sytuacji. Właśnie! ... i dlatego nie wiesz "co tak Kobyle hałasuje pod oknem" Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Hotel w Gorzowie 30.01.03, 17:19 j24 napisał: > Właśnie! ... i dlatego nie wiesz "co tak Kobyle hałasuje pod oknem" No masz! A nie mogłam zrozumieć o co chodzi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Hotel w Gorzowie 30.01.03, 09:51 j24 napisał: > U Marysi. Ciekawe środowisko, ponoć pił tam kiedyś gościu, który miał > zdolności poruszania przedmiotami siłą woli (Borys napisze jak to się nazywa > fachowo). TELEKINEZA. > Maryśka po modernizacji,nie wiem czemu wszyscy (poza Ulą) o niej zapomnieli:) Ja wcale nie namawiałem do tłumaczenia się z lokali, w których dokonuje się przesunięć przedmiotów za pomocą silnej woli, bezpłatnie (po godzinach), ale za to na dopingu :))) Odpowiedz Link Zgłoś