Dodaj do ulubionych

Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa

22.07.06, 14:44
Zgłaszam oficjalne kandydatury na urząd PREZYDENTA MIASTA GORZOWA WLKP. Do
wyboru:

I. ROBERT BAGIŃSKI - wybitny działacz AWS. W biznesie bez powodzeń, a
raczej z porażkami. Kandydował już na Prezydenta w 2002 roku. Według
ówczesnegfo sondażu "GAzety Lubuskiej" powinien być w drugiej turze.

II. PRZEMYSŁAW SAMOCIAK - niezwykle uduchowiony brat proboszcza Katedry.
Kombinator i tzw. "wałkarz". Kandydował na senatora, a więc nadaje się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:35
      Dobry temat, ale na sezon ogórkowy. Hm..w odniesieniu do tych panów, to
      właściwie...sezon burakowy.
      • Gość: nill Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:28
        Czy ktoś wie czym teraz zajmuje się i gdzie przebywa sławny pan Samociak?
    • Gość: JA Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:56
      Jestem za!
      Jędrzejczak, Samociak, Bagiński. Dołożyłabym jeszcze Eryka Karnabola oraz
      Aleksandra Stułę (tego od molestowania studentek).
      Kampania będzie super. Ciekawe kogo wybiorą?
      • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 23.07.06, 03:20
        Hey Ja,
        A ty co sie Jedrzejczaka czepiasz??
        A on co takiego zrobil??? - poza bycie swietnym Prezydentem???
        Tylko mi tych obrzydliwych plotek i opozycyjno-prokuratorskich zarzutow nie
        wspominaj..
        Jak masz cos konkretnego i z dowodami to pisz a jak nie to zamnknij te swoja
        skrzynke na smieci!!!
        :)
        PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
        • r.baginski Ja nie zamierzam kandydować... 23.07.06, 10:10
          Ja nie zamierzam nawet myśleć o kandydowaniu na Prezydenta Gorzowa. Co
          zresztą zrozumiałe.

Poza tym, nawet moi koledzy z prawej strony sceny politycznej przyznają,
          że Tadeusz Jędrzejczak to dobry prezydent.

Gdyby kandydował na proboszcza Katedry lub biskupa Diecezji (oba
          stanowiska obsadzone), to byłby złym kandydatem, lecz jako Prezydent sprawdza
          się rewelacyjnie, choć nie jest bohaterem moich bajek.

Jeśli nie wystartuje Jacek Bachalski, to oddam swój głos na Tadeusza
          Jędrzejczaka i jestem pewien, że za cztery lata Gorzów będzie przyjazny i ładny.

Pozdrawiam
          • Gość: e-kibel Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:14
            Zaczynasz mi się Robert podobać!
            Czuje obiektywizm bijący od Ciebie.
            I bardzo dobrze!Tak trzymać, a zyskasz bardzo dużo.
            Pozdrawiam gorąco.
          • Gość: olo Re: Ja nie zamierzam kandydować...SZOK IP: *.u3d.net / 83.14.162.* 23.07.06, 11:08
            .
          • e_werty Re: Ja nie zamierzam kandydować... 23.07.06, 11:52
            "...oddam swój głos na Tadeusza Jędrzejczaka i jestem pewien, że za cztery lata
            Gorzów będzie przyjazny i ładny..."

... Tadziu gratuluje poparcia!!! Jak tak szuja jest z tobą - to uczciwi
            powinni omijac to miejsce szerokim łukiem - moze Bagietka chce cie ubezpieczyć
            od "klęski wyborczej"?

• Gość: Paula Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:09
            Robert Bagiński tym różni się od innych, że potrafi się przyznać do błędu a
            nawet go publicznie wyznać. Nie mi oceniać szczerość takich zachowań, ale
            dlaczego nie czynią podobnie ci bardzo szczerzy.
            Komentarzem na temat prezydenta Jędrzejczaka zaskoczył mnie, ale cenię go.
            • e_werty Re: Ja nie zamierzam kandydować... 23.07.06, 18:20
              "...że potrafi się przyznać do błędu a nawet go publicznie wyznać..."

... bo to nic nie kosztuje - a wprowadza zainteresowanie kolesiem. Gdyby
              rzeczywiście tak czuł jak pisze - to pospłacał by wierzycieli... Ale tego nie
              zrobi - nawet tych drobnych - bo to ma wymierna postać... a takie ble ble
              ble... to może sobie do usranej smierci pisać - nie wierzę mu!!! I nie
              zdziwiłbym sie gdyby powrócił w chwale pokutnika na arenę gorzowskiej
              polityki!!! PiS wsztstkie szumowiny spija...
              • Gość: Ja Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:29
                Przesadzasz. Naprawdę tak uważam. Chociaż polityką się nie interesują.
                • Gość: Andrzej J. Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:00
                  Sam nie wiem co myśleć. Znam Roberta Bagińskiego i wiem, że jest osobą
                  inteligentną i zazwyczaj wiec co mówi. Angażował się w AWS i nieznanego Macieja
                  Rudnickiego - i ten został posłem, a AWS wygrał. Zresztą Marcinkiewiczowi w
                  1997 roku też robił kampanię. otem związał się z narodowcami, a oni dzisiaj
                  rządzą. Teraz taka zmiana. kto wie, może tak ma być.
                  Przyglądam się temu.
                  • Gość: OBYWATEL Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 22:57
                    no to chyba malutko go znasz prawda panie Bagiński
                  • e_werty Re: Ja nie zamierzam kandydować... 01.08.06, 00:13
                    "...Zresztą Marcinkiewiczowi w 1997 roku też robił kampanię..."

...za ta kampanię jeszcze jest winien kase!!!
              • Gość: OBYWATEL Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 23:03
                e-wert przestań pisać że On potrafi, to zawsze był i będzie chłopiec ldejwoda
                • e_werty Re: Ja nie zamierzam kandydować... 01.08.06, 00:14
                  "...chłopiec ldejwoda.."

... co to jest? pedał jakiś? czy co???
            • Gość: OBYWATEL Re: Ja nie zamierzam kandydować... IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 23:00
              Widać od razu że to jakaś mlodziutka osóbka to pisała chyba mało znasz Pana
              Roberta ...prawda panie Bagiński ??????
          • Gość: Bernard Gorzowska klasa polityki! IP: *.ed.shawcable.net 23.07.06, 19:27
            Hey baginski.
            No prosze...
            Klasa...
            Cos jednbak w tej gorzowskiej polityce dobrego istnieje..
            Mozna sie z kims nie zgadzac, lecz ciagle szanowac i respektowac..
            Dziekuje Panie Baginski..
            Bardzo ladne z Pana strony..
            To gorzowska klasa polityki..
            Powodzenia.
          • Gość: OBYWATEL Robercik zmądrzał ?????? IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 22:55
            No co Ty Robercik zmądrzałeś , eh chyba ktoś się za Ciebie podszywa
    • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 23.07.06, 02:40
      Hey,
      A wic mamy:
      Jeden pacan wlasnego biznesu poprowadzic nie potrafi a ma chec na rzadzenie
      miastem..
      Niezly, choc czarny dowcip..
      nastepny ma problemy z prowadzeniem siebie...a tez sni mu sie Gorzowem
      zarzadzac..
      Co za sieroty..
      Czy naprawde chcecie mieszkac w miescie rzadzacych przez niedorobkow zyciowych
      i politycznych ktorzy na wlasne zycie sami zapracowac nie potrafia a wiec chca
      gadaniem wkrecic sie do portfela podatnikow???
      PS. Jedrzerjczak to dobry Prezydent
      • Gość: e-kibel Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:00
        Będę głosował na Jędrzejczaka!
        Inna menda to miasto całkowicie rozjebie.
        Wiem co zrobił Jędrzejczak i czego mogę się po nim spodziewać.
        Tadeusz, masz moje błogosławieństwo.
      • login_tymczasowy Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent 23.07.06, 13:38
        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Jeden pacan wlasnego biznesu poprowadzic nie potrafi a ma chec na rzadzenie
        > miastem..
        Glupku, napisal przeciez, ze nie ma checi.
        • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 23.07.06, 19:30
          Hey login_tymczasowy,
          Nie pisalem o tym co on "chjce"...To nie jest istotne..
          Pisalem o tym co chca jego sympatycy...
          • Gość: e-kibel Re: Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:38
            Robert!
            I zerwij z tą chorą prawicą, albo trzymaj się chociaż od niej na pewien dystans.
            Najlepiej być apolitycznym.
    • r.baginski Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 23.07.06, 20:46
      Pozdrawiam...
      ...i od razu śpieszę wyjaśnić, że z prawicą zrywać nie zamierzam, bo po prostu
      takie mam poglądy. Ale trochę jednak na tej prawicy byłem, a percepcję też mam
      dobrą. Na tej podstawie śmiało mogę skonstatować, że Tadeusz Jędrzejczak to
      dobry gospodarz i jako Prezydent Miasta się sprawdza. Oczywiście, są może
      lepsi... na przykład Jacek Bachalski... ale oni się boją odpowiedzialności, a
      to powoduje konsekwencje w postaci wniosku: narazie nie ma lepszego niż Tadeusz
      Jędrzejczak.
      Dla jasności - nikomu się nie podlizuję. Marzę o kandydacie z prawicy, ale znam
      zarówno Elę Rafalską i Marka Surmacza. Surmacz nadaje się na wiceszefa CBA a
      Ela Rafalska na wojewodę, ale proszę Was Koledzy z PiS: Trzymajcie ich daleko
      od Ratusza.
      ...Tak daleko jak mnie od polityki...!!!!
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 23.07.06, 22:34
        "...a percepcję też mam dobrą. Na tej podstawie śmiało mogę skonstatować,..."

... czy chcesz dac do zrozumienia że maturę zdałeś???
        • Gość: Ania Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:44
          Powiedzmy sobie wprost e-werty jest stronniczy i bezczelny. Sprawdziłam
          historię jego wpisów na temat Bagińskiego przez ostatni rok. Brak mu ogłady i
          zionie jadem. To jakiś dziwny typ.
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 23.07.06, 23:04
            "...jest stronniczy i bezczelny..."

... tak jestem "stronniczy i bezczelny"... bezczelnie sie domagam aby Bagiński
            zaplacil kase ktora mi wisi...
            • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:41
              Hewy werty,
              Przestan
              Nikt w te glupoty nie wierzy...
              Nigdy kasy nie mial;es wiec nikomu dac nie mogles i nikt ci winien nie jest..
              Plujesz bo to jedyne co umiuesz...
              Dla scislosci....W polityce za Baginskiegio zlotowki nie dam.. Jako polityk nie
              podoba mi sie i tyle..
              Jednak bede popieral jego prawi o do istnienia i gloszenia swych pogladow..
              Tego wymaga prawo rownosci, liberalizmu i demokracji..
              Idz Baginski do boju!! (i zlam noge) he he he he
              PS. Jedrzejczak to dobry POrezydent
              • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 24.07.06, 02:44
                "...Nigdy kasy nie mial;es "

Ch-uju po..y - wybraź sobie ze że są ludzie którzy mają kase...
              • Gość: jolanta Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.siodemka.waw.pl 02.08.06, 11:14
                Robert Bagiński, to miły i sympatyczny człowiek. Miałam okazję pracować z nim
                Lubuskiej Kasie Chorych i uważam, że jego umiejętności w zakresie promocji
                jakże trudnej reformy służby zdrowia, a następnie samej instytucji Kasy
                Chorych, były rewelacyjne. Można to zweryfikować u samych dziennikarzy, którzy
                byli zadowoleni ze współpracy z nim. Nie mnie oceniać jego poziom etyczny w
                życiu prywatnym.
          • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:29
            Hey Ania,
            Werty tp pisowski pacan..../
            Ma nature psa mojej zony... Male to... pyszczy bez ptrzerwy i bez sensu,,ale
            jest taki "cute" ze go kopnac szkoda...
            Niech wiec sobie...
            PSD. Jedrfzejczak to dobry Prezydent
        • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:27
          Hey werty,
          Uzyles "obcego" slowa,,,,
          "Matura"... co to... he he he
          Wyjasnij koledze zanim , pacanie jeden pisowski!!!!) krytykowac go bedziesz..
          Nie jest winnym jesli nie wie ze istnieje...
          Chyba ze wierzy Radiu Maryja..(oni twierdzxa ze za niewiare w Chrystusa pieklem
          beda ukarani wszyscy ktorzy go nie uznaja ...Takze ciktorzy rodzac sie w jakims
          miejscu nie mieli nawet okacji dowiedziec sie ze..Jezus istnieje)
          :):) :)
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 24.07.06, 02:49
            "...Uzyles "obcego" slowa,,,, "Matura"... co to... "

... obcego - dla ciebie - sa jednak ludzie którzy je znają...

.. reszte potraktuję jako bełkot alkoholowy...
            • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 07:58
              Hey werty,
              Ty tak czesto o piciu wspominasz ..ze wyglada na to ze masz peroblemmm'

Nie szkodzi...
              Dobry psycholog moze ci pomoc..
              Pozdrawiam
              PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent~
            • justysia23465 Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 27.07.06, 22:37
              Facet skąd ty się tutaj wziąłeś debilu?
              • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 01.08.06, 00:16
                "Facet skąd ty się tutaj wziąłeś debilu?"

... prosto z "matury"!!!
      • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:17
        Hey bagimski,
        Wspomnialem kilka miesiecy temu o wyborach w Kanadzie po ktorych zwyciezka
        partia konserwatystow poprosila urzadujacego do wyborow mnistra fonansow
        (Liberal) pozostal na tym stanowisku w ich nowym rzadzie ...
        To byl przyklad madrosci politycznej i przedlozenia profesjonalizmu ponad
        polityczne podzialy..
        Nowo urzedujaca (dorbras rtia konserwatywna majac na uwadze dobro Kanady nie
        dbala i nie dba o poglady ludzi..
        Najlepszy minister finansow byl ich zdaniem w ...partii opozucyjnej...
        Poprosili i...zaproszenie do pracy przyjal... Kanadujski dolar poszedl w gore...
        Byly pyszczenia? Oczywiscie... Jednak Kanada sie liczyla a nie ideologie..
        To wazne.
        Masz prawo (i ja to szanuje irespektuje) miec wlasne poglady i wlasnych
        kamdydatow... Masz prawo oceniac ludzi z wlasnego punkyu widzenia...
        Masz prawo nie zgadzac sie ze mna i kimkolwiek innym

Masz prawo swoje opinie publicznie glosic..
        Jak kazdy..
        To jest wolnosc, liberalizm, plutalizm i demokracja..
        Tego sie PiS boi..
        Chce buzie zamknac takim jak ty, ja czy ktokolwiek inny...
        Glosujesz na Jedrzejczaka " Dobrze. Ja tez.. Jednak jesli zechcesz glosowac na
        kogois innego te bede sie bardzoi cieszyc ze w walce o dobro Gorzowa uzywasz
        swego prawa do glosowania..
        Ja wiem, ze tobie pisac o tym nie musze...
        Wazne jednak jest by "ocztywiste" sprawy przytpomniec...
        Juz pisalem o tym, ze wybor Prezydenta to wybor INDYWIDUALNOSCI a nie partii
        politycznej..
        Jedrzejczak, choc oczywiscie lewicujacy, przyciaga swoim profesjonalizmem lidzi
        o roznych pogladach...
        Moze w wyboracg do rzadu ktos zaglosuje na PO czy kogos innego
        lecz.....podobnie jak ty, jesli o Goirzow chodzi to...zadnych eksprymentow!!!!
        Gorzow na najlepsze zasluguje i Gorzow najlepsze ma...
        Ma dobrego Prezydenta i ma dobra Rade...
        Z tym czlowiekiem u wladzy miasto rozwija sie i bedzie rozwijac jak zadne inne
        na zachod mod Red River...
        :):)

• Gość: Krzychu Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:10
      Gadacie o Bagińskim. A co u Samociaka? Z tego co wiem to sen o dużych biznesach
      w warszawie rozsypał się jak domek z kart.
      • Gość: Piotr Nowak Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:25
        Mówcie co chcecie, ale bez Bagińskiego Gorzów jest nudny, a zwłaszcza polityka.
        Nie ma Surmacza, a więc kto ma robić przysłowiowy "dym"??? Robert wracaj.
        • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:36
          Hey Piotr Nowak,
          Masz racje.. Wielokrotnie wspominalem o wspanialej ciszy i spokoju politycznym
          w Gorzowie po wybyciu Surmacza i jego rownie madrej kolezanki..
          Nuikt jaj sobnie z gorzowian nie robi... - masz racje..
          Nikt nie smieje sie Gorzowiakom w twarz i nowi " Gowno obchodzicie, Moja partia
          wie lepiej!!!"
          Gorzowianie zme=czeni sa "zadymami" dl;a potrzeb politycznych.
          Gorzowianie potrzebuja spokoju io....miejsc pracy. Potrzebuja nowych ulic i
          odnowionych domow..
          Gorzowianie potrzebuja optymizmu jutra a nie marazmu i smrodu przeszlosci!!!
      • Gość: Bernard Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:32
        Hey Krzychu,
        Trzymac z daleko od Gorzowa...
        Gorzow potrzebuje kogos sprawdzonego... i pewnego..
        Nie ma czasu na eksperymenty.. Zycie opoznia wszystko bez pomocy idiotow u
        wladzy...
        TYrzymac szalecow PiS z dala od Gorzowa.. Niech urzeduja i umra w Warszawie..
        Gorzow jest zbyt wazny!!!
    • vero_vero Zmienił się 23.07.06, 22:58
      Przyznać należy, że Robert Bagiński bardzo się zmienił przez okres kiedy musiał
      przyznać, że popełnił nie wiele, ale bardzo wiele, błędów. Kręci się wokół
      polityków, ale już nie przemądrza, a nawet kreuje wizje i plany.
      Szczerze mówiąc, zadziwił mnie tą deklaracją o Tadeuszu Jędrzejczaku i sam nie
      wiem jak to interpretować.
      Tak czy owak, uważam Bagińskiego za ciekawą i oryginalną osobę.
      • Gość: Bernard Re: Zmienił się IP: *.ed.shawcable.net 24.07.06, 02:45
        Hey vero_vero,
        To zauwazyli, podobnie jak ty, chyba wszyscy..
        Masz oczywiscie racje iz opstroiznosc w ocenie jest wskazana..
        Ludzie (szczegolnie politycy) dojrzewaja i zmieniaja sie...
        Moze to ryten sam skr...syn w nowych latkach...a moze nowy Baginski.
        Madrzejszy, bardziej doswiadczony...
        Nie kopmy nikogo i...w polityce nie ufajmy nikomu, chyba ze nazywa sie Tadeusz
        Jedrzejczak///
        he he he he
        (Przepraszam, musialem...he he he he_)
        PS> Jedrzejczak to dobry Prezydent
        • e_werty Re: Zmienił się 24.07.06, 02:51
          Jak wytrzeźwiejesz - napisz jeszcze raz...
          • vero_vero Re: Zmienił się 27.07.06, 22:47
            Zastanawiam się co bierzesz? Nieustannie atakujesz.
      • e_werty Re: Zmienił się 24.07.06, 18:49
        "...Tak czy owak, uważam Bagińskiego za ciekawą i oryginalną osobę."

... w oryginalny sposób nie oddaje kasy...

P.S.

... uwierzę - jak odda kasę - jednak sądzę że moja wiara nie jest dla niego
        warta wiecej niz kasa... po prostu - wisi mu to co o nim myslimy... a kasy to
        on zawsz pożadal...
    • Gość: zemsta.. Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 02:36
      a tak, rzeczywiscie, cos tam jest, kojarze. dzieki:)

temu ch'ujowi trzeba do.. na maksa - to jakiś "pedal" mentalny...
      • Gość: Tomasz Gdzie jest Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:33
        Bagińskiego znają wszyscy - jedni szanują, a inni przeklinają. E-werty gada
        jakieś pierdoły pod anonimowym nickiem i niby mamy mu wierzyć. Dl;aczego?
        Bagiński chociaż pisze pod nazwiskiem. To nic nie kosztuje? Oj, e-wert, sam
        kiedyś byłem osobą publiczną i wiem ile to kosztuje. naprawdę kosztuje wiele.
        Bagiński jaki jest, taki jest, ale - nwet jeśli to nic nie kosztuje-potrafi
        udrżyć się w pierś. We własną pierś!!!!
        Szczerze...brakuje go w Gorzowie. Czy ktoś wie co on teraz porabia i gdzie się
        podziewa???

Pozdr
        Tomasz
        • Gość: Ja Re: Gdzie jest Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:34
          Jak to gdzie? Robi karierę w PiS-ie
        • michal19772 Re: Gdzie jest Robert 24.07.06, 22:39
          Masz rację. Bagiński miał pomysły i ambicje, a obecni politycy (Rafalska,
          Surmacz, Bachalski i cała reszta) mają ambicje, ale nie mają pomysłó. Uważają,
          że trzeba ich wybrać i należy im się to jak psu zupa.
          Robert wracaj!!! Choć pewnie masz już to wszystko w dupie.
          • e_werty Re: Gdzie jest Robert 24.07.06, 22:41
            "... Choć pewnie masz już to wszystko w dupie."

... a co zona na to? No i zmiana preferencji seksualnych wyklucza go także z
            PiS'u!!!!
          • anka_stechlinska Re: Gdzie jest Robert 26.07.06, 22:04
            Robert Bagiński ma wady, jak każdy, ale ma też zalety...jak każdy. Warto
            popatrzeć na siebie zanim się kogoś skrytykuje.
        • e_werty Re: Gdzie jest Robert 24.07.06, 22:39
          "...pod anonimowym nickiem i niby mamy mu wierzyć..."
          ... nie musisz!! Chyba że jesteś zlodziej - Bagiński....
          • michal19772 Re: Gdzie jest Robert 24.07.06, 22:43
            Wolę wierzyć Bagińskiemu niż tobie. O nim wiem prawie wszystko a o tobie nic.
            Tylko tyle ze obrazasz Brenarda i wielu innych.Wiesniak i burak jestes. Pie..
            sie glupku. Widze ze masz kompleksy i problemy natury osobowosciowe, ktore
            leczysz na forum
            • e_werty Re: Gdzie jest Robert 24.07.06, 22:55
              "...Widze ze masz kompleksy i problemy natury osobowosciowe..."

... he he he he...

P.S.

"...Wolę wierzyć Bagińskiemu niż tobie..."
              ... uwierzyć Robertowi - to znaczy stracić - co najmniej!! - kilkaset
              złotych... to jest złodziej!!!!
    • kryska_malinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 24.07.06, 22:46
      Poznałam pana Bagińskiego u nas w firmie. bardzo przystojny, elokwentny i mądry
      facet. Nigdy bym nie uwierzyła, że zajmował się hard polityką. Do niego to
      całkowicie nie pasuje.
      • Gość: Karolina Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:49
        Ale jaja! Ludzie co wy wypisujecie. może i Bagiński jest geniuszem ale narazie
        niech siedzi cicho a wy mu w tym pomożcie. Panie Bagiński! Niech pan nie da się
        podpuścić - oni szukają tematu. Wiadomo - sezon ogórkowy.
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 24.07.06, 22:57
        "...bardzo przystojny..." !!!!!
        ... to z ciebie musi być niezla szantrapa... przeciez to pokurcz podobny do
        Gebelsa!!!
      • Gość: Deloz Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:20
        Nie trzeba go słuchać. Wystarczy popatrzeć mu w oczy i odczytać ten
        charakterystyczny uśmiech. Przypadek psychiatryczny.
    • Gość: Tomek Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:34
      Co by nie mówić Robert Bagiński ma klasę. Pamiętam jak ciągał Jędrzejczaka po
      prokuraturach.
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 21:56
        "...Robert Bagiński ma klasę..."

... pieczeniarza...

P.S.
        .... a o tym za co i po co ciągal Jedrzejczak... nie wypada mówić!!!
        • Gość: Olka Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:59
          Niby dlaczgo mam ci wierzyc w to co mowisz. Jaki z ciebie autorytet? Od wielu
          lat krytykujesz wszystko i wszystkich. Nie tylko baginskiego, samociaka czy
          innych, ale wszystkich. mam pytanie: czy ty sie gdzies leczysz? jesli nie, to
          powinienes zaczac. To jakis kliniczny przypadek.
          o do baginskiego, to pewnie czegos mu zazdroscisz, jestes glupszy, brzydki,
          albo po prostu jedbniety.

Pozdrawiam Aleksandra
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:11
            "...Pozdrawiam Aleksandra.."

... ktorego? ja jestem e_werty... :)

... "...Niby dlaczgo mam ci wierzyc ..."
            ... a dlaczego ty masz mi wierzyć? To Robert jest winien kase...

..." czy ty sie gdzies leczysz?..."
            - nie - lekarz orzekl ze choroba minie jak Bagietka odda kase!!!!
    • Gość: Kolega Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.siodemka.waw.pl 26.07.06, 16:17
      Bagietek nie daj się.
      • andrzejusa Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 21:51
        nie wiem o co chodzi ludziaki,
        ale czytac mi sie nie chce!
        bez obrazy!
        za goraco.

sam pomysl przedni,
        dwoch , jak jeden,
        ale niech samociak te 15 tys. zl ,
        chlopakom durnym odda,
        i startuje!

wieszcze porazke totalna!
        jedrzejczak , to jednak niezly prezydent!!!
        a komp sie poci!
        ja tez!
    • anka_stechlinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:03
      znam Roberta dwa lata i uważam, że jest bez zarzutum,a jego osobiste problemy
      mnie nie interesują. Myślę, że wy wciąż tkwicie w tym co było wiele lat temu.
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:07
        "...wciąż tkwicie w tym co było wiele lat temu."

... zgadza się - wiele lat temu nie zaplacil mi za prace wedle umowy!!!!
        • anka_stechlinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:14
          Nie znam cie ale smiem twierdzic, ze zmyslasz jak wiekszosc tutaj) i po prostu
          oczerniasz go. Jestes tu czesto wiec pewnie jestes jakims bezrobotnym
          nieudacznikiem, ktory ma zal do pracodawcy (czytaj: Baginskiego), ktory ci nie
          zaplacil. Moze jestes po prostu jakims naiwniakiem albo mitomanem.
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:17
            A ty pewnie jesteś niezaspokojona laska Bagietki...
            • anka_stechlinska Żałosne 26.07.06, 22:21
              Mam palancie kochającego męża i dwójkę dzieci, a Robert Bagiński mi w życiu
              bardzo pomógł. Tymczesem twój język daje powody, aby ci nie wierzyć. Bez
              głębszej analizy widać, że jesteś zwykłym nieudacznikiem i kombinatorem. Zawsze
              wieczorem na internecie. Albo jesteś tak brzydki, że masz tyle czasu, albo masz
              taką kiepską żonę. Żałosne...
              • e_werty Re: Żałosne 26.07.06, 22:28
                "...Albo jesteś tak brzydki, że masz tyle czasu..."

... jak to brzydcy bywaja... mam duzo czasu i nie lubie jak frajerzy typu
                Bagietka usiłują być bardziej brzydcy!!!
          • vero_vero E_werty jesteś naciągaczem? 26.07.06, 22:18
            Słusznie.Masz racje. Ten e_werty jest dziwny. Biedny jakis albo naciagacz.
            Mozliwe ze po prostu debil Przyczepil sie Bagietki i chcialby na nim przyciąć
            jakąś kasę. Żałosny.
            • e_werty Re: E_werty jesteś naciągaczem? 26.07.06, 22:23
              "...Mozliwe ze po prostu debil ..."

... i tu mnie masz... jestem debil ktory ma nadzieję że te cale ekspiacje
              Bagieki to prawda a nie bałach dla publiki...
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:20
            Zapytaj go czy sie rozliczyl za akcje wyborcza do wladz samorzadowych... kiedy
            razem z Samociakiem i Porwichem startowali do wyborow samorzadowych?

P.S.

jak zykle - ten pizdus wysluguje sie innymi - w tym wypadku toba (jesteś jego
            konkubina?)
            • anka_stechlinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:22
              Naprawdę piszesz poniżej pewnego znośnego poziomu... Przepraszam, ale kończę
              to, bo nie zasługujesz, by tu być.
              • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:26
                "...Naprawdę piszesz poniżej pewnego znośnego poziomu..."

... dziekuję za uznanie - poniżej poziomu bagietki - trudno zejść - a mi sie to
                udal!!!

Powiedz temu dupkowiże ta kase w zębach przyniesie... Albo nie ma szans w
                swojej planownej karierze!!!
                • anka_stechlinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:28
                  e_werty napisał:

> Powiedz temu dupkowiże ta kase w zębach przyniesie... Albo nie ma szans w
                  > swojej planownej karierze!!!

A co Ty w życiu osiągnąłeś??? Pochwal się, bo wszyscy chcieliby wiedzieć...
                  Wysługuję się? Nie widziałam go pół roku. I żałuję tego.
                  • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:33
                    "...Nie widziałam go pół roku. I żałuję tego."

... zrobił ci dzieciaka i uciekl? To w jego stylu...

P.S.
                    "...A co Ty w życiu osiągnąłeś??? "

... to że nikt mnie nie nazywa zlodziejem i oszustem... myślisz że to malo?
                    ten twój frajerzyna musi chodzić "kanalami" aby na niego nie pluto!!!
    • tomekski Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:26
      Ale jaja! Zażartowałem sobie zgłaszając dwie kandydatury ciekawych ludków, a
      tutaj dyskusja na całego. Zauważam, że Robert Bagiński odbierany jest przez
      publikę coraz lepiej. MARTWI MNIE, ŻE ZAPOMINACIE O SAMOCIAKU! Poprawcie się.
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:29
        "...MARTWI MNIE, ŻE ZAPOMINACIE O SAMOCIAKU..."

... jak dla mnie - to Przemek sie rozliczył... a ta menda - Bagiński - pali
        glupa...
        • anka_stechlinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:31
          Burak jesteś i tyle!
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:36
            "Burak jesteś i tyle!"

... no!!! owszem - ale cukrowy!!!!
        • anka_stechlinska Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:32
          Masz umowę to prześlij na mojego e-maila. Przeproszę cię wtedy, a Robertowi też
          nagadam.
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:36
            " ...Masz umowę..."

Czy Bagitka kiedykolwiek podpisal jakakolwiek umowe? Widac że jestes pierwsza
            naiwna...
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 23:35
            Wszystkieo najlepszego z okazji imienin!!!
    • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 26.07.06, 22:41
      "...ROBERT BAGIŃSKI - wybitny działacz AWS...."

... no!!! bardzo - zwłaszcza "wybity" przez Flugela....
    • kuba_klodawa Frajerzyno e_werty 27.07.06, 21:43
      Słuchaj frajerzyno! Tępak jesteś i nawet domyślam się kto. W życiu Ci nie
      wyszło i próbujesz odreagować na forum.
      Tak się składa, że nam Bagietkę i raczej mi pomógł niż zaszkodził. Rozumiem, że
      misją Twojego życia jest zaszkodzić mu. Kto wie, widzę, że może Ci się udać.
      Ale pamiętraj, wszystko wraca.
      Frajerzyna jesteś i tyle. nawet kobiet nie szanujesz, bo ... jesteś łysy i
      nosisz okulary. brzydal jak diabli.
      • e_werty Re: Frajerzyno e_werty 27.07.06, 22:13
        "...raczej mi pomógł niż zaszkodził..."

...razem żescie okradali ubezpieczonych?
      • e_werty Re: Frajerzyno e_werty 27.07.06, 22:18
        "...misją Twojego życia jest zaszkodzić mu..."

... najbardziej to on sam sobie szkodzi... niech spłaci wierzycieli...

P.S.

"...Ale pamiętraj, wszystko wraca...."

o Boże - Bagietka takze? Jako kto? Dzialacz LPR'u? czy Samoobrony z kłonica w
        dloni!!!!!
        • Gość: max Re: Frajerzyno e_werty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:31
          e_werty ile Ci jest Baginski winien ? Pewnie kilka zlotych hehehe :)
    • Gość: Tomasz Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:45
      Ludzie! porombało was. bagiński, Bagiński i Bagiński. Kiedy nie wejdę na forum,
      a wchodzę tu raz na pół roku to... Bagiński. Kim on do cholery jest??? Może
      rzeczywiście zróbmy go prezydentem i będzie luzik!
      • Gość: Olaf Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:46
        Bagiński to przyszły przywódca Polski! kto wie..
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 27.07.06, 22:12
        "...Kiedy nie wejdę na foruma wchodzę tu raz na pół roku to... Bagiński...."

... no to masz pecha

P.S.
        (pHa likwiduje guma Orbit)
        • Gość: Julka z Manhatanu Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:29
          Robert Bagiński to błyskotliwy i sprawny gość. Dał wiele razy dupy, ale jest
          skuteczny. Na marginesie, co słychać u Przemka Samociaka?
    • Gość: Życzliwy Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:31
      E_werty to darek. Beznadziejny facet.
    • Gość: terefere Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:32
      Darek Kordek? I on ma być zakompleksiony?
      • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 20.09.06, 06:57
        ")
    • justysia23465 Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 27.07.06, 22:37
      Robercie bagiński jesteś boski! Dziękuję ci za pracę. Praca na poczcie jest
      fajna, a zawdzięczam ją Tobie. dzięki i nie daj się tym dupką.
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 27.07.06, 23:05
        "...nie daj się tym dupką."

... może lepiej nie pisz więcej!!! Bo stracisz prace! Pewnie - podobnie jak
        Bagietka - matury nie nasz? Tylko po znajomości prace ci zalatwił?
      • e_kibel Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 20.09.06, 13:34
        Justysiu jest tak jak kiedyś pisałem na forum.W Gorzowie nie liczą się
        kwalifikacje tylko kto jakie ma układy i gdzie kto komu dobrze dupsko liże.
    • Gość: Jarek Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:42
      Zróbmy Roberta Bagińskiego wiceprezydentem Warszawy. Wszyscy będą zadowoleni:
      Gorzowianie, bo się go pozbędą oraz Warszawiacy, bo Marcinkiewicz jest smutas.
      Słowem: Bagiński do Ratusza Stolicy! Ale będą jaja...jak berety!
    • vero_vero Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 27.07.06, 22:46
      Bagiński chyba cię polubię. Jak ty to robisz? Nie ma cię od wielu miesięcy, a
      oni dyskutują o tobie? Jesteś wielki!
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 27.07.06, 23:02
        "...Jesteś wielki!..."

... nie wiem - nie badalem rozmiarow jego przyrodzenia - bo tylko w tym
        kontekście mozna w tym wypadku mówic o "wielkości"!!!
    • Gość: Przemo nieSamociak Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.siodemka.waw.pl 01.08.06, 12:34
      Cokolwiek nie powiedzieć o Robercie Bagińskim, to w Gorzowie był protoplastą
      politycznego PR. Zważywszy na jego dawną współpracę z K. Marcinkiewiczem, to
      może wyjdzie na to, że były premier, komisarz i p.o.prezydenta Warszawy uczył
      się właśnie od niego Uaahahahaaaahhaaaa Jaja jak beretyyyyy
    • korecki_x Bagiński do Syrii 01.08.06, 12:42
      Pamiętam jak GW (czytaj gazetka ścienna) doniosła, że niejaki Bagiński założył
      Stowarzyszenie Przyjaźni Polsko - Syryjskiej. Bagiński przechwalał się swoimi
      wizytami w Syrii i kontaktami (może nawet szpiegowskimi....) w ambasadzie
      syryjskiej itd.

Panie Robercie! Może w kontekście destrukcyjnej działalności oszołomów z Syrii
      i Iranu na Bliskim Wschodzie, warto aby się pan wypowiedział po której jest Pan
      stronie.

Popiera Pan tyranów w osobach prezydenta Ahmadinejada i prezydenta Assada.
      Znanych tyranów i wyznawców zła????

Niech się pan wypowie?
      Jeśli ma Pan coś do powiedzenia...

mam propozycję...Bagiński do Syrii
      • Gość: Tom Re: Bagiński do Syrii IP: *.siodemka.waw.pl 01.08.06, 12:50
        Właśnie. Ciekawe czy jest za zabijaniem Żydów?
      • Gość: Obserwator Re: Bagiński do Syrii IP: *.siodemka.waw.pl 01.08.06, 13:25
        Wlasnie

miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,2418558.html
    • Gość: Piotr Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:44
      Dyrdymały.... Bagiński to gośc!
      • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 01.08.06, 21:46
        "...Bagiński to gośc!"

... zgadza się!!! To gośc ktory wisi mi kasę!!!
        • Gość: Piotr Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:59
          Bagiński to nie jest gość. Oj z pewnością! Ale ty e-werty jesteś jebnięty. Za
          co ci wsi kaskę?
          • e_werty Re: Samociak & Bagiński na Prezydena Gorzowa 02.08.06, 14:52
            "...Za co ci wsi kaskę?"

... zapytaj Bagietke...
    • Gość: ania.wieczorek Samociak dobrym kandydatem na Prezydena Gorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:45
      Przemek odniósł wiele sukcesów... zaowodowych. Co jakis czas dowiaduję się o
      jego nowych sukcesach... dla mnie to facet z klasą i gdyby poprawił swój PR
      głosowałabym na niego.
      • Gość: klawisz Re: Samociak dobrym kandydatem na Prezydena Gorzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:24
        Głównym jego sukcesem jest fakt że udało mu się jeszcze nie siedzieć. Tak!
        glosowałbym na niego w wyborach "starszego celi"!!!
        • Gość: piotr Re: Samociak dobrym kandydatem na Prezydena Gorzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:43
          Przyznasz ze i to jest jakiś sukces. My plicjanci m(jestem gliną dzielimy
          przecież ludzi na tych co siedzieli, siedzą i... na tych co będą siedzieć.
          Statystycznie, to grupa zawodowa której przedstawiciele najczęście ostatnio
          byli odprowadzani do celi to...policjanci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka