bart.q 19.02.03, 17:43 Ciekawe czy pozostanie darmowy na stałe. W zasadzie wzorują się na poznańskim darmowym tygodniku miejskim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anthony Re: darmowy Tylko Gorzów IP: *.teleton.pl 20.02.03, 11:51 Z tego co wiem to pozostanie darmowy. A wzorują się nie tylko na tym jednym - poznańskim ale na wielu innych w całej Polsce. To chyba dobrze, że za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: darmowy Tylko Gorzów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 12:31 Gość portalu: Anthony napisał(a): > To chyba dobrze, że za darmo? Darmowe gazety są raczej kiepskie, tak ogólnie. Jeśli szuka się w nich czegoś poza programem TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anthony kiepski? IP: *.teleton.pl 21.02.03, 17:08 Darmowy jak widziałem nie znaczy kiepski. Mi tam się podobał ostatni darmowy numer. A programu nie znalazłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: darmowy Tylko Gorzów IP: *.ed.shawcable.net 21.02.03, 05:53 Czesc chlopaki... Konto na rzecz budowy pomnika Szymona Gietego otwarte. Liczymy na wasza pomoc Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś