Dodaj do ulubionych

Prawybory Platformy w internecie

11.09.06, 19:39
Super pomysl!!! Elektroniczne glosowanie nalezy wprowadzic rowniez w wyborach
powszechnych. Estonia juz to zrobila, mam nadzieje, ze PO przeforsuje wybory
przez internet rowniez w wyborach powszechnych. Polacy, ktorzy wyjechali za
granice, beda mogli w ten sposob skorzystac z prawa oddania glosu.
Obserwuj wątek
    • Gość: na pewno jako wyborca wolę tą kobietę z prawyborów- nie pam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:57
      iętam nazwiska, z opisu kandydatów jaki otrzymałem w ulotce tylko ona wydawała
      się mieć jakiś cel i miała zamiar coś zrobić, reszta kandydatów miała taki opis
      jakby nie wierzyli, że wygrają wybory ale wystartują- może się uda. Przykro mi
      ale mój głos zmarnuje na Tadeusza J.
    • Gość: mag9 gratulacje IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.09.06, 01:04
      to sie nazywa partia - wychodzi do obywatela, probuje aktywizowac mieszkancow.
      Gratuluje

Witku trzymam za ciebie kciuki!
    • Gość: Kłodawa Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 07:04
      Czy Ty wiesz koleś ilu ludzi ma internet w niedużej Estonii i jak dawno jest
      tam spokojnie i normalnie?
    • Gość: ABC Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 08:10
      Prawybory w Platformie to farsa. Jestem przekonany, że jest to działanie
      nakierowane na efekt medialny, ma służyć przygotowaniu wizerunku partii przed
      wyborami samorządowymi.
      • Gość: waga Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 08:21
        Medialny czy nie medialny - bardzo dobrze , że zaczeli.Czy zaraz musi być
        podkład polityczny.Są wybrane punkty/kawiareki/gdzie internet jest
        dostępny.Dlaczego nie iść z postepem?Chyba, że nałogowi malkontenci znów coś
        zniszczą.
        • Gość: emsiziomal Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:46
          Nie ważne kto i jak głosuje...ważne kto liczy głosy!!!
          Możemy głosować elektronicznie , analogowo czy telepatycznie....ale trzeba mieć
          z kogo wybierać.....A ja nie widze żadnego kandydata.
          Wachlarz od A (jak Aresztant) do Z (zaledwie dostrzegalni) przez N (nijacy).
          Smutne to oj smutne
          • Gość: Marianna Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:14
            Emsiziomal to właśnie pierwszy malkontent. Proszę brachu podaj chociaż
            podstwowe dane jakimi powinien charakteryzować się kandydat. Mogę pomóc
            wybieraj: studia czy szkoła partyjna, doświadczony w biznesie czy w aparacie
            partyjnym, przystojny czy gruby i mały, poważny czy hulaka, zna języki obce czy
            tylko przyśpiewki rosyjskie.
            • Gość: emsiziomal Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:35
              skoro znasz kandytada idealnego to nań głosuj. Ja nie znam....więc nie mów żem
              malkontent. Na Twoje pytania odpowiadam:
              STUDIA CZY SZKOŁA PARTYJNA- studia...ale nie zaoczne na uniwersytecie ZG ani w
              Kamieniu Małym. Poziom człowieka nie zależyli tylko od wykształcenia.
              BIZNES czy APARAT- Biznes...ale nie lewy. Nie sztuka być biznesmenem..sztuka
              nie siedzieć za to w wiezieniu.
              PRZYSTOJNY CZY GRUBY- jestem gruby ...wiec przystojny.....zagłosuj na Orlando
              Bluma
              POWAŻNY CZY HULAKA......Nie nudziarz.
              JEZYKI CZY PRZYSPIEWKI....Oj przyspiewki są ok. Ale języki wazniejsze...
              Reasumując: Wykształcony, majacy powoiązanie z biznesem, przystojny,
              piważny....ALEKSANDER KWAŚNIEWSKi hahahaha gratuluje wyboru!!

Skoro masz kogoś od pierwszych części Twoich zapytań głosuj.....ale pamiętaj ,
              ze nie wszystko złoto co sie świeci..vide pan powyżej!!!!!
              • Gość: Ragnar Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.06, 15:15
                Idea jak najbardziej słuszna.
                PO wygra wybory samorządowe w Gorzowie
            • Gość: marta Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.06, 20:16
              Marianna

< przystojny czy gruby i mały,
              lepiej guby i mały niż łysy z wielkimi wytrzeszczonymi gałami :)
        • Gość: Kłodawa Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:37
          Kto ma odpowiedni software ten wygrywa prawybory. To takie fikcyjne wyborki jak
          wycinki z gazet
    • Gość: sssslllddd Re: Prawybory Platformy w internecie IP: 195.245.213.* 12.09.06, 18:11
      dramat. panowie to juz jest nudne. wypstrykacie sie przed wyborami
      • Gość: turas Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 19:36
        Mi się to podoba.Mają pomysły na wybory,będą mieli(mają)na miasto.Trzeba czegoś
        nowego,bo reszta się skompromitowała lub zna się tylko na robieniu bałaganu.
    • Gość: aaa Re: Prawybory Platformy w internecie IP: *.gorzow.mm.pl 23.09.06, 09:21
      tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka