figi.gov.pl 24.08.06, 14:04 że ten bezdomny, co zbezcześcił osobę naszego pana prezydenta nocuje zwykle pod mostem świętokrzyskim - drugie przęsło od strony praskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: uprzejmie donoszę 24.08.06, 14:24 figi.gov.pl napisała: > że ten bezdomny, co zbezcześcił osobę naszego pana prezydenta nocuje zwykle > pod mostem świętokrzyskim - drugie przęsło od strony praskiej ======= A ! To dlatego widzialam ciagnaca w tamtym kierunku kolumne czolgow i samochodow panernych ? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Widziałem Zdziśka *).... 24.08.06, 15:34 Pod koniec lipca minąłęm się z nim na moście na Izerze (przejście turystyczne Orle/Jizerka)... Szedł sobie chwiejnym krokiem, nie niepokojony przez kogokolwiek, do Czech...zapytał bełkotliwie czy tędy dojdzie do Pragi, bo tam na Hlavni Nadrazi czekaja na niego kumple Jirka *) i Vaclav *) z winkiem kartonowym:) (też ich tam sporo, winko piją na widoku publicznym, bo w Czechach tak wolno...) Czy wrócił z Czech? Nie wiem, osobiście...nie sądzę. *) Imiona bohaterów ze względu na ich bezpieczeństwo zostały zmienione... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: uprzejmie donoszę 24.08.06, 17:56 figi.gov.pl napisała: > naszych czy sojuszniczych? Nie wiem, nie rozrozniam mundurow. Ale duzo bylo czarnoskorych zolnierzy, wiec chyba sojusznicy takze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pójdę do niego ze spititus...em ! Podtrzymać 24.08.06, 14:33 na ciele i DUCHU! Ducha nie gaście! ;))) figi.gov.pl napisała: > że ten bezdomny, co zbezcześcił osobę naszego pana prezydenta nocuje zwykle > pod mostem świętokrzyskim - drugie przęsło od strony praskiej Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: uprzejmie donoszę 24.08.06, 15:37 > że ten bezdomny, co zbezcześcił osobę naszego pana prezydenta nocuje zwykle > pod mostem świętokrzyskim - drugie przęsło od strony praskiej Wstrętny kapuś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl odkąd mnie tu dyskryminują 24.08.06, 15:57 nie cofnę się przed niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: odkąd mnie tu dyskryminują 24.08.06, 15:59 figi.gov.pl napisała: > nie cofnę się przed niczym! Chyba że "do tyłu", jak prawił Lech pRezydent Kaczyński w jednym z wyciamkanych orędzi do narodu! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: uprzejmie donoszę 24.08.06, 16:00 Niech mu konus powie swoja formulke i beda kwita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl a nie lepiej polubownie? 24.08.06, 17:53 pojechać osobiście i wręczć klucze do jednego z tych 3 mln mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś