login_tymczasowy 02.11.06, 08:42 Forum zmarlo w dzien Zmarlych, ozylo, gdy zaszumialy wiatraczki sluzbowych pecetow i zapyrkaly ekspresy przelewowe na korytarzach biur. Smacznego paczka! (mmm... doughnuta...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 08:59 całe szczęście, że się odchudzam i nie jem pączków;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:01 Sprobuj niskokalorycznych, z marchewki... I kawa z aspartamem i chudym mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:04 login_tymczasowy napisał: > Sprobuj niskokalorycznych, z marchewki... > I kawa z aspartamem i chudym mlekiem. > ... od marchewki uszy i zęby rosną... a kawa jedynie czarna i gorzka... oczywiscie parzona "po ludzku"!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:06 WErty, pijasz kawe w szklance? A przy zalewaniu nie wyciagasz lyzeczki, by szklana nie pekla? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:29 login_tymczasowy napisał: > WErty, pijasz kawe w szklance? > A przy zalewaniu nie wyciagasz lyzeczki, by szklana nie pekla? Ale to jest element Wertego emploi! Do tego mieszkanie na Kazimierzu i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:07 login_tymczasowy napisał: > Sprobuj niskokalorycznych, z marchewki... > I kawa z aspartamem i chudym mlekiem. > kawę piję tylko rano, gorzką czarną:) zamiast pączków z marchewki wolę schabowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:11 be.em napisała: > zamiast pączków z marchewki wolę schabowe;) Schabowe do porannej kawy? Juz slysze licznik kalorii... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:14 login_tymczasowy napisał: Schabowe do porannej kawy? schabowe zawsze jest w porzo;) Juz slysze licznik kalorii... Prawdę mówiąc kalorie mam w nosie:) Czasem ćwiczę silną wolę i ku uciesze potencjalnych gach.ow - zawsze przegrywam;) P.S. Jak sny login? :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:17 Zimno bylo, bo ogrzewania nie wlaczylem. Jak juz przekonalem sie, ze jest zimno, nie chcialo mi sie zejsc do termostatu. I tak zmarzlem nie tyle z zimna ile z lenistwa. Zima znowu mnie zaskoczyla! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:17 login_tymczasowy napisał: > Zimno bylo, bo ogrzewania nie wlaczylem. > Jak juz przekonalem sie, ze jest zimno, nie chcialo mi sie zejsc do termostatu. > I tak zmarzlem nie tyle z zimna ile z lenistwa. > > Zima znowu mnie zaskoczyla! > starzejesz się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Forum Pracownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:56 >Sprobuj niskokalorycznych, z marchewki... >I kawa z aspartamem i Co ty za świństwa w tej Anglii jesz i pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:02 be.em napisała: > całe szczęście, że się odchudzam i nie jem pączków;) Czego sie nie robi dla milości!!! Zwlaszcza wirtualnej - wirtualne odchudzanie? Andriusza się ucieszy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Forum Pracownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:05 W jaki sposób andrzejusa odchudza swoją kochanke z realu (czyt. z sex shopu)...spuszcza powietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:08 e_werty napisał: Czego sie nie robi dla milości!!! Zwlaszcza wirtualnej - wirtualne odchudzanie? Dla pełni szczęścia jeszcze zgolę wąsy;) Andriusza się ucieszy!!! :) No ba! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:20 Paczki zjedzone, czas przystapic do wykonywania czynnosci sluzbowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:22 login_tymczasowy napisał: Paczki zjedzone, czas przystapic do wykonywania czynnosci sluzbowych!!! Jeny... Ty to masz fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:41 login_tymczasowy napisał: > czas przystapic do wykonywania czynnosci sluzbowych!!! > Czy czasami nie byłeś celnikiem? Tak mi pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:45 calama napisała: Czy czasami nie byłeś celnikiem? Tak mi pasuje ;) Lub pracownikiem ZUSu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _tymczasowy Re: Forum Pracownicze IP: *.server.ntli.net 02.11.06, 09:57 "... On z Celnikami jadl..." (paczki?) Nie, robilem w drogowce. JAko przeprowadzacz dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 09:57 Gość portalu: _tymczasowy napisał(a): Nie, robilem w drogowce. JAko przeprowadzacz dzieci. Ślicznie:) Nie dość, że mądry to jeszcze dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 10:01 "...Ślicznie:) Nie dość, że mądry to jeszcze dobry:)" ...no!!! ale już nie robi - na pączki nie "starczało"!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 10:04 e_werty napisał: ale już nie robi - na pączki nie "starczało"!! to nawet lepiej;) nie lubię słodkich chłopców;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Forum Pracownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:00 >to nawet lepiej;) nie lubię słodkich chłopców;) Ale on wcina dalej pączki, tyle że jakieś porąbane z marchewką, a kawę słodzi na potęgę, tfuj, aspar, aspiryną? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 12:12 "...tfuj, aspar..." aspartam - toksyczny slodzik... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 12:14 P.S. www.zigzag.pl/jmte/nutra_sweet.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 14:18 e_werty napisał: > > aspartam - toksyczny slodzik... Cholerka, ja słodzę aspartamem... :) Rany, co ze mną będzie!!? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 10:04 be.em napisała: to jeszcze dobry:) No, nie wiem... zauważ, że już tych dzieci nie przeprowadza... :) Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 10:07 pretty01 napisała: > be.em napisała: to jeszcze dobry:) > No, nie wiem... zauważ, że już tych dzieci nie przeprowadza... :) Hmmm... Czasem lepiej zapobiegać niż leczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 12:02 pretty01 napisała: > be.em napisała: to jeszcze dobry:) > No, nie wiem... zauważ, że już tych dzieci nie przeprowadza... :) Hmmm... Molestował czy nie upilnował? Coś sugerujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 14:17 Calama... ja zażartowałam. Rozumiesz - żarcik. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 14:20 pretty01 napisała: > Calama... ja zażartowałam. Rozumiesz - żarcik. Wiem. :) Pozdrowienia dla Pyzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 14:47 calama napisała:> Pozdrowienia dla Pyzy. :) Dziękuję. Napiekłam właśnie rogali. Myslałam, że mało rzeczy może mnie zadziwić, dopóki nie zobaczyam, jak są wielkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 14:51 "...nie zobaczyam, jak są wielkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 15:09 Eee, Werty, to trochę głupie było. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty FrameMaker!!!! 02.11.06, 18:25 "...to trochę głupie było..." ... pewnie tak... ale nudzę sie... do końca roku juz nie musze pracowac... dzisiaj "przyszla" kasa... i pewnie z nudow będę siedzial na "forumie"... Może do Gorzowka sie kopnę?... ale pogoda... nieszczegolna... No i mam do opanowania FrameMakera - taki program do składu publikacji który znam w 75%... Klient zapowiedział ze za miesiąc będzie miał robotę w tym programie... Hmmm widzę ze z tą nuda przesadziłem... ale... czasu mam dużo I ponawiam apel - KTO MA JAKIŚ MATERIAŁ DO DRUKU - ZROBIĘ PRZYGOTOWALNIE ZA DARMO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 16:21 login_tymczasowy napisał: > Forum zmarlo w dzien Zmarlych, ozylo, gdy zaszumialy wiatraczki sluzbowych > pecetow i zapyrkaly ekspresy przelewowe na korytarzach biur. Coś w tym jest... 16:21 i od 15.00 ruch się skończył. Dopiero wieczorni forumowicze troszkę nadrobią. No i ruszy od 7.00 czy 8.00 jutro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Forum Pracownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:02 tylko benek trzyma fason i w nocy nadaje...ale chłop ma atut w rekawie ma inny czas... ZAWSZE BĘDZIE DO TYŁU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Forum Pracownicze 02.11.06, 19:56 calama napisała: > No i ruszy od 7.00 czy 8.00 jutro. :) Zaczynam nocna zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś