ayla8 03.12.06, 15:27 To skandal, niedoszły radny gorzowski i niedoszły senator Samoobrony Przemysław Samociak wystąpił w reklamie TPSA. Ten śmierdziel zawsze się wkręci tam gdzie pieniądze .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Dlaczego Skandal.... IP: *.ed.shawcable.net 03.12.06, 15:37 Hey ayla8, Nieudacznik polityczny moze bardziej zaszkodzic temu co reklamuje niz pomoc w sprzedazy... (wszystko to kupno i sprzedaz) To juz ryzyko kogos kto placi... W samym fakcie nie widze nic zlego... Moze tu odniesie jakies sukcesy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Skandal 03.12.06, 15:51 ayla8 napisał: > Ten śmierdziel zawsze się wkręci tam gdzie pieniądze Obywasz sie bez nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Skandal IP: *.ed.shawcable.net 03.12.06, 16:42 Hey, Jak sie kogos nie lubi to sie nie lubi niezaleznie co ten ktos robi... Maniactwo polaczone z zazdroscia.. Niech sobie facet zarabia... Jak sie madrze usmiechnie moze aktorem zostanie...he he he he Byle z dala od polityki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:50 nie widziłem ... można prosić o więcej informacji - to reklama telewizyjna, radiowa, internetowa. Może jakiś link do na youtube albo gdziekolwiek gdzie to można w sieci zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
gryzli74 Re: Skandal 04.12.06, 13:47 Ej o co wam chodzi zróbcie coś ze swoim życiem a nie wytykacie innym ,że coś chcą osiągnąć. Jak sami widzicie Przemo wystąpił w reklamie dostał swoją zapłate a wy kwilicie skandal!!!!! A dlaczego dlatego ,że Wy tam nie wystąpiliście albo ktos z waszwj rodziny???? ŻAŁOSNE.............. Sanczo jestem z Tobą Gryzli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: Skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:55 Pracuj, pracuj - długów masz od cholery. Masz juz komornika na koncie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan wierzyciela Re: Skandal IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.06, 19:26 A to jak jesteś taki cwany to powinieneś wiedzieć Pania a. Odpowiedz Link Zgłoś
ayla8 Re: Skandal 04.12.06, 17:45 Reklamę widziałem w TVP2 wczoraj około godziny 15.30. To nie tak ,że mu zazdroszczę , tylko znam tego gościa , a raczej znałem dawniej i jak widzę , że Pan Przemo nieuk reklamuje z uśmiechem usługę neostrady to niedobrze mi się robi. Pewnie niech sobie reklamuje , nic mi do tego , tylko chciałbym , aby chociaż reklama była nieskażona mordami polityków nieudaczników .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klan Re: Skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:12 Przeciez to normalne - i reklama klamie i politycy kłamia! Odpowiedz Link Zgłoś