Dodaj do ulubionych

Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że nazw...

• Gość: gorzowianin Niech paskudna brzydota zniknie IP: 82.160.209.* 04.01.07, 17:12
      Aż wstyd że taka paskudna baba reprezentuje w czym kolwiek nasze miasto.
      • Gość: xxx Re: Niech paskudna brzydota zniknie IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 19:55
        chciałbyś koło tej brzydoty chociaż przejść,ale daleko ci do niej.Twoja
        inteligencja jest poniżej twojego pasa he he he
        • Gość: smerf Re:Po czy paskuda poznaje paskudę?gorzowianin IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 20:01
          Jak myślisz??????
        • Gość: Obserwator_1 Precz z glupota !!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 20:03
          Mam wrazenie, ze Bernard w tej kanadzie gdzie na zasranej prownicji siedzial i
          nic z politycznej kultury kanadyjczykow nie "liznal"

Pewnie gdyby radan W. nie "plwala" na T.J tez by ja kochal.
          Wlasnie oto idzie zeby sie w blocie nie babrac wiecej - drogi Bernerdzie !!!
          Trzeba to bagno osuszyc, i nie udawac ze nic sie ie stalo . Na to zgody nie ma
          i nie bedzie.
          A "Kaczory" i ich klika bedziemy zwlaczali z taka sama zaciekloscia... to ten
          sam typ uprawinai polityki co W.
          • Gość: ania Re: Precz z glupota !!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 20:06
            Czy złożyłeś już petycję???i podpisy???
            • Gość: Obserwator_1 Re: Precz z glupota !!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 20:10
              Droga Aniu, jak juz wczesniej pisalem, nalezy dzialac skutecznie...
              R E F E R E N D U M ZROBIMY !!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ania Re: Precz z glupota !!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 20:54
                Jak wiesz że duże poparcie jest społeczeństwa dla P.Wojciechowskiej skąd
                znajdziesz przeciwników,chyba tylko tych którzy nie dostali się do Rady Miasta.
                • Gość: Obserwator_1 Re: Precz z glupota !!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 22:16
                  Poparcie spoleczne....ale kogo ? przepraszam za okreslenie - lumpenproletariatu
                  lub starych komuchow, to jest ten sam elektorat, ktory glosuje na samoobrone !!!
                  Spojrz sobie na frekfencje podczas wyborow !!!

Zreszta debata nie toczy sie o to ile dostala glosow , tylko jak sie zachowuje
                  i z tego powodu powinna poniesc konsekwencje !
      • Gość: BoY Re: Niech paskudna brzydota zniknie IP: *.207-core01-gi.3.1-cc.sccoast.net 04.01.07, 21:20
        Czy mówicie o tej dużej kobiecie? Duzej i krzykliwej blondynie! Myślałem że
        załozyła sex shop - to tak pasuje do niej!!!
        • Gość: zzz Re: Niech paskudna brzydota zniknie IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 21:38
          Spójrz na siebie,co pasuje???pozostały wspomnienia z dawnych lat.
        • Gość: Obserwator_1 Re: Niech paskudna brzydota zniknie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 22:13
          trafne spostrzezenie... ciekaw jestem czy pani W. tu zaglada ?????????!!!
    • kemot_ski Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 04.01.07, 23:53
      tak na moje ucho, rzeczona osoba o rozchwianych emocjach i rozdmuchanym jak
      balon poczuciu własnego ego ... posiadła wątpliwą umiejętność wykorzystywania
      języka należnego bywalcom przydrożnych barów i to tylko tych, którzy
      skonsumowali kilka... inaczj- kilkanaście głębszych:) osobiście uważam, że
      nadaje się raczej na dozorczynię budynku albo klatki schodowej czy wspomnianego
      baru... chyba przesadziłem:)))) Taka tam dygresja niedzielnego świadka
      przepychanek na lokalnej scenie.
      Po chwili zastanowienia sumienie każe mi zweryfikować poglądy, to dobra kobieta
      u podstaw, tylko dlaczego tak często słoma jej wychodzi z ust???:))))
      • Gość: Lamus gorzowski Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.07, 09:07
        Nic dodać, nic ująć!!! Trafna ocena....
        Ps.
        Wczoraj Wojciechowska produkowała się w sztabie gorzowskiej WOŚP. Wiadomo, były
        kamery i sitka mikrofonów. Ja swojemu synowi, który kwestował od zawsze, w tym
        roku tego zabroniłem. Niech siedzi w domu. Bałem się, że natknie się na
        Wojciechowską....i zostanie potraktowany w wiadomy sposób...
        • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 05.01.07, 10:27
          Jesli jest tak inteligentny, jak ty, to lepiej, ze go tam nie bedzie. Niech
          wraca do Lamusa gorzowskiego.
          Jesli ma cos w glowie i kwestuje od zawsze, to oleje twoje zakazy cieplym
          moczem.
          • Gość: Lamus gorzowski Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.07, 14:27
            On, używając twojego wyrafinowanego języka, " olał ciepłym moczem " towarzystwo
            Wojciechowskiej. I już to świadczy o Nim najlepiej. Po prostu z pewnymi osobami
            sie nie rozmawia i nie podaje się im ręki
            • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 05.01.07, 16:53
              Swietnie, mniej o takiego to wiecej spokoju i efektywnosci.
              Wojciechowska rok temu uratowala przed klapa Orkiestre w Gorzowie. W tym roku
              to sztaby poprosily ja o koordynacje i pomoc.
              Szczekanie na Wojciechowska na forum nic nie zmienia. Ona cos dobrego robi i
              nikt tego anonimowym pyskowaniem nie przekresli. Poniewaz to jednak wytyczne
              egzekutywy zmuszaja takich jak ty do pisania tutaj, wiec rob to dalej.
              • Gość: Lamus gorzowski Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.07, 22:55
                Widzisz, ydnal...Tobie może i po drodze z kimś takim jak Wojciechowska.
                Kobieta, która na sesji Rady Miasta zachowuje się w sposób grubiański,
                skandaliczny, chamski, wulgarny ...To chyba te sukcesy, o których piszesz.
                Rzeczywiście, wielkie osiągnięcie. Tyle wytężonej pracy Wojciechowskiej dla
                mieszkańców miasta. Bo o innych sukcesach jakoś nie słyszałem...
                Mnie takie zachowanie nie odpowiada...Nie chce, żeby mój syn chociaż na krótką
                chwilę spotkał się z taą panią. Nie chcę ryzykować....
                • Gość: Bernard Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.ed.shawcable.net 05.01.07, 22:57
                  Hey lamus,
                  Popros Kaczynskiego by kobiet publicznie od malp nie wyzywal...
                  I niech wreszcie przeprosi!!!
                  Wtedy pogadamy o Wojciechowskiej...
                  :)
                • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 05.01.07, 23:28
                  Sesje rady w tym miescie wiekszosci ludzi nie interesuja.
                  Syna trzymaj pod kloszem w domu. Nie wypuszczaj. Nie ryzykuj.
                  • Gość: Lamus gorzowski Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 10:26
                    Ydnal obwieścił, ze sesje RM nie obchodzą nikogo. Mniejsza o niego - mnie to,
                    co dzieje się w czasie sesji RM, na komisjach interesuje bardzo. I nie mogę
                    zakceptować chamstwa, wulgaryzmów, grubiaństwa i prostactwa. A w taki własnie
                    sposób zachowała sie Wojciechowska. Myślę, ze podobnie do mnie sądzi wielu
                    mieszkańców Gorzowa. Ydnal oczywiście do nich sie nie zalicza...
                    Co do mojego syna: kochasiu, nie trzymam go pod kloszem - to, że aktywnie
                    działał na rzecz Orkiestry Owsiaka do tej pory jest najlepszym na to przykładem.
                    Chcę Go jedynie ochronić przed Wojciechowską, nie chcę, by przypadkiem spotkało
                    go to, co Radnych podczas sesji....
      • e_werty Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 05.01.07, 10:47
        "...dlaczego tak często słoma jej wychodzi z ust..."

... bo paryjna sieczkarnia sie zepsuła - oraniczenia w dostawie sieczki!
        • Gość: Obserwator_1 Miales chamie zloty rog... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.01.07, 10:57
          Masz racje rozubuchane ego, do tego brak kultury, chamstwo to wszystko
          repertenzuje V-ce przewodniczaca rady miejskiej.

Wojciechowka musi odejsc !!!!!!!
          • Gość: Dawny Sekretarz Re: Miales chamie zloty rog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:01
            Obserwator_1 rozsiewa nienawiść między Polakami
            Zostaw w spokoju Pania G.Wojciechowską, Ty niedobry człowieku
            Powinieneś spalic się ze wstydu za swoją nikczemność i podłość
            Pani G. Wojciechowska to doświadczony społecznik, któremu nie dorastasz, łobuzie
            Podejrzewam kto za Tobą stoi, ale sie z tym narazie nie zdradzę
            Ogłoszę to na Forum w korzystnym momęcie
          • Gość: smerf Re: Miales chamie zloty rog...obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.07, 20:13
            Obserwator daj już sobie spopój i tak już nie dostaniesz się do Rady Miasta nie
            masz szans trzeba było pracować na to latami jak Pani Wojciechowska a nie tylko
            pobierać diety.I zrób sobie sam rachunek sumienia swoim zachowaniem
          • Gość: xyz Re: Miales chamie zloty rog... IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.07, 20:48
            A tak naprawdę,obserwator,co Ty reprezentujesz
        • Gość: Dziki Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:49
          e_werty napisał:

- oraniczenia w dostawie sieczki!

Po tym co piszesz, widać że podstępnie przechwyciłeś ostatni transport
          sieczki i nachapałeś sie do syta...:)
          • Gość: kleofas Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.icm.edu.pl 06.01.07, 02:15
            Sieczki jest dostatek - to radna G.W. jest pazerna i wyłapuje te dłuższe
            kawałki - no to jej potem z nosa wystaja!
            • Gość: zzz Re: kleofas łap krótszy kawałek IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.07, 13:41
              Skąd wiesz jak to się robi,każdy sądzi według siebie,to dlatego tobie wystaje
              słoma z nosa
              • Gość: Obserwator_1 Oj cuchnie w grajdole !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.07, 09:50
                Smiech mnie bierze, jak czytam wypociny "prownincjonalnych kmiotkow" -
                wielbicieli radenj W. Poziom zapyzialego grajdloka.
                • Gość: Dziki Re: Oj cuchnie w grajdole !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:01
                  Gość portalu: Obserwator_1 napisał(a):
                  > Smiech mnie bierze, jak czytam wypociny "prownincjonalnych kmiotkow" -
                  > wielbicieli radenj W. Poziom zapyzialego grajdloka.

A Szanowny Pan to skąd?
                  • Gość: Obserwator_1 Re: Oj cuchnie w grajdole !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.07, 10:35
                    Szanowny Pan jest z Gorzowa. Okreslenie "prowinocjonalne kmiotki" to
                    charakterystyka osobnikow bez kultury, wiedzy, poprostu igorantow zyjacych w
                    swoim wlasnym grajdole.
                    • Gość: Dziki Re: Oj cuchnie w grajdole !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:46
                      Dziekuję Szanownemu Panu z Gorzowa za szczerą odpowiedź... :)
                      • luckyluke75 Moze jescze bedzie pieknie... 08.01.07, 10:52
                        Nadzieja umiera ostatnia.
                        • Gość: Dziki Re: Moze jescze bedzie pieknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:22
                          na wszystkich bym nie liczył, ale...
                          rąk też bym nie załamywał :)
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Moze jescze bedzie pieknie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.07, 11:56
                            Czas tzw. "spolecznikow" typu rdna W. dobiega konca... mam nadzieje, ze w to
                            miejsce pojawia sie ludzie wrazliwi i zazngazowani w zycie spleczno-kulturowe
                            miasta.
                            • Gość: CIEKAWY Re: Moze jescze bedzie pieknie... IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 16:11
                              A TY OBSERWATOR W CO JESTES ZAANGAZOWANY W OBSZEKIWANIE TYLKO CZY COS WIECEJ?
                            • Gość: ania Re: Moze jescze bedzie pieknie... IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 22:30
                              Na co Ty liczysz obserwator,nie te czasy,dziś każdy myśli żeby jemu było dobrze
                              a społeczeństwo da sobie radę
    • Gość: Baska Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 16:31
      Obserwator_1 wygląda mi na człowieka zakompleksionego który potrafi atakować
      anonimowo osobę która ma zaufanie społeczne, to zwykły tchórz i napinacz
      internetowy którego podnieca wałkowanie caly czas tego samego tematu. Chyba
      jest chorym psychicznie człowiekiem skoro myśli ze cos tu osiągnie ciągłym
      szczekaniem tych bzdur. Proponuje żeby udał się na leczenie psychiatryczne do
      doktora Zmyślonego. Zdążyłam zauważyć ze tylko on ciągle podsyca ten temat
      niczym jakiś małolat cieszący się byle bzdurą. Ludzie którzy tak robią są
      zwykłymi bestiami żerującymi na anonimowości Internetu, na żywo nie miałby
      tyle odwagi żeby się odezwać. Obserwator_1 opowiedz nam o swoich dokonaniach a
      nie usilnie krytykujesz innych. Chętnie poznamy twoja wartość i może na ciebie
      oddamy glosy w następnych wyborach skoro jesteś taki mądrala anonimowy masz na
      pewno się, czym pochwalić…
      • Gość: Jerzy Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 17:08
        Może Ty, Baska dasz przyklad, i zaczniesz pisać podpisująs się swoim imieniem i
        nazwiskiem...Dajesz takie mądre rady innym. Może zaczniesz od siebie?
        Oserwator korzysta z forum w taki sam sposób jak inni...Taki naprzyklad ydnali
        A to, ze krytykuje naganne zachowanie się Wojciechowskiej na sesji jest
        zrozumiałe i godne podziękowań. Wojciechowska jest osobą publiczną - musi się
        liczyć z tym, że mieszkańcy Gorzowa patrzą jej na ręce. Zachowała się w sposób
        skandaliczny i ponosi tego konsekwencje. Tak jak Wielgus... W koncu co miesiąc
        otrzymuje na konto nasze wspólne pieniądze. Cociazby dlatego mamy prawo, ba,
        obowiązek reagować na to, co zrobiła. Gdyby miała odrobinę honoru, postapilaby
        tak, jak powinna: zrezygnowała z mandatu..
      • Gość: Obserwator_1 Grażyna Wojciechowska nie ma wstydu !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.07, 18:47
        Nic nie poradze, ze twoja percepcja jest ograniczona. Zreszta zastanawiajcy
        jest podobny styl pisania calej "sfory" pani W. Smiem twierdzic, ze te
        wszystkie inwektywy wychodza z pod "piora" jednej ososby.
        Mozesz mi wierzyc, ze bylbym zadowolony nie muszac cigale "wlakowac" tego
        tematu.
        • Gość: Baska : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 20:51
          to skoncz juz te swoje wywody obserwator_1 na ten temat i idz sobie ulzyj.
          a najlepiej opisz swoje dokonania to oddamy na ciebie glos skor widzisz
          wszystko u innych sam jestes idealny.

G Wojciechowska jest ok!
          • Gość: Baska Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.07, 20:59
            Zresztą ja się dziwie jakiś nierób o nicku obserwator_1 podnosi krzyki jak
            stara baba tymczasem ci radni których sprawa dotyczy nic nie robią w tym
            temacie, już dawno zapomnieli o sprawie. Daj sobie spokój chłopaku albo kobieto
            skoro sami zainteresowani nie widzą w tym problemu to po co na siłę wiercisz
            temat który poza tobą i kilkoma innymi szukającymi taniej sensacji nie rusza.
            Napisz kilka słów do rzekomo obrażonych radnych i zapytaj o ich stanowisko w
            tej sprawie, zobaczysz ze sprawy nie ma.
            • Gość: Jerzy Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 08:35
              Taaaak, oczywiście, Wojciechowska marzy o tym, żeby wszyscy zapomnieli o jej
              haniebnym zachowaniu!! Nie ma mowy! To, co zrobiła jest tak skandaliczne, tak
              porażające, że trzeba o tym rozmawiać - i to głośno i przy każdej okazji. Mnie
              nie obchodzą reakcje / albo brak reakcji / radnych obrzuconych jadem, śliną i
              błotem jednocześnie, to ich sprawa. Jako obywatel współfinansujący działalność
              radnych będę Wojciechowską krytykował zawsze i wszędzie - za to co uczyniła.
              Ona nie zamknie mi ust - a wiem, że bardzo by chciała. jeszcze raz powtarzam -
              powinna złożyć mandata...
              • Gość: Baska Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 08:53
                Tylko kogo te twoje krytyki obchodza? mozesz sobie krytykowac ale i tak nie
                zmieni to niczego poza strzepieniem sobie jezora...
                Powodzenia
                • Gość: Obserwator_1 Lumpenproletriat kontratakuje !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 09:33
                  Ciebie napewno nie obchodzi, nalezysz do tej czesci spleczenstwa, ktorej
                  chamstwo, bezczelnosc, grubianstwo, brak kultury nie razi i nie przeszkadza
                  (rezultaty sa az nadto widoczne). Ja milczal nie bede. Poza tym radzilbym sie
                  nauczyc dyskusji bez ososbistego obrazania jej uczystenikow. Jednak z tym
                  zwolennicy pani W. maja ograomne porblemy. Takie a rezultaty jezeli sie "bydlo"
                  na salony wpuszcza.
                  • Gość: Baska Opowiedz o sobie obserwator_1 IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 10:47
                    czekamy na popisy dokonan na rzecz miasta i mieszkancow najwiekszego krzykacza
                    zenujacego obserwatora_1 ktory przedstawi nam swoja osobe. Nakrzyczal sie
                    frajer niech teraz przedstawi konkrety swoich dzialan bo ocene dzialan innych
                    juz dokonał
                    czekamy frajerze... daj glos burku
                • Gość: Jerzy Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 10:28
                  Prawie 400 wpisów na tym tylko / a są jeszcze inne / forum świadczy o tym, że
                  wielu mieszkańców Gprzowa porusza skandaliczne zachowanie się Wojciechowskiej w
                  czasie sesji RM... Czego, jak czego, ale takiego spektaklu w Gorzowie jeszcze
                  nie przeżyliśmy: radna, kandydatka na przewodniczącą rady obrzuca innych
                  radnych stekiem chamskich, wulgarnych i prostackich wyzwiask...W obecności
                  dziennikarzy, mieszkanców miasta, na sesji inaugurującej nowaąkadencje....I co,
                  Baśka, uważasz, że nie ma sprawy, wszystko jest ok?
                  • Gość: Baska Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 10:40

wszystko jest super poza kilkoma szczekaczami nikt sobie z tego nic nie
                    zrobil , nawet ci ktorych sprawa dotyczy o niej zapomnieli. Wiec wszystko jest
                    ok
                    G. WOjciechowska jest ok!
                    • luckyluke75 G. Wojciechowska - brak kultury 09.01.07, 10:54
                      Fakt niezaprzeczalny !!!
                  • Gość: Obserwator_1 Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 10:46
                    Baska i jej podobni uzywaja retoryki skrajnie agresywnej, nie przeberajacej w
                    osobistych atakach na osoby myslace inaczej. Nie dostrzegaja, ze wiekszosc
                    komentarzy dotyczyla "niestosownego" - delikatnie mowiac- zachowania pani
                    radnej W. podczas sesji inauguracyjnej. Sami zachowuja sie jak obecni nasi
                    przywodcy w warszawie, wszelka krytyke chca zakrzyczec , obrazajac przy tym
                    innych wedlug zasady obrzucic blotem wszystkich. Niszczenie kulury, dobrych
                    obyczajow stalo sie w naszym kraju codziennoscia.
                    Brak rzeczowych ragumantow w obronie radnej W. jest naprwde frustrujacy. To
                    jedyne wytlumacznie wscieklych atakow tzw. "sfory".
                    • Gość: Baska Re: : Grażyna Wojciechowska jest ok! IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 10:55
                      argumentow rzeczowych poczawszy od poparcia spolecznego po konretne
                      przedsiewziecia Wojciechowskiej jest cala masa jak ich nie widzisz twoja
                      sprawa. To co mialo miejsce na sesji nie obchodzi juz nikogo poza garsta
                      dewiantow sami zainteresowani nie maja pretensji wiec sprawy nie ma.
                      No szczekaczu obserwator_1 szczekaj dalej no i teraz popisz cos o swoich
                      dokonaniach moze glosy wyborcow Wojciechowskiej przejda na ciebie szczekaczu
                      • Gość: Baska hau hau szczekanie obserwatora_1 cd IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 10:58
                        no i co obserwator_1 czym nam sie pochwalisz? glosy wyborcow sa do wziecia
                        popisuj sie malostkowy imbecylu swoimi dokonaniami ktore sa wielkie. No skoro
                        tak bardzo widzisz bledy innych sam ich nie popelniasz i mozesz sie poszczycic
                        wybitnymi osiagnieciami na rzecz miata i mieszkancow.
                        Wiec szczekaj burku o swoich dokonaniach czekamy...
                      • Gość: Obserwator_1 Grażyna Wojciechowska - polityczne dno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 11:03
                        Twoja argumantacja jest zalosna. Poparcie spoleczne zobowiazuje, to zadne
                        usparwiedliwienie dla chmaskiego zachowania, wrecz przeciwnie.
                        Podaj przyklady jakis konkretnych zaslug tej pani, wtedy bedziemy mogli
                        podyskutowac. Poza wrzskaiem i autoreklama wyglada to dosyc blado.
                        • Gość: wz Baska Obserwator_1- cywilne dno IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 11:26
                          przyklady byly juz tu przytaczane wiec szczekaczu mozesz sobie dalej szczekac
                          ile wlezie tylko to do nikogo nie trafia i kolejne wybory i tak Wojciechowska z
                          wysokim poparciem spolecznym wygra. Twoi radni ktorych sprawa dtyczy nic nie
                          robia w tej sprawie widac jej nie dostrzegaja i o niej zapomnieli, tak wiec
                          twoje szczekanie nie dociera nigdzie burku.
                          Teraz szczekaj o sobie bo cos ci to nie bardzo wychodzi....
                          • Gość: ciekawy Re: Obserwator_1- cywilne dno IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 11:30
                            Obserwator _1 napisz do gazety moze ktos sie zainteresuje tym tematem o ktory
                            tak walczysz. Bo narazie tylko szczekasz a za takim szczekaniem nic nie idzie.
                            Myslisz ze jak sobie poszczekasz zmienisz cos na lepsze?
                          • Gość: Obserwtor_1 Polityczne "szumowiny" sie burza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 12:06
                            Przytaczane ale gdzie ??!!
                            Wybrac ja moga....wybory byly juz rozne w historii. Poza tym nie mam ochoty
                            polemizowac na poziomie szamba.
    • luckyluke75 Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz+Rubik=PRL 09.01.07, 12:18
      No to mamy wspanialych przedstawicieli w radzie miejskiej, najpierw haniebne
      wystepy rydnej W. a teraz na dodatek pseudo-kultura za 600 tys. PRL ma sie
      dobrze.
      • Gość: ceoll Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz+Rubi IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 16:16
        Jako żywo, nikt tutaj do tej pory nie napisał o " osiągnięciach "
        Wojciechowskiej. One, te osiągnięcia, niby są, i to podobno, wielkie...Tylko
        jakoś nikt ich nie chce opisać, podać przykłady...
        A przecież Wojciechowska już parę ładnych lat dostaje pieniądze z kasy miasta -
        a więc nasze wspólne! A prawda jest taka, ze Wojciechowska potrafi robić tylko
        szum wokól swojej osoby, nic więcej...No i zdarza się jej jeszcze zachowywać
        skandalicznie, chamsko, wulgarnie...
        • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz+Rub IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 17:45
          Czekamy na liste zaslug pani radnej W. dla Gorzowa i regionu !!!!!!!
          Jestem jednak pewny, ze nikt z jej zwolennikow nie wie dokladnie czym ta pani
          sie zajmuje. Etacik w szkole (teraz emerytka), ZNP, radna miejscka...co jeszcze
          wiec bylybo sie czym pochwalic...prosimy o konkrety.

Wojciechska musi odejsc ze stanowiska v-ce przewodniczacej !!!
          • Gość: Henryk J. Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz+Ru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:19
            Pani Grażyno, niech sobie gadają, to dzieciaki...
            Jest takie powiedzenie:
            "Psy szczekają, karawana jedzie dalej..."

Pani wie najlepiej, ile dobrego zrobiła Pani dla Gorzowa i jego mieszkańców.
            Pozdrawiam.

• Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz+R IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 20:31
              Wiec moze czas przemyslec pare rzeczy, zachowac resztki honoru i odejsc...
              no tak, ale wtedy skoncza przywileje, do ktorych panni W jest przyzwyczajona
              • Gość: Henryk J. Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:38
                Pani Grażyna W. nie musi z niczego rezygnować.
                Została demokratycznie wybrana.
                A dlaczegoż to miałaby rezygnować?
                Z powodu "bicia piany" w internecie?

• Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewicz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.07, 20:45
                  po pierwsze z powodu niestosownego zachowania podczas sesji ( conajmniej 30 min
                  wsytep okraszony wulgaryzmami - tego sie nie da nawet powtorzyc, poprzez niczym
                  nieuzasadnione oskarznia), po drugie kandytowala z listy LiD, a teraz jest niby
                  niezelzna, po trzecie wybrano ja na stanowisko v-ce przewoniczacej glosami PiS-
                  u, chyba ta pani nie nalezy do zwollnikow braci K. (choc idealnie wpisuje sie w
                  ich "gomulkowska" siermiezna retoryke).
                  To wstyd, ze ta osoba reperzentuje gorzow.

i na dodatek po przeprosinach, powiedziala (jej wspolpracownicy doskonale to
                  wiedza), zeprzeprosiny to byl duzy blad - okrasila to kolejna porcja
                  wulgaryzmow i inwektyw.

Dlatego powinna zerzygnowac, a jezeli nie chce nalezy ja usunac !!!!
                  • Gość: jjjj Wojciechowska jest super IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 22:34
                    co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr.
                  • Gość: jjjj Re: Wojciechowska,Jedrzejczak,Marcink iewic IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 22:35
                    to idz obserwator usuwaj a nie szczekasz w kolko to samo. Napisz listy do
                    obrazonych radnych ktorzy juz dawno zapomnieli o sprawie , usuwaj szczekaczu
                    Wojciechowska a jak juz to zrobisz daj znac...
                    • Gość: jjj Do szczekacza obserwator_1 IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 22:42
                      Grazyna Wojciechowska ma niezły ubaw czytając wpisy takich nieudaczników jak
                      obserwator_1.. Chłopie ty nie masz za grosz odwagi jesteś zerem, które potrafi
                      pokrzykiwac. Weź zbieraj podpisy pod usunięciem Wojciechowskiej z funkcji wykaz
                      jakąś inicjatywę, bo jak na razie szczekasz i nic z a twoim szczekaniem
                      konkretnego nie idzie.
                      • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska bez wstydu !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 09:05
                        Radna W. to polityk-darmozjad, bez wstydu, honoru nie wspaminajac o jakims
                        programi czy tez wizji na przyszlosc. Jedyne co potrafi robic ( od lat) to
                        obarazac ludzi, krzyczec, obzerac sie na rautach przy darmowych bufetach.
                        Aktywistka z minionych czasow, niestety mamy koniunkture na tego rodzaju
                        spolecznikow. Energii w tym destrukcyjnym dzialaniu nie mozna jej odmowic !!!!
                        • Gość: Jan Kowalski Re: Wojciechowska bez wstydu !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 09:57
                          Przez ciekawośc przeczytalem te wszystkie wpisy na temat pani Wojciechowskiej.
                          I wlos jezy się na głowie!!! Jak taka osoba może nas reprezentowac w RM. jej
                          poplecznicy zachowują się w taki sam sposób jak Pani Wojciechowska na
                          osławionej sesji Rady Miasta. Unikają merytorycznej dyskusji, niby coś tam
                          piszą o wielkich zasługach i dokonaniach Pani Wojciechowskiej. Ale nie potrafią
                          podać żadnego przykładu!!! Ciekawe jest to bardzo. Druga rzecz, która jest dla
                          nich bardzo charakterystyczna: wszyscy krytykujący zachowanie się Pani
                          Wojciechowskiej to ci, którzy jej zazdroszczą, którzy nie dostali się do Rady
                          Miasta!!!Też interesujące. Widać dla Wojciechowskiej i jej popleczników to jest
                          najwazniejsze. Nie godne wypełnianie swojego mandatu, nie praca dla Gorzowa -
                          ale profity, przywilej, kasa....To się liczy. Uważam, że Pani Wojciechowska
                          powinna zrezygnować z mandatu....Ja i moja rodzina już wiemy, że na nią nie
                          bedziemy głosowali..
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska bez wstydu !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 10:39
                            Oby wiecej takich wywazonych i obiektywnych glosow.

P.S. Niegdy nie startowalem w wyoborach do rady miejskiej - to dla wszystkich
                            sfrustrowanych polecznikow pani Wojciechowskiej.
                            Pani W. na stowisku V-ce przewodniczacej nie wnosi nic poza grubianstwem,
                            brakiem manier i starymi ukladami do rady.
                            • Gość: kkk Re: Wojciechowskasuper!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 16:06
                              i kogo to obchodzi obserwator?
                              • Gość: Łuka Re: Wojciechowskasuper!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 09:38
                                Mnie to obchodzi. Nie chcę, żeby reprezentowała nas osoba, która w miejscu
                                publicznym, w czasie sesji Rady Miasta, zachowuje się w tak skandaliczny
                                sposób!!! W obecności radnych, gości, dziennikarzy....Aż strach myśleć, co musi
                                się dziać w mniej reprezentatywnych gronach....
                                • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowskasuper!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 09:46
                                  Kolejne trafne spostrzezenie !!!
                                • Gość: hhhhh Re: Wojciechowska super!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 10:27
                                  i co z tym zrobisz? powiesz sowjej mamie? hahahahha
                                  • Gość: hhhhh obserwator_1 = obszczekiwacz IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 10:31
                                    Jakie konkretne dzialania poza obszczekiwaniem na forum podjal obserwator
                                    _1 aby usunac Wojciechowska ?

odp. zadne bo to tylko szczekacz bez odwagi cywilnej zeby wystapic otwacie
                                    przeciw osobie ktora obszczekuje
    • Gość: KKK Obsrewator odzywa sie DNO IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 16:23
      OBSERWATORKU A CO TY ZROBILES DLA GORZOWA ALBO W KIERUNKU ZEBY USUNAC
      WOJCIECHOWSKA POZA SZCZEKANIEM?
      • Gość: Obserwator_1 "Sfora" poszczekuje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 16:57
        Was - lumpenproletriat i szczekajaca sfore na pewno ten temat nie obchodzi.
        Repreznetujecie ten sam poziom co radna- prostaczka.
        Was na pewno nie obchodzi rozwoj naszego regionu, podnoszenie poziomu naszych
        uczelni, rozwijanie kultury...itd.
        Jedynie co was interesuje to by napchac wlsne kieszenie i brzuchy.
        Zadasz ode mnie przykaldow, podaj choc jeden twojej idolki /na forum nie
        znalazlem ani jedengo/

Zwalczamy chamstwo !!!
        • Gość: kkk obserwator=dno IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 17:04
          ty najpierw odpowiedz na pytanie pacanie
    • Gość: kkk obserwator to pener IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 17:11
      obserwator to poszczekiwacz ktory tylko na internecie pokrzykuje a zeby cos
      zrobic innego brakuje mu odwafi.
      CIOTA TO OBSERWATOR!!!
      • Gość: DocentDoktor Re: obserwator to pener IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 17:19
        Święta racja obserwator_1 to jakaś pokrzykująca ciota która zamiast
        zorganizować coś to tylko szczeka zasłaniając się anonimowością Internetu. Jak
        obserwatora poczytać to można dostać obstrukcji(najlepiej wprost na niego się
        wypróżnić) bo to on wciąż nakręca ten temat tymi samymi tępymi gadkami.
        • Gość: www Re: obserwator = obsrywator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:10
          sieciowy zawistnik
          • Gość: Obserwator_1 "czerwone lumpy" argumentuja !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 18:20
            Sfrustrowany lumpenproletriacie przyjmij do wiadomosci , ze to ja na tym forum
            walcze z jawnymi przejawami chamstwa, prostactwa, ktore wylewa sie z waszych
            pustych lepetyn.
            Mimo wszystko wspolczuje ososbom uposledzonym umyslowo.

Bylem juz gejem, ciotom, pederastom .... jeszcze zyda brakuje .
            Powtarzacie sie "kochani" wiecej weny tworczej.
            • Gość: www Re: "czerwone lumpy" argumentuja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:36
              Nietrudno się domyślić kto za Tobą stoi...
              Jesteś tylko wykonawcą, narzędziem.
              • Gość: Obserwator_1 Re: "czerwone lumpy" argumentuja !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 21:39
                Jezeli juz... to wykonuje swoj obywatelski obowiazek !!!
                Niedobrze mi sie robi na widok pseudospolecznikow typu radna-prostaczka.
                Jestem ciekaw kto...nie widze nikogo, ale ty pewnie mnie oswiecisz.
                Tak na marginesie dyskusja z wami robi sie monotonna i dosyc nurzaca.
                Dalej czekam na przedsawienie jaichkolwiek doknan "rezolutnej"- radenj-
                prostaczki (okreslenie uzyte przez jedebgo z uczestnikow forum - musze przyzanc
                bardzo trafne).

Wojciechowska musi odejsc !!! Balcerowicz musi zostac !!!
                • Gość: hehehehe lump obserwator_1 szczeka dalej IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 21:48
                  dalej czekamy na przedstawienie twoich dokonanan na rzecz miasta lumpie
                  obsrywatorze i czekamy na konkretne dzialania z twojej strony skierowane na
                  odwolanie Wojciechowskie. Jak dotad tylko szczekasz niewyparzona jadaczka,
                  zacznij dzialac napinaczu internetowy .
                  Tak tak lumpie obsrywatorze to do ciebie burku hau hau
                  • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska, Sobecka, Hojarska, Beger - won IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 22:18
                    Nie udalo sie niestety radenj-prostaczce dostac do sejmu ani do senatu ( nieby
                    taka popularna )- wzmocnilaby "klub sprzataczek" - ( przepraszam wszystkie
                    uczciwe, ciezko parcujace panie sprzatajace za to okerslenie i porownanie) jak
                    je podsumowal senator niesiolowski. Potrafi dobrze wylewac kubel pomyj i ludzi
                    obrzucac blotem, jednka jednak nie potrafi pos obie posprzatac.

Wojciechowska musi odejsc!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Obserwator_1 "czerwone lumpy" argumentuja !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 18:11
          Z wami nie mozna dyskutowac, was sie od razu powinno zamykac - izolowac .
          Trzeba dbac o higiene spoleczna.
          • Gość: hehehehe lump Obsrywator IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.07, 21:44
            obywatelski obowiazek to szczekanie w twoim wykonaniu czy cos wiecej ? lumpie
            • Gość: Oberwator_1 Upadek obyczajow -raj dla "czerwonych lumpow" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.07, 22:02
              Powtarzasz sie i stajesz sie smieszny zmiana nickow nie pomoze.
              Jestes malym, niewyedukowanym, bezszczelnym ignorantem.
              Powinna sie natychmaistwykonac twoja "spleczno-polityczna" aborcje

Wojciechowska kompromituje maisto. Won z ratusza relikcie minionych czasow.
    • Gość: Baska Obserwator_1 jest zerem IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 10:45
      Czytam tego kogoś co nazywa się obserwator_1 i pękam ze śmiechu gdzie się taki
      nikczemnik uchował jeszcze?
      Dawno się tak nie ubawiłam czytając tego człowieka, który ucieka od konkretów a
      posługuje się demagogia rodem z PRL. To jakiś straszny frustrat, który potrafi
      tylko atakować nie robiąc nic konkretnego. Marzy ci się odsuniecie od władzy
      Wojciechowskiej zrób coś w tym kierunku zbieraj podpisy stan na czele komitetu
      społecznego który będzie miał na celu usunąć Wojciechowska z Rady a nie
      pokrzykujesz jak jakiś dzieciak w kolko to samo.
      • Gość: Obserwator_1 Wsciekle ataki !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 11:08
        Kubly inwektyw jakie wylewacie na forum swiadcza o waszej kulutrze i
        niedojrzalosci.
        Wyglada na to, ze te wsciekle ataki na mnie to pani Wojciechowska osobiscie, to
        jej styl. Ja nie jestem sfrustrowny, w przeciwienstwie do radenj W.
        CO bedziemy robic - nadal bedziemy zwalcza chamstwo i patzrec pani v-ce
        przewodniczacej na rece.
        • Gość: Baska Re: Wsciekly obserwator !!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 11:15
          to sobie patrzcie ale nikt sie waszym patrzeniem nie bedzie przejmowal albo
          robisz cos konkretnego albo dalej poszczekujesz. Moim zdaniem obserwator_1
          jestes zerem gdyz poza szaczekaniem nic wiecej nie potrafisz. Twoje patrzenie
          na rece Wojciechowskiej obchodzi nas tyle co zeszloroczny snieg.
          Pokazales obserwator ze stac cie tylko na szczekanie i demagogie na nic wiecej
          bo konkretow w dzialaniu poza obszczekiwaniem brak z twojej strony
          • Gość: Obserwator_1 Re: Wsciekly obserwator !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 11:25
            ...pozyjemy zobaczymy. koncze dyskusje z chamstwem, drobnomieszczanstwem i
            koltunstwem. nie bede znizal sie do waszego poziomu.
            pamietaj, ze koniunktury polityczne mijaja.... szybciej niz sie tego
            spodziewasz..."droga" grazynko ;)
            • Gość: Baska Re: Wsciekly obserwator !!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 12:02
              buahahaha ale odpowiedz . pokazal jakie dno soba reprezentuje szczekanie
              szczekanie i nic wiecej.
              Grazyna Wojciechowska zawsze bedzie wybierana chyba ze sama postanowi nie
              kandydowac, koniunktura Wojciechowskiej sie nie skonczy na twoje szczekania
              obsrywatorze i wiesz o tym dobrze.
              Wojciechowska byla jest i bedzie!!!!! czy to sie komus podoba czy nie bedzie
              miala zawsze wysoki wynik w wyborach.
              • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 12:07
                pozyjemy zobaczymy. jak bedzie miala wyrok to i mandat odda.
                • Gość: ania Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!!! obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 12:34
                  Teraz to przeginasz.Jaki wyrok o czym Ty piszesz???
        • Gość: zzz Re: Wsciekle ataki !!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 12:38
          Ręce ma ładne i zadbane,nic tam nie znajdziesz,także szukaj dalej.Powodzenia
          • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 12:57
            Moze sie zanjda odwazni i w koncu zakoncza te zalosne przedstawienie.
            • marek_p Ośla ławka to jedyne dobre miejsce dla tego wątku 11.01.07, 20:49
              Podjęte tu próby przypudrowania są mocno przeterminowane.

Osoba która je podjęła musi mieć świadomość, że w tym momencie nie znajdzie
              tej przysłowiowej kropli, która przylała czarę goryczy.

Oczywiście to również opiekunowie forum (w tym marek_p) zawalili, że nie
              zainterweniowali w odpowiednim czasie, jednak nie dajmy się zrobić zakładnikami
              dla takich osób, których będziemy za wulgarne wypowiedzi kasować, a oni będą
              ćwiczyć zabawę w kotka, myszkę i luki w interpretacji regulaminu forum oraz
              jego zgodności z Konstytucją RP.

Im po lekcji tego wątku POWINNO BYĆ WSTYD ! Tylko tyle, i aż tyle.

Błażej zrób OŚLĄ ŁAWKĘ na forum Gorzów. Po kilkunastu kliknieciach z różnych
              adresów IP na przycisk "skasujcie ten wątek" powinien on tam właście na oślą
              trafić. Opiekunowie niech się opiekują, a nie robią za temidę i nożyczkowców.

Pozdrawiam z nadzieją, że to ostatni taki wątek
              • Gość: Obserwator_1 Re: Ośla ławka to jedyne dobre miejsce dla tego w IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 21:48
                watek byl w porzadku, to co z niego zrobili polpecznicy radnej W. to skandal.
                kazdemu moga puscic nerwy, ale to co tutaj mozan bylo przeczytac- glos sie na
                glowi jezy !!! To jest wlasnie efekt pozwalania na tego rodzaju wybryki. Radna
                W. jak i jej zwolennicy czuja sie poprostu bezkarni.
                A wedlug Ciebie nie jest problemem "dziewczyna" z zawarcia na stanowisku v-ce
                przeodniczacej rady miasta. ja mam z tym problem.
                jak bedziemy milczec "chamstwo" wygra...

• Gość: kokok Re: Ośla ławka to jedyne dobre miejsce dla tego w IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 22:26
                  i co z tego?
                • Gość: ANIA Re: Ośla ławka to jedyne dobre miejsce dla tego w IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.07, 22:36
                  Widać jak bardzo przeżywasz nie dostanie się do Rady Miasta.
                  • Gość: Kazek Re: Ośla ławka to jedyne dobre miejsce dla tego w IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.07, 15:33
                    • Gość: Obserwator_1 Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 20:32
                      Prawo, już od czasów rzymskich stoi na stanowisku, iż każdemu przysługuje
                      poszanowanie godności osobistej i czci. We współczesnym prawie polskim zasada
                      ta realizowana jest przez cywilnoprawną instytucję ochrony dóbr osobistych
                      (art. 23 i 24 kodeksu cywilnego) oraz umieszczenie w kodeksie karnym typu
                      przestępstwa nazwanego zniewagą. Artykuł 216 kk. stanowi:„Kto znieważa inną
                      osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w
                      zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze
                      ograniczenia wolności.” Paragraf 2 tego artykułu wprowadza typ kwalifikowany
                      tego przestępstwa polegający na dokonaniu znieważenia przy pomocy środków
                      komunikacji masowej. Ze względu na to, iż ustawodawca zdecydował się na
                      umieszczenie przepisu artykułu 216 w rozdziale XXVII Kodeksu, należy zaliczyć
                      przytoczony typ przestępstwa do przestępstw przeciwko czci i nietykalności
                      cielesnej. Jest to przestępstwo, które może być popełnione przez każdego, na
                      szkodę nieokreślonej liczby pokrzywdzonych.
                      • Gość: Pawel Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 19:59
                        www.global.net.pl/37451.xml
                        zero wlasnej inycjatywy obserwatorze- jurysto myslalem ze sie bardziej
                        postarasz tymczasem prawnik z ciebie jak z koziej dupy traba ,
                        • Gość: Obserwator_1 Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 14:27
                          Z ciebie na pewno zaden prawnik - i jeszcze jedna uwaga na marginesie - nie
                          uzywaj "chamie" slow , ktorych znaczenia nie rozumiesz.
                          • Gość: PAWEL Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:07

> Z ciebie na pewno zaden prawnik - i jeszcze jedna uwaga na marginesie - nie
                            > uzywaj "chamie" slow , ktorych znaczenia nie rozumiesz.

CHAM TO CIE ZROBIL TY BYDLAKU
                          • Gość: PAWEL Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:11
                            TAK TAK JURYSTO OBSERWATORZE ZNAWCO PRAWA BUAHAHAHAAHAHA ALE DALES POPIS
                            BUAHAHAHA WRAZ Z GRAZYNA SMIELISMY SIE DO RANA
                            SZCZEKAJ SZCZEKAJ A I TAK KARAWANA JEDZIE DALEJ BUAHAHAHA
                            • Gość: Obserwator_1 Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 16:44
                              Zobaczymy kto sie bedzie ostatni smial !
                              Wiec uwazaj na swoja przelozona, zeby przy najblizszej okazji jej nerwy znowu
                              nie poscily.

Dla prymitywow niema miejsca we wladzach rady !!!
                              Wzywam radna W. do rezygnacji z funkcji v-ce przewodniczacje rady miasta.
                              Im krocej bedzie siedzila na tym stolku, tym lepiej dla wizerunku miasta.
                              • Gość: Pawel Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 16:52
                                > Wzywam radna W. do rezygnacji z funkcji v-ce przewodniczacje rady miasta.
                                > Im krocej bedzie siedzila na tym stolku, tym lepiej dla wizerunku miasta.

buahahaa wzywam buahahaa Psie glosy nie ida pod niebiosy burku
                                • Gość: Obserwator_1 ludzka godnosc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 21:44
                                  Mam jescze jedno pytanie czy takie zachowanie przystoi 60- letniej kobiecie, z
                                  wykszatlcenia nauczycielowi, smozwanczemu spolecznikowi, superwoman ????!!!!
                                  Miej kobieto troche szacunku do samej siebie...
                                  Zalosny jest keidy czlowiek z zyciwowym doswiadczeniem, u schylku swojej
                                  zawodowej i publicznej dzialanosci zachwuje sie w sposob uwlaczajacy ludzkiej
                                  godonosci.
                                  I takie osoby maja byc przykaldem dla maszych dzieci, wnukow...?!!!
                                  Wlasnie tego typu zachowania , buta i arogancje oraz skrajny populizm prowadza
                                  do erozji demokratycznych zachowan spoelczenstwo, do obojetnosci i barku
                                  udzialu w zyciu publicznym.

Jezyk i forma w jakim odpowiada sie namoje posty jest bardzo podobyn do jezyka
                                  uzytego na slawetnej sesji.
                                  Reszte pozostawiam bysterj uwadze i ocenie uczestnikow forum.
                                  Z demokrytcznym pozdrowieniem
                                  Obserwator_1

• Gość: jjj Re: ludzka godnosc IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 21:45
                                    hahahaha
                              • Gość: hahahaha Re: Ośla ławka to miejsce dla nieprzystosowanych IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 17:01
                                To ja radna w jutro ustepuje , co jeszcze mam zrobic obserwatorze jurysto?
                                Jak juz zejde z ustepu zawolam cie zebys powachal co dla ciebie w nim
                                zostawilam
                                buahahahaha
    • Gość: Prawo !!! Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.01.07, 14:34
      Zniewaga - występek polegający na znieważaniu innej osoby w jej obecności albo
      choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do tej
      osoby dotarła.

Znieważyć można słowem (ubliżanie) pismem lub czynem poprzez inne obraźliwe
      zachowanie. Tym samym działaniem można dopuścić się również zniesławienia.

Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 216 §
      1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo
      karze pozbawienia wolności jeżeli znieważa inną osobę za pomocą środków
      masowego przekazu (§ 2.). W razie skazania za zniewagę za pomocą środków
      masowego przekazu sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego
      Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (§
      4.).

Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające się zachowanie pokrzywdzonego albo jeżeli
      pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej, lub zniewagą
      wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary (§ 3.).

Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego (§ 5.).
    • Gość: rob Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:19
      Zgadzam się w zupełności. Dość już chamskich zachowań tej kobiety.
      • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.07, 18:56
        Koniec z prywata i chmastwem.... Nie! dla G.Wojciechowskiej i jej sitwy !!!
        • Gość: xxx Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.07, 12:51
          Nie prawda obserwator,P.Grażyna zawsze będzie na pierwszym miejscu u wielu
          gorzowian
          • Gość: monia Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.07, 12:54
            xxx 100% racja.
        • Gość: olaf Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.07, 08:45
          Przecież to nie prywata,tylko funkcja państwowa
          • Gość: Obserwator Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.07, 09:34
            Udajcie sie na koreptycje z wiedzy o spoleczenstwie
    • Gość: gorzowiak Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: 195.47.201.* 18.05.07, 07:48
      Gdybym miał się w radzie użerać z PiSiorami też by mi nerwy puściły bo jedyne
      czego nie toleruje to nietolerancyjni ludzie. Chociaż z natury jestem spokojny
      to jak słyszę wypowiedź np Horbacza to naprawdę mnie trzęsie. Mimo tego że
      uważam się za człowieka kulturalnego to mógłbym powiedzieć kilka niecezuralnych
      słów bo w nerwach nie zawszę mogę się zachamować. A propo pana H. to jest
      dopiero aparatczyk, nie wiem czy był w PZPR ale to jest prawdziwy tzw. komuch.
      Nie zna się na niczym choć myśli że tak a mimo to PiS wstawia go wysokie stołki
      i wogóle nie przejmują się nieprawidłowościami w ZUS. A to SLD się zarzuca że
      to sitwa że komuchy a PiS to jest prawdziwa sitwa o Samoobronie nie wspominam
      bo szkoda słów.
    • Gość: gosc Radna Grazyna Wojciechowska IP: *.gorzow.mm.pl 08.04.10, 11:58
      Czy ktos sie zainteresowal tym ze pani G.Wojciechowska -hm radna ktora przed
      mediami chce uchodzic za uczciwa i nie wykorzystujaca swoja pozycje ,robi cos
      co nie powinna a Robi .......
      • Gość: ASD1 Re: Radna Grazyna Wojciechowska IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.10, 18:30
        Nie ma ludzi świętych . Ta Pani ma *JAJA* , sama powiedziała,że jest dziewczyną z "zawarcia" , w moim odczuciu , to co powiedziała, to była to groźba karalna .
        Mnie i ludziom w moim wieku( emeryt) - kojarzy się to powiedzenie z "bandą" urzędująca
        kiedyś na zawarciu. Gdyby wyszły na jaw wszystkie *sprawki* pani radnej , to nie wyszła by z więzienia do końca swoich dni.Miałem okazję być w "trójce społecznej" razem z Panią
        Wojciechowską , w kontroli sklepów za KOMUNY . Półki - puste , a na zapleczu - pochowane , kawa ,wódka i inne rarytasy dostępne tylko " wybrańcom ! Ja nie brałem ,
        ale inni nie mieli skrupułów i brali . Po tej kontroli , już więcej nie wyraziłem zgody na uczestniczenie w takich "akcjach społecznych" .
        Nie wyobrażam sobie ,aby takich RADNYCH jak Pani Grażyna Wojciechowska i nie mój
        prezydent ( nie głosowałem na niego) , było więcej w ekipie rządzącej dalej naszym miastem . Moim zdaniem powinna być kadencja tylko na czas nie dłuższy jak 2 x .
        Jest okazja ,aby ludzie poszli po rozum do "głowy" w zbliżających się wyborach i zmienili
        TĘ KLIKĘ przy KORYTKU !! Ale jest problem - na listach wyborczych , na pierwszych miejscach- KTO?? - Ci sami , co okopali się ze swoim GURU i ani myślą opuścić ciepłych
        stanowisk - za posiedzenie , ponoć 800zł . To prawie tyle co moja emerytura !
        O ile pójdę na wybory , to stawiam na młodych , bez względu do jakiej partii należą !
        DAJMY SZANSĘ MŁODYM .
    • Gość: mordent Jak Prezydent Jędrzejczak wywiązuje się z obietnic IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.10, 20:51
      Szczytem hipokryzji i obłudy jest przeszłe i aktualne traktowanie mieszkańców Gorzowa Wlkp. przez Prezydenta Jędrzejczaka. W ulotkach przedwyborczych Prezydenta Jędrzejczaka, dostarczanych do skrzynek pocztowych niektórych mieszkańców miasta, są informacje o tym, co to on nie zrobił dla miasta.
      W zgodzie z prawdą powinienem napisać „pseudo-informacje” a nie używać wyrazu „informacje”, bo to może wprowadzić w błąd mieszkańców Gorzowa i obrazić ich inteligencję. A dla wiedzy Pana Jędrzejczaka i jego zagorzałych i otumanionych stronników podaję za „Słownikiem Wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych” Copyright by WIEDZA POWSZECHNA – 1968 Warszawa, Poland; znaczenie wyrazu PSEUDO
      - w założeniach fałszywy; udany; rzekomy; symulowany; zmyślony; podrobiony; szarlatan; fikcyjny; złudny; nierzeczywisty; łudząco podobny (do); nienormalny;
      - gr. pseudonymos `fałszywie nazwany`; pseudes `kłamliwy; zmyślony; z pseudein `kłamać; oszukiwać.
      Na podstawie zaistniałych faktów mam prawo w stu procentach [b]sądzić – uważać – myśleć – przypuszczać - być zdania, że ten kandydat na Prezydenta miasta Gorzowa wyznaje i w praktyce stosuje zasadę posła na sejm Jaśnie Rzeczpospolitej a obecnie europosła Jacka Kurskiego, że „ciemna masa wszystko kupi”.
      A tak na marginesie użytych powyżej synonimów należy zauważyć jaki nasz język polski jest bogaty. Natomiast przykro jest w miejscach publicznych a zwłaszcza środkach komunikacji publicznej słuchać głośne i bezwstydliwe rozmowy Polaków gdzie, co drugie słowo zaczyna się na kur…
      W środku komunikacji publicznej człowiek nie może się oddalić i musi cierpieć, i tylko szkoda że gdy zwróci się uwagę to pozostali pasażerowie udają że tego nie słyszą, i nie przyłączają się do piętnowania prostackiego (prymitywnego – ordynarnego – niesmacznego – niewybrednego) zachowania. Niektórzy używają tego słowa bo taki jest ich poziom inteligencji, gdyż nie mieli lub nie skorzystali z możliwości jej podniesienia na wyższy poziom, i trudno się im dziwić a tym bardziej z nimi polemizować. Natomiast bardzo to boli gdy używa tych słów młodzież a zwłaszcza ta studiująca, a w szczególności ta, która uważa się za piękniejszą część społeczeństwa. Przykrym jest że wzorcem postępowania tej części młodzieży jest knajacki język. Żeby dobrze być zrozumiałym pozwolę sobie tu skorzystać z dorobku współczesnej cywilizacji tj. internetowej strony Wydawnictwa Naukowego PWN sjp.pwn.pl/lista.php?co=knajacki. Knajacki od wyrazu knajak pot. «człowiek z marginesu społecznego». Użyłem celowo tu tak długiego wtrętu ( wtrącenie – dygresja – uwaga – wyjaśnienie) by przy okazji tej pierwszej sprawy zwrócić społeczeństwu naszego miasta jak piękny jest nasz język ojczysty. Mam też nadzieję iż choć jedna osoba nad tym się zastanowi i zmieni swój sposób komunikowania się z innymi interlokutorami (adwersarzami – interpelantami - interpelatorami – mówcami – oponentami – polemistami – rozmówcami) a wówczas będę szczęśliwy, że moje pisanie o tym miało sens.
      A teraz wracając do wątku (motywu – myśli – tematu – treści) pierwotnego tego apelu. Aby nie być posądzonym o to, że to co napisałem na wstępie, że jest to tylko stek inwektyw jakiegoś oszołoma bez pokrycia w rzeczywistości podaję drobny przykład z mego otoczenia. W ulotce przedwyborczej osobnika nazywającego się TADEUSZ JĘDRZEJCZAK pretendującego na urząd PREZYDENTA MIASTA GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO w wyborach 2010 jest napisane :
      „ Budowa chodnika na pozostałej części ulicy KEN”
      W przeszłości właściciele posesji wykonali 80 m chodnika przy 300 metrowej ulicy KEN. Stąd mieszkańcy tej części miasta zwracali się do Urzędu Miasta o budowę chodnika wzdłuż całej ulicy KEN od Placu Papieskiego do ulicy Szarych Szeregów, gdzie są m.in. przystanki autobusowe, ogródki działkowe więc ludzie często tam pieszo chodzą między zaparkowanymi pojazdami i ocierającymi się niemal o nich pędzącymi samochodami. Co z tego, że postawiono tam znak ograniczenia prędkości do 30km/h, jak tylko znikoma część kierowców tego przestrzega. Postulowano żeby na czasokres braku chodnika ustawić znaki DROGA OSIEDLOWA, gdzie piesi na jezdni mają większe prawa i kierowcy musieliby zwracać większą uwagę na pieszych. Ale to przekraczało możliwości intelektualne i kompetencyjne aktualnie rządzącego miastem… Jak ten punkt programu został wykonany każdy może to sprawdzić i przekonać się na własne oczy, że w końcu października br. wykonano 50m chodnika od strony Placu Papieskiego. Na pytanie kiedy będzie chodnik na pozostałej części ulicy pada odpowiedź, że na pewno nie w tym roku. Na kolejne pytanie kiedy pada odpowiedź … w przyszłości. Jakiej … trudno określić.
      Ktoś powie miasto jest biedne bo ma dużo wydatków i nie stać go na wykonanie brakującego chodnika wzdłuż ulicy KEN. I będzie miał rację bo właśnie m.in. rozpoczęto zrywanie starego chodnika wzdłuż ulicy Piłsudskiego od ulicy Racławickiej do skrzyżowania Piłsudskiego z ulicą Czereśniową, którego to powierzchnia będzie kilkukrotnie większa od brakującego chodnika wzdłuż KEN.
      Z autopsji wiem, że mieszkańcy tej części Gorzowa z reguły są ludźmi młodymi i nie osiągnęli jeszcze wieku średniego, gdzie wiek średni poznajemy po tym, że szeroki umysł i wąska talia zamieniają się miejscami… Jak patrzymy na jaśnie nam panujących w Gorzowie to widzimy, że osiągnęli oni już dawno wiek średni i przydałoby się ich zmienić na ludzi młodych, co to mają szeroki umysł i wąską talię. Chociażby nawet ze względów estetycznych bo skoro osoby publicznej nie stać na trochę wysiłku aby popracować nad swoją sylwetką. To nasuwa się wniosek oczywisty, że są to ludzie leniwi i czy będzie się im chciało pracować z jakimkolwiek zaangażowaniem na rzecz innych osób tj. mieszkańców Gorzowa Wlkp.
      Pamiętajmy o tym w dniu 21 listopada br., a w szczególności przy urnach wyborczych.
      Miałem uzasadnione prawo postawić taką diagnozę w pierwszym zdaniu apelu, gdyż sądzę że rządzący miastem … nie myśli i działa prospołecznie lecz chodzi mu tylko i wyłącznie o własny egoistyczny (nieuczynny- samolubny) interes. Tylko samolub może wpaść na pomysł, że program wyborczy przedstawi na swojej stronie w Internecie, z którego z reguły korzystają ludzie światli. Natomiast podretuszowane „Sprawozdanie z leniuchowania” przedstawi się w ulotkach wrzucanych do skrzynek mieszkańców z nadzieją. że nie trafią one do tych co korzystają z Internetu i nie skonfrontują obietnic ze sprawozdaniem. A tak na marginesie, jak to dobrze że technika jeszcze nie pozwala jaśnie nam panującym na ewidencję ludzi na kategorie gdzie ma zastosowanie prawo posła Kurskiego bo wówczas ulotki wrzucane byłyby tylko pod wskazane kurierom adresy ludzi, o których mówił poseł Kurski i wówczas (jak to się potocznie mówi) wygrane wybory miałoby się w kieszeni.
      Jeśli Państwo chcieliby skontaktować się z rządzącym miastem … za pomocą Internetu to nie jest to takie proste. Najpierw należy wypełnić formularz kontaktowy, w którym należy wypełnić wszystkie pola bo w przeciwnym wypadku system nie pozwali przesłać wiadomości. Należy według systemu wpisać: imię i nazwisko, numer telefonu, E-mail (pisownia oryginalna). Mi udało się pokonać system i przesłać uwagi do sprawozdania w następujący sposób. W polu „imię i nazwisko” należy wpisać „ A po co to Wam”, w polu telefon „ Czy zadzwonicie do mnie jak Wam podam numer”, w polu email „ Przecież przy przesłanej wiadomości macie adres nadawcy tej wiadomości”.
      Szanowni gwarantuję Wam, że jeśli tak wypełnicie pola to na pewno wiadomość dotrze do adresata a Was ten bezmiar głupoty nie rozsierdzi (można tu użyć inny synonim) i nie popełnicie (
    • Gość: kot stal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 15:02
      nalezy sprawdzic dokumentacje zwiazana z budowa stadionu zuzlowego, miasto wylozylo kupe kasy, a nie ma z tego grosza, za bilety kase bierze klub ( a pewnie tez komarnicki i prezio)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka