Dodaj do ulubionych

Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął

06.02.07, 22:41
Ciebie na cel .Chcesz podac jego namiary z miejscem zamieszkania . Czyli
chcesz podobnie uczynić ujawniając nielegalnie jego dane osobowe za co grozi
do dwóch lat .
Dla jasności -Tobie, a nie berobotnemu Wieczorkowi.
Powiadomił prokuraturę ,że śmiałeś napisać "Zobaczymy szmato jak sie wtedy
będziesz czuł ".
Nie wiem po co takie stwierdzenie gdy facet działając niezgodnie z prawem,
ujawniając dane osobowe (nie posiadając statusu pokrzywdzonego) czuje sie
dobrze . Ma teraz swoje 5 minut w prasie i TV
Obserwuj wątek
    • Gość: open Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.07, 09:39
      Badź dobrej nadziei. Gorzowski Sąd jest niezależny i niezawisły .
      Coś na ten temat wiem.
      Wieczorek obowiązującego prawa nie zmieni.Nawet jak go wszyscy co mieli w tym
      czasie 8 lat bedą popierać
      • login_tymczasowy Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął 07.02.07, 09:46
        Mysle ze Duckbuster ma problem nie z Wieczorkiem tylko z Sychlami, ktorym bez
        sensu nabluzgal.
        Sychlowie bez problemow go namierzyli, opisali po nazwisku i Duckbuster zmyl
        sie z forum.

Kto mieczem wojuje...
      • Gość: open Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.07, 22:14
        Aktywista Wieczorek przywołał znakomitą reżyser ,która była równiez osobą
        nawiedzoną kręcąc filmy ku chwale Hitlera ale równiez nakreciła doskonały film
        z olimpiady w 1936 w Berlinie .To Ona zastosowała pierwszy raz stosowanie
        równocześnie kilku kamer .O ile pamietam 12 .
        Do smierci stawiana była za wzór filmowcom i ludziom czynu.
        Mało znana informacja z jej ciekawego życia .
        Ukrywając swój wiek w 69 roku swojego życia ukończyła kurs płetwonurków i do
        końca zycia filmowała i fotografowała podwodne zycie . Piekne filmy i piekne
        albumy . Polecam
        Miała szczęście ,że Wieczorek nie znał jej adresu. hihi
    • slawek_wieczorek Treść pisma do Prokuratury Okręgowej 07.02.07, 10:50
      www.sw.org.pl/grozba.html
      • Gość: antyoszołom Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.07, 11:05
        Wieczorek: jesteś zwykłym mitomanem i tytuł pisemka, które kiedyś wydawałeś
        idealnie do ciebie pasuje. Potwierdzają to twoje wstawki kto, gdzie i kiedy o
        tobie czy twojej liście napisał, powiedział. Nawet jeśli w tych tekstach nie
        było słowa pochwały to dla ciebie nie było to zupełnie istotne w myśl zasadyL
        nie ważne jak mówią, ważne, że mówią. Przestań się osmieszać. Chciałeś dobrze,
        ale przesadziłeś stawiając w jednym szeregu zwykłego kierowcę, pielęgniarkę czy
        operatora kamery z SB-kami, fałszywie zeznającymi świadkami i im podobnymi. A
        już na pewno nie miałeś prawa opublikować adresów osób nie będących w akatch
        osób uznanych za poszkodowane. Teraz ośmieszasz się składając doniesienie do
        prokuratury. Jak znam życie i prawo twój śmieszny wniosek zostanie potraktowany
        odmownie, co dla ciebie będzie sygnałem, że prokuratura jest na usługach SB-ków
        i komuchów.
        • slawek_wieczorek Do antyoszołoma! 07.02.07, 11:37
          Gość portalu: antyoszołom napisał(a):

> Wieczorek: jesteś zwykłym mitomanem i tytuł pisemka, które kiedyś wydawałeś
          > idealnie do ciebie pasuje. Potwierdzają to twoje wstawki kto, gdzie i kiedy o
          > tobie czy twojej liście napisał, powiedział. Nawet jeśli w tych tekstach nie
          > było słowa pochwały to dla ciebie nie było to zupełnie istotne w myśl zasadyL
          > nie ważne jak mówią, ważne, że mówią.

Gazety, które podawałem: "Rzeczpospolita", "Gazeta Polska", "Nasza Polska"
          o "Liście" wypowiadały się pochlebnie, a 2 ostatnie tytuły wręcz
          entuzjastycznie! Zadaj sobie, proszę, trochę trudu i przeczytaj te artykuły!

>
          > operatora kamery z SB-kami, fałszywie zeznającymi świadkami i im podobnymi.

Na podstawie nagrań milicyjnego kamerzysty bezpieka wyłapywała ludzi po
          zakładach pracy. Niektórzy demonstranci otrzymali kilkuletnie wyroki (w trybie
          doraźnym skazano 200 osób), innych zmuszono do emigracji z Polski. Proszę -
          broniąc oprawców, miej troszkę szacunku do ludzi, których w latach 80.
          ogołacano z godności. Leni Riefenstahl też kręciła "niewinne" filmiki dla
          Adolfa Hitlera...
          • Gość: wietschorek Re: Do antyoszołoma! IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 15:44
            Jesteś kolosalny idiota i megaloman!
          • Gość: antyoszołom Re: Do antyoszołoma! IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.07, 16:16
            Ty nie jesteś oszołom, ty jesteś chory psychicznie. Na miejscu tego milicjanta
            wytoczyłbym ci proces o zniesławienie poprzez takie porównanie.
          • Gość: filmowiec Re: Do Wieczorka! IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.07, 13:22
            Nie porównuj oszołomie reżyserki filmów propagandowych realizowanych na
            zlecenie Hitlera do kamerzysty, który dostał rozkaz obsługiwać kamerę. To po
            pierwsze.
            Po drugie zanim jeszcze raz przywołasz Leni R. zapoznaj się trochę z jej
            biografią ignorancie. Nigdy jej nie udowodniono tego co - jak mniemam - jej
            zarzucasz. Za to wszyscy wiedzą, że była przeciwnikiem egzekucji dokonanej 28
            wrzesnia 1939 r. na ludności cywilnej i na znak protestu przerwała kręcenie
            filmu i wróciła do Niemiec za co mogą (ale wtedy pewnie o tym nie wiedziała)
            zostac potraktowana tak samo jak ci cywile.
            Po trzecie: 31 sierpnia 1981 roku ówczesne prawo zakazywało demonstracji i
            zgromadzeń. Daję sobie ręke uciąć, że przynajmniej 10% z tych co wówczas brali
            udział w tych demonstracjach nie robili tego z przyczyn "politycznych", ale po
            prostu dlatego, że jest okazja porzucać kamieniami w milicję i ZOMO. Obecnie
            każdy kierowca naruszający przepisy o ruchu drogowym tłumaczy sie, że
            przekroczyl prędkość bo jego zdaniem znak stoi w tym miejscu niepotrzebie,
            zakaz postoju tylko utrudnia życie itp. itd. Walcz więc i napiętnuj p.
            Wieczorek tych co fałszywie oskarżali i skazywali, a nie tych co wykonywali
            swoje obowiązku tak jak np. kilka razy przywoływany już w innych dyskusjach
            ówczesny funkcjonariusz MO Marek S. Jakoś trudno mi uwierzyć, aby on i inni nie
            wymienieni przez Wieczorak milicjanci nigdy nie zrobili czegoś podobnego do
            tego co robił ten co obsługiwał kamerę.
            I wreszcie po czwarte: widząc co się dzieje mam wrażenie, że
            ci "represjonowani", których Wieczorek nazwisk nie ujawnia (a przecież jest to
            powód do chwały) zrobili sobie z niego kozła ofiarnego. Sami nie chcieli się
            narażać a więc do swoich osobistych rozgrywek wykorzystali do tego oszołoma
            Wieczorka, który dał sie wystawić na odstrzał. A on biedny niech dalej myśli,
            że wypełnia misję.
            • slawek_wieczorek Do filmowca propagandysty! 11.02.07, 18:59
              Gość portalu: filmowiec napisał(a):

> Nie porównuj oszołomie reżyserki filmów propagandowych realizowanych na
              > zlecenie Hitlera do kamerzysty, który dostał rozkaz obsługiwać kamerę. To po
              > pierwsze.
              > Po drugie zanim jeszcze raz przywołasz Leni R. zapoznaj się trochę z jej
              > biografią ignorancie. Nigdy jej nie udowodniono tego co - jak mniemam - jej
              > zarzucasz. Za to wszyscy wiedzą, że była przeciwnikiem egzekucji dokonanej 28
              > wrzesnia 1939 r. na ludności cywilnej i na znak protestu przerwała kręcenie
              > filmu i wróciła do Niemiec za co mogą (ale wtedy pewnie o tym nie wiedziała)
              > zostac potraktowana tak samo jak ci cywile.

Absolutnie się zgadzam! Porównanie było nie na miejscu! Nazistowska
              propagandystka odmówiła wykonania rozkazu, a komunistyczny funkcjonariusz
              wiernie go wykonywał...

> Po trzecie: 31 sierpnia 1981 roku ówczesne prawo zakazywało demonstracji i
              > zgromadzeń.

Demonstracja pod Katedrą była dokładnie rok później! Jeśli prawo stanu
              wojennego jest dla filmowca źródłem legalizmu, to nie mamy o czym dyskutować,
              bo ja kwestionuję totalitarne prawodawstwo.

> I wreszcie po czwarte: widząc co się dzieje mam wrażenie, że
              > ci "represjonowani", których Wieczorek nazwisk nie ujawnia (a przecież jest
              to
              > powód do chwały) zrobili sobie z niego kozła ofiarnego.

Na Forum wymieniłem już nazwisko Jacka Górskiego - harcerza i działacza
              Konfederacji Polski Niepodległej.
              • Gość: filmowiec Re: Do dziewicy Wieczorka! IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.07, 19:51
                1. Nie jestem propagandzistą, ale skoro sprawia ci przyjemność dodawanie
                przymiotników to rób to tak często jak chcesz. Mi większą przyjmeność sprawia
                seks z kobietą. Radzę spróbować, bo z tego co wiem to jesteś jeszcze
                prawiczkiem. Spróbuj, może ci sie spodoba.
                > Absolutnie się zgadzam! Porównanie było nie na miejscu! Nazistowska
                > propagandystka odmówiła wykonania rozkazu, a komunistyczny funkcjonariusz
                > wiernie go wykonywał...

To ona w końcu była dobra czy zła? Zdecyduj się.

>> Po trzecie: 31 sierpnia 1981 roku ówczesne prawo zakazywało demonstracji i
                >> zgromadzeń.

>Demonstracja pod Katedrą była dokładnie rok później! Jeśli prawo stanu
                > wojennego jest dla filmowca źródłem legalizmu, to nie mamy o czym dyskutować,
                > bo ja kwestionuję totalitarne prawodawstwo.

Ale mi przywaliłeś. Pomyliłem lata. Jak mogłem. Prawo jest prawem czy to sie
                komuś podoba czy nie. Poczytaj choćby na tym forum jak kierowcy tłumaczą się,
                że wyjeżdżając z parkingu Tesco łamią nakaz skrętu. Typowo polska mentalność.
                Zawsze szukamy usprawiedliwień aby łamać prawo. Niedawno niejaki Wieczorek
                tłumaczył dlaczego w demokratycznej Polsce, takiej jakiej ponoć chce by była,
                złamał prawo wydając nielegalnie gazetkę.
                Dziś ten sam Wieczorek oskarża milicjanta, który wykonywał zgodne z ówczasnym
                prawem polecenie przełożonych. To co wówczas robił nawet dzisiaj nie jest
                przestępstwem, ale dla Wieczorka jest. Bo on tworzy swoje prawo. Ludzie tacy są
                zwykle określani jako anarchiści. Ja, podobnie jak wiele innych osób czekam, az
                Wieczorek wpisze na swoja listę WSZYTSKICH ówczesnych milicjantów, bo KAŻDY z
                nich w ten czy inny sposób brał czynny udział w zwalczaniu politycznej opozycji.

>> I wreszcie po czwarte: widząc co się dzieje mam wrażenie, że
                >> ci "represjonowani", których Wieczorek nazwisk nie ujawnia (a przecież jest
                >>to
                >> powód do chwały) zrobili sobie z niego kozła ofiarnego.

> Na Forum wymieniłem już nazwisko Jacka Górskiego - harcerza i działacza
                > Konfederacji Polski Niepodległej.

I te 120 osób widniejących na liście widnieje w aktach p. Górskiego? A gdzie
                ludzie z akt p. Żurawieckiego, Porwicha, Michałowskiego, Borowskiego, braci
                Rusakiewiczów, Jurka. A czemu sam p. Górski nie zdecydował sie sporządzić
                takiej listy? Zaraz, zaraz, KPN? Czy jeden z jej szefów nie był agentem
                bezpieki?

Aby było jasne: nie jestem ani nie byłem zwolennikiem ustroju panującym w moim
                kraju przed 1989 rokiem. Jestem też zwolennikiem karania tych co fałszywie
                oskarżali, skazywali, bili itp. tylko po to by ktoś utrzymał się przy władzy.
                Uważam jednak, że czy mi się prawo podoba czy nie muszę się do niego stosować.
                I jeszcze jedno: znam osobiście wiele osób biorących udział w zamieszkach w
                czasie stanu wojennego. Wieczorek pewnie uzna to za obrazoburcze ale taka jest
                tez prawda: w tej grupie była spora grupa zwykłych opryszków, którym chodziło
                dokładnie o to samo o co dzisiaj chodzi wandalom i tym co na stadionach
                krzyczą: "Zawsze i wszędzie policja je..a, będzie".
                • Gość: brudny_eastwood Re: Do dziewicy Wieczorka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:04
                  Gość portalu: filmowiec napisał(a): "Aby było jasne: nie jestem ani nie byłem
                  zwolennikiem ustroju panującym w moim kraju przed 1989 rokiem. Jestem też
                  zwolennikiem karania tych co fałszywie oskarżali, skazywali, bili itp. tylko po
                  to by ktoś utrzymał się przy władzy. Uważam jednak, że czy mi się prawo podoba
                  czy nie muszę się do niego stosować."

Złymi ludźmi byli nadgorliwcy, ci rzeczywiscie wyrządzali wiele złego i dziś
                  cierpią wszyscy SB-cy z Gorzowa Wielkopolskiego. Dlaczego tylko z Gorzowa ? W
                  innych miastach SB nie było, czy w innych miastach nie było SW ? Znam miasto
                  polskie, w którym oficjalnie SB-ek jest burmistrzem. Jedni są dobrzy, inni be ?

Kiedyś SB, to jak dziś CBŚ. Wtedy nie było wyboru, trzeba było w tym wymyślonym
                  przez żydokomunę systemie żyć, tkwić, pracować i funkcjonować. Było tylko tak :

Mgr inż. - Mogłeś Gó.. Robić I Nieźle Żyć
                  a odwrotnie .żni rgM - Żebyś Niewiem Ile Robił Gó.. Miałeś

Każdy szukał takiego miejsca, gdzie nie musiał się dużo napracować, ale by dużo
                  zarabiać, i doczekać szybko wysokiej emerytury. Do kogo zatem pretensje, Żydzi,
                  że taki system w PRL-u Polakom stworzyliście, tak kazaliście żyć i pracować ?

Twoją winą filmowiec według chorego SW było zatem to, że na ten ciężki okres
                  życia w żydokomunistycznym PRL-u wybrałeś sobie akurat świetną fuchę filmowca w
                  milicji. SW uważa, że twoja fucha filmowca w milicji była bardziej podła niż
                  fucha milicjanta Marka Surmacza ? Chore i absurdalne wymysły SW i jego świty ?

• Gość: filmowiec Re: Do dziewicy Wieczorka! IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.07, 12:52
                    Brudny: zgadzam się z Tobą w 100%, że należy karać tych co byli nadgorliwi.
                    Tyle, że Wieczorek chce także karać tych co wykonywali swoją pracę: kierowcę -
                    bo woził opozycjonistów na przesłuchania, kamerzystę - bo kręcił film w czasie
                    demonstracji, który później był dowodem w sprawie przeciwko jej uczestnikom,
                    pielęgniarkę - bo leczyła esbeków. No to gdzie są jeszcze kucharki, które
                    karmiły esbeków, piekarze co im piekli chleb. Przecież w ten sposób dojdziemy
                    do absurdu i oskarżeni będa wszyscy. Wieczorek twoerzy liste na zasadzie: ktos
                    coś powiedział: no to wpisuje na listę a później broni tezy naginając fakty do
                    rzeczywistości.
                    Każdy szukał takiego miejsca, gdzie nie musiał się dużo napracować, ale by dużo
                    zarabiać, i doczekać szybko wysokiej emerytury. Do kogo zatem pretensje, Żydzi,
                    że taki system w PRL-u Polakom stworzyliście, tak kazaliście żyć i pracować ?
                    Zgadzam się także z twoim twierdzeniem, że S.W. jest chory, bo tylko osoba
                    mająca problemy z własna osobowością może uważać się za katolika i jednocześnie
                    postepować całkowicie wbrew wierze, która preferuje miłość, wybaczanie a
                    także : nie dawaj fałszywego świadectwa. A przecież ci ludzie, obojętnie czy
                    słusznie czy niesłusznie znaleźli sie na jego liście temu człowiekowi nic złego
                    nie zrobili!!!
                    A na koniec: ja nie trzymałem tej kamery. Nigdy nie pracowałem ani w MO, ani w
                    SB, ani w ZOMO czy innych podobnych służbach.
                • Gość: ciekawski Re: Do dziewicy Wieczorka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:00
                  Ile to już czasu minęło a Wieczorek nie odpowiada. Czemu? Brak mądrych
                  argumentów czy szuka w książkach kolejnych nazwisk III Rzeszy?
                  A tak przy okazji Wieczorek to gej?
              • Gość: brudny_eastwood Re: Do filmowca propagandysty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:48
                Złymi ludźmi byli, ale tylko wszyscy ci UB-cy i SB-cy z Gorzowa Wielkopolskiego.
                Dlaczego tylko z Gorzowa ? W innych miastach SB nie było, czy w innych miastach
                nie było SW ? Znam miasto polskie, w którym oficjalnie SB-ek jest burmistrzem.
      • Gość: Edward D. Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.07, 11:07
        panie Wieczorek. Prosimy o pełną treść zawiadomienia do prokuratury.Łącznie z
        pana adresem. Są tacy, a jest ich wielu, którzy na tą informację czekają...
      • ant777 Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej 07.02.07, 14:52
        "Będę monitorować przebieg śledztwa. O zajściu poinformowałem Prokuratora
        Generalnego min. Zbigniewa Ziobro."

Panie Wieczorek , urechotałem się przepysznie.
        • thebird1 Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej 07.02.07, 22:36
          czekam na forum na około 100 wniosków do prokuratury o ujawnienie praw
          osobowych przez Wieczorka . Mam nadzieję ,że milicjanci ,sedziowie ,dzienikarze
          itd nas nie zawiodą . Wieczorek nie jest osoba pokrzywdzona tak jak ujawniajacy
          Jankowski, Kropiwnicki i inni i prawo na upublicznianie jakiegokolwiek adresu
          nie pozwala . O tym wie Wieczorek bo jednak adresu bustera nie ujawnił . To
          nic ,że GIODO uznał ,że lista jest legalna ale inaczej nie mógł gdyz nie
          przeprowadził szczegółowej kontroli ,w tym zakresie, opierając się na
          wyjaśnieniach Wieczorka .
          Milicjanci nie zapomnijcie powidomić nas na Forum . Sprawa nabiera
          rumieńców ... na policzkach Wieczorka
          • slawek_wieczorek Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej 11.02.07, 18:52
            thebird1 napisał:

> Wieczorek nie jest osoba pokrzywdzona tak jak ujawniajacy
            >
            > Jankowski, Kropiwnicki i inni i prawo na upublicznianie jakiegokolwiek adresu
            > nie pozwala .

Oj, widzę, że thebird1 czytał "NIE" - to niemalże cytat z najnowszego numeru
            tygodnika. Zapomina jednak, że prawo nie zabrania upubliczniania danych
            uzyskanych przez pokrzywdzonych przez inne osoby.

To
            > nic ,że GIODO uznał ,że lista jest legalna ale inaczej nie mógł gdyz nie
            > przeprowadził szczegółowej kontroli ,w tym zakresie, opierając się na
            > wyjaśnieniach Wieczorka .
            >

To też zaczerpnięte z Urbana. Myśl samodzielnie! Czasy obowiązkowych
            telewizyjnych konferencji prasowych red. Jana Rema już dawno minęły...
            • Gość: thebird1 Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.07, 11:42
              Wieczorek zabrał głos...
              Cieszy mnie ,że czytasz NIE tzn . ,ze jesteś w miarę jeszcze normalny .
              Bo na Forum mówią ,że powalony .
              Tekst , z którego skorzystałem był przedrukiem (chyba w Angorze )ale czy to
              ma jakieś znaczenie dla sprawy . Jak widać podobnie mysli znaczna ilośc
              dziennikarzy "Rzepa" i inne niszowe gazety myślą inaczej ale to znak czasów .
              Fakty są i nie ulegną zmianie. Przed Sądem Twoje szanse sa marniutkie
              ujawniając czyjekolwiek dane osobowe.Choćby sprzątaczki.
              Przy okazji. Dlaczego na liście brak jest namiarów starego milicjanta ,dziś
              osoby publicznej Marka Surmacza . Boisz się Pana Marka .Może jakieś
              niedopatrzenie z twojej strony czy to może był dobry milicjant?
              Jeżeli milicjant może być dobry .hehehe
              Co do czasów, które podobno mineły to masz problem ? Twój młody wiek nie
              pozwala Tobie w tym temacie dyskutować .Przekazy obecnych zmieniają historię
              jak się obecnej władzy podoba .Nie ustepują w tym czerwonym poprzednikom .
              Wczoraj, w publicznej ,usłyszałem ,że za komuny był zakaz słuchania
              rock- rolla i rocka zwanego w Polsce bigbitem .Woda z mózgu młodym . Na
              allegro zakupiłem polskie płyty z lat piedziesiatych (Weriton ,MUza ,pronitto
              takie wytwórnie płyt )z taką właśnie muzyką . Czasy stare wracają .
              Włącz telewizor na kanał Rzadowy (TRWAM) i publiczne też (TV 1,2,3,
              Polonia.Późny Gomułka ,wczesny Gierek .
              Ale i tak nie masz porównań bo młody wiek na to Tobie nie pozwala Kiedys chcąc
              wiedzieć co dzieje sie w Warszawie słuchałem BBC, FEurop teraz czytam niezależne
              ( w miarę gazety ) CNN . Kończąc, pewnikiem twoją listą wybijesz sie na wyżyny
              polityki stajac sie np. posłem co pozwoli Tobie w dalszym ciągu niepracować
              • Gość: dribeht Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 08:44
                Co ma "dribeht" do "thebirda" :

"Wieczorek zabrał głos... ? Cieszy The bird'a ,że ty S.W. czytasz NIE tzn. ,że
                chyba tak jak on, jesteś w miarę jeszcze normalnym sympatykiem Żydów i wrogiem
                polskiego kościoła i Polaków, jak autor "NIE" ... ? Bo na Forum mówią , że
                jesteś powalony i sam nie wiesz tak właściwie, po której stronie stoisz ... ?
                • Gość: thebird1 Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.gorzow.mm.pl 14.02.07, 23:02
                  dribe..> Jestem sympatykiem nie tylko zydów ale niemców ukrainców łemków
                  hucułów ,wszelkich zaburzan .
                  Taka mieszanina występuje na tych ziemiach spojrz w swoje "drzewo", a się
                  żydowskiej krwi dopatrzysz hehehe .
                  Chociaz ,żydzi jako naród mądry i posiadający setki lat tradycji z durniami w
                  związki nie wchodzili .
                  Robili i robią to czego my nie potrafimy po dziś dzień, budować, rozwijać .
                  My polacy potrafimy niszczyć i pozwalać by nas dojono (K..Katolicki)sprzedawć
                  (cała prasa w rękach niemców)i pozwalamy na dopuszczanie do głosu wszelkiej
                  maści dewiantów . Co do gazet to nalezy czytać od "NIE" po niszowy "Nasz
                  Dziennik
                  • Gość: Dribe Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:12
                    Cytuję thebird1 napisał(a): "... żydzi jako naród mądry i posiadający setki lat
                    tradycji z durniami w związki nie wchodzili. Robili i robią to czego my nie
                    potrafimy po dziś dzień, budować, rozwijać."

No tak, tego trzeba było się spodziewać ... ?

Stuknij w stół, a nożyce się odezwą ... ?

Jude, Jude ueber Alles ... ?
                    • Gość: thebird1 Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.07, 10:06
                      Dirbe -
                      Nie jest sztuką przeczytać tekst sztuką jest go zrozumieć, a do tego nie
                      wystarczą kursy w Centrum Ustawicznego Krztałcenia. Ucz się dziecino nie tylko
                      czytać bo głąbów na forum ci u nas dostatek
                      • Gość: dribeht Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:38
                        Gość portalu: thebird1 napisał(a): "głąbów na forum ci u nas dostatek",
                        chciałeś powiedzieć "gołąbków ci u nas dostatek ... " ?

Jak powiedział dr Strosmajer z serialu "Szpital na peryferiach" : "Gdyby
                        głupota miała skrzydła, to byś uniósł(a) się w powietrze niczym gołębica ... "
                        Nic dziwnego, że się podpisujesz "the bird 1" co oznacza "ptak nr 1".

Twoja głupota już widocznie dostała skrzydeł i fruwa po internecie niczym ptak,
                        (the bird 1), czyli gołębica. Jesteś numer 1, to znaczy, że jest Was więcej ?
                        • Gość: Gorzowianin Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:21
                          Brawo "dribeht", to się nazywa riposta.

Ale ptakom się nie należy teraz dziwić, bowiem atakuje je ptasia grypa.

Może tego "thebird1" już zatakowała i padło mu na mózg.

UWAGA na "ptaki",
                          a zwłaszcza "the bird" (j. ang.),
                          na "Vogel" ( j. niem.),
                          na "oiseau" (j. franc.),
                          na "ave" (j. hiszp.),
                          "ptice" (. j. ros. ,

... no i na ptoki (j. łaciński) oczywiście.
                          • ceoll Re: Treść pisma do Prokuratury Okręgowej 15.02.07, 15:37
                            Tutaj się zgadzam. Ptasia grypa atakuje. Podobno najbardziej zagrożone są
                            kaczory. Co nie jest takie złe....Zresztą: kruk, kaczor.....Co za róznica
    • slawek_wieczorek Do filmowca - poczytaj o ofierze 18.02.07, 20:53
      Poczytaj sobie poszerzoną metryczkę przy numerze 93 i nowe nazwisko 123.
      Porwanie miało miejsce właśnie dzięki nagraniom milicyjnego operatora kamery.
      Pracownik "Stilonu" dostał wyrok pół roku pozbawienia wolności. Zostawił żonę i
      dzieci...
      • Gość: myślący Re: Do filmowca - poczytaj o ofierze IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.07, 00:10
        Skoro palancie go później skazali to znaczy, że nie został porwany a
        aresztowany. Nie wnikam czy słusznie czy nie. Skazali go na podstawie zapisu na
        taśmie, a więc nikt go fałszywie nie oskarżył za udział w nielegalnej (wówczas)
        demonstracji. Milicjant wykonywał swój obowiązek. Tak samo jak inni milicjanci
        jak i opozycjoniści też pewnie miał żonę i dzieci. Opozycjonista miał wybór:
        albo weźmie udział w demonstracji ryzykując, że zostanie za to skazany w myśl
        obowiązującego prawa (nawet dzisiaj można zostać ukaranym za udział w
        nieleglanej demonstracji). Milicjant miał z kolei wybór: albo kręci albo
        wywalają go ze służby w wilczym biletem, nie dostanie nigdzie pracy, jego
        dzieci nie miałby co jeść. Wybrał wykonanie rozkazu, tak samo jak zapewne
        wspominany na tym forum nie raz M.Surmacz, którego jednak na liście nie ma. I
        słusznie. Ale skoro nie ma na liście Surmacza, to nie powinno tam też być wielu
        innych milicjantów. Zrozum to wreszcie głupcze.
        • slawek_wieczorek Do myślącego inaczej 19.02.07, 17:52
          Podaj numer z "Listy" skoro przepisy stanu wojennego są dla Ciebie
          obowiązującym prawem. W Generelnej Guberni też istniał zakaz zgromadzeń. A
          porwany uczestnik demonstracji został w wolnej Polsce oczyszczony z wszystkich
          zarzutów.
          Milicjant straciłby pracę... A ilu działaczy podziemia miało wilcze bilety w
          państwowych zakładach pracy? Jerzego Klincewicza czy Jarosława Romańskiego
          wręcz siłą wyrzucono na Zachód.
          Dzieci milicjanta nie miałyby co jeść... Joseph Goebbels miał 6 blądwłosych
          uroczych dzieci...
          • Gość: myslący Re: Do myślącego inaczej IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.07, 18:21
            Krótko: lecz się na nogi bo na głowę juz za późno. Koniec dyskusji. Dyskutować
            mozna z kimś kto rozumie co sie do niego mówi. Ty natomiast wymyslasz tezę o
            naginasz fakty aby co do tej tezy pasowały.
          • Gość: kerozciew Re: Do myślącego inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:42
            Podaj mu numer. Jeśli go nie masz to zaczekaj, zaraz go dostaniesz. Weług SW
            każdemu, kto jest przeciwny jego niegodziwosciom, trzeba przypisać taki numer.
            I napewno jest to nie kto inny tylko SB-ek, funkcjonariusz MO lub ZOMO-wiec.
            • Gość: kerozciew Re: Do myślącego inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:44
              Niedługo już wszyscy Gorzowianie będą mieli swoje numery na liście SW.
          • Gość: polonistka Re: Do myślącego inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:25
            Gdzieś wyczytałam, że SW był (a może jest) dziennikarzem. Broń nas Panie Boże
            od takich dziennikarzy co nie znają zasad ortografii. Zamiast szukać ile dzieci
            miał Goebbels niech lepiej zajrzy do słownika jak należy opisać kolor włosów
            tych dzieci.
            A tak a propos, to pewnie SW najchętniej powiesiłby te dzieci, bo z takiego
            nasienia wyrosły...
          • Gość: katastrofa błond na błendzie Sławus IP: 195.177.222.* 20.02.07, 17:06
            "Joseph Goebbels miał 6 blądwłosych
            uroczych dzieci..."

za mało czasu spedzałes na nauce Wieczorek- to juz jest niestety nie do
            nadrobienia
            • Gość: kerozciew Re: błond na błendzie Sławus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:04
              No to co SW, w końcu, co z ciebie wyrośnie, wieszcz, dziennikarz, czy tylko
              pismak, grafoman albo szuja, kapuś, donosiciel ... ? Kiedy dorośniesz g ... ?
    • thebird1 Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął 19.02.07, 23:23
      Ale proszę zwrocic uwagę jak takie działania są skuteczne do samopromocji . Czy
      do niedawna ktoś znał bezrobotnego z Kłodawy (dotychczas był znany tylko
      listonosz z tej miejscowości)? A teraz proszę
      telewizja ,radio ,prasa ,zaszczyty. Drugi Antek policmajster. Zaraz będą posady
      i "koń" coraz większy ,a potem sruuuuuuuu na swoje miejsce w szeregu
      • thebird1 Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął 19.02.07, 23:33
        Aaaaaaaaaaa zapomniałem zapytac czy pokazałeś ,Pan Panie Wieczorek ,katolicki
        znak pokoju "basterowi" przed sądem rejonowym .
        Jak mniemam nie jesteś Pan aż tak mściwy by swoich przeciwnikow niszczyć .
        Chociaz jako gorzowski Inkwizytor to kto wie...
        Mam kolejny temat w latach 60 (pamieta Pan) w Elektryku młodzi ludzie
        rozrzucili ulotki . Dym był straszny SB itd .Poźniej wyjazd na zachód .
        To trzeba wyjaśnić dlaczego pozwolono skończyć im technikum .Moze poszli na
        współpracę ?
        • Gość: historyk Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.07, 10:10
          Brawo, brawo, brawo i dziekuje thebird1!!! Dziekuje bo caly czas chodzilo mi po
          glowie z czym kojarza mi sie dzialania Wieczorka. Juz wiem! Z inkwizycja!!!
          Niech sobie teraz Wieczorek przeczyta cos o tej niezwykle istotnej karcie w
          dziejach kosciola. Ci ktorzy wtedy mordowali w imie wiary podobnie jak
          Wieczorek zaslaniali sie szczytnymi idealami, a tak naprawde chodzilo o
          pozycje, interesy i wladze.
          • tadeusz542 od dziś zamiast idiota będę używał S.Wieczorek 21.02.07, 15:53
            Gdyby przyjąć za właściwą interpretację Sławomira W to trzeba byłoby wystawić
            na listę np telefonistów którzy zakładali telefony bo wszak przy użyciu tych
            telefonów wielu donosicieli wystawiało "bohaterskich bojowników przeciw
            komunie " i przez to dostawali oni wysokie wyroki.
            Sławuś zachowuje się jak prawiczek który usiłuje powalić swojego ojca relacją z
            pierwszej randki i opowiada jak to w trakcie seksu z dziewczyną pomylił sobie
            dziury.
            • Gość: Danny Re: od dziś zamiast idiota będę używał S.Wieczore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 00:42
              >trzeba byłoby wystawić na listę np telefonistów którzy zakładali telefony bo
              Nie należy zapominać o tych, co produkowali kable telefoniczne.
              • Gość: tadeusz Danny masz rację , dojdą górnicy miedzi i o rety: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:58
                Huta Miedzi w Lubinie, Producenci central telefonicznych, Abraham Bell -/już
                pomijam imię/ bo to on wymyślił telefon, Edison - bo to on wymyślił mikrofon
                itd.
                Jak Sławcio zacznie lustrować braknie mu życia na dokończenie misji.
    • Gość: kibic Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.07, 09:44
      Jak tam postępy w śledztwie panie SW? Ilu to już esbeków prokurator
      przesłuchał? A może lepiej sam powiedz ilu sie do ciebie dorwało? Tak się bałeś
      o swoje życie i zdrowie. Czyzby po ujawnieniu przed Łowcę Kaczek twoich danych
      ktos juz cie dorwał bo wczesniej tak sprawne służby jak SB nie były w stanie
      cie namierzyć w przeciwieństwie do zwykłych dziennikarzy?
      A może trafiłeś na obserwację?
      • Gość: thebird1 Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.07, 23:58
        CZytając namiary mieszkaniowe nawiedzonego wieczorka doszedłem do wniosku ,ze
        ublizyłem mieszkancom Kłodawy wymieniajc tą miejscowść jako miejsce
        zamieszkania .
        Mogę tylko wspłóczuć Różankom współobywatela i uzyskania rangi miejscowości
        obiektu koło Świerkocina .
    • Gość: podsumowywacz dzieła wybrane IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.07, 12:37
      1.
      Albert Speer był piekielnie zdolnym niemieckim architektem, od 1937 r.
      generalnym inspektorem rozbudowy Berlina. Ale należał też do grona najbliższych
      przyjaciół Adolfa Hitlera. Był tak oddany Fuhrerowi, że w kwietniu 1945 r., nie
      bacząc na grożące mu niebezpieczeństwo, przyleciał samolotem z
      bezpieczniejszego Hamburga do oblężonego przez Sowietów Berlina, by w Kwaterze
      Głównej III Rzeczy spotkać się jeszcze z ukochanym Wodzem.
      Albert Speer do nikogo nie strzelał i nie wrzucał do krematoryjnego pieca, a w
      1946 r. został przez Międzynarodowy Trybunał w Norymberdze skazany na 20 lat
      więzienia!!!

2. Mamy sojuszników w sieci!!!

3. Lista ofiar stanu wojennego (oczywiście zupełnie nie związana z Gorzowem)

4. Otrzymałem wgląd do teczki kolegi represjonowanego w stanie wojennym.
      Pojawiają
      się tam nazwiska osób nieobecnych jeszcze na "Liście", które go szykanowały:
      3 zomowców,
      7 esbeków,
      4 sędziów wojskowych.
      Te dane wymagają obróbki, ale już wkrótce zostaną umieszczone na "Liście".
      Natomiast co do jednej z osób już widniejących w "Wykazie", udało się ustalić
      jej imię oraz prześledzić szczegółową działalność przestępczą w latach 80.
      Proszę pozdrowić Rodaków w Kanadzie!

5. Panom: Józefowi Leszczyńskiemu i Stanisławowi Stolarkowi oraz Zarządowi
      Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego Rolników
      Indywidualnych "Solidarność" Województwa Lubuskiego serdecznie dziękuję za
      zaproszenie na wczorajsze Spotkanie Noworoczne w Sali Wiejskiej na Osiedlu
      Poznańskim!
      Dziękuję również za słowa wsparcia wobec akcji ujawniania funkcjonariuszy
      reżimu komunistycznego, które padły ze strony organizatorów spotkania, jak i
      licznych osób przyjezdnych. Jest to tym cenniejsze, że sprawą tą interesują się
      również mieszkańcy małych miejscowości.
      Organizatorom imprezy gratuluję wyśmienitej oprawy kulinarnej i artystycznej!

6. Zawiadamiam, że w dniu 1. 02. 2007 r. na stronach internetowych Gazety
      Wyborczej (www.gazeta.pl) zostało popełnione przestępstwo polegające na
      wyrażeniu w stosunku do mojej osoby zawoalowanej groźby karalnej.
      U Z A S A D N I E N I E
      Dnia 1 lutego 2007 r. o godz. 17:55 na Forum internetowym Gazety
      Wyborczej "Gazeta.pl Forum" został wpisany tekst pt.: "Już niedługo Wieczorek"
      podpisany przez osobę o pseudonimie "duckbuster". Ustaliłem, że osoba ta
      posługuje się adresem email "duckbuster@gazeta.pl". W tekście autor napisał
      m.in.: "niedlugo puszcze twoje portfolio z adresem i wszystkimi danymi.
      Zobaczymy szmato jak sie wtedy bedziesz czuł. Mieszkasz w Rózankach to sie nie
      boisz ze ci ktos morde obije z Gorzowa. Ale wszystko do czasu he he. (...)".
      Tytuł i tekst jednoznacznie ujawniają bezprawne zamiary autora opinii.
      Stwierdzam, że do dn. 2 lutego 2007 r. godz. 12:20 tekst nadal widniał na Forum
      Internetowym "Gazety Wyborczej".
      Po przeczytaniu tej opinii czuję się zagrożony. Obawiam się o swoje zdrowie i
      życie oraz o zdrowie i życie członków mojej najbliższej rodziny. Domagam się
      wszczęcia śledztwa w podniesionej przeze mnie sprawie i postawienia zarzutów
      winnemu popełnionego przestępstwa.
      Będę monitorować przebieg śledztwa. O zajściu poinformowałem Prokuratora
      Generalnego min. Zbigniewa Ziobro. Zastrzegam sobie prawo do zawiadomienia
      lokalnych i ogólnopolskich środków społecznego przekazu oraz organizacji
      politycznych i obywatelskich o złożeniu niniejszego zawiadomienia.
      Z poważaniem
      Sławomir Wieczorek
      Dodam: nadal żyje i nikt nic złego mu nie zrobił. Pewnie z obawy przed
      prokuratorem.

7. Emerycie! Poczytaj, ile łożysz na esbeka

8. Esbecy nie będą bezkarnie kłamać!!!

9. Pracujesz w "NIE"? Bo jeśli zaprzeczasz, że jesteś esbekiem, twierdząc, że
      jesteś dziennikarzem, to na myśl przychodzi mi jedyna gazeta, w której mógłbyś
      pracować...
      I słynne porwania toruńskie w 1984 r., które w tamtym roku stanęły na wokandzie
      sądowej, też były upozorowane, tak? Oopzycjoniści ukradli esbeckie samochody i
      sami się wywieźli do lasu?
    • Gość: przypominacz Jak tam śledztwo panie SW? IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.07, 15:43
      Kiedy niezawisły Sąd skaże na chłostę duckbustera? A może wstrętny prokurator
      mający korzenie w SB umozył sledztwo? Co jest panie Wieczorek, żeś Pan tak
      cicho?
      • Gość: ciekawski Re: Jak tam śledztwo panie SW? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:36
        No właśnie, co ze śledztwem?
        • Gość: podnosiciel Re: Jak tam śledztwo panie SW? IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.07, 17:33
          Tyle było krzyku o zagrożeniu, prokuratorze, ministrze Ziobrze, a tu ani słowa?
          Co jest Wieczorek, że się nie chwalisz? Bo, że zmądrzałeś to wątpię
          • Gość: tadeusz cóżżżż Sławek się boi spojrzenia nań przez lunetę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:21
            taką z krzyżykiem pośrodku
            • Gość: wieżoncy Re: cóżżżż Sławek się boi spojrzenia nań przez lu IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.07, 00:27
              Ależ on je przecie katolikiem i pewnie co niedziele chodzi do kościoła
          • slawomir_wieczurek1 Re: Jak tam śledztwo panie SW? 07.03.07, 19:25
            a co cie to obchodzi
            • Gość: ciekawski Re: Jak tam śledztwo panie SW? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:02
              Wszystkich to obchodzi. To rzecie sprawa publiczna, tak jak te słynne domy:)
              • tadeusz542 wracaj na górę 08.03.07, 11:58
    • Gość: na rekord Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:25
      na rekord
      • Gość: troll Re: Drżyj "duckbaster" bezrobotny Wieczorek wziął IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.07, 23:29
        Czemu panie Wieczorek nie odpowiadasz na zadawane ci pytania?
        • Gość: alejaja2 Wieczorek w drugiej bruzdzie od lewa... IP: *.ed.shawcable.net 13.03.07, 23:52
          W kartoflisku szmata siedzi....
          Stonka sie scierwo zywi...
          Zostawic...
          Niech gnije!!!
          :(
          • Gość: rolnik Re: Wieczorek w drugiej bruzdzie od lewa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 16:57
            Stonka jest trudna do zwalczenia. Niektórzy uzywają trutki, ale to szkodzi
            zdrowym ziemniakom. Najlepiej więc robactwo rozgnieść lub utopić w denaturacie.
            • Gość: ciekawski Wieczorek; jak śledztwo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:25
              No, pochwal się!!!!
    • slawek_wieczorek Kim jest duckbuster: 01.08.07, 14:24
      Pisałem już na Forum, że sporo wiem o dzieciach i żonach byłych esbeków, ale
      oczywiście o tym nie napiszę. Dziś zrobię od tego odstępstwo!
      Człowiek o pseudonimie "duckbuster" przez wiele miesięcy zamieszczał zaś
      kłamliwe informacje o moich rodzicach, bracie i siostrze. Nie podejmowałem
      nawet polemiki z tymi kalumniami, ale u osób znających mój stan rodzinny
      mogło to wzbudzić podejrzenia, że owe "rewelacje" są prawdą.
      Duckbuster posunął się również do gróźb karalnych pod moim adresem.
      Kim jest guru esbeckiej tłuszczy?
      Kto tak zajadle szydził z przebywającego na emigracji w Stanach Zjednoczonych
      działacza Ruchu Młodzieży Niezależnej - Grzegorza Sychli?
      Kto wypisywał niestworzone historie o redaktorze naczelnym Wspólnego Pisma
      Gorzowskich Młodzieżowych Środowisk Katolickich "Pod prąd" i Doradcy Wojewody
      Lubuskiego - Mariuszu Zbanyszku?
      Kto, rejestrując się na portalu "Gazety Wyborczej", podszył się pod
      personalia Przewodniczącego Zarządu Regionu "Solidarności" w Gorzowie Wlkp. -
      Jarosława Porwicha?
      Kto drwił z dawnych działaczy podziemia?

KRZYSZTOF SZCZERBICKI

42-letni syn EDWARDA SZCZERBICKIEGO - porucznika zbrodniczej Służby
      Bezpieczeństwa.

W 1994 r. po artykule "Gdzie są chłopcy z tamtych lat" w "Pod prąd",
      opisującym, co porabiają niektórzy gorzowscy esbecy w nowej Polsce, autorowi
      artykułu, Mariuszowi Zbanyszkowi, jeden z opisywanych, porucznik Edward
      Szczerbicki, groził: "Słuchaj! Jak się nie uspokoisz, to kamienie do nóg i
      skończysz w Warcie jak ten Popiełuszko!"
      Niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka