krowa80 18.02.07, 21:42 ciekawa jestem czy znacie realia w gorzowskim sadzie i kto tam naprawdę rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? 18.02.07, 21:46 Prezes. Poczytaj rozporzadzenie Regulamin wewnetrznego urzedowania sadow powszechnych. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa80 Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? 18.02.07, 21:50 a co to jest i gdie moglbym to przeczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? 18.02.07, 22:04 krowa80 napisała: > a co to jest i gdie moglbym to przeczytac? www.ms.gov.pl/organizacja/reg_sady.rtf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigol Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:03 login_tymczasowy napisał: Poczytaj rozporzadzenie Regulamin wewnetrznego urzedowania sadow powszechnych www.ms.gov.pl/organizacja/reg_sady.rtf Wy SB-cy "login_tymczasowy" to znacie te przepisy prawie na pamięć z racji wykonywanej profesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? IP: *.ed.shawcable.net 18.02.07, 22:06 Z gorzowskiego sadu powialo optymizmiem... Jak wszystko w Polsce wydaje sie byc zdominaowanym przez PiS to jednak ostatnie decyzje zdaja sie napawac optymizmem.. Chodzi mi o sprawe nieszczesnych straznikow zrywajacych plakaty w czasie kampanii wyborczej.. Decyzja Sadu byla taka jaka oczekiwalbym od madrych ludzi... Nie doszukali sie zadnych przestepstw kryminalnych (jak niektorzy politycy sugerowali) i odeslali sprawe do Magistratu by tam administracyjnie sie z pacanami rozliczyc.. Brawo. Gorzow moze byc przykladem prawa i sprawoiedliwosci bez PiSu!!! Sadownictwo nie powinno dac sie wciagac w polityczne awantury... Beda wiowczas nie lepsi od tych ktorych pis tak rzekomo potepia - komunistyczny system sadownictwa.. Dla mnie ta decyzja to pierwiosnek w tym lodzie pisowkich nagonek. Oby tak dalej.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:32 Realia są takie, że w jednej sprawie sędzia uzasadniała wyrok dwa razy w dwóch wersjach. Na sali mówiła jedno, a w wersji pisemnej otrzymałem zupełnie co innego. W tym samym wydziale (Rodzinny i Nieletnich) wydano wyrok osobie nieuprawnionej co jest udokumentowane zresztą w aktach sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Marzenie kazdego kryminalisty... IP: *.ed.shawcable.net 21.02.07, 18:29 Hey obywatel, "Wysoki Sadzie" ...Karac mnie Wysoki Sad nie moze... Ja do karania uprawniony nie jestem ...i moge to udowodnic..." he he he ale jaja... PS, Gdzie takie "zaswiadczenie o nieuprawnieniu do ukarania" mozna sobie zalatwic...??? he he he ja sie upije..... ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:Hej, krowa80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:57 > ciekawa jestem czy znacie realia w gorzowskim sadzie i kto tam naprawdę > rządzi? Mafia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Jasne Gościu(niedzielny zapewne),tacy jak Ty 22.02.07, 04:05 uważają,że rządzi ona (to jest mafia) nawet w miejscach wiecznego spoczynku... I masz rację, wystarczy się przejść alejkami cmentarnymi o północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powód Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:49 Ja znam realia. Przegrałem sprawę a pani sędzia ustnie podała inne uzasadnienie, a pisemnie zupełnie co innego. teraz się nie dziwię, że sędziowie są przeciwni nagrywaniu rozpraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: znacie realia w gorzowskim sądzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:22 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś