marek_p 22.02.07, 06:13 Budzę się, patrzę za okno, a tu znów biało. Chciałbym zaprotestować! Jest tu na forum jakaś Marzanna /?/, bo jak jest to niech pakuje walizki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Zimo poddaj się ! IP: *.ed.shawcable.net 22.02.07, 06:24 Zapraszam do Kanady..... he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Zimo poddaj się ! 22.02.07, 06:29 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Zapraszam do Kanady..... > he he he he To już wolałbym do Kaliforni (też na K) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zimo poddaj się ! IP: *.ed.shawcable.net 22.02.07, 07:06 Hey marek, Tobie tylko brzydkie slowa w gowie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Zimo poddaj się ! 22.02.07, 20:15 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Tobie tylko brzydkie slowa w gowie... Kalifornia interesuje mnie wyłącznie ze względu na wyjątkowe bogactwo szaty roślinnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zimo poddaj się ! IP: *.ed.shawcable.net 22.02.07, 20:41 Hey marek, Duzo tracisz skupiajac swoja uwage jedynie na "florze"... Musial bys "faune" zobaczyc...Zwlaszcza na plazy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 22.02.07, 08:51 marek_p napisał: > Budzę się, patrzę za okno, a tu znów biało. > Chciałbym zaprotestować! Też! Właśnie odśnieżyłam pod domem - pół godziny mi to zajęło. I już efekty są zasypywane... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Zimo poddaj się ! 22.02.07, 10:23 marek_p napisał: > Budzę się, patrzę za okno, a tu znów biało. > Chciałbym zaprotestować! Na szczęście u nas tylko deszczor pada:) Jest tu na forum jakaś Marzanna /?/, bo jak jest to niech pakuje walizki ;) U mnie jest:) Pisz petycje, może się poswięci dla ogółu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zimo poddaj się ! IP: 89.196.22.* 23.02.07, 19:17 be.em napisała: > Mężczyzna rozpoczyna życie rozpustą, przechodzi przez miłość i kończy małżeństwem, kobieta - odwrotnie:) Na jakim jesteś etapie, że tak wszystko dobrze wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Zimo poddaj się ! 01.03.07, 08:30 Gość portalu: ja napisał(a): Na jakim jesteś etapie, że tak wszystko dobrze wiesz? ;) Nauczyłam się czytać i wyszukiwac złote myśli w sieci;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 23.02.07, 10:57 Chodniki zalodzone, nogi się rozjeżdżają. Gdzie wiosna? Tulipany mi kwitna na parapecie... na tle zaśnieżonej choinki... Chcę ciepła! Zieleni, kwiatów. Naładowania baterii. Słońca! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 23.02.07, 19:37 calama napisała: > Chodniki zalodzone, nogi się rozjeżdżają. Gdzie wiosna? W Surrey. Dzdzy zamiast sniezyc. Cieplo, bo ogrzewanie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 23.02.07, 23:02 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > Chodniki zalodzone, nogi się rozjeżdżają. Gdzie wiosna? > W Surrey. > Dzdzy zamiast sniezyc. > > Cieplo, bo ogrzewanie dziala. A Ty zamiast nam słońce wysyłać to jakieś tylko niże i chmury :( Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zimo poddaj się ! 24.02.07, 12:39 login_tymczasowy napisał: W Surrey. Dzdzy zamiast sniezyc. Cieplo, bo ogrzewanie dziala. „Pochmurno nad kanalem - Angalia uratowana” ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 08:50 U mnie luty zegna sie pieknym sloncem. chce poprawic wrazenie. Crocusy i przebisniegi juz sie koncza, zonkile przemijaja... Kwieca sie drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 09:38 login_tymczasowy napisał: > Crocusy i przebisniegi juz sie koncza, zonkile przemijaja... > Kwieca sie drzewa. Rozumiem,ze mieszkasz na poludniu Francji. U nas forsycja zakwitnie koniec marca/początek kwietnia. PS. albo krokusy i przebisniegi albo crocuses & snowdrops :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_t Re: Zimo poddaj się ! IP: *.dsl.pipex.com 28.02.07, 10:05 A tera znowu chejwi szałer. Prawdziwa wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:37 Gość portalu: l_t napisał(a): > A tera znowu chejwi szałer. I dobrze Ci tak. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:39 calama napisała: > I dobrze Ci tak. ;) Zanim dalas upus kobiecej zawisci znowu sie zaslonecznilo. Tak juz dzis bedzie. Jutro u Was, bo wieje na wschod. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:44 login_tymczasowy napisał: > Zanim dalas upus kobiecej zawisci znowu sie zaslonecznilo. Zawiści u mnie to cięzko się doszukać. Sam mówiłeś, że lubisz deszcz jak jesteś w domu. :P I wiosnę zapowiada. :) > Tak juz dzis bedzie. > Jutro u Was, bo wieje na wschod. Oczywiście słońce tylko przyslesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:50 login_tymczasowy napisał: > Tak juz dzis bedzie. > Jutro u Was, bo wieje na wschod. login - gorzowska stacja meteo na wyspach :) howgh PS. przejasnia sie Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:56 redcloud napisał: > login - gorzowska stacja meteo na wyspach :) > howgh > PS. przejasnia sie Zeby to jeszcze stacja meteo... On tylko wiatry i deszcze wysyła. Słońce sobie zatrzymuje. Egoista. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:59 calama napisała: > On tylko wiatry i deszcze wysyła. > Słońce sobie zatrzymuje. Egoista. ;) ...bo lubi robic łoking po stricie w fotochromach. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 11:26 redcloud napisał: > login - gorzowska stacja meteo na wyspach :) No ale co ja poradze, jak sobie nie radzicie na ostfroncie! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 12:13 login_tymczasowy napisał: > No ale co ja poradze, jak sobie nie radzicie na ostfroncie! Zrzuc nam szetlandy i zelazne krzyze II klasy :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:30 W poniedzialek w gorz. ma byc +15 - powiedzial w radio rysu popiel z bazy pomiarow meteo :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 28.02.07, 10:37 redcloud napisał: > W poniedzialek w gorz. ma byc +15 Super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Zimo poddaj się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:50 mialam dzis to samo, budze sie, patrze za okno, a tu znowu bialo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zimo poddaj się ! IP: *.ed.shawcable.net 28.02.07, 20:56 Hey 123, Za pare godzin marzec.. A u mnie przed domem i ...za domem poltora metra sniegu... Sprzedam tanio!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Zimo poddaj się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:35 Bernard, Ty mieszkasz na Alasce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zimo poddaj się ! IP: *.ed.shawcable.net 28.02.07, 23:15 Hey 123, Troche na poludnie.. W Albercie.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Zimo poddaj się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:17 niemozliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zimo poddaj się ! IP: *.ed.shawcable.net 02.03.07, 07:35 Hey 123, Dlaczego....niemozliwe... Mieszkam tutaj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Zima się poddała, ale ciagle leje... 02.03.07, 07:55 Przydałoby się trochę słonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zima się poddała, ale ciagle leje... IP: *.ed.shawcable.net 03.03.07, 17:13 Hey calama, Z ta zima jak z PiSem - nie chce sie poddac...he he he Wczoraj (czwartek) rano bylo u mnie -21C i do popoludnia tempoeatura wzrosla do -8C... Obecnie o 912 rano w sobote jest -7C i ma wzrosnac dzisiaj do...+8C.. Wiosna idzie??? Niekoniecznie jeszcze...Zapowiadaja w srodku tygodnia okolo -14C Jest jednak slonecznie i blekitno... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Zimo poddaj się ! 04.03.07, 13:44 Ptaszki śpiewają, jest miło i bezwietrznie. Spacer w takich okolicznościach to obowiązek względem potrzeb duszy i ciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 07:04 Szyby skrobałam... Wiosny mi trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 07:43 calama napisała: > Szyby skrobałam... > Wiosny mi trzeba! No, juz dobrze... Wysylam za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 07:55 login_tymczasowy napisał: > Wysylam za pobraniem. To na ile wyceniłeś wiosnę? Za ile chcesz mi sprzedać? Ale i tak pewnie, zdesperowana, odbiorę. ;) PS. Ale żeby tak handlować wiosną? Okropność. Rozczarowujesz mnie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 08:38 calama napisała: > PS. Ale żeby tak handlować wiosną? Lepiej handlowac wiosna, niz w grudniu tupac na mrozie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 08:45 To czekam na wycenę. Ile tego pobrania? Rozumiem,ze słońce w drodze do GW. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 09:08 Jakos sie policzymy. W naturze. Cukinie z ogrodka albo co inne... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 09:51 login_tymczasowy napisał: > Jakos sie policzymy. > W naturze. > Cukinie z ogrodka albo co inne... > Nie lubię być dłużna. Z braku świeżej cukinii przesyłam taką w occie, z papryką. Sama robiłam. Wolisz tą z ostrą papryką czy łagodną? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 09:46 calama napisała: > To czekam na wycenę. Wstrzymaj sie calama z zakupami kilka dni! Akcje wiosny na gieldach leca na ryj :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zimo poddaj się ! 05.03.07, 09:52 redcloud napisał: > Wstrzymaj sie calama z zakupami kilka dni! Akcje wiosny na gieldach leca na > ryj :) > howgh Dzięki za ostrzeżenie. Ale słońce już w drodze. A ja zdesperowana jestem. :) Jakoś wynegocjuję dobrą cenę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenka Re: Zimo poddaj się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:54 juz zima się chyba poddała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: Zimo poddaj się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:29 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Zimo poddaj się ! 24.03.07, 08:14 Właśnie dziś Pani Zimie już podziękujemy na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś