Gość: swoj IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 12:28 OCENZUTOWANO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom_tom Re: pomoc wam chlopaki w cenzurowaniu 25.11.01, 13:40 Pogratulować głupiego pomysłu!!!!! Przecież sam wycinasz gorzowskie forum. Kto tu będzie zaglądał, gdy będzie miał do czynienia z mutacją koko czyli dokładaniem g do każdego wątku. Sądzisz, że admin się popłacze z żalu?? Tylko normalni forumowicze zaczną to miejsce omijać. Zostanie pole do popisu dla kretynów, którzy nie mają nic do powiedzenia a mają jedynie dostęp do internetu i nadmiar czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Chlew 25.11.01, 13:53 Zabrali dzieciom wiaderko, to na złość zrobią kupę do piaskownicy. Zazwyczaj jestem tolerancyjny, ale ten chlew rzeczywiście wymyślił jakiś kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Chlew IP: 217.97.234.* 25.11.01, 14:07 Macie racje tom i Klin.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOD OCENZUROWANO IP: *.teleton.pl 25.11.01, 14:15 klin! napisał(a): > Zabrali dzieciom wiaderko, to na złość zrobią kupę do piaskownicy. > Zazwyczaj jestem tolerancyjny, ale ten chlew rzeczywiście wymyślił jakiś kretyn > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW201 Re: OCENZUROWANO x 2 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:37 Gość portalu: GOD napisał(a): > klin! napisał(a): > > > Zabrali dzieciom wiaderko, to na złość zrobią kupę do piaskownicy. > > Zazwyczaj jestem tolerancyjny, ale ten chlew rzeczywiście wymyślił jakiś k > retyn > > . > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Chlew IP: *.arcor-ip.net 25.11.01, 22:48 borys-krakow napisał(a): > Dołączam do Klina. Pewnie jak zwykle. Ludzie, i ja musze sie dolaczyc. Tylko jedno mnie martwi. W chlewie widac, gdzie "co" stoi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 Może wystarczy ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 17:33 Gość portalu: swoj napisał(a): > OCENZUTOWANO Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: Może wystarczy ? 26.11.01, 08:08 Ale ma zabawę. Wpisuje wszedzie OCENZUROWANO i uważa się za bohatera. A że partoli wszystko dookoła to go nie obchodzi. Mimo wszystko wole koko (chociaz uważam, że to co robił - nabijanie setek pustych postów - to absolutny kretynizm), bo przynajmniej nie smiecił w wątklach, w których ktos chciał podyskutować. Teraz smiecą wszedzie, czyli robia kupę do piaskownicy. Trzeba mieć cos poprzestawiane w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Może wystarczy ? 26.11.01, 15:56 tom_tom napisał(a): >Mimo wszystko wole koko Ja też wolę koko ;)))))))) U. Odpowiedz Link Zgłoś