Dodaj do ulubionych

Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości

• okemot Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo 19.03.07, 00:19
      Ciekawe, że jeśli biegli stwierdzą, że na bani jest niepoczytalny lub nawet z
      powodu depresji permanentnie mu bije na dekiel, to nie straci mandatu. Pozbawić
      świrującego polityka na utratę mandatu, to dopiero byłby niebezpieczny
      precedens w IV RP!
    • Gość: jan Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.adsl.alicedsl.de 19.03.07, 00:31
      Pismaku czerwony Ziobro juz dawno wystosowal w tej sprawie odpowiedni komentarz
      wiec po co siejesz nienawisc-ile SLD ci zaplacilo za ten paszkwil?.
      • Gość: nicelus Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.07, 11:29
        komuchy pilnie potrzebują coś na ziobro, a fakty się dla nich nie liczą.
        :)

www.radio.zachod.pl/articles/view/ziobro-robert-s-nie-jest-moim-znajomym
    • hera9 i mamy pomrocznosc jasną 19.03.07, 00:33
      kazdy inny bylby juz skazany.ot i mamy Pisowskie prawo
      • halfilner czemu GW za wszelka cene chce poloczyc go z 19.03.07, 00:44
        Ziobra ?

Przeciez Ziobro mowi wyraznie , ze nie zna goscia,
        a GW w kolko swoje...
        • Gość: Bernard Re: czemu GW za wszelka cene chce poloczyc go z IP: *.ed.shawcable.net 19.03.07, 01:13
          Hey halfilner,
          Jak sie jakies zdjecie pojawi na inernecie to dopiero beda jaja...
          A czy go Surmacz pamieta??? czy tez "sie nie zaciagal..." he he he

Ale jaja...
          PS. Byle do wyborow
          • vinc0 Re: czemu GW za wszelka cene chce poloczyc go z 19.03.07, 01:25
            Jak Ziobro mówi że go nie zna ,to mówi.
            A jak się zdjęcie pojawi i wyjdzie na jaw że jednak zna,to Ziobro zwoła
            konferencję prasową na której wrzuci radnego do niszczarki.
            • halfilner jak jeszcze filozofia tu zostanie zaprezentowana ? 19.03.07, 01:30
              zapraszam nastepnych tzw "chlopskich filozofow" do dyskusji.

Sorry, ja z tej dyskusji sie wycofuje,
              dla mnie jak Ziobro mowi, ze nie zna goscia, to znaczy ze go nie zna,
              i chocby mi GW probowala tysiac razy wmowic , ze ponoc jest inaczej,
              to przekonaja mnie tylko twarde dowody,
              a nie dywagacje jakiegos dziennikarzyny, czy forumowych "filozofow chlopskich ".
              • vinc0 Re: jak jeszcze filozofia tu zostanie zaprezentow 19.03.07, 01:33
                halfilner napisał:

> zapraszam nastepnych tzw "chlopskich filozofow" do dyskusji.
                >
                > Sorry, ja z tej dyskusji sie wycofuje,
                > dla mnie jak Ziobro mowi, ze nie zna goscia, to znaczy ze go nie zna,
                > i chocby mi GW probowala tysiac razy wmowic , ze ponoc jest inaczej,
                > to przekonaja mnie tylko twarde dowody,
                > a nie dywagacje jakiegos dziennikarzyny, czy forumowych "filozofow chlopskich "
                > .

------

Musisz zrozumieć że jeżeli dowodów nie ma ,to znaczy że zostały zniszczone!
                J.Kaczyński
        • guru133 Re: czemu GW za wszelka cene chce poloczyc go z 19.03.07, 01:45
          To przeciez on się powoływał na znajomości z Ziobrą a nie Gazeta Wyborcza
    • galan12 1,78 0/00-to dopiero początek zabawy na balach PiS 19.03.07, 01:31
      1,78 0/00-to dopiero początek zabawy na balach PiS
    • guru133 Czyżby członkowstwo w PiS 19.03.07, 01:43
      było tym traumatycznym przeżyciem?
    • sympatyk10 PISS do ziobre 19.03.07, 02:16
      To juz jakis sport narodowy sie robi...
    • pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 19.03.07, 02:32
      IV RP :-(
    • Gość: ciekawy Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.dsl.bell.ca 19.03.07, 02:50
      Jaroslaw Gomulka ? pierwsze slysze , a moze Wladyslaw Gomulka - o to byl
      cwaniak z miodem w uszach
    • guru133 Re: Bastion UBekistanu – Kraków Mogilska 1 19.03.07, 03:36
      Gość portalu: Paweł napisał(a):

> \\\\\ eSBek Ryszard Grabski
      >
      > www.pl.indymedia.org/pl/2007/01/25876.shtml?comments=true
      >
      >
      > Z pijanego gangu :
      >
      > www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3
      A ciebie skąd tu znów przywiało? Tobie nawet egzorcysta nie da rady:))Wyluzuj
      chłopie bo ci się wrzody na żołądku porobią.
    • Gość: zaorac scierwo kolesie bronia scierwa IP: *.hsd1.or.comcast.net 19.03.07, 04:43
      dlaczego nie sad 24 godzinny? kolesie? byl w depresji i tak swietnie sie bawil i
      spiewal "saczac" piwo, scierwo, otoczony scierwem i mendami, zamknac bydlaka
      odebrac mandat posla, do karmienia swin zatrudnic, bydlak i buc!
      • Gość: nicelus Re: obozy pracy? :) IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.07, 11:55
        zaorac scierwo napisał:

> dlaczego nie sad 24 godzinny? kolesie? byl w depresji i tak swietnie sie
        bawil i spiewal "saczac" piwo, scierwo, otoczony scierwem i mendami, zamknac
        bydlaka odebrac mandat posla, do karmienia swin zatrudnic, bydlak i buc! <

24 godzinne sądy skazujące na długoletnie obozy pracy tych, którzy się świetnie
        bywią, gdy sld jest w żałobie po utracie władzy?

ps. nie w każdym przypadku prawo pozwala na sąd 24 godzinny i tak jest dobrze.
      • Gość: ??? Re: brawo, wlasciwe okreslenie IP: *.dsl.irvnca.sbcglobal.net 19.03.07, 18:29
        Bydlak i buc, do karmienia swin to wlasciwe okreslenie dla takiego typa. Brawo
    • Gość: Kłodawa Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 05:53
      Bardzo uczciwie postąpił w tej sprawie Zbigniew Ziobro. Mógł tylko zaprzeczyć i
      jak to u poprzedników to by wystarczało. Nakazał postępowanie i słusznie. To
      może być przyszły Prezydent RP.
    • Gość: nicelus że wstyd, tego nie można zaprzeczyć, ale ... IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.07, 14:23
      moim zdaniem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=59197242&a=59299410
      jednak trzeba podkreślić, że obojętne jakie by prawo i zwyczaje policji nie
      panowały, to bycie radnym zobowiązuje i nigdy nie powinno dojść takich sytuacji
      w przypadku radnego.
    • czysty_harry Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo 19.03.07, 18:35
      Myślę sobie, że coś kombinują. Pomroczność jasna już była, ale jak słyszę, że
      prokuratura sprawdza coś, co dla laika jest proste, to budzi to moje
      podejrzenia. A poza tym, dlaczego nie skuli go w kajdany, jak tego kardiologa z
      Warszawy? Albo tego osiłka Wąsacza? :)))
    • Gość: pacjent Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 19.03.07, 20:10
      Co obchodzi gliniarzy że obywatel drzemie na ławce.Jak kimie to nie
      grzeszy.Ręce precz od doktora!!!!.Z wyrazami szacunku pacjent.W razie czego
      skalpelem po oczach!!!!!.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka