calama 18.04.07, 07:30 Czyżby autor czytał forum? ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=60814563 Anyway - byłam szybsza z informacją od wyborczej. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dinozaur Szkoda, że Świerkocin z Dinozaurami IP: *.chello.pl 18.04.07, 11:32 gdzieś w okolicach Słowianki nie jest przeniesiony, to byłoby dla Gorzowa jakąś kartą przetargową w przetargach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Dinozaury spiewania IP: *.icm.edu.pl 18.04.07, 11:41 Czy na otwarciu zaspiewa Prońko? Jak sobie zrobi lifting muzyczny z pomocą Raminiaka i Baudycha - to nie będzie odstawać od tych Dino w parku... bo teraz wyglada starzej od nich Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 18.04.07, 14:39 calama napisała: > Czyżby autor czytał forum? ;) > Anyway - byłam szybsza z informacją od wyborczej. :)))))))))) Dostalas od nich klawiaturke - atomatycznie zostalas wciagnieta na liste TW/OZI wyborczej. Darmo nie ma juz nic... :p howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 18.04.07, 14:44 redcloud napisał: > Dostalas od nich klawiaturke - atomatycznie zostalas wciagnieta na liste TW/OZI > wyborczej. Darmo nie ma juz nic... :p > howgh heh To w sobotę opiszę jak tam jest. :) Bo będe tam przed otwarciem. :)))))) Jak zdobędę się na odwage to napisze dlaczego i z kim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 18.04.07, 15:39 "...w tym także daniami z grilla..." a będzie figura tego Grilla? To także dinozaur? No i czy ekolodzy się nie sprzeciwą? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 18.04.07, 20:28 e_werty napisał: > No i czy ekolodzy się nie sprzeciwą? Nie, e-koledzy się nie sprzeciwią. Może być grillozaurus. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 21.04.07, 14:20 Byłam, widziałam. Pomysł super. Dzeci wyciągnąć stamtąd nie mogliśmy. Aż bałam się o dinozaury. Dobrze, ze nie są żywe, bo by pouciekały. ;) Park będzie się powiększał. Następne atrakcje sa w planach. Otwarcie w połowie maja. Będa informacje na stronie. A my tam byliśmy z niemiecka telewizją, która robiła program o tym parku. :) Robiliśmy za turystów. NIE za dinozaury jak mówili złośliwi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 21.04.07, 21:25 czesc calama, ten baranski z gorzowskiej gw i spolka, to maja refleks prawdziwych szachistow, monete z gorzowem 4 kwietnia wprowadzili, a nasza baranska gazeta napisala o tym 18, czy 19 kwietnia! brawo redaktorze baranski , brawo!!! pisalas calama o odwadze, i ze jak jej nabierzesz , to napiszesz z kim bylas, odwagi calama!!! to z kim bylas??? bo cos mi sie zdaje , ze ci sie rodzina powiekszy ha,ha.! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 21.04.07, 21:56 andrzejusa napisał: > pisalas calama o odwadze, > i ze jak jej nabierzesz , to napiszesz z kim bylas, > Już napisałam. Z ekipą niemieckiej telewizji. Kręcili program o parku dinozaurów. Twoje przeczucia mnie wręcz ubawiły. :) Ale... lepiej się śmiać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 21.04.07, 22:36 ej ty calama, ze z telewizja niemiecka cos tam wspolnego mialas, to tym mozna by sie ewentualnie pochwalic, do tego zadnej tam odwagi nie potrzeba miec. ale co racja , to racja! smiech to zdrowko! i tez jestem tego zdania!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pod Gorzowem powstaje park dinozaurów 21.04.07, 23:32 andrzejusa napisał: > ej ty calama, > ze z telewizja niemiecka cos tam wspolnego mialas, > to tym mozna by sie ewentualnie pochwalic, > do tego zadnej tam odwagi nie potrzeba miec. Jak to nie trzeba odwagi? Będą mnie pokazywać w tv. ;) z dinozaurami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś