Gość: ania IP: 195.116.32.* 25.08.07, 13:04 w przyszłym roku wybieram się na wycieczkę z Triadą 7+7 /zwidzanie i wypoczynek) prosze o opinie, kto był na takiej wycieczce czy warto , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: turcja 7+7 warto? 25.08.07, 16:10 Opinii na forum jest duzo .. jak troche poszukasz to i te krytyczne też znajdziesz .. Ogolnie jedna z najlepiej dopracowanych ofert Triady zawierająca wszystko co najważniejsze w Turcji ... Hotele 3 * na objeżdzie w sam raz ... tyle tylko , że wybierz sobie porządny hotel na pobytówke pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor turcja triada 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 16:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15230997 turcja triada 7+7 Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata13 Re: turcja 7+7 warto? 02.09.07, 10:27 koleżanka wróciła z tej imprezy i jest zachwycona! Porada-spytaj kto jest tam pilotem-z Triady jest niesamowity facet młody ale z wielką wiedzą i charyzmą nazywa się Marcin jeździ na te objazdy i potrafi świetnie zorganizować grupę Ale pamietaj, że to zmasowane zwiedzanie przez tydzień wstajesz o 4 rano i jedziesz całymi dniami ak ci to pasuje i lubisz zwiedzać to jedź ale jak jestem wygodnicka to lepiej wybierz wczasy "leżące" i all inclusive Odpowiedz Link Zgłoś
sana Re: turcja 7+7 warto? 02.09.07, 21:13 Co do porannego wstawania to bzdurą jest jakoby na objazdówce trzeba było codziennie wstawać o 4 rano. Owszem, musieliśmy wstawać tak wcześnie ale zaledwie 2 albo 3 razy w ciągu tygodnia. Autokary są bardzo wygodne i spokojnie można to odespać w drodze. A na pytanie czy warto odpowiadam - zdecydowanie tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskamonika Re: turcja 7+7 warto? 09.09.07, 08:39 Co do wstawania to racja dwa razy wstaje sie o 4, potem to juz 5, raz chyba 7.30 i ostatniego dnia wyjazd o 11, no chyba ze lecisz akurat do Polski to jest to uzaleznione od Twojego powrotu i godziny odlotu. Autokary wcale nie sa wygodne, nie oszukujmy sie. W takich temp z klima sa problemy jadac np. 10 godz., bo niektore odleglosci sa bardzo duze, pozatym nie ma toalety i spanie wyglada tak, ze budzisz sie co chwile bo cos Ci scierplo, to noga, to reka, to szyja, ale i tgak warto, bo potem o bolach sie nie pamieta. Warto mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskamonika Re: turcja 7+7 warto? IP: *.sukcesnet.pl 04.09.07, 09:11 ja wrocilam wczoraj z takich wakacji z triada. pierwszy tydzien to objazdowka. warto, bo tyle miejsc nigdy nie zobaczysz bedac na pobycie. jezeli chce sz wiecej info to npytaj na maila niebieskamonika@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jono Re: turcja 7+7 warto? IP: *.171.91.131.crowley.pl 08.09.07, 17:48 byłem w sierpniu na takiej imprezie i było super, bardzo polecam a jak trafisz jako pilota Mariole i przewodnika Aliego to będziesz na pewno zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
js771 Re: turcja 7+7 warto? 08.09.07, 23:23 JA BYŁAM NA TAKIEJ IMPREZIE W SIERPNIU I TEŻ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. NASZYM PRZEWODNIKIEM BYŁA PANI EWA CHMIEL - NIESAMOWITA KOBIETA. POLECAM GORĄCO TAKI WYJAZD. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_a Re: turcja 7+7 warto? 20.09.07, 09:53 ja też byłam na takiej objazdówce i własnie w pilotką Ewą Chmiel, bardzo serdeczna dizewcyzna, wszystko super wyjaśniała, bardzo ciekawie opowiadała :) kira Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskamonika Re: turcja 7+7 warto? 09.09.07, 08:34 pilot Wiesia, przewodnik turecki Fathi, kierowca Sabri, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: turcja 7+7 warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 09:44 Byłm z rodziną na przełomie sierpnia i września, ale z orbistravel. Było ok. Orbis robi troche inny program niż Triada wobec czego, nie ma wczesnego wstawania, czasem jest nawet czas na basen przy hotelu. Hotele w wiekszości 4gwiazdkowe.Jestesmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś