ewelcia985 23.04.07, 18:37 Przygarnę rudego kotka, najlepiej 2-3 miesięcznego. Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego. Adres e-mail ewelcia1985@wp.pl nr.gg 3771592 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: santi Re: Przygarnę kotka IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.07, 18:46 nie mam wprawdzie kotka rudego - ale za to urodzone wszystkie są w piątek 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Przygarnę kotka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.07, 02:14 santi napisał(a): > nie mam wprawdzie kotka rudego - ale za to urodzone wszystkie są w piątek 13. pewno czarne ... będą przez drogę przebiegać ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Przygarnę kotka IP: *.dial.telus.net 23.04.07, 19:18 Hey ewelcia985, Jesli jestes maloda, piekna i bopgata Gorzowianka, to to ja sie na przygarniecie pisze... Na rudego sie przerobie w try miga... Umiem mruczec i ...inne rzeczy robic... Miauuuu he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Przygarnę kotka IP: *.proxy.aol.com 23.04.07, 19:43 Bernard a ja slyszalam ze co rude to wredne. Zastanow sie wiec zanim sie przefarbujesz. A moze farbowanych to nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Przygarnę kotka IP: *.dial.telus.net 23.04.07, 19:59 Hey TW, Nie pisala nasza milosniczka kociakow ze nie chce farbowanych lisow... Przeopraszam - kotow....A ja i tak musze cos z tymi siwymi pasemkami za uszami zrobic.... Nie pasuja... Jesli sie nie myle to te naturalnie rude sa takie wredne i falszywe... Ja bede takiego udawal by sie mojej mlodej, pieknej i bogatej pani przypodobac... Juz mrucze na sama mysl o tym drapaniu za uszami , po plecach i brzuszku..... Jejku jejku... :):):) PS. Musze to jakos malzonce przedstawic... Ona wprawdzie broni nie ma....ale wiem, ze wie jak ja uzyc... A jesli w drodze z pracy do domu zatrzyma sie nie w sklepie z mlekiem, a tym co zabawki dla doroskych sprzedaje... Zatrucie olowiem przewaznie bywa smiertelne... Hmmmmm Duzo do przemyslenia... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Przygarnę kotka IP: *.proxy.aol.com 23.04.07, 20:06 "Juz mrucze na sama mysl o tym drapaniu za uszami , po plecach i brzuszku..... > Jejku jejku..." A jak bedziesz sluzyl tylko do lapania myszy? Skad wiesz, ze drapany bedziesz? Zapytaj moze, zanim malzonce to przedstawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Przygarnę kotka IP: 83.238.175.* 23.04.07, 20:02 Przecież Bernard jest wredny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Przygarnę kotka IP: *.dial.telus.net 23.04.07, 20:12 Hey Hektor, Nieprawda.. Ja sie na wrednego przemalowalem... Za to drapanie brzuszka duzo wiecej zrobie... Nie chcesz wiedziec jak sie daleko posune... he he he Ale jaja :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Przygarnę kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 01:46 >Przygarnę rudego kotka A w regulaminie forum jest, że nie wolno propagować rasizmu... Odpowiedz Link Zgłoś