tatko_dyrektor 10.05.07, 10:47 Przeczytałem twoje dwa wątki "Arciuch przemówił" oraz "Urban w ksiedze Gunessa" i mam pytanko.Gdzie kupujesz gibony?Musi to być niezły towar he he.Ni h....uj nie jarze o co ci chodzi w tych dwóch postach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: przemówił chyba po gibonie IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.07, 15:59 przed 15 maja thebird1 zachowuje się jakoś histerycznie. czyżby musiał złożyć oświadczenie lustracyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 thebird1 przemówił IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.07, 23:02 Noooooooooo przeciez to proste . Mamy Polaka bohatera USA, o którym w Polsce sie nie wspomina mimo ,ze zgarnał wszystkie mozliwe zasługi nie tylko USA ,Francji itp ale ma paskudne nazwisko. Co do arciucha tym nazwiskiem zyja wszyscy i to od miesiecy czekajac na jego wypowiedz . Cześć forumowiczów biega na Komendę Policji tłumacząc sie czy źle czy dobrze życzyła temu nazwisku. No to znalazłem jego wypowiedz Arciucha do panującej obecnie sytuacji w kraju . A ,że imie inne... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: thebird1 przemówił 10.05.07, 23:10 Gość portalu: thebird1 napisał(a): > ale ma paskudne nazwisko. Jak to paskudne? Nazwisko pieszczoszka wladzy, ktory sie wszystkim kojarzy ze szczesliwa mlodoscia w PRL, ktory odniosl sukces finansowy, ktorego przyjazn cenia sobe autorytety, jak Michnik... Urban zyje w Polsce pieknym zyciem. Giertych to public enemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: thebird1 przemówił IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.07, 09:29 Pieszczoszkiem był ale dopiero jak go kolega redakcyjny Rakowski poprosił o rzecznikowanie , wczesniej za całej komuny to pasmo zakazów pisania, wyrzucania ze studiów itp.. Czyli nie było tak rózowo jak sie teraz opowiada . Roznica miedzy Michnikiem a urbanem była taka ,że michnika sekowano od 16 roku życia łacznie z odsiadką . Urban odsiadki nie miał . Nie różni i fakt ,ze jeden i drugi posiada (teraz ) znaczna gotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: thebird1 przemówił IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.07, 09:39 > wczesniej za całej komuny to pasmo zakazów pisania, wyrzucania ze studiów itp... a czasie wojennym był torturowany trudnymi pytaniami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: thebird1 przemówił IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.07, 13:03 pytania nie były az tak trudne . Facet dzisiaj wspaniale sie prezentuje . Na jedno pytanie to nawet do dnia dzisiejszego nie otrzymał odpowiedzi . Czy są bezdomni w wolnym kraju USA, którym to bezdomnym chciał wysłać śpiworki. Oczywiscie w kraju pełnej szczęsliwości bezdomnych nie ma, spiworków nie przyjeli . Ja wiedziałem ,że tak bedzie ,ja wiedziałem . Nie chcieli polskich śpiworków...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: thebird1 przemówił 11.05.07, 14:29 Gość portalu: thebird1 napisał(a): > Oczywiscie w kraju pełnej szczęsliwości bezdomnych nie ma, spiworków nie > przyjeli . Niejaki Mitch Snyder, amerykanski odpowiednik, powiedzmy, Kotanskiego, na poczatku lat 80tych podal, ze w USA jest trzy miliony bezrobotnych. Amerykanie sie zatrwozyli a Jerzy Urban ucieszyl. Niestety, Mitch Snyder byl rownie wiarygodny jak sam Urban (moze podawal za Urbanem informacje Amerykanom, jak szczesliwi sa Polacy w swoich spiworkach spiac w kolejkach po kanape przed meblowym). Snyder nacisniety przez media skad wzial i jak obliczyl te trzy miliony, powiedzial, ze zmyslil, by poruszyc serca Ameryki. Jerzy Urban zas nie sprostowal, zeby nie lamac serc Polakom spiacym pod meblowym. Odpowiedz Link Zgłoś