Dodaj do ulubionych

thebird1 przemówił chyba po gibonie

10.05.07, 10:47

Przeczytałem twoje dwa wątki "Arciuch przemówił" oraz "Urban w ksiedze
Gunessa" i mam pytanko.Gdzie kupujesz gibony?Musi to być niezły towar he he.Ni
h....uj nie jarze o co ci chodzi w tych dwóch postach
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: przemówił chyba po gibonie IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.07, 15:59
      przed 15 maja thebird1 zachowuje się jakoś histerycznie. czyżby musiał złożyć
      oświadczenie lustracyjne?
    • Gość: thebird1 thebird1 przemówił IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.07, 23:02
      Noooooooooo przeciez to proste . Mamy Polaka bohatera USA, o którym w Polsce
      sie nie wspomina mimo ,ze zgarnał wszystkie mozliwe zasługi nie tylko
      USA ,Francji itp ale ma paskudne nazwisko.
      Co do arciucha tym nazwiskiem zyja wszyscy i to od miesiecy czekajac na jego
      wypowiedz .
      Cześć forumowiczów biega na Komendę Policji tłumacząc sie czy źle czy dobrze
      życzyła temu nazwisku.
      No to znalazłem jego wypowiedz Arciucha do panującej obecnie sytuacji w
      kraju . A ,że imie inne...
      • login_tymczasowy Re: thebird1 przemówił 10.05.07, 23:10
        Gość portalu: thebird1 napisał(a):

> ale ma paskudne nazwisko.
        Jak to paskudne?
        Nazwisko pieszczoszka wladzy, ktory sie wszystkim kojarzy ze szczesliwa
        mlodoscia w PRL, ktory odniosl sukces finansowy, ktorego przyjazn cenia sobe
        autorytety, jak Michnik...
        Urban zyje w Polsce pieknym zyciem.
        Giertych to public enemy.
        • Gość: thebird1 Re: thebird1 przemówił IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.07, 09:29
          Pieszczoszkiem był ale dopiero jak go kolega redakcyjny Rakowski poprosił o
          rzecznikowanie , wczesniej za całej komuny to pasmo zakazów pisania, wyrzucania
          ze studiów itp.. Czyli nie było tak rózowo jak sie teraz opowiada .
          Roznica miedzy Michnikiem a urbanem była taka ,że michnika sekowano od 16 roku
          życia łacznie z odsiadką . Urban odsiadki nie miał . Nie różni i fakt ,ze
          jeden i drugi posiada (teraz ) znaczna gotówkę.
          • Gość: nicelus Re: thebird1 przemówił IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.07, 09:39
            > wczesniej za całej komuny to pasmo zakazów pisania, wyrzucania ze studiów
            itp...

a czasie wojennym był torturowany trudnymi pytaniami.
            :)
            • Gość: thebird1 Re: thebird1 przemówił IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.07, 13:03
              pytania nie były az tak trudne . Facet dzisiaj wspaniale sie prezentuje .
              Na jedno pytanie to nawet do dnia dzisiejszego nie otrzymał odpowiedzi . Czy są
              bezdomni w wolnym kraju USA, którym to bezdomnym chciał wysłać śpiworki.
              Oczywiscie w kraju pełnej szczęsliwości bezdomnych nie ma, spiworków nie
              przyjeli .
              Ja wiedziałem ,że tak bedzie ,ja wiedziałem . Nie chcieli polskich
              śpiworków...hehehe
              • login_tymczasowy Re: thebird1 przemówił 11.05.07, 14:29
                Gość portalu: thebird1 napisał(a):

> Oczywiscie w kraju pełnej szczęsliwości bezdomnych nie ma, spiworków nie
                > przyjeli .
                Niejaki Mitch Snyder, amerykanski odpowiednik, powiedzmy, Kotanskiego, na
                poczatku lat 80tych podal, ze w USA jest trzy miliony bezrobotnych.
                Amerykanie sie zatrwozyli a Jerzy Urban ucieszyl.
                Niestety, Mitch Snyder byl rownie wiarygodny jak sam Urban (moze podawal za
                Urbanem informacje Amerykanom, jak szczesliwi sa Polacy w swoich spiworkach
                spiac w kolejkach po kanape przed meblowym).
                Snyder nacisniety przez media skad wzial i jak obliczyl te trzy miliony,
                powiedzial, ze zmyslil, by poruszyc serca Ameryki.

Jerzy Urban zas nie sprostowal, zeby nie lamac serc Polakom spiacym pod
                meblowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka