greis52 11.05.07, 13:58 Ciekawa jestem, czy zaglądają tu osoby w wieku 50 i wiecej lat...? jesli sa zapraszam na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46956 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.07, 20:23 Są oczywiście,a co masz problem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.07, 20:26 czy czujesz się nie dowartościowana?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: a 50-latki na Forum sa? 12.05.07, 11:03 hej mam sie dobrze, pytanie nie zawsze oznacza problem, dzieki za odzew i pomysl czasem, ze bywaja po prostu ciekawscy ludzie weekenduj bezproblemowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolat Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.icm.edu.pl 11.05.07, 22:16 same zgredy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:26 Gość portalu: małolat napisał(a): > same zgredy.. Coś mi mówi, ze też kiedyś będziesz zgredem chyba, że się mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.icm.edu.pl 12.05.07, 00:03 Pewnie że będę - ale wówczas ciebie juz nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: a 50-latki na Forum sa? 12.05.07, 00:41 Ello małolat - przy Twoim poziomie inteligencji, padniesz po pierwszym złotym strzale lub zanim wynajdą szczepionkę na HIV. Witamy na forum 50letnie koleżanki i kolegów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: a 50-latki na Forum sa? 12.05.07, 11:17 dziekuje, mily akcent, a juz chcialam zwijac zagle, ale skoro ktos wita to wypada rozgoscic sie milego dnia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: a 50-latki na Forum sa? 12.05.07, 11:14 oj malenstwo kusisz los, zyj sto lat, ale badz przygotowany juz na jutro:) nigdy nie wiadomo jak kolejka sie ustawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: a 50-latki na Forum sa? 12.05.07, 11:10 wylkuczam pomyłke:) bedzie i to ze szczurkowatym wygladem Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: a 50-latki na Forum sa? 12.05.07, 11:07 wyglada na to, ze w dodatku male i zlosliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.07, 12:38 A co uważasz że 50-latki nic nie potrafią,nie jednym bym Cię zaskoczyła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-n Re: a 50-latki na Forum sa? IP: 212.2.99.* 12.05.07, 16:41 założę się, że zaglądają, z zaproszenia ni skorzystam, bo nie łapię się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.icm.edu.pl 12.05.07, 16:57 Są. A masz coś ciekawego do powiedzenia? Czy tylko gadasz ze soba? Pewnie monitor ci blikuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
djstop 45letni prosi o audjencje 14.05.07, 00:13 Witam wszystkich serdecznie.Nie mam co prawda 50,ale mam nadzieje że przyjmiecie młodego 45letniego dziadka.Mam fajnego wnuka.ale nie o tym chce pisać.Szukam ludzi którzy mogli by i chcieli pomóc.Posiadam wiedzę merytoryczną i szczątkową prawną,ale nie umiem jej połączyć jeszcze w całość.Dodatkowo są jeszcze dokumenty na podparcie moich racji.Szukam ludzi z powiatu strzeleckiego.Tych którzy doświadczyli lub doświadczają "nieprawidłowości"ze strony urzędu powiatowego.W szczególności PUGiK w Strzelcach Kraj.Wiem że są tacy.Może mogli byśmy sobie pomóc!A tak po za tym,to POZDRAWIAM wszystkich odwiedzających tą stronę.Dzisiaj pierwszy raz zasiadłem przed komputerem i pisze jednym w porywach dwoma palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal.T.C Wy w Polsce jestescie P......i IP: *.cust.tele2.se 16.05.07, 10:58 (sorry za ortografie) Tu w Skandynawi zycie sie dopiero zaczyna po 30 latach pelno ludzi dopiero zaczyna cos studiowac i mysles o karierze bo od 20 lat sie obijasz i jezdzisz po swiecie. tak kolo 40 to zaczynasz bys doroslym a 50 lat to jestes bogatym gosciem co po rozwodzie mieszka w Tajlandi i sie bawi na calego zraz wraca z dwudziesto paro letniom dzewuszkom do kraju.Kobiety jadom do Gambi... A w Polsce to po 30 jusz jestes starym dziadem o kobieta to ma jusz totalnie zachlapane... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Wy w Polsce jestescie P......i 16.05.07, 11:07 Gość portalu: Rafal.T.C napisał(a): > bo od 20 lat sie obijasz i jezdzisz po swiecie. > tak kolo 40 to zaczynasz bys doroslym a 50 lat to jestes bogatym gosciem co > po rozwodzie mieszka w Tajlandi i sie bawi na calego zraz wraca z > dwudziesto paro letniom dzewuszkom do kraju.Kobiety jadom do Gambi... Tragedia. Wy tam w Szwecji macie nieźle popieprzone. > A w Polsce to po 30 jusz jestes starym dziadem o kobieta to ma jusz totalnie > zachlapane... Bzdury pan opowiadasz. Dawnoś w Polsce nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Wy w Polsce jestescie P......i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:17 Z czego ty sie facet cieszysz i z czego jesteś taki dumny? Że na starość możesz jechać do Tajlandii i się pip...yć z małolatami? To jakiś taki pusty w srodku jesteś. Na cholerę toto żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
babciavictoria Witam piędziesięciolatków... 16.05.07, 16:15 Ktoś kto uważa nas za staruchów , którzy nie potrafą nawet uruchomić tego urządzenia z monitorem, nie mówiąc już o internecie to są w błędzie niestety. Ja już od wielu lat pracuję na komputerze i myślę, że sie trochę znam na tym co robię. Mam wielu znajomych w podobnym wieku, którzy też potrafia obsługiwać to urządenie. Niezależnie od tego, że jestem kobietą, bo to też dyskryminuje nas w oczach małolatów, wykształciłam już parę młodych osób w swoim zawodzie. Dzięki mnie to ci mlodzi ludzie teraz potrafią pracować na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: Witam piędziesięciolatków... IP: *.icm.edu.pl 22.06.07, 01:17 "wykształciłam już parę młodych osób w swoim zawodzie. > Dzięki mnie to ci mlodzi ludzie teraz potrafią pracować na komputerze." ale po polsku pisać nie potrafia.... "na komputerze"! Odmienia sie tak jak rower ale rowerem nie jest i "na komputerze" to możesz paprotke postawić! Pracujesz "za pomoca komputera" albo "przy komputerze" Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Witam piędziesięciolatków... 25.06.07, 08:21 Młody a już purysta. Strach się bać, co będzie za parę lat. A ja tam włanczam i pracuję na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: a 50-latki na Forum sa? IP: *.ztpnet.pl 21.06.07, 23:09 som, som PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Ja mam 30 lat..... IP: *.dial.telus.net 22.06.07, 07:14 Hey, Pluspare lat doswiadczen... he he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: Ja będę.... 22.06.07, 07:18 Za 10 lat pogadamy i z 50...teraz koncentruje sie na ryczących czterdziechach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ja mam 30 lat..... IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.07, 00:14 Bernard napisał: > Ja mam 30 lat..... 30 lat pracy w zawodzie? Odpowiedz Link Zgłoś