Dodaj do ulubionych

Zielona Góra the best

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 14:46
Zielona Góra jest jedbym z najpiękniejszych mist w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 14:55
      A MAŁYSZ WYGRYWA PO PIERWSZEJ TURZE.
    • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 15:38
      MAŁYSZ WYGRAŁ A ty DALEJ TWIERDZISZ TO CO TWIERDZISZ?
      • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 15:41
        Ale z Ciebie typek oryginalny co?? Napisać "ty" z małej litery. A zresztą nie
        krzycz i wyłącz caps locka. OK??
        • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 15:55
          gówno nas obchodzi TWOJE poczucie estetyki gościu z olsztyna z zielonogórską
          rejestracją
          • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:03
            No proszę, słuchasz?? Ale ja swojego zdania nie zmienię i basta. Zielona Góra
            jest piękna. A Ty starasz się być uszcyplowy???? Jakos Tobie się nie udaje, ale
            nie załamuj się. Tak trzymać. ZG
            • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 16:16
              Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a):

> No proszę, słuchasz?? Ale ja swojego zdania nie zmienię i basta. Zielona Góra
              > jest piękna. A Ty starasz się być uszcyplowy???? Jakos Tobie się nie udaje, ale
              >
              > nie załamuj się. Tak trzymać. ZG

nie rozumiem co mnie miało załamać?
              • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:19
                Nie rozumiem. To Twoje ulubione stwierdzenie??
                • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 16:26
                  NIE
                  • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:34
                    Nie, co???
                    • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 17:03
                      Zadałeś/aś/mi pytanie, na które CI odpowiedziałem krótko i rzeczowo.
                      Jeżeli masz tylko pytania to idż na ryby/nie mają podobno głosu/
                      • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:08
                        Wiesz! Jesteś błyskotliwy jak salceson ( biały ), Twoje riposty są obłędne.
                        Serio. Gdzie się tacy lud.... , takie istoty uchowały?? W Gorzowie??
                        • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 17:23
                          W zielonogórskim ZOO
                          • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:26
                            Krótkie pytanie. Czy Wy w Gorzowie macie duże kompleksy na tle Zielonej GÓry??
                            Czy psychologia społeczna robi dużą karierę w waszym mieś... tzn. w waszej
                            osadzie???
                            • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:00

> Krótkie pytanie. Czy Wy w Gorzowie macie duże kompleksy na tle Zielonej GÓry??
                              > Czy psychologia społeczna robi dużą karierę w waszym mieś... tzn. w waszej
                              > osadzie???
                              NA TEMAT twoich GŁUPICH PYTAŃ JUŻ WSPOMNIAŁEM.
                              WSPANIAŁOMYŚLNIE UDZIELĘ ci ODPOWIEDZI:NIE.
                              A TAK NA MARINESIE BYŁEM KIEDYŚ W OLSZTYNIE-LADNA OSADA
                              PRZEJEDŹ się KIEDYŚ.PRZEPRASZAM ALE NIE ZNAM POŁ. ZG-OLSZTYN

• Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 18:11
                                A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż uszy
                                puchną.

Połączenie Olsztyn-Zielona góra??
                                Z Ol. 6:24 do Poz.
                                z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10

Inaczej, też można
                                z Ol. 8:28 Do tczewa
                                z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24
                                To nie jest trudne. Naprawdę.
                                • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:34

> A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż uszy
                                  > puchną.
                                  >
                                  > Połączenie Olsztyn-Zielona góra??
                                  > Z Ol. 6:24 do Poz.
                                  > z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10
                                  >
                                  > Inaczej, też można
                                  > z Ol. 8:28 Do tczewa
                                  > z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24
                                  > To nie jest trudne. Naprawdę.

myślałeś o ryczeniu czy życzeniach ? nie obraź się
                                  jeżeli chodzi oduże litery to mam bardzo słaby wzrok
                                  praktycznie gówno widzę na tym ekranie !
                                  • Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 18:39
                                    Gówno piszesz, gówno widzisz. Ot cała prawda.
                                  • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:40
                                    Gość portalu: slawko napisał(a):

> Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a):
                                    >
                                    > > A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż
                                    > uszy
                                    > > puchną.
                                    > >
                                    > > Połączenie Olsztyn-Zielona góra??
                                    > > Z Ol. 6:24 do Poz.
                                    > > z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10
                                    > >
                                    > > Inaczej, też można
                                    > > z Ol. 8:28 Do tczewa
                                    > > z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24
                                    > > To nie jest trudne. Naprawdę.
                                    >
                                    > myślałeś o ryczeniu czy życzeniach ? nie obraź się
                                    > jeżeli chodzi oduże litery to mam bardzo słaby wzrok
                                    > praktycznie gówno widzę na tym ekranie !

• Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 20:27

> Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a):
                                    >
                                    > > A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż
                                    > uszy
                                    > > puchną.
                                    > >
                                    > > Połączenie Olsztyn-Zielona góra??
                                    > > Z Ol. 6:24 do Poz.
                                    > > z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10
                                    > >
                                    > > Inaczej, też można
                                    > > z Ol. 8:28 Do tczewa
                                    > > z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24
                                    > > To nie jest trudne. Naprawdę.
                                    >
                                    > myślałeś o ryczeniu czy życzeniach ? nie obraź się
                                    > jeżeli chodzi oduże litery to mam bardzo słaby wzrok
                                    > praktycznie gówno widzę na tym ekranie !
                                    poczytaj głupcze czytaj między wierszami jesteś debilem i tyle ,olewam twoje
                                    wypociny i ciebie

• Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:03
                              skąd przepisałeś słowo :CZŁOWIEK
                            • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:06
                              przepraszam zapomniałem ??????????????????????????????? na końcu zdania
                              widzę, że mam do czynienia z doktorem socjologiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                        • Gość: Jaga Re: Zielona Góra the best IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 21:30

>
                          > Serio. Gdzie się tacy lud.... , takie istoty uchowały?? W Gorzowie??

Zielona Góra to całkiem ładna mieścina w województwie lubuskim. Nie
                          powiedziałabym, że jest "the Best" skoro mieszka tam CZŁOWIEK, osoba, jak sądzę
                          niewielkiego wzrostu, dużego gardła, bardzo zakompleksiona i bojąca się krytyki.
                          Szkoda, że się ktoś taki znalazł na gorzowskim forum.

• Gość: b.G. Czlowiek ... IP: *.arcor-ip.net 01.12.01, 22:19
                            Znane jest powiedzenie; Czlowiek, to brzmi dumnie.

Jednak w tym przypadku jakos nie pasuje. Chyba, ze gosciu uzywa tego slowa
                            tylko jako pseudonimu.
                            • Gość: J24 Re: Czlowiek ... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:33
                              Gość portalu: b.G. napisał(a):

> Znane jest powiedzenie; Czlowiek, to brzmi dumnie.
                              > Jednak w tym przypadku jakos nie pasuje. Chyba, ze gosciu uzywa tego slowa
                              > tylko jako pseudonimu.

Gościu jest podobno z Krainy Białych Niedźwiadków, ale jakoś zielone mu wystaje
                              spod futerka :)))))
                              • Gość: b.G. Re: Czlowiek ... IP: *.arcor-ip.net 01.12.01, 23:29
                                Gość portalu: J24 napisał(a):

> Gość portalu: b.G. napisał(a):
                                >
                                > > Znane jest powiedzenie; Czlowiek, to brzmi dumnie.
                                > > Jednak w tym przypadku jakos nie pasuje. Chyba, ze gosciu uzywa tego slowa
                                > > tylko jako pseudonimu.

> Gościu jest podobno z Krainy Białych Niedźwiadków, ale jakoś zielone mu wystaje
                                > spod futerka :)))))
                                Gosciu musi bardzo uwazac w tej Krainie. Na bialym tle zielony kolorek bardzo sie
                                odbija.

• Gość: J24 Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:14

> MAŁYSZ WYGRAŁ A ty DALEJ TWIERDZISZ TO CO TWIERDZISZ?

SLAWKO, może Ci pomóc ?
        • Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 22:24

> Gość portalu: slawko napisał(a):
          >
          > > MAŁYSZ WYGRAŁ A ty DALEJ TWIERDZISZ TO CO TWIERDZISZ?
          >
          > SLAWKO, może Ci pomóc ?

Dzięki J24 . Z gównem to się wygrywa bez pomocy . Jedynym pomocnikiem jest
          papier toaletowy .
          jeszcze raz niech się głupio odezwie to do rana gościa zajeżdżę,chyba że mu mama
          wyłączy zabawkę
          • Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:28

> Dzięki J24 . Z gównem to się wygrywa bez pomocy . Jedynym pomocnikiem jest
            > papier toaletowy .
            > jeszcze raz niech się głupio odezwie to do rana gościa zajeżdżę,chyba że mu
            > mama wyłączy zabawkę

Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :)
            • Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 22:36
              eeeeeee no skoro z MARSA
              to po kiego pisze CZŁOWIEK-przecież tam nieżyją
              • Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:47

> eeeeeee no skoro z MARSA
                > to po kiego pisze CZŁOWIEK-przecież tam nieżyją

Slawko, w poniedziałek o 10 chat z Korskim.
                Trza chłopu pomóc, falubazy będą chciały po nim pojeździć...

• Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 22:52
                  z korskim?
            • ula_ Re: Ej, człowiek, człowiek :( 01.12.01, 22:37

> Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :)

A co, tam ich też nie chcieli? ;)
              U.
              • Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:38
                ula_ napisał(a):

> Gość portalu: J24 napisał(a):
                >
                > > Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :)
                >
                > A co, tam ich też nie chcieli? ;)
                > U.

To podobno tak jak z poznaniakiem, ze Szkocji wyrzucili go za rozrzutność :)
                • ula_ Re: Ej, człowiek, człowiek :( 01.12.01, 22:49

> To podobno tak jak z poznaniakiem, ze Szkocji wyrzucili go za rozrzutność :)
                  Dobre, dobre :))))
                  Nie słyszałam jeszcze takiej oceny poznaniaka.
                  U.
                  • Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:58
                    ula_ napisał(a):

> Gość portalu: J24 napisał(a):
                    >
                    > > To podobno tak jak z poznaniakiem, ze Szkocji wyrzucili go za rozrzutność
                    > :)
                    > Dobre, dobre :))))
                    > Nie słyszałam jeszcze takiej oceny poznaniaka.
                    > U.

... a to koniecznie musisz pogadać z Irkiem, on dużo takich maksym zna :)
                  • Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:01
                    .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z
                    poznaniakami/są dużo gorzsze zdania.
                    nie będę przytaczał bo mi się nie chce.....................
                    przeklinać
                    • Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:03

> .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z
                      > poznaniakami/są dużo gorzsze zdania.
                      > nie będę przytaczał bo mi się nie chce.....................
                      > przeklinać

Moja żona mówi, że nie masz racji, jeśli chodzi o poznaniaków :)
                      • Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:11

>
                        > > .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z
                        > > poznaniakami/są dużo gorzsze zdania.
                        > > nie będę przytaczał bo mi się nie chce.....................
                        > > przeklinać
                        >
                        > Moja żona mówi, że nie masz racji, jeśli chodzi o poznaniaków :)

KOCHAM POZNANIAKÓW pasi
                  • Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:02
                    przeklinać
                  • Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:06
                    przeklinać wystarczy tych o autostradach
                    • Gość: J24 Lechita to poznaniak, wyrzucony z Poznania :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:09

> .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z
                      > poznaniakami/są dużo gorzsze zdania.
                      > nie będę przytaczał bo mi się nie chce.....................
                      > przeklinać wystarczy tych o autostradach

• Gość: slawko Re: Lechita to poznaniak, wyrzucony z Poznania :) IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:15
                        Ja mam rozpiździaj z godzinami i odpowiedziami
                        • Gość: J24 Re: Lechita to poznaniak, wyrzucony z Poznania :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:31

> Ja mam rozpiździaj z godzinami i odpowiedziami

Czyżby po andrzejkach ?
            • arwena pion. i poziom. 05.12.01, 19:59
              > Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :)
              mareczku - czemu nie trzymasz poziomu?
              jakos cie polubilam, a ty tak... no az nie wiem co napisac...
    • Gość: J24 Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:14
      Gość portalu: Człowiek napisał(a):

> Zielona Góra jest jedbym z najpiękniejszych mist w Polsce.

Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry.

• Gość: slawko Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:23

> Gość portalu: Człowiek napisał(a):
        >
        > > Zielona Góra jest jedbym z najpiękniejszych mist w Polsce.
        >
        > Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry.
        > ciszej bo Karpacz i Szklaska usłyszą
        >
        >

• Gość: J24 Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:27

> Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry.
          > ciszej bo Karpacz i Szklaska usłyszą

No cóż Slawko, będę protestował.
          W końcu Zielona Góra to drugie co do wielkości miasto naszego wojeówdztwa, nie
          wypada jej porównywać z tak małymi, skądinąd sympatycznymi, miejscowościami :)
          • Gość: slawko Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:35

>
            > > Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry.
            > > ciszej bo Karpacz i Szklaska usłyszą
            >
            > No cóż Slawko, będę protestował.
            > W końcu Zielona Góra to drugie co do wielkości miasto naszego wojeówdztwa, nie
            > wypada jej porównywać z tak małymi, skądinąd sympatycznymi, miejscowościami :)

wielkość nie świadczy o urodzie . Duże nie zawsze jest ładne/patrze oczami
            kobiet/a co do porównań to:WYPADA WYPADA
            • arwena Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) 05.12.01, 20:00
              > Duże nie zawsze jest ładne /patrze oczami kobiet/
              ????
              polemizowalabym

• Gość: slawko Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: 217.97.234.* 05.12.01, 20:13
                arwena napisał(a):

> > Duże nie zawsze jest ładne /patrze oczami kobiet/
                > ????
                > polemizowalabym
                >
                głodnej chlebek na myśli?
                pozdowienia

• arwena Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) 05.12.01, 20:15
                  > głodnej chlebek na myśli?
                  > pozdowienia
                  czemu glodnej? jem, to wiem:)
                  r
                  i nawzajemnie;)))

• arwena Zielona Góra to jedno z najpiękniejszych miast... 10.12.01, 17:59
                    mysle ze temat wart jest odswiezenia:))))
                    • Gość: naarew Zielona Gora to jedno z ... IP: 145.253.38.* 10.12.01, 21:09
                      najpiekniejszych miast. Zwlaszcza w promienie pieciu kilometrow, liczac od
                      centrum.

arwena napisał(a):

> mysle ze temat wart jest odswiezenia:))))
                      Tak jest, jest to wazny temat.
                      ;)

• Gość: człowiek Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:42
      Cały czas tak sądze, ale jesteście zbulwersowani. oooooooooo
      • ok+ Człowiek, to brzmi dumnie ! 13.12.01, 14:21
        Gdzieś na forum wyczytałem, że BOSS the Best.
        Chyba człeku zciemniasz
      • Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 13.12.01, 19:18
        Gość portalu: człowiek napisał(a):

> Cały czas tak sądze, ale jesteście zbulwersowani. oooooooooo
        o kurde Mama nie śpi!

• Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 13.12.01, 21:54
        Gość portalu: człowiek napisał(a):

> Cały czas tak sądze, ale jesteście zbulwersowani. oooooooojednak mamusia
        wwyłączzyła peceta
        nie bulwersuj się dziecko

• gnomek Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:08
      w:
      1. W rzucaniu beretem przez miedzę.
      2. W pluciu pestkami na odległość (lepsi są nawet niż Bronka w Daleko Od Szosy,
      gdy zajadała czereśnie).
      3. W zakładaniu durnych wątków.
      • arwena Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:15
        gnomek napisał(a):
        > 3. W zakładaniu durnych wątków.
        o przepraszam! staje w obronie gorzowa! my nie gonilismy kielc ani torunia!

• gnomek Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:19
          arwena napisał(a):
          > o przepraszam! staje w obronie gorzowa! my nie gonilismy kielc ani torunia!

To prawda, ale dziś już nikogo nie ścigamy, a i tak jest nas więcej na forum.
          Oki, oba miasta są piękne na swój sposób, ale ten „the best” w tytule wątku na
          gorzowskim forum jakoś podziałał na mnie jak płachta na gnomka. Całuję rączki
          Szanownej Pani... :)

• arwena Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:22
            gnomek napisał(a):
            > To prawda, ale dziś już nikogo nie ścigamy, a i tak jest nas więcej na forum.
            bo i ja tam bywam! a poza tym - nie ilość...

> ale ten „the best” w tytule wątku na
            > gorzowskim forum jakoś podziałał na mnie jak płachta na gnomka.
            no coz... mamy wielbicieli na calym swiecie...

> Całuję rączki Szanownej Pani... :)
            gorzowska kindersztuba?
            ;))))) pozdrowka cieple a:)
            >
            >

• ula_ Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:29
              Czyżbym dobrze zauważyła, że Komuś bardzo nie podobają się wątki "goniące"?
              Chyba raczej nie przeszkadzają? A jeśli, to nie trzeba ich odwiedzać :((
              Pozdrówka mimo wszystko.
              U.
              • arwena Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:33
                ula_ napisał(a):
                > Czyżbym dobrze zauważyła, że Komuś bardzo nie podobają się wątki "goniące"?
                niekoniecznie. uwazam tylko, ze slowo 'durnowaty' pasuje do nich bardziej niz do
                naszych rodzimych zielonych

> Chyba raczej nie przeszkadzają? A jeśli, to nie trzeba ich odwiedzać :((
                nie przeszkadzaja. nie odwiedzam. ale jak ktos sie czepia zielonej...

czemu te pozdrowka 'mimo wszystko'???
                gorace z zielonej;)) a
                • ula_ Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:40
                  arwena napisał(a):

> czemu te pozdrowka 'mimo wszystko'???
                  > gorace z zielonej;)) a
                  Bo odniosłam wrażenie nieprzychylności.
                  Jeślim w błędzie to pozdrówka z całego serca oczywiście :))
                  U.
              • gnomek Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:33
                ula_ napisał(a):

> Czyżbym dobrze zauważyła, że Komuś bardzo nie podobają się wątki "goniące"?
                > Chyba raczej nie przeszkadzają? A jeśli, to nie trzeba ich odwiedzać :((
                > Pozdrówka mimo wszystko.
                > U.

Oto Prawdziwa Gorzowianka, która nie da się tak łatwo zapędzić w kozi róg (choć
                mnie osobiście te gonitwy męczyły, było tyle bzdurnych wątków na które wszedłem
                przez pomyłkę). Padam do stóp Waćpani.
                • ula_ Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:41
                  gnomek napisał(a):

> Oto Prawdziwa Gorzowianka, która nie da się tak łatwo zapędzić w kozi róg (choć
                  >
                  > mnie osobiście te gonitwy męczyły, było tyle bzdurnych wątków na które wszedłem
                  >
                  > przez pomyłkę). Padam do stóp Waćpani.
                  A nie było się mylić :)
                  Wejść raz i więcej nie wchodzić, łatwo poznać po tytule wątku :)))
                  Pozdro.
                  I do zobaczyska na następnym "goniącym"
                  ;))
                  U.

• gnomek Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:45
              arwena napisał(a):

> gnomek napisał(a):
              > > Całuję rączki Szanownej Pani... :)
              > gorzowska kindersztuba?

Nie gorzowska kindersztuba lecz gnomkowy afekt dla prawdziwych dam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka