Gość: Człowiek IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 14:46 Zielona Góra jest jedbym z najpiękniejszych mist w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 14:55 A MAŁYSZ WYGRYWA PO PIERWSZEJ TURZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 15:38 MAŁYSZ WYGRAŁ A ty DALEJ TWIERDZISZ TO CO TWIERDZISZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 15:41 Ale z Ciebie typek oryginalny co?? Napisać "ty" z małej litery. A zresztą nie krzycz i wyłącz caps locka. OK?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 15:55 gówno nas obchodzi TWOJE poczucie estetyki gościu z olsztyna z zielonogórską rejestracją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:03 No proszę, słuchasz?? Ale ja swojego zdania nie zmienię i basta. Zielona Góra jest piękna. A Ty starasz się być uszcyplowy???? Jakos Tobie się nie udaje, ale nie załamuj się. Tak trzymać. ZG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 16:16 Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a): > No proszę, słuchasz?? Ale ja swojego zdania nie zmienię i basta. Zielona Góra > jest piękna. A Ty starasz się być uszcyplowy???? Jakos Tobie się nie udaje, ale > > nie załamuj się. Tak trzymać. ZG nie rozumiem co mnie miało załamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:19 Nie rozumiem. To Twoje ulubione stwierdzenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 16:34 Nie, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 17:03 Zadałeś/aś/mi pytanie, na które CI odpowiedziałem krótko i rzeczowo. Jeżeli masz tylko pytania to idż na ryby/nie mają podobno głosu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:08 Wiesz! Jesteś błyskotliwy jak salceson ( biały ), Twoje riposty są obłędne. Serio. Gdzie się tacy lud.... , takie istoty uchowały?? W Gorzowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 17:23 W zielonogórskim ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:26 Krótkie pytanie. Czy Wy w Gorzowie macie duże kompleksy na tle Zielonej GÓry?? Czy psychologia społeczna robi dużą karierę w waszym mieś... tzn. w waszej osadzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:00 Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a): > Krótkie pytanie. Czy Wy w Gorzowie macie duże kompleksy na tle Zielonej GÓry?? > Czy psychologia społeczna robi dużą karierę w waszym mieś... tzn. w waszej > osadzie??? NA TEMAT twoich GŁUPICH PYTAŃ JUŻ WSPOMNIAŁEM. WSPANIAŁOMYŚLNIE UDZIELĘ ci ODPOWIEDZI:NIE. A TAK NA MARINESIE BYŁEM KIEDYŚ W OLSZTYNIE-LADNA OSADA PRZEJEDŹ się KIEDYŚ.PRZEPRASZAM ALE NIE ZNAM POŁ. ZG-OLSZTYN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 18:11 A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż uszy puchną. Połączenie Olsztyn-Zielona góra?? Z Ol. 6:24 do Poz. z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10 Inaczej, też można z Ol. 8:28 Do tczewa z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24 To nie jest trudne. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:34 Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a): > A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż uszy > puchną. > > Połączenie Olsztyn-Zielona góra?? > Z Ol. 6:24 do Poz. > z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10 > > Inaczej, też można > z Ol. 8:28 Do tczewa > z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24 > To nie jest trudne. Naprawdę. myślałeś o ryczeniu czy życzeniach ? nie obraź się jeżeli chodzi oduże litery to mam bardzo słaby wzrok praktycznie gówno widzę na tym ekranie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 18:39 Gówno piszesz, gówno widzisz. Ot cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:40 Gość portalu: slawko napisał(a): > Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a): > > > A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż > uszy > > puchną. > > > > Połączenie Olsztyn-Zielona góra?? > > Z Ol. 6:24 do Poz. > > z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10 > > > > Inaczej, też można > > z Ol. 8:28 Do tczewa > > z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24 > > To nie jest trudne. Naprawdę. > > myślałeś o ryczeniu czy życzeniach ? nie obraź się > jeżeli chodzi oduże litery to mam bardzo słaby wzrok > praktycznie gówno widzę na tym ekranie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 20:27 Gość portalu: slawko napisał(a): > Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a): > > > A jednak. Cały czas niszczęsny caps lock, seri przestań tak rzyczeć bo aż > uszy > > puchną. > > > > Połączenie Olsztyn-Zielona góra?? > > Z Ol. 6:24 do Poz. > > z Poz. 11:20 i w Z.G. o godz 13:10 > > > > Inaczej, też można > > z Ol. 8:28 Do tczewa > > z Tczewa 11:32 i w Z.G. 17:24 > > To nie jest trudne. Naprawdę. > > myślałeś o ryczeniu czy życzeniach ? nie obraź się > jeżeli chodzi oduże litery to mam bardzo słaby wzrok > praktycznie gówno widzę na tym ekranie ! poczytaj głupcze czytaj między wierszami jesteś debilem i tyle ,olewam twoje wypociny i ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:03 skąd przepisałeś słowo :CZŁOWIEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 01.12.01, 18:06 przepraszam zapomniałem ??????????????????????????????? na końcu zdania widzę, że mam do czynienia z doktorem socjologiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Zielona Góra the best IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 21:30 Gość portalu: CZŁOWIEK napisał(a): > > Serio. Gdzie się tacy lud.... , takie istoty uchowały?? W Gorzowie?? Zielona Góra to całkiem ładna mieścina w województwie lubuskim. Nie powiedziałabym, że jest "the Best" skoro mieszka tam CZŁOWIEK, osoba, jak sądzę niewielkiego wzrostu, dużego gardła, bardzo zakompleksiona i bojąca się krytyki. Szkoda, że się ktoś taki znalazł na gorzowskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Czlowiek ... IP: *.arcor-ip.net 01.12.01, 22:19 Znane jest powiedzenie; Czlowiek, to brzmi dumnie. Jednak w tym przypadku jakos nie pasuje. Chyba, ze gosciu uzywa tego slowa tylko jako pseudonimu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Czlowiek ... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:33 Gość portalu: b.G. napisał(a): > Znane jest powiedzenie; Czlowiek, to brzmi dumnie. > Jednak w tym przypadku jakos nie pasuje. Chyba, ze gosciu uzywa tego slowa > tylko jako pseudonimu. Gościu jest podobno z Krainy Białych Niedźwiadków, ale jakoś zielone mu wystaje spod futerka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Czlowiek ... IP: *.arcor-ip.net 01.12.01, 23:29 Gość portalu: J24 napisał(a): > Gość portalu: b.G. napisał(a): > > > Znane jest powiedzenie; Czlowiek, to brzmi dumnie. > > Jednak w tym przypadku jakos nie pasuje. Chyba, ze gosciu uzywa tego slowa > > tylko jako pseudonimu. > Gościu jest podobno z Krainy Białych Niedźwiadków, ale jakoś zielone mu wystaje > spod futerka :))))) Gosciu musi bardzo uwazac w tej Krainie. Na bialym tle zielony kolorek bardzo sie odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:14 Gość portalu: slawko napisał(a): > MAŁYSZ WYGRAŁ A ty DALEJ TWIERDZISZ TO CO TWIERDZISZ? SLAWKO, może Ci pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 22:24 Gość portalu: J24 napisał(a): > Gość portalu: slawko napisał(a): > > > MAŁYSZ WYGRAŁ A ty DALEJ TWIERDZISZ TO CO TWIERDZISZ? > > SLAWKO, może Ci pomóc ? Dzięki J24 . Z gównem to się wygrywa bez pomocy . Jedynym pomocnikiem jest papier toaletowy . jeszcze raz niech się głupio odezwie to do rana gościa zajeżdżę,chyba że mu mama wyłączy zabawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:28 Gość portalu: slawko napisał(a): > Dzięki J24 . Z gównem to się wygrywa bez pomocy . Jedynym pomocnikiem jest > papier toaletowy . > jeszcze raz niech się głupio odezwie to do rana gościa zajeżdżę,chyba że mu > mama wyłączy zabawkę Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 22:36 eeeeeee no skoro z MARSA to po kiego pisze CZŁOWIEK-przecież tam nieżyją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:47 Gość portalu: slawko napisał(a): > eeeeeee no skoro z MARSA > to po kiego pisze CZŁOWIEK-przecież tam nieżyją Slawko, w poniedziałek o 10 chat z Korskim. Trza chłopu pomóc, falubazy będą chciały po nim pojeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 22:52 z korskim? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Ej, człowiek, człowiek :( 01.12.01, 22:37 Gość portalu: J24 napisał(a): > Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :) A co, tam ich też nie chcieli? ;) U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:38 ula_ napisał(a): > Gość portalu: J24 napisał(a): > > > Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :) > > A co, tam ich też nie chcieli? ;) > U. To podobno tak jak z poznaniakiem, ze Szkocji wyrzucili go za rozrzutność :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Ej, człowiek, człowiek :( 01.12.01, 22:49 Gość portalu: J24 napisał(a): > To podobno tak jak z poznaniakiem, ze Szkocji wyrzucili go za rozrzutność :) Dobre, dobre :)))) Nie słyszałam jeszcze takiej oceny poznaniaka. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:58 ula_ napisał(a): > Gość portalu: J24 napisał(a): > > > To podobno tak jak z poznaniakiem, ze Szkocji wyrzucili go za rozrzutność > :) > Dobre, dobre :)))) > Nie słyszałam jeszcze takiej oceny poznaniaka. > U. ... a to koniecznie musisz pogadać z Irkiem, on dużo takich maksym zna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:01 .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z poznaniakami/są dużo gorzsze zdania. nie będę przytaczał bo mi się nie chce..................... przeklinać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:03 Gość portalu: slawko napisał(a): > .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z > poznaniakami/są dużo gorzsze zdania. > nie będę przytaczał bo mi się nie chce..................... > przeklinać Moja żona mówi, że nie masz racji, jeśli chodzi o poznaniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:11 Gość portalu: J24 napisał(a): > Gość portalu: slawko napisał(a): > > > .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z > > poznaniakami/są dużo gorzsze zdania. > > nie będę przytaczał bo mi się nie chce..................... > > przeklinać > > Moja żona mówi, że nie masz racji, jeśli chodzi o poznaniaków :) KOCHAM POZNANIAKÓW pasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:02 .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z poznaniakami/są dużo gorzsze zdania. nie będę przytaczał bo mi się nie chce..................... przeklinać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Ej, człowiek, człowiek :( IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:06 .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z poznaniakami/są dużo gorzsze zdania. nie będę przytaczał bo mi się nie chce..................... przeklinać wystarczy tych o autostradach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Lechita to poznaniak, wyrzucony z Poznania :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:09 Gość portalu: slawko napisał(a): > .jeżeli chodzi o ludzi zamieszkujących mieszkania w poznaniu /nie mylić z > poznaniakami/są dużo gorzsze zdania. > nie będę przytaczał bo mi się nie chce..................... > przeklinać wystarczy tych o autostradach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Lechita to poznaniak, wyrzucony z Poznania :) IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:15 Ja mam rozpiździaj z godzinami i odpowiedziami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Lechita to poznaniak, wyrzucony z Poznania :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:31 Gość portalu: slawko napisał(a): > Ja mam rozpiździaj z godzinami i odpowiedziami Czyżby po andrzejkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena pion. i poziom. 05.12.01, 19:59 Gość portalu: J24 napisał(a): > Slawko, trochę wyrozumiałości dla zielonych, oni z Marsa :) mareczku - czemu nie trzymasz poziomu? jakos cie polubilam, a ty tak... no az nie wiem co napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:14 Gość portalu: Człowiek napisał(a): > Zielona Góra jest jedbym z najpiękniejszych mist w Polsce. Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:23 Gość portalu: J24 napisał(a): > Gość portalu: Człowiek napisał(a): > > > Zielona Góra jest jedbym z najpiękniejszych mist w Polsce. > > Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry. > ciszej bo Karpacz i Szklaska usłyszą > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:27 Gość portalu: slawko napisał(a): > Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry. > ciszej bo Karpacz i Szklaska usłyszą No cóż Slawko, będę protestował. W końcu Zielona Góra to drugie co do wielkości miasto naszego wojeówdztwa, nie wypada jej porównywać z tak małymi, skądinąd sympatycznymi, miejscowościami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: 217.97.234.* 01.12.01, 23:35 Gość portalu: J24 napisał(a): > Gość portalu: slawko napisał(a): > > > Zielona Góra jest najpiękniejszych miastem po lewej stronie Odry. > > ciszej bo Karpacz i Szklaska usłyszą > > No cóż Slawko, będę protestował. > W końcu Zielona Góra to drugie co do wielkości miasto naszego wojeówdztwa, nie > wypada jej porównywać z tak małymi, skądinąd sympatycznymi, miejscowościami :) wielkość nie świadczy o urodzie . Duże nie zawsze jest ładne/patrze oczami kobiet/a co do porównań to:WYPADA WYPADA Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) 05.12.01, 20:00 Gość portalu: slawko napisał(a): > Duże nie zawsze jest ładne /patrze oczami kobiet/ ???? polemizowalabym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) IP: 217.97.234.* 05.12.01, 20:13 arwena napisał(a): > Gość portalu: slawko napisał(a): > > Duże nie zawsze jest ładne /patrze oczami kobiet/ > ???? > polemizowalabym > głodnej chlebek na myśli? pozdowienia Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zielona Góra jest jedbym z mist :) 05.12.01, 20:15 Gość portalu: slawko napisał(a): > głodnej chlebek na myśli? > pozdowienia czemu glodnej? jem, to wiem:) r i nawzajemnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Zielona Góra to jedno z najpiękniejszych miast... 10.12.01, 17:59 mysle ze temat wart jest odswiezenia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naarew Zielona Gora to jedno z ... IP: 145.253.38.* 10.12.01, 21:09 najpiekniejszych miast. Zwlaszcza w promienie pieciu kilometrow, liczac od centrum. arwena napisał(a): > mysle ze temat wart jest odswiezenia:)))) Tak jest, jest to wazny temat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Zielona Góra the best IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:42 Cały czas tak sądze, ale jesteście zbulwersowani. oooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Człowiek, to brzmi dumnie ! 13.12.01, 14:21 Gdzieś na forum wyczytałem, że BOSS the Best. Chyba człeku zciemniasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 13.12.01, 19:18 Gość portalu: człowiek napisał(a): > Cały czas tak sądze, ale jesteście zbulwersowani. oooooooooo o kurde Mama nie śpi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Zielona Góra the best IP: 217.97.234.* 13.12.01, 21:54 Gość portalu: człowiek napisał(a): > Cały czas tak sądze, ale jesteście zbulwersowani. oooooooojednak mamusia wwyłączzyła peceta nie bulwersuj się dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:08 w: 1. W rzucaniu beretem przez miedzę. 2. W pluciu pestkami na odległość (lepsi są nawet niż Bronka w Daleko Od Szosy, gdy zajadała czereśnie). 3. W zakładaniu durnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:15 gnomek napisał(a): > 3. W zakładaniu durnych wątków. o przepraszam! staje w obronie gorzowa! my nie gonilismy kielc ani torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:19 arwena napisał(a): > o przepraszam! staje w obronie gorzowa! my nie gonilismy kielc ani torunia! To prawda, ale dziś już nikogo nie ścigamy, a i tak jest nas więcej na forum. Oki, oba miasta są piękne na swój sposób, ale ten „the best” w tytule wątku na gorzowskim forum jakoś podziałał na mnie jak płachta na gnomka. Całuję rączki Szanownej Pani... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:22 gnomek napisał(a): > To prawda, ale dziś już nikogo nie ścigamy, a i tak jest nas więcej na forum. bo i ja tam bywam! a poza tym - nie ilość... > ale ten „the best” w tytule wątku na > gorzowskim forum jakoś podziałał na mnie jak płachta na gnomka. no coz... mamy wielbicieli na calym swiecie... > Całuję rączki Szanownej Pani... :) gorzowska kindersztuba? ;))))) pozdrowka cieple a:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:29 Czyżbym dobrze zauważyła, że Komuś bardzo nie podobają się wątki "goniące"? Chyba raczej nie przeszkadzają? A jeśli, to nie trzeba ich odwiedzać :(( Pozdrówka mimo wszystko. U. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:33 ula_ napisał(a): > Czyżbym dobrze zauważyła, że Komuś bardzo nie podobają się wątki "goniące"? niekoniecznie. uwazam tylko, ze slowo 'durnowaty' pasuje do nich bardziej niz do naszych rodzimych zielonych > Chyba raczej nie przeszkadzają? A jeśli, to nie trzeba ich odwiedzać :(( nie przeszkadzaja. nie odwiedzam. ale jak ktos sie czepia zielonej... czemu te pozdrowka 'mimo wszystko'??? gorace z zielonej;)) a Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:40 arwena napisał(a): > czemu te pozdrowka 'mimo wszystko'??? > gorace z zielonej;)) a Bo odniosłam wrażenie nieprzychylności. Jeślim w błędzie to pozdrówka z całego serca oczywiście :)) U. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:33 ula_ napisał(a): > Czyżbym dobrze zauważyła, że Komuś bardzo nie podobają się wątki "goniące"? > Chyba raczej nie przeszkadzają? A jeśli, to nie trzeba ich odwiedzać :(( > Pozdrówka mimo wszystko. > U. Oto Prawdziwa Gorzowianka, która nie da się tak łatwo zapędzić w kozi róg (choć mnie osobiście te gonitwy męczyły, było tyle bzdurnych wątków na które wszedłem przez pomyłkę). Padam do stóp Waćpani. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:41 gnomek napisał(a): > Oto Prawdziwa Gorzowianka, która nie da się tak łatwo zapędzić w kozi róg (choć > > mnie osobiście te gonitwy męczyły, było tyle bzdurnych wątków na które wszedłem > > przez pomyłkę). Padam do stóp Waćpani. A nie było się mylić :) Wejść raz i więcej nie wchodzić, łatwo poznać po tytule wątku :))) Pozdro. I do zobaczyska na następnym "goniącym" ;)) U. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Zielona Góra jest the best... 13.12.01, 21:45 arwena napisał(a): > gnomek napisał(a): > > Całuję rączki Szanownej Pani... :) > gorzowska kindersztuba? Nie gorzowska kindersztuba lecz gnomkowy afekt dla prawdziwych dam. Odpowiedz Link Zgłoś