j24 09.06.03, 14:02 Co teraz tam kwitnie, był kto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Przelewice czy Przylewice ? 09.06.03, 14:16 j24 napisał: > Co teraz tam kwitnie, był kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Przelewice 09.06.03, 14:21 j24 napisał: > Co teraz tam kwitnie, był kto ? A w którą stronę to? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Przelewice 09.06.03, 18:03 Jeżdzę do Przelewic skręcając w Barlinku w lewo. Może jest inna droga, ale tego nie wiem. Nie byłam w tym roku, podobno pięknie kwitły różaneczniki i azalie... Teraz powinny kwitnąć róże w Alei Róż, Irysy na Ścieżce Irysowej, może jeszcze złotokapy w Alei nad Stawem, chociaż u mnie w ogrodzie złotokap już przekwitł. W ogrodzie japońskim rośnie 14 odmian kalin- zakwitają wiosną i teraz też powinny być. Na pewno kwitną wiciokrzewy- jak one pachną wieczorem!! Zapiera po prostu dech! Niedługo, w Alei Drzew Polskich zakwitnie jaśmin. A tak w ogóle, to wybierzcie się do Chwalęcic, gdzie nad drogą w pobliżu poligonu królują potężne, przepiękne akacje. Może jeszcze kwitną, a zapach po prostu odurza. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś