borys-krakow 07.12.01, 20:47 Kalesony czas nosić. Na gumce czy troczkach? Pod kapelusz nauszniki? Co robić, żeby wąsy nie zamarzały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena czemu tylko meska? 08.12.01, 13:02 borys-krakow napisał(a): > Kalesony czas nosić. a co to? > Na gumce czy troczkach? yyy? > Pod kapelusz nauszniki? slyszales o slowie 'zamiast'? > Co robić, żeby wąsy nie zamarzały? nosisz wasy?? a juz zaczales mi sie podobac... grube rajstopy. rekawice. plaszcze. szaliki. czapki. kaptury. mozna sie ukryc. zaszalec kolorystycznie - czern i czern. kontrast z biela sniegu jesli spadnie pora na grzane wino przy kominku, scrabble i dlugie wieczory... to co ja tu jeszcze robie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGA Re: czemu tylko meska? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 22:42 arwena napisał(a): > pora na grzane wino przy kominku, scrabble i dlugie wieczory... Ale Wy jesteście zmarźluchy, ...a może tak: kominek, wino, na podłodze skóra, na niej dwie skóry... i kalesony niepotrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czemu tylko meska? 09.12.01, 20:16 Gość portalu: JAGA napisał(a): > Ale Wy jesteście zmarźluchy, ...a może tak: kominek, wino, na podłodze skóra, n > a niej dwie skóry... i kalesony niepotrzebne... moje intencje wlasnie takie same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWECZE Re: czemu tylko meska? IP: 217.97.234.* 09.12.01, 20:38 Gość portalu: JAGA napisał(a): > arwena napisał(a): > > pora na grzane wino przy kominku, scrabble i dlugie wieczory... > > > Ale Wy jesteście zmarźluchy, ...a może tak: kominek, wino, na podłodze skóra, n > a > niej dwie skóry... i kalesony niepotrzebne... > BRAWO JAGA! ZIELONOGÓRSKIE PROBLEMY TO NIE MY KALESONKI KUPIMY GRATIS NAWET FALUBAZOM Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Bo damska w Zielonce 09.12.01, 14:07 arwena napisał(a): > > Pod kapelusz nauszniki? > slyszales o slowie 'zamiast'? Żadnych kompromisów. Nie zrezygnuję z kapeluysza z powodu jakiegoś mrozu. > > Co robić, żeby wąsy nie zamarzały? > nosisz wasy?? a juz zaczales mi sie podobac... Mam jeszcze dwa garby. > grube rajstopy. B. fajny pomysł. I gorsecik. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Bo damska w Zielonce 09.12.01, 20:11 borys-krakow napisał(a): > Żadnych kompromisów. Nie zrezygnuję z kapeluysza z powodu jakiegoś mrozu. pokaż mi sie w kapeluszu! a czym sie roznisz od grzyba? > > grube rajstopy. > B. fajny pomysł. I gorsecik. bez rajstop o tej porze roku??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWKO Re: Bo damska w Zielonce IP: 217.97.234.* 09.12.01, 20:52 arwena napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > Żadnych kompromisów. Nie zrezygnuję z kapeluysza z powodu jakiegoś mrozu. > pokaż mi sie w kapeluszu! a czym sie roznisz od grzyba? > > > > grube rajstopy. > > B. fajny pomysł. I gorsecik. > bez rajstop o tej porze roku??????? Oj arwenko ! HAKERKU MAŁY . nie pisz o sprawach małych gramy w duż hakowani9e ??//?????????????????? arwenko wiam że jesteś THE BEST ..W TE KLOCKI Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Bo damska w Zielonce 10.12.01, 15:22 Gość portalu: SLAWKO napisał(a): > arwenko wiam że jesteś THE BEST > ..W TE KLOCKI a skad wiesz? i czemu tylko w TE? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Bo damska w Zielonce 10.12.01, 11:26 arwena napisał(a): > pokaż mi sie w kapeluszu! a czym sie roznisz od grzyba? Wąsami! > bez rajstop o tej porze roku??????? Rajstopy rolują mi się w obwarzanki. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Bo damska w Zielonce 10.12.01, 15:19 borys-krakow napisał(a): > Wąsami! więc jednak <wzdych> > Rajstopy rolują mi się w obwarzanki. kup porządniejsze. albo ponczochy. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Bo damska w Zielonce 10.12.01, 20:33 arwena napisał(a): > > Wąsami! > więc jednak <wzdych> Wąsy fajnie smyrają. Nie chciałbyć być wysmyrana porządnie???? > kup porządniejsze. albo ponczochy. Do pończoch nie mogę dobrać kapelusza. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Bo damska w Zielonce 11.12.01, 19:53 borys-krakow napisał(a): > Wąsy fajnie smyrają. Nie chciałbyć być wysmyrana porządnie???? hmmm a czy czuć je przez rajstopy i nauszniki?? > Do pończoch nie mogę dobrać kapelusza. nos dlugie spodnie. latwiej dobierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Bo damska w Zielonce 12.12.01, 09:28 arwena napisał(a): > hmmm a czy czuć je przez rajstopy i nauszniki?? Przecież nie noszę rajstop na wąsach (ani nauszników)! > nos dlugie spodnie. latwiej dobierzesz. Wtedy kapelusz dobieram do spodni. I tu zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Bo damska w Zielonce 12.12.01, 18:29 borys-krakow napisał(a): > Przecież nie noszę rajstop na wąsach (ani nauszników)! a mnie się zdarza je nosić (nie wąsy!) > Wtedy kapelusz dobieram do spodni. I tu zgoda. a co pod spodniami? czytales ostatni Magazyn GW???? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza 13.12.01, 10:10 MINUS 15!!!!!!!! Kto da więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza 13.12.01, 10:14 borys-krakow napisał(a): > MINUS 15!!!!!!!! > Kto da więcej??? Przebijam Minus 16! Trzym sie ciepło. U. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza 13.12.01, 10:38 Oszukujesz! Macie minus 9! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza IP: *.teleton.pl 13.12.01, 10:51 borys-krakow napisał(a): > Oszukujesz! > Macie minus 9! U mnie minus 16! Zawarcie! U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza IP: *.pool.mediaWays.net 13.12.01, 15:48 Gość portalu: ula_ napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > > Oszukujesz! > > Macie minus 9! > U mnie minus 16! > Zawarcie! > U. A u mnie plus 0,4 !!! Przy kanale ... Pozdrowka. Trzymajcie sie cieplo. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza 13.12.01, 18:34 Masz Golf sztrom? (Wątek o modzie wszak) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Jest żar, co wargi kobiece spopiela.... 13.12.01, 19:44 borys-krakow napisał(a): > Masz Golf sztrom? plaszcz na szczescie. ale krotka spodnica. kto wymyslil mroz!!!!!!!!!! borys - nieoceniony jestes;))))))))) duza buzka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Jest wiatr, co ... coś tam z nogami. 13.12.01, 19:53 No właśnie, co? Ale pasuje do płaszcza i spódniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Jest wiatr, co uda kobiety rozpala? 13.12.01, 20:04 borys-krakow napisał(a): > No właśnie, co? > Ale pasuje do płaszcza i spódniczki. czuję się fantastycznie. ale w pomieszczeniach zamkniętych tylko:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Jest wiatr, co uda kobiety rozpala? 13.12.01, 20:54 Agorafobia to się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Jest wiatr, co uda kobiety rozchyla!!! 13.12.01, 21:14 borys-krakow napisał(a): > Agorafobia to się nazywa. raczej niemadry ubiór na taki mroz! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow To chyba trąba! 13.12.01, 22:28 arwena napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > Agorafobia to się nazywa. > raczej niemadry ubiór na taki mroz! A jeśli to agorafobia, to znaczy że jesteś uczulona na Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza IP: *.pool.mediaWays.net 14.12.01, 15:18 borys-krakow napisał(a): > Masz Golf sztrom? > (Wątek o modzie wszak) Sztrom wlasnie, wieczorkiem zmienil kierunek i golfik juz nie wystarcza. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza 13.12.01, 18:53 Gość portalu: b.G. napisał(a): > A u mnie plus 0,4 !!! > Przy kanale ... > Pozdrowka. > Trzymajcie sie cieplo. :))) To chyba nie w Gorzowie? U mnie teraz minus 19! Szkoda, że nie ma śnieżku... Pozdrówka cieplutkie. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza IP: *.pool.mediaWays.net 14.12.01, 15:26 ula_ napisał(a): > Gość portalu: b.G. napisał(a): > > > A u mnie plus 0,4 !!! > > Przy kanale ... > > Pozdrowka. > > Trzymajcie sie cieplo. :))) > To chyba nie w Gorzowie? > U mnie teraz minus 19! > Szkoda, że nie ma śnieżku... > Pozdrówka cieplutkie. > U. Zgadza sie. Kanal Ulgi znam bo bywalem tam nieraz a i kapiela w nim rowniez nie gardzilem. Ten rozni sie troszeczke wielkoscia. ;-) Tym razem nie moge juz sie pochwalic plusowa temperaturka. :( Spadla do minus 4 a i o snieg u nas tez niezbyt "latwo". U mnie jest taka "polityczna" pogoda. Jak wiaterek zmieni kierunek to i klimat ... Pozdrowka rownie cieplutkie dla milej Gorzowianki (Ziomalki). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Moda męska w zimie 14.12.01, 17:27 Jesli chodzi o modę mięska, to najbardziej na topie tej zimy bedzie golonka po bawarsku Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Golonka... 15.12.01, 12:24 ... z wódeczką. Albo, lepiej, ten zestaw tylko bez golonki. Ale z kajzerką. Odpowiedz Link Zgłoś