Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 18:25 Cześć, przed chwilą zaglądnełem na wasza nowa stronę Gorzowianin i przeczytałem o 500 tys. gości Słowianki.Tylko co to jest? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha4 Re: Co to jest Słowianka? 05.07.03, 18:30 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Cześć, przed chwilą zaglądnełem na wasza nowa stronę Gorzowianin i > przeczytałem o 500 tys. gości Słowianki.Tylko co to jest? > pozdrawiam www.slowianka.pl/index2.html Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianin Re: Co to jest Słowianka? 05.07.03, 18:32 www.gorzowianin.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=84zobacz... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianin Re: Co to jest Słowianka? 05.07.03, 18:33 www.gorzowianin.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=84 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Co to jest Słowianka? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.07.03, 18:53 Dzięki, czyli Aquapark.Ładny, ile kosztował? Najzabawniejsze jest to, że w Polsce nie ma Aquaparków w dużych miastach w tym we Wrocławiu nad czym boleje ale może wkrótce ;) To może pójde za ciosem i powiecie mi jakie macie tam w Gorzowie dodatkowe rarytasy oprócz Słowianki? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianin Re: Co to jest Słowianka? 05.07.03, 19:08 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Dzięki, czyli Aquapark.Ładny, ile kosztował? Aquapark to tylko jedna z części Slowianki... Slowianka to Centrum Sportowo- Rehabilitacyjne. Centrum zawiera kompleks basenów: pływalnia olimpijska o długości 50 m, dzielona w razie potrzeby na dwie części, aquapark z fantazyjnymi zjeżdżalniami i innymi atrakcjami, zespół odnowy biologicznej z saunami fińskimi i tureckimi, gabinet masażu i solarium, sale do ćwiczeń siłowych i fitness, sklep sportowy, restauracja, sala konferencyjna. Tuż obok znajduje się zespół kręgielni i lodowiska. Budowa Słowianki pochłonęła 51 mil. zł. Już niebawem za Slowianką ma rozpocząć sie budowa kolejnego kompleksu, tym razem będą to pola golfowe. Pozdrawiam, Maciej Zakrzewski zakrzewski@gorzowianin.com www.gorzowianin.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: Co to jest Słowianka? IP: *.gorzow.mm.pl 05.07.03, 21:04 Obiekt został zbudowany ze środków miasta i PFRON. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś