betti_1 28.07.03, 13:03 mam doła, nie mogę się wybrać na urlop.... i stringi jednak przeszkadzaja w ten upał..... bądźcie ludźmi, poprawcie humor. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramaya Re: mam doła.... 28.07.03, 13:23 betti_1 napisała: > mam doła, nie mogę się wybrać na urlop.... i stringi jednak przeszkadzaja w > ten upał..... bądźcie ludźmi, poprawcie humor. Pozdrawiam. a gdzie ten upał , bo mi sie zaczyna zimno robic? Stringi....czego Wy dla nas nie zrobicie , paseczek z tylu ...niedługo paseczek z przodu....Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: mam doła.... 28.07.03, 13:34 BartQ to jeste nawet pocieszające, że nie tylko ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: mam doła.... 28.07.03, 13:56 że się pozwolę pochwalić a u mnie dół odkopany już od ponad 7 lat i co? :((( i jeszcze te plamy na oczach te ch plamy Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: mam doła.... 28.07.03, 13:58 betti_1 napisała: > BartQ to jeste nawet pocieszające, że nie tylko ja :) Rozmawiałem dziś z Bartq przez telefon. Brzmiał, jakby miał totalnego doła. Ale tak to jest, kiedy człowiek ma za dużo wolnego! :) (Rozmowa toczyła się ok. 12.00, a na pytanie, czy go nie obudziłem, odrzekł był: "no, tak jakby"...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gostak Re: mam doła.... 28.07.03, 14:01 gtk napisał: > betti_1 napisała: > > > BartQ to jeste nawet pocieszające, że nie tylko ja :) > > Rozmawiałem dziś z Bartq przez telefon. wszyscy maja takiego dola po rozmowie z toba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: mam doła.... 28.07.03, 14:28 gostak napisał: > wszyscy maja takiego dola po rozmowie z toba ?? Ba! Bartq jeszcze się całkiem nieźle trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.p Dół precz! 28.07.03, 15:01 gtk napisał: > betti_1 napisała: >> BartQ to jeste nawet pocieszające, że nie tylko ja :) > Rozmawiałem dziś z Bartq przez telefon. Brzmiał, jakby miał totalnego doła. > Ale tak to jest, kiedy człowiek ma za dużo wolnego! :) (Rozmowa toczyła się > ok. 12.00, a na pytanie, czy go nie obudziłem, odrzekł był: "no, tak > jakby"...) :) Jestem szczęśliwszą wersją Barta. Przydrzemałem, sam się obudziłem, GTK nie zadzwonił. Słońce szczęśliwie się uspokoiło z tym świeceniem. Świat jest piękny! Betti, mam nadzieję, że Cię zbytnio nie zmartwiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: mam doła.... 28.07.03, 14:04 ja z nikim dzisiaj nie gadałam przez tel. a doła mam :( Znaczy już jest trochę lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: mam doła.... 28.07.03, 14:06 "take my hand, take my whole life too for I can't help falling in love with you" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: mam doła.... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 14:26 Ludzie jakie doły , powiadam jakie doły? To że niby trzeba było wstać do pracy, że jest poniedziałek , to że niby pada a właściwie przestało, przecież i tak jest pięknie, jest super, jest wyśmienicie, jest ogólnie fantastycznie i nan naszym forum musi być optymistycznie a nie szaro i smutno jak na falubazowym. UŚMIECHNĄĆ SIĘ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: mam doła.... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 16:09 bart.q napisał: > "take my hand, take my whole life too > for I can't help falling in love with you" co do piosenek, to znacie ten refrenik? "always look at the bright side of life", mi pomaga:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
gostak Re: mam doła.... 28.07.03, 14:21 betti_1 napisała: > bądźcie ludźmi, poprawcie humor. Pozdrawiam. no bede ludziem i poprawie >> Bankomat - porównanie sposobu, w jaki mężczyzna i kobieta korzystają z >> bankomatu. >> >> >> On: >> 1.. Podjechać >> 2.. Włożyć kartę >> 3.. Wprowadzić PIN >> 4.. Wziać pieniądze, kartę i kwitek >> 5.. Oryginalny kwitek schować, a do saszetki włożyć uprzednio >przygotowany >> do pokazania żonie >> 6.. Odjechać >> 7.. Kupić kwiaty kochance >> 8.. Kupić kwiaty żonie >> Ona: >> 1.. Podjechać >> 2.. Puścić sprzęgło >> 3.. Zakląć na szarpnięcie >> 4.. Wrzucić luz >> 5.. Ustawić lusteko wsteczne na swoją twarzyczkę >> 6.. Skrzywić się do lusterka >> 7.. Poprawić makijaż >> 8.. Uśmiechnąć się do lusterka >> 9.. Wysiąść otworem drzwiowym >> 10.. Zgasić silnik >> 11.. Włożyć kluczyki do torebki >> 12.. Wyjąć kluczyki z torebki i zamknąć drzwi >> 13.. Dogonić samochód i zaciągnąć ręczny >> 14.. Przejść dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na >dwie >> długości samochodu >> 15.. Znaleźć kartę w torebce >> 16.. Włożyć kartę do bankomatu >> 17.. Wyjąć z bankomatu kartę telefoniczną i włożyć właściwą >> 18.. Znaleźć w torebce karteczkę z zapisanym wcześniej PINem >> 19.. Wprowadzić PIN >> 20.. Postudiować instrukcję >> 21.. Wcisnąć Cancel >> 22.. Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo >> 23.. Wcisnąć Cancel >> 24.. Znaleąć w torebce kartkę z PIN\'em do używanej właśnie karty >> 25.. Wprowadzić sumę do wypłacenia >> 26.. Zmniejszyć sumę do maksymalnego pułapu >> 27.. Zmniejszyć sumę do możliwości własnego konta >> 28.. Wziąć pieniądze >> 29.. Wrócić do samochodu >> 30.. Znaleźć kluczyki >> 31.. Poszarpać się z drzwiami >> 32.. Znaleźć kluczyki do samochodu >> 33.. Poprawić makijaż >> 34.. Uruchomić silnik >> 35.. Ruszyć >> 36.. Przeprosić w myślach właściciela pojazdu stojącego z tyłu za >> porysowany zderzak >> 37.. Przestawić wsteczne lusterko tak aby widać było samochód z tyłu >> 38.. Wrzucić bieg i puścić sprzęgło >> 39.. Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1" >> 40.. Ruszyć >> 41.. Zatrzymać się >> 42.. Cofnąć >> 43.. Wyjść z samochodu >> 44.. Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem >> 45.. Z powrotem do samochodu >> 46.. Włożyć kartę do portfela >> 47.. Włożyć kwitek do torebki >> 48.. Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało >> 49.. Zwolnić trochę miejsca w torebce aby włożyć portfel do torebki >> 50.. Poprawić makijaż >> 51.. Wrzucić wsteczny bieg >> 52.. Wrzucić jedynkę >> 53.. Ruszyć >> 54.. Przejechać 3km >> 55.. Zwolnić ręczny >> 56.. Domknąć drzwi >> 57.. Podjechać pod perfumerię >> 58.. Wydać wszystko >> 59.. Żyć nie umier ć >> No, chyba juz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: mam doła.... 28.07.03, 14:44 no się staram, usilnie... Dobre z Was ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: mam doła.... IP: *.bajt.krakow.pl 28.07.03, 18:07 Zaksięguj se jaki przelew. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: mam doła.... 28.07.03, 18:52 mój Ojciec gdy już impreza się rozwinęła mawiał : " lepszy dołek niż kołek" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: mam doła.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 20:59 betti_1 napisała: > mam doła, nie mogę się wybrać na urlop.... i stringi jednak przeszkadzaja w > ten upał..... bądźcie ludźmi, poprawcie humor. Pozdrawiam. idź i kup sobie jakieś ciuchy tudziez bieliznę, albo kosmetyki, wydaj całą kasę starego:o) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: mam doła.... 29.07.03, 08:05 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > wydaj całą kasę starego:o) Starzy! Starajcie się o rozdzielność! Albo szkajcie Młodszych... Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: mam doła.... 29.07.03, 10:01 aborys napisał: > Gość portalu: panna marianna napisał(a): > > > wydaj całą kasę starego:o) > Starzy! > Starajcie się o rozdzielność! > Albo szkajcie Młodszych... Kwestia czy dacie radę młodszym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: mam doła.... 29.07.03, 10:35 betti_1 napisała: > Kwestia czy dacie radę młodszym :))) Finansowo - bez szans... Ale na polu aktywności fizycznej - pełny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: mam doła.... 29.07.03, 12:39 aborys napisał: > betti_1 napisała: > > > Kwestia czy dacie radę młodszym :))) > Finansowo - bez szans... > Ale na polu aktywności fizycznej - pełny sukces. Borys, poczucie własnej wartości to już sukces, a skoro finansowo bez szans, to siedźcie przy żonach i nie kombinujcie :) Jakoś z Wami jescze wytrzymamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna maryjanna Re: mam doła.... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 23:17 aborys napisał: > betti_1 napisała: > > > Kwestia czy dacie radę młodszym :))) > Finansowo - bez szans... > Ale na polu aktywności fizycznej - pełny sukces. to była autoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: mam doła.... IP: *.bajt.krakow.pl 30.07.03, 09:07 Gość portalu: panna maryjanna napisał(a): > aborys napisał: > > Ale na polu aktywności fizycznej - pełny sukces. > > to była autoreklama? Samoocena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marsjanna Re: mam doła.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 17:32 Gość portalu: borys napisał(a): > Gość portalu: panna maryjanna napisał(a): > > > aborys napisał: > > > Ale na polu aktywności fizycznej - pełny sukces. > > > > to była autoreklama? > Samoocena. z nutką samokrytyki? trzeba będzie sprawdzić co ludzie na mieście gadają:o) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: mam doła.... 29.07.03, 13:07 aborys napisał: > Starzy! > Starajcie się o rozdzielność! > Albo szkajcie Młodszych... Prędzej wstąpię do klasztoru niż przejdę na taki nihilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna maryjanna Re: mam doła.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 23:16 aborys napisał: > Gość portalu: panna marianna napisał(a): > > > wydaj całą kasę starego:o) > Starzy! > Starajcie się o rozdzielność! > Albo szkajcie Młodszych... ze starych pierników interesuje mnie kasa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: mam doła.... 29.07.03, 23:18 Gość portalu: panna maryjanna napisał(a): > aborys napisał: > > > Gość portalu: panna marianna napisał(a): > > > > > wydaj całą kasę starego:o) > > Starzy! > > Starajcie się o rozdzielność! > > Albo szkajcie Młodszych... > > ze starych pierników interesuje mnie kasa:-))) materialista:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marsjanna Re: mam doła.... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 23:22 hiro napisała: > materialista:-) z nich równiez interesuje mnie tylko kasa:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: nie mam doła :) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 08:54 I O TO CHODZI!!! ŻYCIE JEST PIĘKNE!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna maryjanna Re: nie mam doła :) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 20:25 betti, ja także nie mam doła, za to rozpiera mnie radość, że jeszcze tylko czwartek, piątek i... mam urlop! 3 tygodnie, i przez ten czas pewnych ryjów nie będę oglądać:o))) poza tym, fajowe buty sobie dziś kupiłam, mówię Ci, cudne:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: nie mam doła :) 31.07.03, 08:30 Gość portalu: panna maryjanna napisał(a): > betti, ja także nie mam doła, za to rozpiera mnie radość, że jeszcze tylko > czwartek, piątek i... mam urlop! 3 tygodnie, i przez ten czas pewnych ryjów nie > > będę oglądać:o))) > poza tym, fajowe buty sobie dziś kupiłam, mówię Ci, cudne:o))) Ja też wytupałam urlop, nareszcieeeeeeeeeee, od poniedziałku :)))))) a buty w jakim kolorze?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: nie mam doła :) 31.07.03, 08:42 betti_1 napisała: > a buty w jakim kolorze?? No i zgadały się. Psiapsiółki :) Kolor buta to faktycznie ważna rzecz, bo do tego musi być jeszcze torebka, lipstic, a czasem trzeba wymienić samochód :) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: nie mam doła :) 31.07.03, 09:27 j24 napisał: > betti_1 napisała: > > > a buty w jakim kolorze?? > > No i zgadały się. Psiapsiółki :) > > Kolor buta to faktycznie ważna rzecz, bo do tego musi być jeszcze torebka, > lipstic, a czasem trzeba wymienić samochód :) I czasami kierowcę też :)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: nie mam doła :) 31.07.03, 09:47 betti_1 napisała: > I czasami kierowcę też :)))) Pozdrawiam. Och, Beti, ale to ponoć przy zmianie fryzury :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: nie mam doła :) 31.07.03, 12:24 j24 napisał: a buty w jakim kolorze?? > > No i zgadały się. Psiapsiółki :) > > Kolor buta to faktycznie ważna rzecz, bo do tego musi być jeszcze torebka, > lipstic, a czasem trzeba wymienić samochód :) czasem można wymienic coś jeszcze:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: nie mam doła :) 31.07.03, 12:27 panna_marianna napisał: > czasem można wymienic coś jeszcze:o))) Fryzurę? Ależ po tym może nastąpić dalszy ciąg dramatycznych zdarzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: nie mam doła :) 31.07.03, 19:29 j24 napisał: > Fryzurę? Ależ po tym może nastąpić dalszy ciąg dramatycznych zdarzeń! j24, nie miałam na myśli fryzury:o) zresztą dobrze wiesz dobrze co, przekoro:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: nie mam doła :) 31.07.03, 12:23 betti_1 napisała: > Ja też wytupałam urlop, nareszcieeeeeeeeeee, od poniedziałku :)))))) a buty w > jakim kolorze?? Pozdrawiam. buty są beżowe, a może jasny brąz czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: nie mam doła :) 31.07.03, 12:25 panna_marianna napisał: > buty są beżowe, a może jasny brąz czy cos takiego co zmieniły w Twoim życiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: nie mam doła :) 31.07.03, 19:32 j24 napisał: > co zmieniły w Twoim życiu ? zmieniły moje spojrzenie na świat, a przede wszystkim dzisiaj w pracy pewien burak z tej okazji uniknął (sorry za wyrażenie) zjebki:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: nie mam doła :) 01.08.03, 07:21 panna_marianna napisał: > j24 napisał: > > > co zmieniły w Twoim życiu ? > > zmieniły moje spojrzenie na świat, a przede wszystkim dzisiaj w pracy pewien > burak z tej okazji uniknął (sorry za wyrażenie) zjebki:o)) :)))))))))) zasugeruję pracownikom,żeby sami mi się zrzucili na buty, tez przestanę wtedy krzyczeć, cóś mi się zdaje, że się im opłaci :))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: nie mam doła :) 01.08.03, 08:58 betti_1 napisała: > :)))))))))) zasugeruję pracownikom,żeby sami mi się zrzucili na buty, tez > przestanę wtedy krzyczeć A Andrzej L. nauczy się pobierać myto w czasie blokat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: nie mam doła :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 19:05 betti_1 napisała: > :)))))))))) zasugeruję pracownikom,żeby sami mi się zrzucili na buty, tez > przestanę wtedy krzyczeć, cóś mi się zdaje, że się im opłaci :))) Pozdrawiam. a nie zapominaj, ze apetyt rośnie w miare jedzenia, zacznie sie od butów a skończy na czym?:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Betti, jak tam Twoje dołki i wzgórki :) 01.08.03, 08:56 betti_1 napisała: > poprawcie humor. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Betti, jak tam Twoje dołki i wzgórki :) 01.08.03, 09:25 J 24, Kończę miesiąc, drukarka żyje własnym życiem (czyt. chrzani się i robi co chce), chcę urloooooooooopu, a Ty skubańcu zaczeoki szukasz?? :)))))))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś