login_tymczasowy 21.11.07, 11:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=52584823&a=52739803 Dzisiaj znowu. Nikomu nie dam w ryja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walek Re: Świętujmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:26 jakies wykopaliska tu uprawiasz? przeca wiadomo kto na tym forum jest najbardziej życzliwy i... światowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:30 21_11 - Dzień Pracownika Socjalnego, Światowy Dzień Pozdrowienia - Dzień Życzliwości, Światowy Dzień Telewizji 25_11 - Dzień Kolejarzy i Tramwajarzy 28_11 - Dzień Chorążego, Międzynarodowy Dzień Solidarności z Palestyńczykami Jest co swietowac... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:31 e_werty napisał: > 21_11 - Dzień Pracownika Socjalnego, Światowy Dzień Pozdrowienia - > Dzień Życzliwości, Światowy Dzień Telewizji Szczegolnie pozdrawiam pracownikow socjalnych z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:32 A w grudniu jest ciekawe święto 29_12 - Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:35 e_werty napisał: > 29_12 - Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej!!! Kotek z pieskiem? Mucha karalucha? Tuz przed Sylwestrem wszystko mozliwe, jak juz sie zywina nagada we Wigilie... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:33 nudy masz, że po archiwum biegasz? :P ja tam cały rok jestem życzliwa, to dzis będę wredna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Świętujmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:37 calama napisała: > ja tam cały rok jestem życzliwa, to dzis będę wredna :P nikt nie jest doskonały, a szczególnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:41 Gość portalu: walek napisał(a): > nikt nie jest doskonały, a szczególnie ... może dokończ, poznamy Twoje frustracje :P ps. hm... nieźle mi wychodzi bycie wredną :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:43 calama napisała: > może dokończ, poznamy Twoje frustracje :P Pax miedzy chrzescijany. Szczegolnie w dzien życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:44 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > może dokończ, poznamy Twoje frustracje :P > Pax miedzy chrzescijany. > Szczegolnie w dzien życzliwości. przecież nie chcę dać nikomu w ryja :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:46 calama napisała: > przecież nie chcę dać nikomu w ryja :P A kopa? Na szczescie, jak przed egzaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:50 login_tymczasowy napisał: > A kopa? > Na szczescie, jak przed egzaminem? Nie, chyba, żeby ktos nalegał... nie uwierzysz... ale ludzie i mnie i mojego brata budzili i sciągali z wyrek w akademiku, wychodząc na egzaminy! Mieliśmy szczęśliwego kopa. :))) Ale dawno nie używany... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:56 calama napisała: > Mieliśmy szczęśliwego > kopa. :))) > Ale dawno nie używany... Bo stracilas dana zyczliwosc! W tym szczegolnym dniu powinnas skopac wszystkich w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Świętujmy! 21.11.07, 12:14 login_tymczasowy napisał: > Bo stracilas dana zyczliwosc! nic nie starciłam po prostu już nie mieszkam w akademiku :P > W tym szczegolnym dniu powinnas skopac wszystkich w okolicy. Jakbym teraz wsiadła za kółko ... to jeszcze dziś bym Cię skopała. :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:56 login_tymczasowy napisał: > A kopa? > Na szczescie, jak przed egzaminem? „muke” chociaz! howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Świętujmy! 21.11.07, 11:58 redcloud napisał: > „muke” chociaz! Jawna! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Świętujmy! 21.11.07, 12:13 Tobie także wysłałem na pocztę kalendarz ze wszyskimi swiętami przez cały rok! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Świętujmy! 21.11.07, 12:16 e_werty napisał: > Tobie także wysłałem na pocztę kalendarz ze wszyskimi swiętami przez > cały rok! Tez bym chciała cały rok świętować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Świętujmy! 21.11.07, 12:12 Wysłałem Ci na pocztę kalendarz ze wszyskimi swiętamo przez cały rok! Odpowiedz Link Zgłoś