thebird1 22.02.08, 22:08 Tłumy niemców dowiedziały sie ,ze hala to stara niemiecka robota . Bedzie stała jeszcze 100lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: czubki??? tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:53 Hodowcy golebi to ludzie ktorzy maja problemy emocjonalne, wielu z nich ma problemy ze zdrowiem psychicznym. Wystarczy popatrzec na twarze tych ludzi, od razu wiadomo o co chodzi.A swoja droga Gorzow mialby mniej osrane elewacje gdyby wladze byly mniej przychylne czubkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Sa specjalne naklejki z kolcami. Gorzow wie? IP: *.netcologne.de 23.02.08, 01:07 Sa specjalne naklejki z kolcami, ktore umieszcza sie na budynkach, aby ptaki nie siadaly. Gorzowianie wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Jest na Zawarciu czlowiek. Mial piekna kolekcje pt IP: *.netcologne.de 23.02.08, 01:13 Jest na zawarciu czlowiek pasjonat. Mial piekna kolekcje ptakow. Chcial ja udostepnic. Przyszla policja, kazala zlikwidowac, bo ptaki halasuja sasiadom... I tak zamiast ptasiego zoo w Gorzowie mamy nic... Od czasu do czasu jakas wystawa ptakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jest na Zawarciu czlowiek. Mial piekna kolekc IP: *.dial.telus.net 23.02.08, 04:14 Hey, Koledzy "z podworka" mieli golebie... Golebniki staly wszedzie... Od rana swoje ptaki "oblatywali".. To bylo cos... Imponowalo mi gdy wysylali swoje potaki by "obcego" na swoj golebnik sciagnely... Fajowe to bylo... Teraz nie ma ogrodkow, nie ma golebnikow...nie ma golebi... Szkoda... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKo Re: Jest na Zawarciu czlowiek. Mial piekna kolekc IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.08, 07:32 Niszczymy przyrodę i tak zniszczymy człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Jest na Zawarciu czlowiek. Mial piekna kolekc IP: *.dream.net.pl 23.02.08, 08:12 Ooo...przepraszam, ale ja myślałem że chodzi o ten duży gołębnik - tuż za mostem, który nazywacie dominantą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: a odchody golebie na elewacjach widzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 08:13 Gość portalu: ... napisał(a): > Jest na zawarciu czlowiek pasjonat. Mial piekna kolekcje ptakow. > Chcial ja udostepnic. Przyszla policja, kazala zlikwidowac, bo ptaki > halasuja sasiadom... I tak zamiast ptasiego zoo w Gorzowie mamy > nic... Od czasu do czasu jakas wystawa ptakow... > odchody golebie na elewacjach widzial? Mial kolekcje na Zawarciu? Jaka kolekcje? Czego? O tym czlowieku na Zawarciu cale sasiedztwo wie czym sie zajmuje i jaka kolekcje ma. Mamy ZOO w Gorzowie i tak bez tej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... O pawiach , bazanta, innym ptactwie egzotycznym sl IP: *.netcologne.de 23.02.08, 09:14 O pawiach, bazantach, innym ptactwie egzotycznym slyszal? Czlowiek mal to na swojeje dzialce nie w bloku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: O pawiach , bazanta, innym ptactwie egzotyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 10:34 Gość portalu: ... napisał(a): > O pawiach, bazantach, innym ptactwie egzotycznym slyszal? > Czlowiek mal to na swojeje dzialce nie w bloku! Ja wiem o hodowli golebi w bloku, jednak hodowla ptactwa fruwajacego nawet na dzialce musi odbywac sie za zgoda ludzi posiadajacych dzialki w sasiedztwie.Ja sobie nie zycze aby na mojej dzialce sluzacej do upraw ogrodowych gdzie ja sieje szczypiorek,salate ktore bedzie konsumowala moja rodzina sraly dziesiatki czyichs golebi. Dzialki ogrodnicze nie sluza do prowadzenia hodowli i to jest zwyczajne chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik o chorobach i pasozytach roznoszonych przez golebi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 08:23 a o chorobach i pasozytach roznoszonych prze wasze, kochane golabki to slyszeliscie? Pewnie nie, bo taka wiedz wymaga czytania i ksztalcenia sie a wy trzymacie palec w dupie golebicy wiec nie macie czasu. Golebie, owszem w rejonach z zachowaniem stref ochronnych ale nigdy na osiedlach zabudowy mieszkaniowej. Z tego co wiem na Zawarciu facet hodowal i hoduje golebie w wielorodzinnym bloku mieszkalnym stwarzajac pieklo dla sasiadow(starszych ludzi). Zwykly cham. W cywilizowanym panstwie i kraju taka rzecz jest niedopuszczalna ale ze to jest zafajdana Polska,brudem i korupcja stojaca, to owszem. Zafajdani prezesi, naczelnicy i z problemami emocjonalnymi i psychicznymi hodowcy terroryzuja cale sasiedztwa.Zacofany i zapyzialy kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gor Re: o chorobach i pasozytach roznoszonych przez g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 11:19 "Czytelniku" - uważaj żebyś nie ugryzł się w język. Zatrucie swoim własnym jadem masz na 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: o chorobach i pasozytach roznoszonych przez g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 15:35 masz problem gor? widocznie masz. ja nie znosze czyjegos srania na moja glowe, samochod, balkon. moj balkon,moj samochod i wara ci od tego.nade wszystko nie znosze prymitywnego chamstwa jakie prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Zbierali na koty, a ochroniarze ich przegonili 23.02.08, 17:25 ... na wystawe gołębi - tam powinni zbierać datki. A jak nie dadzą - namówic koty z całego Gorzowa do odwiedzenia wystawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pomyslowy Dobromir... IP: *.dial.telus.net 23.02.08, 19:01 Hey werty, Moze propozycja niezbyt rozsadna, ale...powinno dzialac... :):):) Kici kici kici kici......papierkowe pieniazki zbieramy na...kici..kici kici... W ten twoj "genialny" sposob albo problem kotow, albo golebi w miecie bedzie na pewno rozwiazany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Jak odroznic golebia od zwlaszcza? IP: *.netcologne.de 23.02.08, 22:13 Jak odroznic golebia od zwlaszcza? Golab siada na dachu, a zwlaszcza na parapecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak odroznic golebia od zwlaszcza? IP: *.dial.telus.net 23.02.08, 22:44 Hey -) , Zwlaszcza te na parapecie to golebie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Jak odroznic golebia od zwlaszcza? IP: *.netcologne.de 23.02.08, 23:08 Bo ty nie odrozniasz! Mowie ci! Zwlaszcza na parapecie, golab na dachu, wrobel w garsci! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Jak odroznic golebia od zwlaszcza? 23.02.08, 23:24 "...Zwlaszcza na parapecie, golab na dachu, wrobel w garsci!..." ... kaczory na wiejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: kwak you too !!! IP: *.dial.telus.net 23.02.08, 23:43 Hey kaczor, he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Warto zobaczyć wielki gołębnik na Zawarciu 24.02.08, 02:33 Powinni zaprosić na otwarcie Prezia z bratem i z.... kotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warto zobaczyć wielki gołębnik na Zawarciu IP: *.dial.telus.net 24.02.08, 03:52 Hey werty, Tylko jesli wykastrowany.. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś