redcloud 11.03.08, 07:58 Wiosna w lesie. Wczoraj widzialam stado szesciu zoltych motyli uganiajacych sie nad lesna polna... stara gwardia z ubieglego roku zrobila perwsze obloty 2008. howgh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: motyle 11.03.08, 08:06 motyli jeszcze nie wiedziałam za to duzo kwiatów juz kwitnie :))) ps. ależ z Ciebie romantyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jak lata to eskadra, a nie stado... IP: *.dial.telus.net 12.03.08, 22:02 Hey redcloud, Sie nie znasz... Marka zapytaj... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: motyle IP: 82.160.26.* 11.03.08, 11:21 >Wczoraj widzialam stado szesciu zoltych motyli ułeee, a ja już sądziłem, że wiesz kto w tym roku dostanie "nagrody kulturalne prezydenta miasta". :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: motyle 11.03.08, 11:25 Gość portalu: Danny napisał(a): > ułeee, a ja już sądziłem, że wiesz kto w tym roku dostanie "nagrody > kulturalne prezydenta miasta". :) Stawiałabym na jedną taką ... JK. Zobaczymy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: motyle 12.03.08, 21:43 No, ja oprócz żółciutkich (a właściwie, cytrynowych, czyli cytrynków ;) to już te najpiękniejsze, bordowe z "okami" widziałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś