thebird1 10.05.08, 21:20 Tu jest sprawa jasna nie chowali sie na balkonie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaLoLaT Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.Red-80-25-158.staticIP.rima-tde.net 11.05.08, 16:52 hey thebird hehehe.. a to Ci sie udalo :D szacuneczek dla tych ludzi nalezy im sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaLoLaT Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.Red-80-25-158.staticIP.rima-tde.net 11.05.08, 16:54 ...a to Ci sie udalo thebird1 hehehee... dziekowka i szacuneczek dla tych ludzi - nalezy im sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.dial.telus.net 11.05.08, 17:38 Hey, Wsztstko fajnie.... Jednaj co do jakosci programu mialem i mam zastrzezenia... Po pierwsze, byl stanowczo za krotki...Powinien wzorem CNN nadawac 24 na dobe... Poza tym nie bylo w nim wiadomosci ze sportu, sytuacji na drogach i...informacji o pogodzie....O braku dobrej muzyki nawet wspominac nie bede... Poza tym...fajne bylo... he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 20:03 Tadeusz Łapanowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwidzyń wystepować o pieniadze i samemu przeznaczyć cel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 20:13 bo inaczej ta banda je rozkradnie a nasi bezrobotni i biedni grosza nie zobaczą, mozna wziąć pieniądze i stworzyć fundusz pomocy represjonowanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: wystepować o pieniadze i samemu przeznaczyć c IP: *.access.telenet.be 11.05.08, 20:25 Dobre bylo w tym wszystkim jak Ciutki bawili sie w kota i myszy ze smutnymi panami wskakujac i wyskakujac z tramwajow i autobusow,aby ich zmylic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-k-l Re: nalezy im sie za to co dla nas zrobili IP: *.Red-83-59-230.dynamicIP.rima-tde.net 11.05.08, 20:33 i jak zwykle wtracil swoje ja "czerwoniutki Bernard" ktory tym razem oszczedzil nam swych prosowieckich pogladow ale oczywiscie musial sie wpierd... i mysli ze jest smieszny /zal mi Cie Bernardzie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-k-l Re: gorzowskie podziemie IP: *.Red-83-59-230.dynamicIP.rima-tde.net 11.05.08, 20:38 hey jona ty znalas ich wszystkich?? ta cala ekipe?? jak tak ktorzy z nich byli najwieksi "herd corowcy"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: gorzowskie podziemie IP: *.access.telenet.be 11.05.08, 23:44 Jednych znalam lepiej (tych mlodszych), innych-starszych raczej z widzenia,ale pozdrowienia dla calej ekipy.A przede wszystkim Ciutkow,bo wiem,ze czytaja to forum z dalekiej Ameryki ps. dopiero po latach domyslilam sie dlaczego w dniu audycji mialam wizyty kolegi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-k-l Re: gorzowskie podziemie IP: *.Red-83-59-230.dynamicIP.rima-tde.net 12.05.08, 19:30 hey jono nie odpowiedzialas mi na pytanie kto, z tych osob co znalas, byl najbardziej "hard corowy" znaczy to ze robil najbardziej szalone akcje z najwiekszym ryzykiem itd. to chcialbym wiedziec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: nalezy im sie za to co dla nas zrobili IP: *.dial.telus.net 14.05.08, 14:30 Hey s-k-l, Usmiechnij sie pacanie... Brak poczucia humoru czyni cie zgryzliwym szmakiem.. :):):) PS. W "radiu solidarnosc reklam nie bylo...to pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jak zarobic szybko w Polsce??? IP: *.dial.telus.net 16.05.08, 07:49 Hey, Jedni "bohaterowie" walki z komuna udowadniaja ze dzialali i....nie zostali zamknieci...Chca pieniedzy... Fajnie... Inni, tez "bohaterowie", ...zostali zamknieci i przed sadami udowadniac chca ze byli prawymi obywatelami PRL a SB zamknelo ich bez powodu... Jak sie w tym "bohaterstwie " polapac??? Zna ktos odpowiedz???? Czy nie powinno uznac sie za "bohaterow" wszystkich Polakow, wyplacic po pare zlotych rekompensaty na glowe i dac sobie spokoj???? Wyglada mi na to ze w Polsce jak na zachodzie...zarobic mozna na wszystkim... Zwlaszcza na bujdach... Rozumiem ze politycznie "bardzo niemodnym" a moze wrecz szkodliwym jest kwestionowanie roszczen "bohaterow"... Tych gdy Polska ich potrzebuje.... to na tuziny produkuje... Sie rymlo... I to sa jaja!!! :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.08, 21:10 ja tylko pamiętam jak na palarni na kordzie z jarkiem podpieliśmy mag.i i w stilonie przez głośniki popłynęło coś co nie powinno ; ())))))))))))))))))))))))))-to tak na marginesie;-)))pozdro jarka i anke Odpowiedz Link Zgłoś
thebird1 Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... 13.05.08, 13:33 No ilu bohaterów, teraz .Wszyscy walczyli . Każdy nadawał . Pieknie było . Jeszcze troche i usłyszę ,że Wieczorek tez miał rozgłośnię w Rózankach . Zasłużony ... Staszek konieczna weryfikacja rozgłośni Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... 13.05.08, 13:45 "...Staszek konieczna weryfikacja rozgłośni" ... a ty to kolejny nadawca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.access.telenet.be 13.05.08, 19:00 O czym ty piszesz???Przeciez wowczas tym ludziom nawet nie snilo sie,ze kiedys nastana takie czasy jak mamy dzis...Napewno nie robili tego dla bohaterstwa...Ale ty pewnie wiesz lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Nasza historia: tu mówi Radio Solidarność... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 20:30 Wielcy ludzie co słowem a nie kamieniem .... Byli bici i poniżani przez tych co ponoc dzisiaj są represjonowani bo publikuje się ich dane osobowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Klodawa IP: *.access.telenet.be 14.05.08, 00:02 Ty jestes patetyczny...Wowczas jedni robili to co robili z przekonania,inni moze dla zadymy....Pewnie bylo tez rzucanie kamieniami...co niektorzy trenowali rzut krzeslami:-))) (zainteresowany czytajacy to forum wie o co chodzi :-)))A znasz ty historie SB zamknietego na dachu chyba na Gwiazdzistej???? hiro a ja nie mam tamtych czasow w d.... bo to dzieki setkom takich ludzi mamy teraz wolna Polske Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Klodawa 14.05.08, 00:14 "... mamy teraz wolna Polske..." ... i dlatego mieszkasz za granicą? Nie lubisz wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Klodawa IP: *.access.telenet.be 14.05.08, 08:54 Za granica mieszkalam juz przed ta wolnoscia i tylko i wylacznie dlatego,ze moj maz stad pochodzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Klodawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 07:59 Przeciwieństwiem "patetyczny" nie jest czasami "cyniczny" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thebird1 jona 14.05.08, 09:31 Zawsze męża mozna wymienic na nowy młodzszy, polski model. heheeee Co do bohaterów to uważam ,że jest ich coraz więcej . Podobnie jak partyzantów z II wojny . Po sprawdzeniu okazało się ,że w jednej wiosce byli sami łącznicy ,partyzantów nie doszukano się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdomowca Re: RS IP: *.137.95.32.dyn.user.ono.com 14.05.08, 13:21 jedno jest pewne, nie zmienia tego nawet to, ze kazdy z was ma inny tok rozumowania wszyscy (kazdy z nas) zawdziecza wiele takim ludzia, jakimi sa ci ktorzy nadawali radio S, bo oni to robili dla nas wszystkich, byli przez to bici, szykanowani i przesladowani, ale mimo wszystko robili to dalej i za to mam do nich wielki szacunek i im dziekuje a ci co teraz kopia im dolki pod nogami to zwykle nic nie znaczace "czerwone szuje", ktore donosily na swoich kolesi za komuny, zapie.... w pierwszym rzedzie na pochodach czy byli w ZOMO jak sie nie podoba wypad na bialorus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: jona IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.08, 20:45 > Zawsze męża mozna wymienic na nowy młodzszy, polski model. no pewnie pojebie ,że można!! ale prosty prostak;))))))))))aż żal .............. jednak leczenie w kraju jest zbyt kosztowne..;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: jona IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.08, 21:51 jona zawsze uważałem ,że twój poziom intelektu to wprawdzie nie Himalaje ale taki sposób odzywa sie kobieta . Co ja pisze jaka kobieta -putana. Ty też byłaś w opozycji ? No to ładną mieliśmy tą opozycję . Prymitywna w swoim rozumowaniu i wypowiedziach . Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re:thebird IP: *.access.telenet.be 14.05.08, 22:10 to co piszesz to swiadczy tylko i wylacznie o twoim poziomie....bardzo ograniczonym,bo forum to chit-chat a ty probujesz docenic siebie i piszesz wywody doktorskie,no coz gdzies trzeba... jak reprezentuje sie taki poziom i pisze glupoty nie na temat (moze dochodzi problem czytania tematu ze zrozumieniem)...powodzenia w dalszej "diagnozie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona thebird IP: *.access.telenet.be 14.05.08, 22:06 Zawsze męża mozna wymienic na nowy młodzszy, polski model. heheeee to chyba nie na temat i....bawisz sie we wrozke i nic o mnie nie wiesz,bo wowczas nie pisalbys takich bzdur.......A ci co mnie znaja i moje meza (chocby z widzenia) zrozumieja...Nie gustuje w antykach...a z moim mezem mozna "pokazac sie":-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jona IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 16.05.08, 07:35 tabaza ale jak on sie z toba pokazuje jaki to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re gosc IP: *.access.telenet.be 16.05.08, 10:10 wstyd to krasc...A on nie narzeka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus to mi coś przypomina ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.08, 12:10 thebird1 napisał: > Zawsze męża mozna wymienic na nowy młodzszy, polski model. heheeee "w pociągu do karlmarxstadt jeden zobaczał znanego jasnowidza, czy coś takiego, i ciał żeby mu przepowiedział przyszłość. - ja? jakto? ja przepowiadam tylko za opłatą. - ile? - 10 marek od pytania. - dobrze. pierwsze pytanie. dokąd ja jadę? - pan jedzie do karlmarxstadt. - prawidłowo. proszę 10 marek. następne pytanie. do kogo ja tam jadę. - pan jedzie do rodziny. - znakomicie. proszę 10 marek. kwita. trzecie pytanie. po co ja tam jadę? - żeby wziąść rozwód z żoną. - proszę 25 marek. - jakto? dlaczego 25 marek? tylko 10 marek od pytania. - nie. panu się należy 25 marek, bo to jest znakomita propozycja! heheeee, heheeee! znakomity pomysł, znakomity pomysł! heheeee, heheeee! ... dobry pomysł ..." MILKE OPOWIADA DOWCIP Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: to mi coś przypomina ... 16.05.08, 12:21 "...żeby wziąść rozwód z żoną." ... "wziąć rozwód"... Odpowiedz Link Zgłoś