calama Re: Ścieżki rowerowe 19.09.08, 11:34 słońce świeci, a ja dalej nie mam kompana do roweru... nawet K. wybrała grzyby... kiszka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ścieżki rowerowe IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 17:43 calama napisała: > nawet K. wybrała grzyby... to może rowerem na grzyby? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 19.09.08, 19:52 Gość portalu: nicelus napisał(a): > to może rowerem na grzyby? cięzko było, ale będą i grzyby i rower :)))) ps. czytałes pocztę? mail na literę "g", bo nie liczyłam, że zajrzysz na nicelusa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ścieżki rowerowe IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 20:13 calama napisała: > czytałes pocztę? przeczytałem ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 19.09.08, 17:14 ktoś się wybiera do Sulęcina na sulęcińskie święto cyklistów? www.sulecin.pl/content.php?cms_id=2&lang=pl&p=p4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ścieżki rowerowe IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 20:29 calama napisała: > ktoś się wybiera do Sulęcina na sulęcińskie święto cyklistów? co roku sulęcin organizuje taką imprezę i z roku na rok coraz większa. jest coraz więcej uczestników. to zanczy, że impreza jest potrzebna. kierowcy w całym powiecie i sulęcińskim i słubickim powinni uważać na cyklistów, bo będzie ich wielu. :) ja niestety nie mam coś innego w planie i nie mogę być. natomiast jak ktoś dojedzie aż do mnie, to zapraszam na kawę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 19.09.08, 20:31 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ja niestety nie mam coś innego w planie i nie mogę być. natomiast jak ktoś > dojedzie aż do mnie, to zapraszam na kawę. > :) aż do Ciebie to gdzie? ;) w niedzielę będę w Sulęcinie. :) Specjalnie dziś kurtkę kupowałam. ;) Mam nadzieję, że będę zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ścieżki rowerowe IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 23:42 calama napisała: > aż do Ciebie to gdzie? ;) wysłałem adres Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 20.09.08, 01:01 Gość portalu: nicelus napisał(a): > wysłałem adres odpowiedziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 22.09.08, 07:33 No i nie dojechałąm na kawę. :( Mogłam przypuszczać, że po jeździe rowerem nie będę nadawać się na kawę. A w szczególności ... mój ubiór. ;) Jestem zadziwiona górkami jakie są w okolicach Sulęcina. Wykończyły mnie. Jeszcze się z nimi policzę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: przeczytałem maila. IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.08, 09:08 calama napisała: > No i nie dojechałam na kawę. :( może jeszcze kiedyś nadaży się nowa okazja. :) > Mogłam przypuszczać, > że po jeździe rowerem > nie będę nadawać się na kawę. > A w szczególności ... mój ubiór. ;) co z ubiorem? wkręcił się w szprychy? ;) > Jestem zadziwiona górkami jakie są w okolicach Sulęcina. jeszcze są. jeżeli politycy nie powstrzymają górników, to niedługo nie będzie górek. będzie tylko dołek. :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: przeczytałem maila. 23.09.08, 07:37 Gość portalu: nicelus napisał(a): > może jeszcze kiedyś nadaży się nowa okazja. > :) wiosną :) > co z ubiorem? > wkręcił się w szprychy? > ;) nie, lekko był w piachu i błocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: przeczytałem maila. IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.08, 08:39 calama napisała: > nie, lekko był w piachu i błocie :) też miałem taki problem, ale przeszedłem parę hektarów z moją kosą spalinową i już nie było widać. wszystko pokryły na zielono resztki trawy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: przeczytałem maila. 23.09.08, 10:18 Gość portalu: nicelus napisał(a): > też miałem taki problem, ale przeszedłem parę hektarów z moją kosą > spalinową i już nie było widać. wszystko pokryły na zielono resztki > trawy. > ;) trzeba było wpuścić tam kozy, albo owce i w tym czasie podziwiać przyrodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: przeczytałem maila. IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.08, 22:53 calama napisała: > trzeba było wpuścić tam kozy, > albo owce i w tym czasie podziwiać > przyrodę ;) nie było na to czasu, a tego co narosło, to chyba nawet koza nie żre. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty niemozliwe... 23.09.08, 15:58 "...nie będzie górek. będzie tylko dołek..." ... "a łyżka na to - niemozliwe!!!" - nie ma dołka bez gorki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: niemozliwe... IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.08, 22:54 e_werty napisał: > - nie ma dołka bez gorki.... nie widziałeś kopalni odkrywkowej na równinie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: niemozliwe... 25.09.08, 23:44 "...nie widziałeś kopalni odkrywkowej na równinie..." ... nie widzialem! Jezeli postała kopalnie odkrywkowa - to znikla równina a powstała dziura a jak jest dziura to i jest gora... Odpowiedz Link Zgłoś
calama tralalala! 23.09.08, 14:18 jestem umówiona na rower w czwartek i w sobotę :) tylko dalej nie mam bluzy :( ta, co kupiłam to na zimę jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tralalala! IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.08, 22:57 calama napisała: > ta, co kupiłam to na zimę jest... w sam raz na taką jesień jak teraz była. podobnież ma być trochę cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 26.09.08, 08:51 jesienią fajnie jest w lesie :) pachnie, zamiast piachów jest błoto, wraca się do domu z jakąś sową na kolację w środę miałam urlop i jechałam sama - jak pamiętałam, że chcę się umęczyć to pedałowałam mocno, ale szybko się rozpraszałam i wtedy zwalniałam wolę jechać w towarzystwie :) wczoraj jechałam w towarzystwie, ale wolniej niż sama :) i bądź tu człowieku mądry! i znów sowa na kolację :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ścieżki rowerowe 26.09.08, 14:09 "... bądź tu człowieku mądry! i znów sowa na kolację..." ... moze zmadrzejesz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ścieżki rowerowe 26.09.08, 14:22 e_werty napisał: > ... moze zmadrzejesz! :) > nie zmadrze jem, tylko sowy :P a co to są zmadrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ścieżki rowerowe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.15, 10:48 e_werty napisał: > "... bądź tu człowieku mądry! > i znów sowa na kolację..." > > ... moze zmadrzejesz! :) & Przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś