Gość: borys IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 26.09.03, 13:00 ... rządu fachowców. Ja tylko za Philippe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Klin na Premiera 26.09.03, 13:48 Gość portalu: borys napisał(a): > ... rządu fachowców. No tak. Klin zna się na amortyzacji, Borys na kuchni... - myślę, że polujesz na tekę wicepremiera, a zarazem ministra rolnictwa (i czegoś tam). Będę próbował Cię skorumpować, tuszą z indyka w zamian za poręczenie kredytu na nową agenturalną brykę (Ponti doradzi mi jakiej marki:). Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:02 I jak w tym kraju rządzić?! Teki jeszcze nie rozdane, a już pełne kopert. Nie macie kogoś na ministra spraw wewnętrznych? Ponti poleci pontiaca. Ale go nie słuchaj, to amerykańskie byleco. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:09 klin napisał: > I jak w tym kraju rządzić?! Teki jeszcze nie rozdane, a już pełne kopert. > Nie macie kogoś na ministra spraw wewnętrznych? Może Hiro ? Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:21 Zakupy toboru będa się odbywały zgodnie z ustawą o zamówieniach publicznych, ponadto uwzględnimi stan finansów publicznych oraz budżet kancelarii. Ewentualnie można zupełnie przesunąć obsługę na gospodarstwo pomocnicze mielibyśmy większe pole manewru :) Klin - premier aborys - szef gabinetu politycznego, j24 - MSWiA hiro - MENiS gtk - MGPiPS martha - dyr. gen. w MENiS bardgorz. - MSZ Filip - MRiRW kajzerka - prezesem ARR ;P arwena - zastępca szefa gabientu politycznego PRM (borys, czy mam u Ciebie piwo?) pontifexmaximus - szef ABW :) oraz nowego ministerstwa - Ministerstwa Cnoty i Wyznań :D Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:26 eeeeeeeeeeeeeeee zapomniałem więc idę dalej bart - prezes NBP (ale nie ciesz się, już ci dobierzemy odpowiedni skład rady :D) darth - ty chyba masz najlepiej - prezes ANR Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:32 pontifexmaximus napisał: Zapomniałeś jeszcze o Ministerstwie Wojny (MW). Bernard, nikt inny tak świetnie się na to stanowisko nie nadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Gnomek, gdzie ? 26.09.03, 14:36 Ministerstwo Gospodarki jest jeszcze do obsadzenia. Z powodu wysokiego Wskaźnika Ilości Podatów Na Liczbę Podmiotów Gospodarczych (WIPNLPG) całość tej branży proponuje się przenieść do podziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Pretty - minister bez teki 26.09.03, 14:40 ...a P_y_z_a może będzie misterką ? Jeszcze Opena, Besta, Agisa i O700 nie obsadziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Pretty - minister bez teki 26.09.03, 14:44 Pyzę mianuję ministrem bez tornistra. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Pretty - minister bez teki 26.09.03, 14:45 j24 napisał: > ...a P_y_z_a może będzie misterką ? > > Jeszcze Opena, Besta, Agisa i O700 nie obsadziliśmy. best - Ministerstwo Infrastruktury (tylko proszę nie wprowadzaj opłat za przejazd przez przejazd kolejowy) pyza - minister ds. równouprawnienia kobiet open - jest otwarty, kosmopolita wręcz a więc UKIE Agis - ministerstwo zdrowia 0700 - hehe będzie odpowiadał w MENiS za informatyzację Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Klin na Premiera 26.09.03, 19:43 pontifexmaximus napisał: > darth - ty chyba masz najlepiej - prezes ANR jestem !!! znaczy się że niby jestem rolnik czy nieruchomość ? ze drugiej strony panocku, cemu ni. Słysołek ze nowe powozy mają nam w ministrach dawać. Podobno tamci dla nas ich duzo dają ? To i dla agenta ( jakoś mu jot ileś było ) sie jedyn znajdzi. Ale cy dostane tez tecką i piórem od nasego nowego sefa ze rządu ? Cy mo takie samiuśko gadane z nasym panem Olkiem ? Bości to onze daje po tecusce zy skóry i piórinku do tego. Samek widzioł w ty skrzynce z ruchomymi obrazkami co to w ni ciągle kłamio. I co nadaję się mości Ministrze SW ? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Klin na Premiera 26.09.03, 22:21 pontifexmaximus napisał: > bart - prezes NBP (ale nie ciesz się, już ci dobierzemy odpowiedni skład > rady :D) > darth - ty chyba masz najlepiej - prezes ANR Zaraz, zaraz, to miał rząd być przecież. Jak niby sobie wyobrażacie, że będę stawać premierowi Klinowi klinem w obronie waluty? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Klin na Premiera 02.10.03, 19:06 pontifexmaximus napisał: min.: > Klin - premier > aborys - szef gabinetu politycznego, > j24 - MSWiA > hiro - MENiS > gtk - MGPiPS > martha - dyr. gen. w MENiS > bardgorz. - MSZ No coz. Z Klinem pojde i w rzady. A co mi tam. Jednak pod warunkiem, ze odwiedzac ma placowke bedzie niejaki j24 (nowszy model j-23, czyli napewno lepszy), aby te lisciki dostawaly sie do adresata a nie gdzies .... tam. > Filip - MRiRW > kajzerka - prezesem ARR ;P > arwena - zastępca szefa gabientu politycznego PRM (borys, czy mam u Ciebie > piwo?) > pontifexmaximus - szef ABW :) oraz nowego ministerstwa - Ministerstwa Cnoty i > Wyznań :D I jakie towarzystwo ? Pozdrawiam bardgorzowski P.S. Jeszcze potwierdzenie nominacji i to przez samego szefa byloby potrzebne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Klin na Premiera IP: *.bajt.krakow.pl 26.09.03, 14:13 klin napisał: > Nie macie kogoś na ministra spraw wewnętrznych? Jestem zwolennikiem silnej władzy. Klin będzie premierem, MSW, Ministrem Zdrowia i Ministrem Handlu Wenętrznego i Usług. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:25 OK. Zaczyna się zazębiać. TKM! Ch precz! Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:40 Przepraszam... wpadło przypadkiem z esemesa. Miało być: będę walczył o Pokój! I Sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Klin na Premiera 26.09.03, 14:47 klin napisał: > Przepraszam... wpadło przypadkiem z esemesa. > Miało być: będę walczył o Pokój! I Sprawiedliwość! lepjei uwarzaj kurwikiwoczach czyhajom Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Klin na Premiera 26.09.03, 17:04 Ja biorę stanowisko dyrektora depatamentu metafory w Ministerstwie Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Klin na Premiera IP: *.cvx25-bradley.dialup.earthlink.net 26.09.03, 17:33 Popieram!!!!!! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Klin na Premiera IP: *.cvx25-bradley.dialup.earthlink.net 26.09.03, 17:40 Dobry #48888 traLA LA PZDR niech zostanie PREMIEREM........ Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Klin na Premiera 26.09.03, 17:41 I znowu będziemy mieli Polskę kolesiów. Czym to się ma różnić od aktualnej ekipy? Obrażeni mogą dać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Klin na Premiera 26.09.03, 18:48 przygotujemy gabinet Ich cieni. Pójdziemy dalej : Arwena spokojnie zostanie Prezydentem, zatem Borys Prezydentowym(ową?) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Klin na Premiera 26.09.03, 18:52 markoniec napisał: > przygotujemy gabinet Ich cieni. > Pójdziemy dalej : Arwena spokojnie zostanie Prezydentem, zatem Borys > Prezydentowym(ową?) :-) raczej rzecznikiem prasowym, albo wizażystą Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Klin na Premiera 28.09.03, 22:53 tezgucio napisał: > raczej rzecznikiem prasowym, albo wizażystą ja bym wolala ochroniarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Klin na Premiera 29.09.03, 06:41 arwena napisała: > ja bym wolala ochroniarzem... Za dużo romantycznych Holywoodów się naoglądałaś. Stanowisko jest stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Klin na Premiera 29.09.03, 16:51 aborys napisał: > arwena napisała: > > ja bym wolala ochroniarzem... > Za dużo romantycznych Holywoodów się naoglądałaś. > Stanowisko jest stanowisko. > Zawsze ochroniarz rzucał się na osobę ochranianą. Borys przemyśl, może to nie taki zły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Klin na Premiera 29.09.03, 16:50 arwena napisała: > tezgucio napisał: > > raczej rzecznikiem prasowym, albo wizażystą > ja bym wolala ochroniarzem... To po godzinach pracy. Aż takiej dowolności w wyborze stanowisk nie przewidziano. Chociaż, po znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Klin na Premiera 29.09.03, 17:04 tezgucio napisał: > arwena napisała: > > > tezgucio napisał: > > > raczej rzecznikiem prasowym, albo wizażystą > > ja bym wolala ochroniarzem... > > To po godzinach pracy. Aż takiej dowolności w wyborze stanowisk nie > przewidziano. Chociaż, po znajomości... no chyba,że wszyscy będą z sld....... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Klin na Premiera 29.09.03, 17:07 hiro napisała: > no chyba,że wszyscy będą z sld....... chwilowo przynależność partyjną mamy w d... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Klin na Premiera 29.09.03, 20:19 tezgucio napisał: > chwilowo przynależność partyjną mamy w d... wazniejsza terytorialna! niechby pil, byle nie z gorzowa byl! czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Klin na Premiera 30.09.03, 19:09 arwena napisała: > tezgucio napisał: > > chwilowo przynależność partyjną mamy w d... > wazniejsza terytorialna! no i rodowód z certyfikatem > niechby pil, byle nie z gorzowa byl! > czy jakos tak... Przypiliło Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Klin na Premiera 30.09.03, 20:06 tezgucio napisał: > no i rodowód z certyfikatem tylko zielonych przyjmujemy! > > niechby pil, byle nie z gorzowa byl! > Przypiliło Cię? no fakt. to juz przesada. tylko z zielonej ma byc. ale towarzysko jednak pic. Odpowiedz Link Zgłoś