hiro 30.09.03, 21:00 na cyferke ALLLE WIDZę ,ą....że red poluje na mnie -allle fajnie -ale jazda!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 30.09.03, 21:01 hiro napisała: > na cyferke > ALLLE WIDZę ,ą....że red poluje na mnie -allle fajnie -ale > jazda!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 30.09.03, 21:02 hiro napisała: > hiro napisała: > > > na cyferke > > ALLLE WIDZę ,ą....że red poluje na mnie -allle fajnie -ale > > jazda!!!!!!!!!!!!!!!!! > no właśnie jem........... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 30.09.03, 21:02 hiro napisała: > hiro napisała: > > > hiro napisała: > > > > > na cyferke > > > ALLLE WIDZę ,ą....że red poluje na mnie -allle fajnie -ale > > > jazda!!!!!!!!!!!!!!!!! > > no właśnie jem........... > zapraszam na żarcie -;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 30.09.03, 21:04 hiro napisała: > hiro napisała: > > > hiro napisała: > > > > > hiro napisała: > > > > > > > na cyferke > > > > ALLLE WIDZę ,ą....że red poluje na mnie -allle fajnie -ale > > > > jazda!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > no właśnie jem........... > > > zapraszam na żarcie -;-) właśnie jem kolację Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 30.09.03, 21:05 hiro napisała: > hiro napisała: > > > hiro napisała: > > > > > hiro napisała: > > > > > > > hiro napisała: > > > > > > > > > na cyferke > > > > > ALLLE WIDZę ,ą....że red poluje na mnie -allle fajnie -ale > > > > > jazda!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > no właśnie jem........... > > > > > zapraszam na żarcie -;-) > właśnie jem kolację >a ty dareczku? jadasz coś? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 30.09.03, 21:07 dareczku -zapiszczy i................... dajcie spoko:-) ale maccie cienioli!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) IP: *.psinternet.pl 30.09.03, 23:05 Hiro...hmmm......................to Ty jestes kobieta??:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 01.10.03, 07:29 Gość portalu: malami napisał(a): > Hiro...hmmm......................to Ty jestes kobieta??:))))) Jeśli jest kobietą, to lekko niezrównoważoną sądząc po tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: rossssssspoczynam polowaniee:-)))))))))))) 01.10.03, 18:13 ant777 napisał: > Gość portalu: malami napisał(a): > > > Hiro...hmmm......................to Ty jestes kobieta??:))))) > > Jeśli jest kobietą, to lekko niezrównoważoną sądząc po tym wątku. wal się i pisz! Odpowiedz Link Zgłoś