Gość: Robert1 2005 IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 10:22 To teraz startujemy z zyczeniami Noworocznymi!!!!! Wsiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: 2005 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 19:41 Gość portalu: Robert1 napisał(a): > To teraz startujemy z zyczeniami Noworocznymi!!!!! Ale tylko przez dni parę, bo, przypominam, 12-tego urodziny Roberta :)) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Oby był jeszcze lepszy od tego, który właśnie mija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: 2005 IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 19:49 No to przejdziem ciagiem sylwka przjedziem karnawal bedziem pijakami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT 2005 Re: 2005 IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 20:24 ćwirli, pirli kirli, mirli. prrrrrrrr..... fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: 2005 31.12.04, 22:24 Szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku! Oby przyniósł same radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Robercie! Sto lat!! (już po raz czwarty!!) 12.01.05, 14:58 Sto lat!!!! Wszystkiego, co tylko może byc najlepsze, wszystkiego, co sprawi Ci radość i satysfakcję- z okazji urodzin- Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robercie! Sto lat!! (już po raz czwarty!!) IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 13.01.05, 09:10 Dziękuję Kochana, dziękuję.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robercie! Sto lat!! (już po raz czwarty!!) 24.01.05, 09:14 I odemnie spóźnione życzenia, wszystkiego NAJ! :) Ale ładna zima, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 zimowa pora IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 21:54 Oj ladna, ladna... Dawno tu nie zagladalem, az milo znalezc znajomy watek! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Zapomniamy wątek.... 15.02.05, 11:12 No to przypominajkę włączam :-) Piękna zima, nieprawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Zapomniamy wątek.... IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 15.02.05, 15:06 Zima jest śliczna ... Ale najważniejsze jest chyba to, że niebawet wiosna. Aż się chce żyć!!! Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:57 Ten Robert to już pewnie ze 400 lat sobie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Robert, sto lat!! 31.07.05, 21:57 Gość portalu: werty napisał(a): > Ten Robert to już pewnie ze 400 lat sobie liczy... Rany-Julek, ale Pretty ten wątek zachomikowała. Tylu znajomych, co teraz już znać nie chcą forum... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Robert, sto lat!! 31.07.05, 22:21 Tragedia z tymi wielostronicowymi "wontasami"... najczęściej nie zauwżam że to juz na drugiej stronie i jaka głupi szukam.... może to jakoś rozparcelować.. albo dac na poczętku wątku ) anie na końcu) linka do nastepnych stron... poręczniej by było... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Robert, sto lat!! 31.07.05, 23:01 e_werty napisał: > Tragedia z tymi wielostronicowymi "wontasami"... najczęściej nie zauwżam > że to juz na drugiej stronie i jaka głupi szukam.... Moja chyba nie znać wynalazku sortuj (w wątku) "od najnowszego". Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Robert, sto lat!! 31.07.05, 23:06 "Moja chyba nie znać wynalazku..." Moja ma w nosie wynalazki których musze szukac... a niechby sie otwierało w opcji "odnajnowszych" a nie "drzewko"... tyle samo czau trwa i jaedna i druga czynnośc... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Robert, sto lat!! 31.07.05, 23:17 e_werty napisał: > Moja ma w nosie wynalazki... Czyli katarek nie dolega. Tak trzymać! > a niechby sie otwierało w opcji "odnajnowszych" a nie "drzewko"... No niech. Potem malkotent by stwierdził, że nie widzi jak się wątek rozkrzacza :) > tyle samo czau trwa i jaedna i druga czynnośc... Moja głodna, a tu pora późna. Zjeść, czy nie zjeść oto jest pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.05, 23:52 O jak milo znow zobaczyc ten watek :-) Skad go wygrzebalista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Stwórzcie sobie prywatne forum! STO lat!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 01:51 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Robert, sto lat!! 01.08.05, 20:00 _werty napisał: > Moja ma w nosie wynalazki których musze szukac... a niechby sie otwierało w > opcji "odnajnowszych" a nie "drzewko"... tyle samo czau trwa i jaedna i druga > czynnośc... A moja ma możliwość ustawienia struktury wątku: od najstarszego, od najnowszego i drzewko. Po zalogowaniu moja ustawiła sobie opcje "od najnowszego" na stałe. Czy to może nie o to chodzi? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Robert, sto lat!! 01.08.05, 21:12 Nooo!!! Toooo!!! Twoja jest bystrzejsza od moja... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Robert, sto lat!! 02.08.05, 14:19 e_werty napisał: > Nooo!!! Toooo!!! Twoja jest bystrzejsza od moja... > :-) Co kombinujesz, e_werty? Bo ja się boję takich odpowiedzi na tym forum... ;-) :P No chyba, że to już zasługi Marka i Pretty, że można się normalnie odezwać i nie oberwać po głowie... :D :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Robert, sto lat!! 02.08.05, 14:38 No to jeszcze raz odważę się coś napisać, a nuż się uda i tym razem? ;-) e_werty napisał: > (...)albo dac na poczętku wątku ) anie na końcu) linka do nastepnych stron... > poręczniej by było... Słuszna uwaga, nie trzeba byłoby gonić na sam dół w wątku. Ma kto takie moce na forum, by to zmienić? ;-) Ps. Przepraszam Jubilata za bałagan w wątku - oczywiście: Robert, sto lat!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 02.08.05, 16:44 :)))) Cześć, Kochani! Przede wszystkim- spóźnione, bo przez czas jakiś nie miałam serca do forum (co nie znaczy, rzecz jasna, że nie miałam serca dla Robertów), ale radosne i słoneczne STO LAT! dla Roberta1, który miał w czerwcu urodziny. Wątek ten był juz wątkiem półkownikiem, teraz jest wątkiem nieco nostalgicznym. Spójrzcie sami, był tu i Borys, był i Klin... Ech... No i było się o te cztery lata młodszym... :)) Z okazji 500 postu proponuję spotkanie wszystkich sympatyków wątku. Pozdrawiam i ściskam, chociaż czasy dla mnie niełatwe, bo i córeczka ząbkuje i teściowa przyjechała... Na ząbkowanie to chociaz mam jakieś środki... :)) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Robert, sto lat!! 02.08.05, 17:34 "...Na ząbkowanie to chociaz mam jakieś środki..." to moze córeczka wypróbuje ząbki na teściowej? Zamiast gryzaczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Robert, sto lat!! IP: 212.85.12.* 09.08.05, 20:04 pretty01 napisała: > czasy dla mnie niełatwe, bo i córeczka ząbkuje i > teściowa przyjechała... "... 'mother-in-law' is anagram of 'woman Hitler'..." Z niepolskiej gazety zart... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Robert, sto lat!! 10.08.05, 01:23 Ostanio gdzies wyczytałem "madrość" ludową: Rozwodowi winne sa zawsze dwie osoby - żona i ... tesciowa... Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Robert, sto lat!! 26.11.05, 17:12 kiedyś to fajne wątki były! łza sie w oku kręci... Jeszcze raz - sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 26.11.05, 21:41 Wierzyćsie nie chce, że to juz tyle czasu minęło... Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Pyza powiedziała... 27.11.05, 21:47 Byłam dziś z Anią w teatrze. Wystroiłam się w futro (dla porządku- sztuczne) którego wcześniej nie widziała. Wysiadamy z samochodu a moje dziecko, przy akurat przechodzącej większej grupie ludzi- mamusiu, a dlaczego ty przebrałaś się za kota??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Pyza powiedziała... 29.11.05, 18:40 pretty01 napisała: > mamusiu, a dlaczego ty przebrałaś > się za kota??? :)))) To Pyza mówi??? Przecież dopiero co śwętowaliśmy jej urodziny... Ale ten czas zap zap zap Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Pyza powiedziała... 30.12.05, 23:24 a ten wątek tak sobie przywołałem, ku przypomnieniu starych czasów i osób:) Kto tym razem ma urodziny???? Ja nie tak dawno... znowu 18te, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś