Gość: ROBERT Z Cześć kochani.... IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 13.01.03, 07:54 Dziękuję i muszę powiedzieć, że .......... lata lecą, nie tylko lata tego wątku ale i ......... lata w dowodzie osobistym. Mimo to są to lata świetności.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Cześć kochani.... 13.01.03, 11:01 Grunt to dobre samopoczucie!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Cześć kochani.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:09 Hmmm, bylo juz na 2 stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Cześć kochani.... 28.01.03, 16:42 Czy ktoś tu jeszcze zaglada czasami? Mam pytanko do Pretty: Niedawno miałaś remont, z firmy jakiejś korzystałaś? Czy jak to zrobić dobrze, ale nie przepłacać? Help. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Remont 28.01.03, 17:38 O moich przygodach remontowych i o rozmaitych ekipach fachmenów z czasów, kiedy wprowadzaliśmy się do naszego domu mogłabym napisać książkę... Casami to była droga przez mękę...Ostatni remoncik robił nam jednak jednoosobowo naprawdę solidny gość. Pomaga nam też przy drobnych awariach i innych pracach- np. wstawi okno, drzwi. Jak mówi- robi wszystko oprócz kładzenia kafelek, ale do tej roboty bierze znajomego. Nie bierze dużo, w każdym bądź razie nie puszcza z torbami i byliśmy zadowoleni. Poza tym - uczciwy- zostawialiśmy mu pod opieką cały dom z wyposażeniem. Tyklo jedna rzecz- raczej faktur to on nie wystawia! Będziesz chciała telefon do niego, daj znać. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Remont 28.01.03, 23:19 pretty_ napisała: > Będziesz chciała telefon do niego, daj znać. Daję znać :) (you have mail) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert akcja IP: *.pegaz.gorzow.pl 01.02.03, 18:58 Nie pozwolmy zeby watek zniknal! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Gdzie jesteście?? 19.02.03, 13:46 Ani Uli, ani Robertów, hlip, hlip... Ja też tu tylko na chwilkę- gorąco pozdrawiam i ... już mnie nie ma. Usciski! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Gdzie jesteście?? 27.02.03, 10:48 pretty_ napisała: > Ani Uli, ani Robertów, hlip, hlip... Ja też tu tylko na chwilkę- gorąco > pozdrawiam i ... już mnie nie ma. > Usciski! Jestem, choć również tylko na chwilkę, wpadłam by uratować wątek od spadku ;) Pozdrawiam cieplutko i wiosennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Gdzie jesteście?? IP: *.pegaz.gorzow.pl 02.04.03, 11:05 Bez chlip, hlip! Watek znow wyplynal! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Gdzie jesteście?? 02.04.03, 20:03 Fajnie! Gdzie byłeś, jak Cię nie było? No to płyniemy dalej. Pozdrowienia wiosenne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Gdzie jesteście?? IP: *.euv-frankfurt-o.de 09.04.03, 11:53 To tu to tam A w jedym miejscu to nawet przekwitly juz forsycje i magnolie wygladaja jakby zwariowaly od nadmiaru sil witalnych.... A tu... Phi.... Zima! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Robert, sto lat!! 23.04.03, 23:28 No kurcze, wątek zanika, czas ustawić go jako stronę startową ;) Wiosenne i cieplutkie pozdrówka dla Wątkowiczów, szczególnie serdeczne dla Pyzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Robert, sto lat!! 24.04.03, 10:15 No właśnie, Pyza powoduje spadek mojej aktywności na forum i wątku robertowym... Czasami uda mi się zasiąść przed monitorem późno w noc, ale wtedy to sobie tylko czytam, bo na pisanie sił już brak :)) Pozdrawiam słonecznie, bo pogoda piękna! Zaczęły kwitnąć śliwki i brzoskwinie, tulipany mają pąki... Pięknie jest! Ps. Ula, i co, był remont? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 11:31 pretty_ napisała: > No właśnie, Pyza powoduje spadek mojej aktywności na forum i wątku > robertowym... Czasami uda mi się zasiąść przed monitorem późno w noc, ale > wtedy to sobie tylko czytam, bo na pisanie sił już brak :)) Mimo, że żadne maleństwa nie zabierają mi czasu, mam ten sam problem. Gorzej, od jakiegoś czasu nawet czytać nie mam kiedy, zaległości urosły :( > Ps. Ula, i co, był remont? Jeszcze trwa, na moje nieszczęście, i ciągnie się w nieskończoność :( Ale już chyba niedługo, mam nadzieję. Serdeczne i słoneczne pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: *.halo.provector.pl 25.04.03, 10:54 Nie narzekajcie az tak! Drogie Panie! Slonko swieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 07.05.03, 12:00 Spadlo, oj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Robert, sto lat!! 07.05.03, 21:50 A u mnie w domu pojawiły się surfinie! Dla mnie- nieomylny znak, że lato tuż tuż. Ale jest pięknie! Hmmm... no i wcale się nie chwalę... :))) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mappet Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 11:12 pretty_ napisał(a): > Z okazji urodzin- wszystkiego, co tylko może byc najlepsze! Sto lat!! mppet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert czy to najdluzszy watek? IP: *.halo.provector.pl 16.05.03, 16:09 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: czy to najdluzszy watek? 16.05.03, 16:26 czy najdłuższy, nie wiem, ale strasznie fajny! pozdrowienia i uściski. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ no i spadło :( 30.05.03, 13:42 Gorąco, pewnie wszyscy z wątku na słoneczko wybiegają i nie ma komu pilnować frekwencji :) Cieplutkie pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: no i spadło :( 01.06.03, 22:47 Cześć Ula! Ja też pozdrawiam! Aha, przyjedź sobie do Chwalęcic. Akacje tak kwitną i pachną, że dech zapiera. Pa,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: no i spadło :( IP: *.pegaz.gorzow.pl 03.06.03, 22:07 Wlasnie w poniedzialek kolejne X-lat wybily dzwony ;-) Ale jeszcze oczki widza i paluszki stukaja NIECH ZYJE TEN WATEK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spóźnione... Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 15:37 Spóźnione, ale szczere... Drogi Robercie, wszystkiego, co tylko może być najlepsze z okazji urodzin! obyśmy się tu spotykali do końca świata i o jeden dzień dłużej... Pretty i Pyza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 05.06.03, 22:13 Klaniam sie nisko i macham do monitorka przyjaznie - tak do wiecznosci i trzy dni po tym ;-) Tym samym rozpoczalem 3 setke! Hip hip hura niech zyje najlepszy watek tego nudnego forum! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Robert, sto lat!! 09.07.03, 13:13 Hop do góry, rozrzedzić atmosferę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Robert, sto lat!! IP: *.bajt.krakow.pl 05.08.03, 16:37 Było na 5. stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 06.08.03, 08:30 Dzień dobry. Byłem na urlopie. Pozdrawiam wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 07.08.03, 09:59 Cześć, Miło znowu widzieć wątek na wierzchu! Obślinienia od Pyzy, pozdrowienia ode mnie (no tak,ledwo weszłam na forum, muszę pęęęęędziiiić - beczy!) Pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 08.08.03, 09:11 Ucałuj PYZĘ od wujka Roberta.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 09.08.03, 08:28 Dzień dobry Ale upały, nie można wytrzymać, deszczuuu ............. I do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 13.08.03, 12:30 Nuuuuda, nic się nie dzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Robert, sto lat!! 13.08.03, 18:53 powiedz PYZIE /szanownej forumowiczce/,że hiro to taki lokalny gargamel;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.coco.pl 19.08.03, 12:37 Pozdroweinia z Sopotu!!!! Sorki za dluga absencje ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Wywczas 19.08.03, 22:34 Jadę jutro z Pyzą na wywczas. Bedziemy łowić ryby i palic ognisko. A co! Jak to wszystko zapakować do samochodu...??!! :)) Pozdrowienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desi Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:04 Sto lat Robert. Żyj nam długo i szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 62.206.113.* 27.09.03, 20:11 Pozdrawiam z Berlina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.03, 22:42 Gość portalu: Robert1 napisał(a): > Pozdrawiam z Berlina :-) Nikt nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 14:41 Melduję się wreszcie i pozdrawiam, pozdrawiam oczywiście! Pokonałyśmy z Pyzą choróbsko co się przyplątało, a i zęba kawałek już widać - idzie ku lepszemu! Z tym optymistycznym akcentem, w nadziei na częstszy kontakt - uściski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 01:18 No jak kobitki zeby pokazuja, a nie szukaja ktoby je pryztulil, to faktycznie dobrze :-) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.03, 21:33 No nie chwila nieuwagi juz wszyscy zapomnieli o najdluzszym watku nowoczesnej Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XGWIAK Re: Robert, sto lat!! IP: *.cvx11-bradley.dialup.earthlink.net 03.12.03, 05:13 Co prawda to go nieznam ale niech jemu bedzie nawet i 320. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 03.12.03, 08:12 Dzięki za te "wieczne" życzenia. Ja chcę żyć trochę krócej. 100 wystarczy...... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 03.12.03, 12:39 No coś ty, na świecie jest zbyt mało miłych ludzi, żeby, ot tak sobie, chcieć zyć jedynie sto lat! Pozdrowienia ciepłe jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 03.12.03, 14:38 No witaj kochana PRETTY WOMAN. Tobie to bez kozery mówię - 200 lat..... tzn. na spółkę z maluszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 141.20.86.* 03.12.03, 17:29 No to sie rozruszalo Klaniam sie wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 19:37 Ulę tylko gdzieś wcięło... Ula! Nie pracuj tyle!! Uściski, kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 11:18 i watek prawie znow wcielo caluje wszystkich w Gorzowku Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 20.12.03, 12:35 Gość portalu: Pretty napisał(a): > Ulę tylko gdzieś wcięło... Ula! Nie pracuj tyle! No wcięło, faktycznie za dużo pracuję :( Ale mus to mus. Ale wpadłam na chwilkę, życząc wszystkim Forumowiczom zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, usmiechniętego i spełniajacego marzenia Mikołaja oraz uśmiechu i powodzenia w nadchodzącym 2004! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 20.12.03, 12:38 Zapomniałam o dwóch sprawach - juz się poprawiam:) Robert - sto lat! :) I do góry :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 22.12.03, 12:44 Słuchajcie, już niedługo miną dwa lata! 12 stycznia Robert znowu świętuje! (na marginesie- wybacz, że się nie odzywam... Nadrobię, obiecuję...) No to- Sto lat! Pozdrowienia. Ps. Ale fajnie, śnieg pada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 22.12.03, 18:49 Witajcie kochani. Życzę wszystkim zdrowych pogodnych i spokojnych świąt oraz spełnienia najskrytszych marzeń.. A co będzie jak rzeczywiście będę żył 100 lat....? Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 31.12.03, 20:17 Szczęśliwego Nowego Roku- roku, w którym spełnią się marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Robert sto lat!!! Po raz trzeci!! 12.01.04, 19:09 Robert, życzę Ci wszystkiego, co tylko może być najlepsze! Dużo szczęścia i spełnienia marzeń! To już trzeci raz, ale czas leci... Ale mi się udało, nawet na liczniku są trzy trójki! Pozdrawiam serdecznie, kochani. Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert sto lat!!! Po raz trzeci!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 13.01.04, 12:29 Dziękuję Ci słoneczko kochane....... po raz trzeci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.04, 21:58 Ale sie ktos nie postaral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 16:17 E, no bo czasem forum jest tak mało zabawne, że się pisać nie chce... Pozdrowienia i usciski, Robercie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 21:53 I vice versa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.12.14.vie.surfer.at 14.03.04, 17:30 Usciski i pozdrowienia z Wiednia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 19:35 Liczę na garść czekoladek albo chociaż kawałek tortu Sachera! Również ściskam i pozdrawiam. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 11:07 A, klikneło mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 22:14 Podpycham pod oczy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.04, 22:43 K... ludzie skończcie już smęcić z tym żałosnym wątkiem bo mi wątroba wiotczeje. Dajcie żyć. plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Następny co sie tu wpisze może się uważać za pierwszego palanta 3 RP. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 13:05 Czy Admin moze zaingerowac? Mile byc mile Forum, a tu czlowieka od palantow wyzywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.04, 13:59 sorry przyjacielu nie nerwujsja sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 26.03.04, 22:05 Nie moge, ten gosc na B... Wiec znow: "przyjacielu" to w swoim gejowskim klubie mozesz tytulowac dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.04, 22:23 te, mistrzu,może ciut jaśniej bo grypsami walisz a ja nie w temacie. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 29.03.04, 19:02 Nieco do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 29.03.04, 20:22 "Nie moge, ten gosc na B... Wiec znow: "przyjacielu" to w swoim gejowskim klubie mozesz tytulowac dziewczynki" masz na myśli borysa? no nie wiedziałem o tym,tylko skąd ty o tym wiesz? pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 30.03.04, 10:06 No tp jeszcze wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 30.03.04, 11:03 Hey Robert, Pisze jedynie po to bt zaliczyc 350 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 31.03.04, 09:48 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 13:55 Ten watek jest poza wszelkimi rankingami Nikt tu niczego i nikogo nie nabija ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 31.03.04, 21:20 Nie, no trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - kiedyś byśmy o mało co nie nabili Admina! Zbiorowo... :))) Pozdrowienia, a Ula niech się odezwie wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 01.04.04, 04:48 Hey pretty, Powiedzialem OK.. Co z tego nie rozumiesz??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 02.04.04, 21:37 Bernardzie, chyba nie zrozumiałeś, że mój post nie był skierowany do Ciebie. Nie mam w zwyczaju wymieniać z Tobą poglądów na forum a i nie życzę sobie, abyś Ty to robił w stosunku do mnie. Do tej pory, za sprawą piszących tu osób, wątek ten był oazą serdeczności i mam nadzieję, że tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.04, 19:53 Wlewam troche serdecznosci i niech watek zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 13:26 Wesołych, ciepłych, rodzinnych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.provector.pl / *.provector.gorzow.pl 10.04.04, 14:38 Bez deszczu, z usmiechami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 21:47 Czołem Robert - żyj nam sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 15.04.04, 08:46 Dzień dobry kochani. Życzę wszystkim pogody ducha na te wiosenne dni. Wróciłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 15.04.04, 21:24 I znow prawie z gorki do moich urodzin, ech, ktore to juz... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 17.04.04, 11:31 Pamiętamy, pamiętamy... :)))) Jeszcze tylko Uli brakuje. Pozdrawiam słonecznie jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.04, 23:16 Ja tez nie zapominam i o watku i urodzinkach Slodyczy wuj Robert zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.04, 12:23 Jak waz dlugi ten nasz watek ale oki podsuwam pod nos Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 15:04 Spóźnione, bo byłam długo w szpitalu, ale jak zawsze szczere życzenia urodzinowe- ROBERT, STO LAT!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! IP: *.proxy.aol.com 05.06.04, 10:38 Dzieki, serdeczne dzieki! Milo spedzilem ten dzionek i nawet nie bolalo te okragle 30 Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! 08.06.04, 05:08 No to siup :) Serdeczne STO LAT dla obecnych w wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! 08.06.04, 13:09 ula753 napisała: > No to siup :) > > Serdeczne STO LAT dla obecnych w wątku :) A obecnym na innych wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! 10.06.04, 10:51 aborys napisał: > A obecnym na innych wątkach? Obecnym w innych wątkach - 99 LAT:) A "tutejszym" rok dłużej za wytwałość w najdłuższym wątku na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 10.06.04, 10:54 pretty01 napisała: > Ula!! No nareszcie! Udało mi się jakimś cudem wyszarpać wolną chwilkę ;) Od miesiąca mam psa (szczeniaka) i mój wolny czas ponownie niebezpiecznie się skurczył :) Serdeczne pozdrowionka i uściski dla Pyzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 10.06.04, 13:26 A Pyza bedzie miała braciszka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 15.06.04, 04:51 pretty01 napisała: > A Pyza bedzie miała braciszka... :)) Gratulacje !!!!!!! Nie próżnujecie w ciemne wieczory.... ;-) Cieplutkie pozdrowionka dla całej rodzinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERTZ. Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 15.06.04, 08:05 No to gratuluję.... Pretty widzę, że "spodobało" Ci się bycie Mamusią... :-) Pozdrawiam bardzoooooooo gorącooooooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 ale siuuuper IP: *.provector.pl / *.provector.gorzow.pl 15.06.04, 09:29 Pozdrawiam z Gorzowskiej Ziemi! Weekend spedzilem w Szczecinie i szczerze powiem ze mnie zaskoczylo to paskudne miasto. Byliscie juz w Galaxy? Polecam caluski i 101 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 16.06.04, 12:53 I do góry. A co tam.... ;) Pretty, a jak Pyza i klawiaturka? Pisze już za Ciebie? ;) Serdeczne podrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.06.04, 14:15 Pyza aktualnie od komputera woli dziczenie na dworze i rozrywki typu ganianie kota, tarzanie się w piachu czy znoszenie mamie żab w wiaderku :)) Pozdrowienia i uściski! Ps. A Robert Z. to taki cichociemny :))) Niby go nie ma, a jest... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERTZ. Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 16.06.04, 14:57 No wiesz co Pretty? Ja cichociemny? Po prostu czasem tu zajrzę, a ta wiadomość .... powaliła mnie nieco. Kiedy teraz będziesz miała czas na "inne" rzeczy, względnie na "inne" znajomości.... Pozdrawiam gorąco i słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.06.04, 18:39 No właśnie, inne rzeczy, inne znajomości... Sama nie wiem... Póki co, oglądam świat z perspektywy kanapy, bo mały Gluś mi w brzuchu rozrabia. Nie wspomnę już o tym, że wciąż się oddala perspektywa wspólnego piwka... :))) Pozdrawiam i ściskam, jak zawsze serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.ipt.aol.com 29.06.04, 01:18 Ale sie omsknelo ;-) caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: 217.168.131.* 02.07.04, 20:12 Zanim znow zniknie pozdrawiam z Pnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 62.206.120.* 08.07.04, 12:49 Czy wszyscy na urlopach????? Caluski z Reichu Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 09.07.04, 10:25 Gość portalu: Robert1 napisał(a): > Czy wszyscy na urlopach????? Nie wszyscy. Nie pamiętam, co oznacza słowo "urlop" ;) Serdeczne pozdrowienia... ... i hop do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 10.07.04, 16:38 Cześć Dziewczyny, cześć Chłopaki! Ale leje, co? Makabrrra. Mimo wszystko, pozdrawiam słonecznie. Ps. Ula! Twój pies jest cudny! Bez dwóch zdań! Ps2. A Gluś ostatecznie zdecydował, że bedzie... dziewczynką! Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 11.07.04, 10:03 pretty01 napisała: > Ps. Ula! Twój pies jest cudny! Bez dwóch zdań! Prawda? Cudeńko z ząbkami jak igiełki ;) > Ps2. A Gluś ostatecznie zdecydował, że bedzie... dziewczynką! Słuszna i rozsądna decyzja, jak na takiego malca :)))) Uściski dla Glusi i całej rodzinki :) Sto lat!!! .... i hop :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 11.07.04, 11:11 ula753 napisała> > Ps2. A Gluś ostatecznie zdecydował, że bedzie... dziewczynką! > Słuszna i rozsądna decyzja, jak na takiego malca :)))) Pewnie! Dziewczyny górą! :)) A dla Chłopaków uściski i pozdrowienia jak zawsze ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 82.160.54.* 12.07.04, 13:41 W Gorzowku tez leje! pfui! caluski! Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 17.07.04, 12:12 Nareszcie odrobinka lata! Słoneczne sto lat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 17.07.04, 17:44 Wreszcie słońce! Precz z deszczem! Pozdrowienia i uściski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.tennet.pl 18.07.04, 11:23 Niech nam swieci!!!!! caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.ipt.aol.com 06.08.04, 20:59 Ale goraczka! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 20.08.04, 15:22 Pora w górę, bo pojawiło się już gdzieś zdanie- "a pamiętacie taki wątek..." :)) Pozdrowienia jak zawsze serdeczne! Odpowiedz Link Zgłoś
x-xx Re: Robert, sto lat!! 20.08.04, 15:47 TeY!!! Nie bądź "prettynką" nie ciagnij na siłę wątku do ktorego trudno sie dostać... zacznij od nowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 82.160.54.* 23.08.04, 11:33 Witam, witam i ciagniemy dalej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 11.09.04, 11:13 No to to góry:) Nieco chłodniejsze, ale jeszcze czasami słoneczne pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 11.09.04, 11:35 A u mnie ogród jaki już jesienny... Trochę tylko weselej od malin właśnie owocujących. Pozdrawiam i ściskam (Ula, czekam na kolejne zdięcia tego czworonożnego cuda!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 83.16.144.* 12.09.04, 17:45 Pozdrowka z deszczowego Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 16.09.04, 12:20 pretty01 napisała: > A u mnie ogród jaki już jesienny... Ogrody jesienne są przepięknę... zazdroszczę :) (Ula, czekam na kolejne zdięcia tego czworonożnego cuda!) takich fotek Ci u mnie dostatek ;) i do goory, co tak bedziemy na dole ;) Pozdrowienia dla wszystkich obecnych w wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:00 polityka.onet.pl/162,1183108,1,0,2468-2004-36,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: *.ed.shawcable.net 13.09.04, 07:49 Hey pretty, Za cholere nie wiem kto to ten caly Robert. I nie dbam... Pisze jedynie by osobiscie zaliczyc te 400.... Robert, kimkolwiek jestes - 100 Lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 nam wszystkim IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 13:51 100 lat w szczesciu i zdrowiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: nam wszystkim IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 19:28 Hmmmmmm...... zginelo??? no to sie znalazlo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: nam wszystkim 02.12.04, 17:29 No tak, trochę tacy jacyś pogięci trochę jesteśmy, co? :))))) Pozdrawiam jak zawsze ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.04, 12:08 Hmmmm! W gore? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 08.12.04, 15:27 Gość portalu: Robert1 napisał(a): > Hmmmm! > W gore? Pewnie! Był Mikołaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 10.12.04, 10:34 Witam serdecznie. Jak się dzieciaczki chowają Pretty? Zima nie dokucza w Chwalęcicach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.04, 11:06 Mikolaja nie bylo. Juz sie wystraszylem, ze cos przeskrobalem, ale ponoc ten moj osobisty ma sie nieco spoznic ;-) Cieplutko sie 3majcie Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 13.12.04, 10:52 no i w górę :) i pozdrowionka cieplutkie dla najmłodzych forumowiczów... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.04, 12:13 Czy to prawda ze tworzymy najdluzszy watek? ;-) Ciepelka Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 14.12.04, 08:45 Gość portalu: Robert1 napisał(a): > Czy to prawda ze tworzymy najdluzszy watek? > ;-) Tak mówią... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.12.04, 18:00 Hej, kochani! Śniegu nie ma, a Pyza z tęsknoty za nim sanki już rozwaliła bo jeździ po betonie... Ech... Proponuję z okazji 500-setnego postu spotkać się w jakimś miłym miejscu. Pozdrowienia i uściski! Ps. Ula masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:19 glupia kwoko .. przestan reaktywowac ten debilny watek .. chcesz sie zrealizowac to zloz nowy Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 17.12.04, 03:41 pretty01 napisała: > Hej, kochani! Śniegu nie ma, a Pyza z tęsknoty za nim sanki już rozwaliła bo > jeździ po betonie... Ech... Przydałby się śnieżek..., oj przydałby się :) Jak będziesz potrzebowała chętnych do ciągania sań - mam jednego - czterołapnego, silnego, wesołego, lubiącego dzieci i zawsze chętnego do zabawy ;) > Proponuję z okazji 500-setnego postu spotkać się w jakimś miłym miejscu. Jestem ZA! Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.04, 13:05 Coz, to moze byc ciekawe.......... Na razie GO gone with the wind, a my robmy reaktywacje reaktywacji :-))))) caluski Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 20.12.04, 08:45 Sto lat!!! w ten zimowy, mroźny poranek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.04, 09:28 Wlasnie - wszystkim na urodziny, na rocznice slubu i pozbycia sie tesciowej- 100 LAT !! :-) Ladnie na dworze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Wesołych Świąt! 21.12.04, 23:16 Niechaj Boże Narodzenie stępi wszelkich bólów lody, niech usunie wszystkie troski, a otworzy szczęścia grody, niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szcześciem opromienia, w nadchodzącym Nowym Roku, oto szczere są życzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Wesołych Świąt! 23.12.04, 00:50 blic napisał: > Wesołych, wesołych! :) I ciepłych ale mroźnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 23.12.04, 00:47 Gość portalu: Robert1 napisał(a): > Ladnie na dworze, co? Zimniutko i na chwilę biało - ładnie:) I oby tak pozostało przynajmniej do Nowego Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Robert, sto lat!! 22.12.04, 18:35 " Boże Narodzenie to czas, kiedy nawet samotność nie jest sama. Biel wigilijnego stołu jednoczy dusze, serca i myśli. Tajemnicza cisza tej świętej nocy wypełnia nas pragnieniami... pragnieniami bliskości. Życzę Wam bliskości drugiego człowieka, bliskości nieba, bliskości światła, które jest dobre i szczere, bliskości dobra pukającego do drzwi Waszych serc. Życzę Wam bliskości piękna bycia razem. Życzę Wam bliskości aniołów- radosnych przybyszów, wędrowców nadziei, mieszkańców nieskończoności." Odpowiedz Link Zgłoś
ula753 Re: Robert, sto lat!! 23.12.04, 01:07 Pretty - pięknie napisane! :) Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, Pyzy, Bąka i Małżonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.04, 10:44 No i kucha! Nie bialo a mokro i szaro. Porabala sie nam aura! Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 23.12.04, 12:04 Ja również chciałbym się dołączyć do tych wszystkich, milutkich życzeń. Życzę Wam kochani, aby każdy kolejny dzień był lepszy, a Was wszystkich zewsząd spotykała miłość, radość, sympatia i powodzenie. Nierealne? Ale pożyczyć można.... :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś