Dodaj do ulubionych

Robert, sto lat!!

• Gość: ROBERT Z Cześć kochani.... IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 13.01.03, 07:54
      Dziękuję i muszę powiedzieć, że .......... lata lecą, nie tylko lata tego wątku
      ale i ......... lata w dowodzie osobistym.
      Mimo to są to lata świetności..........
      • pretty_ Re: Cześć kochani.... 13.01.03, 11:01
        Grunt to dobre samopoczucie!! :))))
        • Gość: Robert1 Re: Cześć kochani.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:09
          Hmmm, bylo juz na 2 stronie...
          • ula_ Re: Cześć kochani.... 28.01.03, 16:42
            Czy ktoś tu jeszcze zaglada czasami?
            Mam pytanko do Pretty: Niedawno miałaś remont, z firmy jakiejś korzystałaś?
            Czy jak to zrobić dobrze, ale nie przepłacać? Help.
            • pretty_ Remont 28.01.03, 17:38
              O moich przygodach remontowych i o rozmaitych ekipach fachmenów z czasów,
              kiedy wprowadzaliśmy się do naszego domu mogłabym napisać książkę... Casami to
              była droga przez mękę...Ostatni remoncik robił nam jednak jednoosobowo
              naprawdę solidny gość. Pomaga nam też przy drobnych awariach i innych pracach-
              np. wstawi okno, drzwi. Jak mówi- robi wszystko oprócz kładzenia kafelek, ale
              do tej roboty bierze znajomego. Nie bierze dużo, w każdym bądź razie nie
              puszcza z torbami i byliśmy zadowoleni. Poza tym - uczciwy- zostawialiśmy mu
              pod opieką cały dom z wyposażeniem. Tyklo jedna rzecz- raczej faktur to on nie
              wystawia! Będziesz chciała telefon do niego, daj znać.
              Pozdrowienia!
              • ula_ Re: Remont 28.01.03, 23:19
                pretty_ napisała:

> Będziesz chciała telefon do niego, daj znać.
                Daję znać :)
                (you have mail)
                • Gość: Robert akcja IP: *.pegaz.gorzow.pl 01.02.03, 18:58
                  Nie pozwolmy zeby watek zniknal!
    • pretty_ Gdzie jesteście?? 19.02.03, 13:46
      Ani Uli, ani Robertów, hlip, hlip... Ja też tu tylko na chwilkę- gorąco
      pozdrawiam i ... już mnie nie ma.
      Usciski!
      • ula_ Re: Gdzie jesteście?? 27.02.03, 10:48
        pretty_ napisała:

> Ani Uli, ani Robertów, hlip, hlip... Ja też tu tylko na chwilkę- gorąco
        > pozdrawiam i ... już mnie nie ma.
        > Usciski!
        Jestem, choć również tylko na chwilkę, wpadłam by uratować wątek od spadku ;)
        Pozdrawiam cieplutko i wiosennie :)

• Gość: Robert Re: Gdzie jesteście?? IP: *.pegaz.gorzow.pl 02.04.03, 11:05
          Bez chlip, hlip!
          Watek znow wyplynal!
          • pretty_ Re: Gdzie jesteście?? 02.04.03, 20:03
            Fajnie! Gdzie byłeś, jak Cię nie było?
            No to płyniemy dalej.
            Pozdrowienia wiosenne!
            • Gość: Robert Re: Gdzie jesteście?? IP: *.euv-frankfurt-o.de 09.04.03, 11:53
              To tu to tam
              A w jedym miejscu to nawet przekwitly juz forsycje i
              magnolie wygladaja jakby zwariowaly od nadmiaru sil
              witalnych....
              A tu... Phi.... Zima!
              Pozdrowionka!
    • Gość: baron Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 14:04
      • ula_ Re: Robert, sto lat!! 23.04.03, 23:28
        No kurcze, wątek zanika, czas ustawić go jako stronę startową ;)
        Wiosenne i cieplutkie pozdrówka dla Wątkowiczów, szczególnie serdeczne dla
        Pyzy :)
        • pretty_ Re: Robert, sto lat!! 24.04.03, 10:15
          No właśnie, Pyza powoduje spadek mojej aktywności na forum i wątku
          robertowym... Czasami uda mi się zasiąść przed monitorem późno w noc, ale
          wtedy to sobie tylko czytam, bo na pisanie sił już brak :))
          Pozdrawiam słonecznie, bo pogoda piękna! Zaczęły kwitnąć śliwki i brzoskwinie,
          tulipany mają pąki... Pięknie jest!

Ps. Ula, i co, był remont?
          • Gość: ula_ Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 11:31
            pretty_ napisała:

> No właśnie, Pyza powoduje spadek mojej aktywności na forum i wątku
            > robertowym... Czasami uda mi się zasiąść przed monitorem późno w noc, ale
            > wtedy to sobie tylko czytam, bo na pisanie sił już brak :))

Mimo, że żadne maleństwa nie zabierają mi czasu, mam ten sam problem.
            Gorzej, od jakiegoś czasu nawet czytać nie mam kiedy, zaległości urosły :(

> Ps. Ula, i co, był remont?
            Jeszcze trwa, na moje nieszczęście, i ciągnie się w nieskończoność :(
            Ale już chyba niedługo, mam nadzieję.

Serdeczne i słoneczne pozdrowionka :)
            • Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: *.halo.provector.pl 25.04.03, 10:54
              Nie narzekajcie az tak! Drogie Panie!
              Slonko swieci
              • Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 07.05.03, 12:00
                Spadlo, oj!!!!
                • pretty_ Re: Robert, sto lat!! 07.05.03, 21:50
                  A u mnie w domu pojawiły się surfinie! Dla mnie- nieomylny znak, że lato tuż
                  tuż. Ale jest pięknie! Hmmm... no i wcale się nie chwalę... :)))
                  Pozdrowienia!
    • Gość: mappet Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 11:12
      pretty_ napisał(a):

> Z okazji urodzin- wszystkiego, co tylko może byc najlepsze! Sto lat!!
      mppet
      • Gość: Robert czy to najdluzszy watek? IP: *.halo.provector.pl 16.05.03, 16:09
        j.w.
        • pretty_ Re: czy to najdluzszy watek? 16.05.03, 16:26
          czy najdłuższy, nie wiem, ale strasznie fajny!
          pozdrowienia i uściski.
          • ula_ no i spadło :( 30.05.03, 13:42
            Gorąco, pewnie wszyscy z wątku na słoneczko wybiegają i nie ma komu pilnować
            frekwencji :)
            Cieplutkie pozdrowionka :)
            • pretty_ Re: no i spadło :( 01.06.03, 22:47
              Cześć Ula! Ja też pozdrawiam!
              Aha, przyjedź sobie do Chwalęcic. Akacje tak kwitną i pachną, że dech zapiera.
              Pa,pa.
              • Gość: Robert Re: no i spadło :( IP: *.pegaz.gorzow.pl 03.06.03, 22:07
                Wlasnie w poniedzialek kolejne X-lat wybily dzwony ;-)
                Ale jeszcze oczki widza i paluszki stukaja
                NIECH ZYJE TEN WATEK!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Spóźnione... Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 15:37
      Spóźnione, ale szczere... Drogi Robercie, wszystkiego, co tylko może być
      najlepsze z okazji urodzin! obyśmy się tu spotykali do końca świata i o jeden
      dzień dłużej...
      Pretty i Pyza
      • Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 05.06.03, 22:13
        Klaniam sie nisko i macham do monitorka przyjaznie - tak do wiecznosci i trzy
        dni po tym ;-)
        Tym samym rozpoczalem 3 setke! Hip hip hura niech zyje najlepszy watek tego
        nudnego forum! :-)
    • pretty_ Re: Robert, sto lat!! 09.07.03, 13:13
      Hop do góry, rozrzedzić atmosferę!
      • Gość: borys Re: Robert, sto lat!! IP: *.bajt.krakow.pl 05.08.03, 16:37
        Było na 5. stronie.
    • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 06.08.03, 08:30
      Dzień dobry. Byłem na urlopie. Pozdrawiam wszystkich....
      • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 07.08.03, 09:59
        Cześć,
        Miło znowu widzieć wątek na wierzchu!
        Obślinienia od Pyzy, pozdrowienia ode mnie
        (no tak,ledwo weszłam na forum, muszę pęęęęędziiiić - beczy!)
        Pa, pa
        • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 08.08.03, 09:11
          Ucałuj PYZĘ od wujka Roberta..........
          • ula753 Re: Robert, sto lat!! 09.08.03, 08:28
            Dzień dobry
            Ale upały, nie można wytrzymać, deszczuuu .............
            I do góry :)
            • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 13.08.03, 12:30
              Nuuuuda, nic się nie dzieje !!!
        • hiro Re: Robert, sto lat!! 13.08.03, 18:53
          powiedz PYZIE /szanownej forumowiczce/,że hiro to taki lokalny gargamel;-)
          • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.08.03, 17:10
            :)))))))
            Pozdrowienia!
    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.coco.pl 19.08.03, 12:37
      Pozdroweinia z Sopotu!!!!
      Sorki za dluga absencje ;-)))))))))))))
      • pretty01 Wywczas 19.08.03, 22:34
        Jadę jutro z Pyzą na wywczas. Bedziemy łowić ryby i palic ognisko. A co!

Jak to wszystko zapakować do samochodu...??!! :))
        Pozdrowienia!!
    • Gość: desi Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:04
      Sto lat Robert. Żyj nam długo i szczęśliwie.
    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 62.206.113.* 27.09.03, 20:11
      Pozdrawiam z Berlina :-)
      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.03, 22:42
        Gość portalu: Robert1 napisał(a):

> Pozdrawiam z Berlina :-)

Nikt nie odpowiada?
        • Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 14:41
          Melduję się wreszcie i pozdrawiam, pozdrawiam oczywiście!
          Pokonałyśmy z Pyzą choróbsko co się przyplątało, a i zęba kawałek już widać -
          idzie ku lepszemu!
          Z tym optymistycznym akcentem, w nadziei na częstszy kontakt - uściski!
          • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 01:18
            No jak kobitki zeby pokazuja, a nie szukaja ktoby je pryztulil, to faktycznie
            dobrze :-)
            pozdr!
            • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.03, 21:33
              No nie chwila nieuwagi juz wszyscy zapomnieli o najdluzszym watku nowoczesnej
              Europy!
    • Gość: XGWIAK Re: Robert, sto lat!! IP: *.cvx11-bradley.dialup.earthlink.net 03.12.03, 05:13
      Co prawda to go nieznam ale niech jemu bedzie nawet i 320.
      • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 03.12.03, 08:12
        Dzięki za te "wieczne" życzenia. Ja chcę żyć trochę krócej. 100 wystarczy......
        • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 03.12.03, 12:39
          No coś ty, na świecie jest zbyt mało miłych ludzi, żeby, ot tak sobie, chcieć
          zyć jedynie sto lat!

Pozdrowienia ciepłe jak zawsze.
          • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 03.12.03, 14:38
            No witaj kochana PRETTY WOMAN.
            Tobie to bez kozery mówię - 200 lat..... tzn. na spółkę z maluszkiem...
            • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 141.20.86.* 03.12.03, 17:29
              No to sie rozruszalo
              Klaniam sie wszystkim!
              • Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 19:37
                Ulę tylko gdzieś wcięło... Ula! Nie pracuj tyle!!
                Uściski, kochani!
                • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 11:18
                  i watek prawie znow wcielo
                  caluje wszystkich w Gorzowku
                • ula753 Re: Robert, sto lat!! 20.12.03, 12:35
                  Gość portalu: Pretty napisał(a):

> Ulę tylko gdzieś wcięło... Ula! Nie pracuj tyle!
                  No wcięło, faktycznie za dużo pracuję :( Ale mus to mus.

Ale wpadłam na chwilkę, życząc wszystkim Forumowiczom zdrowych i spokojnych
                  Świąt Bożego Narodzenia, usmiechniętego i spełniajacego marzenia Mikołaja oraz
                  uśmiechu i powodzenia w nadchodzącym 2004! :)
                  • ula753 Re: Robert, sto lat!! 20.12.03, 12:38
                    Zapomniałam o dwóch sprawach - juz się poprawiam:)
                    Robert - sto lat! :)

I do góry :))))))
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 22.12.03, 12:44
      Słuchajcie, już niedługo miną dwa lata! 12 stycznia Robert znowu świętuje!
      (na marginesie- wybacz, że się nie odzywam... Nadrobię, obiecuję...)
      No to- Sto lat!
      Pozdrowienia.
      Ps. Ale fajnie, śnieg pada!
      • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 22.12.03, 18:49
        Witajcie kochani.
        Życzę wszystkim zdrowych pogodnych i spokojnych świąt oraz spełnienia
        najskrytszych marzeń..
        A co będzie jak rzeczywiście będę żył 100 lat....?

Pozdrawiam gorąco.
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 31.12.03, 20:17
      Szczęśliwego Nowego Roku- roku, w którym spełnią się marzenia!
      • ula753 Re: Robert, sto lat!! 01.01.04, 04:58
        Happy New Year :)))
        • pretty01 Robert sto lat!!! Po raz trzeci!! 12.01.04, 19:09
          Robert, życzę Ci wszystkiego, co tylko może być najlepsze! Dużo szczęścia i
          spełnienia marzeń!
          To już trzeci raz, ale czas leci... Ale mi się udało, nawet na liczniku są
          trzy trójki!
          Pozdrawiam serdecznie, kochani. Sto lat!
          • Gość: ROBERT Z Re: Robert sto lat!!! Po raz trzeci!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 13.01.04, 12:29
            Dziękuję Ci słoneczko kochane....... po raz trzeci !!!
    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.04, 21:58
      Ale sie ktos nie postaral
      • Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 16:17
        E, no bo czasem forum jest tak mało zabawne, że się pisać nie chce...
        Pozdrowienia i usciski, Robercie!
        • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 21:53
          I vice versa :-)
          • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.12.14.vie.surfer.at 14.03.04, 17:30
            Usciski i pozdrowienia z Wiednia!
            • Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 19:35
              Liczę na garść czekoladek albo chociaż kawałek tortu Sachera!
              Również ściskam i pozdrawiam. Buziaki!
    • Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 11:07
      A, klikneło mi się...
      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 22:14
        Podpycham pod oczy...
        ;-)
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.04, 22:43
          K... ludzie skończcie już smęcić z tym żałosnym wątkiem bo mi wątroba wiotczeje.
          Dajcie żyć.

plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Następny co sie tu wpisze może się uważać za pierwszego palanta 3 RP.

pzdro
          • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 13:05
            Czy Admin moze zaingerowac? Mile byc mile Forum, a tu czlowieka od palantow
            wyzywaja.
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.04, 13:59
              sorry przyjacielu
              nie nerwujsja sie
              • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 26.03.04, 22:05
                Nie moge, ten gosc na B...
                Wiec znow: "przyjacielu" to w swoim gejowskim klubie mozesz tytulowac
                dziewczynki
                • Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.04, 22:23
                  te, mistrzu,może ciut jaśniej bo grypsami walisz a ja nie w temacie.

pzdro
                  • Gość: Roert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 29.03.04, 19:02
                    Nieco do gory
                    • Gość: karolek lat 9i pół Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 29.03.04, 20:22
                      "Nie moge, ten gosc na B...
                      Wiec znow: "przyjacielu" to w swoim gejowskim klubie mozesz tytulowac
                      dziewczynki"

masz na myśli borysa?
                      no nie wiedziałem o tym,tylko skąd ty o tym wiesz?

pzdro
                      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 30.03.04, 10:06
                        No tp jeszcze wyzej
                        • Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 30.03.04, 11:03
                          Hey Robert,
                          Pisze jedynie po to bt zaliczyc 350
                          :)
                          • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 31.03.04, 09:44
                            W tym wątku nie nabijamy postów.
                            • Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 31.03.04, 09:48
                              OK
                              • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 13:55
                                Ten watek jest poza wszelkimi rankingami
                                Nikt tu niczego i nikogo nie nabija ;-)
                                • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 31.03.04, 21:20
                                  Nie, no trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - kiedyś byśmy o mało co nie nabili
                                  Admina! Zbiorowo... :)))
                                  Pozdrowienia, a Ula niech się odezwie wreszcie!
                                  • Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 01.04.04, 04:48
                                    Hey pretty,
                                    Powiedzialem OK..
                                    Co z tego nie rozumiesz???
                                    :)
                                  • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 02.04.04, 21:37
                                    Bernardzie, chyba nie zrozumiałeś, że mój post nie był skierowany do Ciebie.
                                    Nie mam w zwyczaju wymieniać z Tobą poglądów na forum a i nie życzę sobie, abyś
                                    Ty to robił w stosunku do mnie.
                                    Do tej pory, za sprawą piszących tu osób, wątek ten był oazą serdeczności i mam
                                    nadzieję, że tak pozostanie.
                                    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.04, 19:53
                                      Wlewam troche serdecznosci
                                      i niech watek zyje
    • Gość: Pretty Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 13:26
      Wesołych, ciepłych, rodzinnych Świąt!
      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.provector.pl / *.provector.gorzow.pl 10.04.04, 14:38
        Bez deszczu, z usmiechami
    • Gość: kinga Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 21:47
      Czołem Robert - żyj nam sto lat
      • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 15.04.04, 08:46
        Dzień dobry kochani. Życzę wszystkim pogody ducha na te wiosenne dni.
        Wróciłem....
        • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.pegaz.gorzow.pl 15.04.04, 21:24
          I znow prawie z gorki do moich urodzin, ech, ktore to juz...
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 17.04.04, 11:31
      Pamiętamy, pamiętamy... :))))
      Jeszcze tylko Uli brakuje.
      Pozdrawiam słonecznie jak zawsze!
      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.04, 23:16
        Ja tez nie zapominam i o watku i urodzinkach
        Slodyczy wuj Robert zyczy
        • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.04, 12:23
          Jak waz dlugi
          ten nasz watek
          ale oki podsuwam pod nos
          Pozdro
          • Gość: Pretty Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 15:04
            Spóźnione, bo byłam długo w szpitalu, ale jak zawsze szczere życzenia
            urodzinowe- ROBERT, STO LAT!!
            • Gość: Robert1 Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! IP: *.proxy.aol.com 05.06.04, 10:38
              Dzieki, serdeczne dzieki!
              Milo spedzilem ten dzionek i nawet nie bolalo te okragle 30
              Pa!
              • ula753 Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! 08.06.04, 05:08
                No to siup :)

Serdeczne STO LAT dla obecnych w wątku :)
                • aborys Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! 08.06.04, 13:09
                  ula753 napisała:

> No to siup :)
                  >
                  > Serdeczne STO LAT dla obecnych w wątku :)
                  A obecnym na innych wątkach?
                  • ula753 Re: Robert 1, sto lat i jeszcze dłużej!! 10.06.04, 10:51
                    aborys napisał:
                    > A obecnym na innych wątkach?
                    Obecnym w innych wątkach - 99 LAT:)
                    A "tutejszym" rok dłużej za wytwałość w najdłuższym wątku na forum ;)
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 08.06.04, 12:48
      Ula!! No nareszcie!
      • ula753 Re: Robert, sto lat!! 10.06.04, 10:54
        pretty01 napisała:

> Ula!! No nareszcie!
        Udało mi się jakimś cudem wyszarpać wolną chwilkę ;)
        Od miesiąca mam psa (szczeniaka) i mój wolny czas ponownie niebezpiecznie się
        skurczył :)

Serdeczne pozdrowionka i uściski dla Pyzy :)
        • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 10.06.04, 13:26
          A Pyza bedzie miała braciszka... :))
          • ula753 Re: Robert, sto lat!! 15.06.04, 04:51
            pretty01 napisała:

> A Pyza bedzie miała braciszka... :))

Gratulacje !!!!!!!
            Nie próżnujecie w ciemne wieczory.... ;-)

Cieplutkie pozdrowionka dla całej rodzinki :)
            • Gość: ROBERTZ. Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 15.06.04, 08:05
              No to gratuluję.... Pretty widzę, że "spodobało" Ci się bycie Mamusią... :-)
              Pozdrawiam bardzoooooooo gorącooooooooo.
              • Gość: Robert1 ale siuuuper IP: *.provector.pl / *.provector.gorzow.pl 15.06.04, 09:29
                Pozdrawiam z Gorzowskiej Ziemi!
                Weekend spedzilem w Szczecinie i szczerze powiem ze mnie zaskoczylo to paskudne
                miasto.
                Byliscie juz w Galaxy? Polecam
                caluski i 101 lat
              • ula753 Re: Robert, sto lat!! 16.06.04, 12:53
                I do góry.
                A co tam.... ;)

Pretty, a jak Pyza i klawiaturka? Pisze już za Ciebie? ;)

Serdeczne podrowionka :)
                • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.06.04, 14:15
                  Pyza aktualnie od komputera woli dziczenie na dworze i rozrywki typu ganianie
                  kota, tarzanie się w piachu czy znoszenie mamie żab w wiaderku :))
                  Pozdrowienia i uściski!
                  Ps. A Robert Z. to taki cichociemny :))) Niby go nie ma, a jest... :)))
                  • Gość: ROBERTZ. Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 16.06.04, 14:57
                    No wiesz co Pretty? Ja cichociemny?
                    Po prostu czasem tu zajrzę, a ta wiadomość .... powaliła mnie nieco.
                    Kiedy teraz będziesz miała czas na "inne" rzeczy, względnie na "inne"
                    znajomości.... Pozdrawiam gorąco i słonecznie.
                    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.06.04, 18:39
                      No właśnie, inne rzeczy, inne znajomości... Sama nie wiem... Póki co, oglądam
                      świat z perspektywy kanapy, bo mały Gluś mi w brzuchu rozrabia. Nie wspomnę już
                      o tym, że wciąż się oddala perspektywa wspólnego piwka... :)))
                      Pozdrawiam i ściskam, jak zawsze serdecznie.
                      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.ipt.aol.com 29.06.04, 01:18
                        Ale sie omsknelo
                        ;-) caluski
                        • Gość: Robert Re: Robert, sto lat!! IP: 217.168.131.* 02.07.04, 20:12
                          Zanim znow zniknie
                          pozdrawiam z Pnia
                          • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 62.206.120.* 08.07.04, 12:49
                            Czy wszyscy na urlopach?????
                            Caluski z Reichu
                            • ula753 Re: Robert, sto lat!! 09.07.04, 10:25

> Czy wszyscy na urlopach?????
                              Nie wszyscy. Nie pamiętam, co oznacza słowo "urlop" ;)

Serdeczne pozdrowienia...
                              ... i hop do góry :)
                              • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 10.07.04, 16:38
                                Cześć Dziewczyny, cześć Chłopaki!
                                Ale leje, co? Makabrrra. Mimo wszystko, pozdrawiam słonecznie.

Ps. Ula! Twój pies jest cudny! Bez dwóch zdań!
                                Ps2. A Gluś ostatecznie zdecydował, że bedzie... dziewczynką!
                                • ula753 Re: Robert, sto lat!! 11.07.04, 10:03
                                  pretty01 napisała:

> Ps. Ula! Twój pies jest cudny! Bez dwóch zdań!
                                  Prawda? Cudeńko z ząbkami jak igiełki ;)

> Ps2. A Gluś ostatecznie zdecydował, że bedzie... dziewczynką!
                                  Słuszna i rozsądna decyzja, jak na takiego malca :))))
                                  Uściski dla Glusi i całej rodzinki :)

Sto lat!!!
                                  .... i hop :)

• pretty01 Re: Robert, sto lat!! 11.07.04, 11:11
                                    ula753 napisała>
                                    > Ps2. A Gluś ostatecznie zdecydował, że bedzie... dziewczynką!
                                    > Słuszna i rozsądna decyzja, jak na takiego malca :))))

Pewnie! Dziewczyny górą! :))
                                    A dla Chłopaków uściski i pozdrowienia jak zawsze ciepłe.
                                    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 82.160.54.* 12.07.04, 13:41
                                      W Gorzowku tez leje!
                                      pfui!
                                      caluski!
                                      • ula753 Re: Robert, sto lat!! 17.07.04, 12:12
                                        Nareszcie odrobinka lata!
                                        Słoneczne sto lat! :)
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 17.07.04, 17:44
      Wreszcie słońce! Precz z deszczem!
      Pozdrowienia i uściski.
      • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.tennet.pl 18.07.04, 11:23
        Niech nam swieci!!!!!
        caluski
        • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.ipt.aol.com 06.08.04, 20:59
          Ale goraczka!
          pzdr
          • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 20.08.04, 15:22
            Pora w górę, bo pojawiło się już gdzieś zdanie- "a pamiętacie taki wątek..." :))
            Pozdrowienia jak zawsze serdeczne!
            • x-xx Re: Robert, sto lat!! 20.08.04, 15:47
              TeY!!!

Nie bądź "prettynką" nie ciagnij na siłę wątku do ktorego trudno sie dostać...
              zacznij od nowa....
              • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 82.160.54.* 23.08.04, 11:33
                Witam, witam i ciagniemy dalej!
                :-)
                • ula753 Re: Robert, sto lat!! 11.09.04, 11:13
                  No to to góry:)

Nieco chłodniejsze, ale jeszcze czasami słoneczne pozdrowionka :)
                  • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 11.09.04, 11:35
                    A u mnie ogród jaki już jesienny... Trochę tylko weselej od malin właśnie
                    owocujących.
                    Pozdrawiam i ściskam (Ula, czekam na kolejne zdięcia tego czworonożnego cuda!)
                    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: 83.16.144.* 12.09.04, 17:45
                      Pozdrowka z deszczowego Wroclawia
                    • ula753 Re: Robert, sto lat!! 16.09.04, 12:20
                      pretty01 napisała:

> A u mnie ogród jaki już jesienny...
                      Ogrody jesienne są przepięknę... zazdroszczę :)
                      (Ula, czekam na kolejne zdięcia tego czworonożnego cuda!)
                      takich fotek Ci u mnie dostatek ;)

i do goory, co tak bedziemy na dole ;)
                      Pozdrowienia dla wszystkich obecnych w wątku :)
    • Gość: a Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:00
      polityka.onet.pl/162,1183108,1,0,2468-2004-36,artykul.html
    • Gość: Bernard Re: Robert, sto lat!! IP: *.ed.shawcable.net 13.09.04, 07:49
      Hey pretty,
      Za cholere nie wiem kto to ten caly Robert.
      I nie dbam...
      Pisze jedynie by osobiscie zaliczyc te 400....
      Robert, kimkolwiek jestes - 100 Lat!
      • Gość: Robert1 nam wszystkim IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 13:51
        100 lat w szczesciu i zdrowiu!
        • Gość: Robert1 Re: nam wszystkim IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 19:28
          Hmmmmmm......
          zginelo???
          no to sie znalazlo!!!
          • pretty01 Re: nam wszystkim 02.12.04, 17:29
            No tak, trochę tacy jacyś pogięci trochę jesteśmy, co? :)))))
            Pozdrawiam jak zawsze ciepło.
            • Gość: Robert1 Re: nam wszystkim IP: *.gorzow.mm.pl 02.12.04, 20:48
              Coz...
              ;-)
    • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.04, 12:08
      Hmmmm!
      W gore?
      • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 08.12.04, 15:27

> Hmmmm!
        > W gore?
        Pewnie! Był Mikołaj?
        • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 10.12.04, 10:34
          Witam serdecznie.
          Jak się dzieciaczki chowają Pretty? Zima nie dokucza w Chwalęcicach? :-)
          • Gość: robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.04, 11:06
            Mikolaja nie bylo. Juz sie wystraszylem, ze cos przeskrobalem, ale ponoc ten
            moj osobisty ma sie nieco spoznic ;-)
            Cieplutko sie 3majcie
            • ula753 Re: Robert, sto lat!! 13.12.04, 10:52
              no i w górę :)

i pozdrowionka cieplutkie dla najmłodzych forumowiczów... :-)
              • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.04, 12:13
                Czy to prawda ze tworzymy najdluzszy watek?
                ;-)
                Ciepelka
                • ula753 Re: Robert, sto lat!! 14.12.04, 08:45

> Czy to prawda ze tworzymy najdluzszy watek?
                  > ;-)
                  Tak mówią... ;-)
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 16.12.04, 18:00
      Hej, kochani! Śniegu nie ma, a Pyza z tęsknoty za nim sanki już rozwaliła bo
      jeździ po betonie... Ech...
      Proponuję z okazji 500-setnego postu spotkać się w jakimś miłym miejscu.
      Pozdrowienia i uściski!
      Ps. Ula masz gg?
      • Gość: go Re: Robert, sto lat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:19
        glupia kwoko .. przestan reaktywowac ten debilny watek .. chcesz sie
        zrealizowac to zloz nowy
      • ula753 Re: Robert, sto lat!! 17.12.04, 03:41
        pretty01 napisała:

> Hej, kochani! Śniegu nie ma, a Pyza z tęsknoty za nim sanki już rozwaliła bo
        > jeździ po betonie... Ech...
        Przydałby się śnieżek..., oj przydałby się :)
        Jak będziesz potrzebowała chętnych do ciągania sań - mam jednego -
        czterołapnego, silnego, wesołego, lubiącego dzieci i zawsze chętnego do
        zabawy ;)

> Proponuję z okazji 500-setnego postu spotkać się w jakimś miłym miejscu.
        Jestem ZA!

Pozdrówka :)

• Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.04, 13:05
          Coz, to moze byc ciekawe..........
          Na razie GO gone with the wind, a my robmy reaktywacje reaktywacji :-)))))
          caluski
          • ula753 Re: Robert, sto lat!! 20.12.04, 08:45
            Sto lat!!! w ten zimowy, mroźny poranek :)
            • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.04, 09:28
              Wlasnie - wszystkim na urodziny, na rocznice slubu i pozbycia sie tesciowej-
              100 LAT !!
              :-)
              Ladnie na dworze, co?
              • ula753 Wesołych Świąt! 21.12.04, 23:16

Niechaj Boże Narodzenie stępi wszelkich bólów lody,
                niech usunie wszystkie troski, a otworzy szczęścia grody,
                niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szcześciem opromienia,
                w nadchodzącym Nowym Roku, oto szczere są życzenia :)

• blic Re: Wesołych Świąt! 22.12.04, 11:08
                  Wesołych, wesołych! :)
                  • ula753 Re: Wesołych Świąt! 23.12.04, 00:50
                    blic napisał:

> Wesołych, wesołych! :)
                    I ciepłych ale mroźnych :)
              • ula753 Re: Robert, sto lat!! 23.12.04, 00:47

> Ladnie na dworze, co?
                Zimniutko i na chwilę biało - ładnie:) I oby tak pozostało przynajmniej do
                Nowego Roku :)
    • pretty01 Re: Robert, sto lat!! 22.12.04, 18:35
      " Boże Narodzenie to czas, kiedy nawet samotność nie jest sama. Biel
      wigilijnego stołu jednoczy dusze, serca i myśli. Tajemnicza cisza tej świętej
      nocy wypełnia nas pragnieniami... pragnieniami bliskości. Życzę Wam bliskości
      drugiego człowieka, bliskości nieba, bliskości światła, które jest dobre i
      szczere, bliskości dobra pukającego do drzwi Waszych serc. Życzę Wam bliskości
      piękna bycia razem. Życzę Wam bliskości aniołów- radosnych przybyszów,
      wędrowców nadziei, mieszkańców nieskończoności."
      • ula753 Re: Robert, sto lat!! 23.12.04, 01:07
        Pretty - pięknie napisane! :)
        Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, Pyzy, Bąka i Małżonka :)
        • Gość: Robert1 Re: Robert, sto lat!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.04, 10:44
          No i kucha!
          Nie bialo a mokro i szaro. Porabala sie nam aura! Ehh...
        • Gość: ROBERT Z Re: Robert, sto lat!! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 23.12.04, 12:04
          Ja również chciałbym się dołączyć do tych wszystkich, milutkich życzeń. Życzę
          Wam kochani, aby każdy kolejny dzień był lepszy, a Was wszystkich zewsząd
          spotykała miłość, radość, sympatia i powodzenie. Nierealne? Ale pożyczyć
          można.... :-) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka