Gość: Kłodawa Irena Dowgielewicz (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 18:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej prof Stefan Piotrowiak <!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 18:12 polonista Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Re: Wypominki.Wpisz kogoś kogo szanowałeś a odsze 31.10.08, 18:30 Leszek Kupracz Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wypominki.Wpisz kogoś kogo szanowałeś a odsze 31.10.08, 22:30 Hermengilda Kociubińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek ignac Re: Wypominki.Wpisz kogoś kogo szanowałeś a odsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 22:45 e_werty napisał: > Hermengilda Kociubińska popis gów...rza :( Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wypominki.Wpisz kogoś kogo szanowałeś a odsze 01.11.08, 09:10 "...popis gów...rza..." ... dlaczego tak sadzisz? Twoja ocena jest arogancka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek ignac Re: Wypominki.Wpisz kogoś kogo szanowałeś a odsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 09:32 Wątek raczej poważny, a Ty z uporem przedstawiasz się jako ironista i burzyciel konwenansu... To działa!!! ;) Tylko nie zawsze i nie wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Wypominki.Wpisz kogoś kogo szanowałeś a odsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 22:35 Cwojer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłodawa ks. Boniecki o śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 08:50 Wciąż noszę w sobie śmierć tych, których kochałem: rodziców, innych bliskich ludzi. Byli cząstką mego życia. Po ich odejściu świat jest inny i ja jestem inny. W miarę upływu lat przybywa ich, a świat jest inny coraz bardziej. Z ich /ks. Adam Boniecki/ Odpowiedz Link Zgłoś