calama 07.11.08, 12:07 ... taki do doopy jest. Rozsypuję się. Silna jestem, dam radę. Męczą mnie jednak te doły i mury po drodze. Chciałabym choć czasami mieć zielone światło. Czemu tak daleko do wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klasa.robotnicza Re: Listopad ... 07.11.08, 13:25 Mury po drodze? Którędy ty jeździsz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianka Re: Listopad ... 07.11.08, 15:57 Mów gdzie, chwilowo mam wyż, więc będę burzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Listopad ... 07.11.08, 17:13 calama napisała: > ... taki do doopy jest. > Rozsypuję się. weekend tuz, twarda badz.. za maszyne chwyc, szarpnij korba, wrzuc na blat i na oske... i poczuj ten cudownie piekacy bol w lydkach. las wola howgh Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Listopad ... 07.11.08, 20:49 czesc calama, listopad zawsze taki do doopy jest! nie ma czym sie przejmowac. jezeli ci dzisiaj mury na drodze i dziury, to pomysl , ze jutro ich nie bedzie. zimno i szaro jak diabli, kawy bym sie napil. slyszalem ze 9 grudnia swietna uparza w pasji, ale dopiero o 17-tej:))))) nie dawaj sie calama, i nie rozsypuj, a do wiosny przez zime moja droga, przez zime :)) pozdrowienia listopadowe ! ps. nie zapomnij ze 30 sa imieniny andrzeja, i zeby andrzejom zlozyc zyczenia , powinnas miec forme)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Listopad ... 07.11.08, 21:31 ... akcji pocieszania Calamy ciąg dalszy :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=86906578&a=86952874 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 10.11.08, 08:31 andrzejusa napisał: > slyszalem ze 9 grudnia swietna uparza w pasji, > ale dopiero o 17-tej:))))) no to będziemy próbować! może więcej chętnych się znajdzie na tę kawę :) > > ps. > nie zapomnij ze 30 sa imieniny andrzeja, > i zeby andrzejom zlozyc zyczenia , > powinnas miec forme)))) coby pieszo do Ciebie przyjść z życzeniami? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 10.11.08, 08:40 redcloud napisał: > las wola tak, woła ale znajomi się barykadują w domach jak na rower się wybieram... a tak sama do lasu to się boję ;) ps. dzięki za te koła 26 gdyby nie Ty pewnie kupiłabym 28 i byłabym asfaltowa - jak kiedyś teraz się brzydzę asfaltem ;))))) Kałuże, piachy i inne ściółki leśne są przyjemniejsze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Listopad ... 16.11.08, 13:26 calama napisała:> a tak sama do lasu to się boję ;) Zgłaszam się do towarzystwa! I psa zgłaszam, coby było raźniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Listopad ... IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.08, 21:15 calama napisała: > ... taki do doopy jest. a nie mówiłem, że w listopadzie fala jesiennych depresji przejdzie przez kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Listopad ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.08, 08:08 czy aby napewno takie maszty antenowe, jak w gądkowie wielkim za kościołem, nie szkodzą na głowę? ... ;) www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081109/POWIAT12/628902250 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 10.11.08, 08:29 Gość portalu: nicelus napisał(a): > czy aby napewno takie maszty antenowe, jak w gądkowie wielkim za kościołem, nie > szkodzą na głowę? ... > ;) > to nie anteny tylko zgubna siła miłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Listopad ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.08, 18:28 jak się zapytać ile kosztuje pobyt w domu wariatów, to wariata z człowieka zrobą. powiat, samorządowe kolegium odwoławcze, wojewódzki sąd administracyjny, naczelny sąd administracyjny, każdy co innego. istny dom wariatów! :) samorzad.infor.pl/organizacja/ustroj-jednostki/91107,Zarzadzenie-wojewody-nie-moze-byc-podstawa-wydania-decyzji.html Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 09.11.08, 22:02 dzięki za pocieszenie to nie jesienna deprecha tylko bezsilność na te kłody pod nogi... z każdej strony i nawet dziś śmignęłam do lasu na 3,5 godziny, miało być lepiej... i na dwóch frontach się pogorszyło... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Listopad ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.08, 08:21 calama napisała: > kłody pod nogi... z każdej strony > śmignęłam do lasu na 3,5 godziny, miało być lepiej... a tam też kłody? ;) ps. spróbuj kłody omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 10.11.08, 08:29 Gość portalu: nicelus napisał(a): > a tam też kłody? > ;) nie kałuże opracowywałam takie przejazdy przez kałuże by nie mieć maseczki błotnej na twarzy i mokrych pleców ;) cenne doświadczenie ;) > > ps. spróbuj kłody omijać. ja nie z tych, co sobie kłód dosypuje ;) ominę, przejdę górą, bokiem, środkiem dam radę! Odpowiedz Link Zgłoś
calama nowy tydzień, nowe nadzieje 10.11.08, 08:27 skupię się na rowerze ;) wczoraj byłam jednak 4,5 godziny, czas na liczniku nie był przestawiony dwóch towarzyszy pedałowania wykończyłam... a to ostatni, którzy chcą jeździć ze mną o tej porze roku Juz coś mówili, że następnym razem będa się barykadować w domu jak będzie wolne i bezdeszczowa pogoda. ;) Jednak specjalne spodnie na rower są mocno potrzebne. Zabezpieczają kolana. Nie pokręcą mi się na starość. ;) Po jazdach w zwykłych spodniach kolana łupały w nocy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: nowy tydzień, nowe nadzieje IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.08, 11:27 calama napisała: > skupię się na rowerze ;) spacer też nie zaszkodzi... bez roweru można zobaczyć dużo więcej, niż kałuże. na dowód tego wysłałem ci przykładowo cztery linki do moich zdjęć "spacerowych". napisz, czy doszły czytelne, tj. czy funkcjonują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nowy tydzień, nowe nadzieje 12.11.08, 08:48 dzięki za zdjęcia zastanawiające, że mogę oglądać te albumy skoro nie są udostępnione zdjęcia przepiękne, w szczególności te z Twoich okolic :) zbiorę się i odpiszę powinnam zabierać aparat do lasu, teraz jest tak pięknie te same ścieżki wyglądają zupełnie inaczej niż latem czasami jest mrocznie i mglisto i to też ma swój urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: picasa to fajna sprawa ... IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.08, 11:22 calama napisała: > zastanawiające, że mogę oglądać te albumy skoro nie są udostępnione ty możesz tylko dlatego, że ci wysłałem do nich linki. linki są hasłem do otwarcia tych albumów. jeżeli byłyby ogólnie udostępnione, to mógłby je obejrzeć każdy kto wejdzie na moją stronę. :) dla sprawdzenia tego co napisałem wejdź na moją stronę (adres kończy się nazwiskiem) i zobaczysz wtedy meldunek, że "użytkownik nie ma żadnych ogólnie dostępnych albumów". gdybym miał, to każdy mógłby na tej stronie sobie wybierać albumy i oglądać zdjęcia. natomiast ja w każdej chwili dla każdego albumu mogę wybrać opcję w zależności, czy chcę pokazać zdjęcia wszystkim, czy tylko wybranym osobom którym udostępnie hasło. hasło do każdego albumu jest inne. picasa to fajna sprawa, godna polecenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: picasa to fajna sprawa ... 12.11.08, 11:27 Gość portalu: nicelus napisał(a): > dla sprawdzenia tego co napisałem wejdź na moją stronę (adres kończy się > nazwiskiem) i zobaczysz wtedy meldunek, że "użytkownik nie ma żadnych ogólnie > dostępnych albumów". po pierwsze - nie muszę sprawdzać po drugie - od razu pomyślałam, że może tam jest więcej zdjęć i właśnie taki komunikat mi wyskoczył ale Twoje zdjęcie tam było :) > picasa to fajna sprawa, godna polecenia. > :) wezmę pod uwagę jak posprzątam w zdjęciach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: picasa to fajna sprawa ... IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.08, 11:42 calama napisała: > wezmę pod uwagę > jak posprzątam w zdjęciach ;) porządek napewno ułatwia. możesz z poziomu twojego twardego dysku wysyłać wybrane zdjęcia na serwer, albo z poziomu serwera ściągać wybrane zdjęcia z twojego twardego dysku. polecam pierwszy sposób. dlatego dobrze jest założyć na twardym dysku zbiór zdjęć, a jeszcze lepiej z podzbiorami tematycznymi zdjęć do udostępniania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Listopad ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 11:20 masz racje, listopad jest do niczego zimno, brzydko i szaro nawet faceci nie dotrzymuja slowa ... tez sa do d... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Listopad ... 11.11.08, 21:21 czesc fju fju, zalezy jacy faceci? moze wypijemy kawe w pasji 9 grudnia razem z kilkoma kawy fanami, a byc moze maja tam jeszcze jakies slodkosci? pewnie maja, bo sam widzialem ,, a tego nie jadam, ale zapraszam:))))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Listopad ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 22:30 andrzejusa napisał: > zalezy jacy faceci? 98% meskiej populacji jestes w tych 2 %? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 12.11.08, 08:50 Gość portalu: fju fju napisał(a): > 98% meskiej populacji > jestes w tych 2 %? > nie masz za fajnych doświadczeń... :( ale uwierz, że dotrzymywanie słowa nie zależy od płci Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Listopad ... 12.11.08, 09:57 calama napisała: > nie masz za fajnych doświadczeń... :( > ale uwierz, że dotrzymywanie słowa nie zależy od płci wiem ... pisalam to w chwili slabosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Listopad ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 21:58 andrzejusa napisał: > czesc fju fju, > moze wypijemy kawe w pasji 9 grudnia razem z kilkoma > kawy fanami, > ale zapraszam:))))) > > pozdrowienia przerobie moj terminarz i przyjade skoro zapraszasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 12.11.08, 08:51 Gość portalu: fju fju napisał(a): > masz racje, listopad jest do niczego > zimno, brzydko i szaro > > nawet faceci nie dotrzymuja slowa ... > tez sa do d... taaa żebym tylko takie problemy miała... a z dupkami się nie zadawaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Listopad ... 12.11.08, 09:53 calama napisała: > a z dupkami się nie zadawaj ;) wybor jest niewielki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Listopad ... IP: 83.238.175.* 12.11.08, 09:56 Pazdziernik - miesiacem oszczedzania, listopad - miesiacem stękania. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=86404443&a=86478192 Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Listopad ... 12.11.08, 09:59 Gość portalu: login_t napisał(a): > listopad - miesiacem stękania. skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Listopad ... IP: 83.238.175.* 12.11.08, 10:01 fju_fju napisała: > skad wiesz? Sam stękam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Listopad ... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 12.11.08, 10:04 Gość portalu: login_t napisał(a): > Sam stękam. poczucie humoru wciaz Cie nie opuszcza ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 12.11.08, 10:06 Gość portalu: fju fju napisał(a): > Gość portalu: login_t napisał(a): > > > Sam stękam. > > poczucie humoru wciaz Cie nie opuszcza ... stękanie oznaką poczucia humoru? ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Listopad ... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 12.11.08, 10:08 tylko w przypadku logina_t ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 12.11.08, 10:09 Gość portalu: fju fju napisał(a): > tylko w przypadku logina_t ;) a to nie wiem nie znam nie było mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 12.11.08, 10:07 Gość portalu: login_t napisał(a): > listopad - miesiacem stękania. > nie o stękanie tu chodzi o konkretne problemy stękanie na życie to dla słabiaków jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama nie smęćmy już! 12.11.08, 10:44 ładny dzień dziś może każdego z nas spotka coś miłego? może od dziś będzie świecić zielone światło? już za dwa dni weekend! :) no i prezenty gwiazdkowe czas kupować ;) tylko rower w błocie ;) ale to akurat znak fajnej przejażdżki 5 osób dałam radę zebrać na wypad do lasu! Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: nie smęćmy już! 12.11.08, 10:49 Mnie juz spotkalao cos milego to chyba dobry znak :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nie smęćmy już! 12.11.08, 10:49 fju_fju napisała: > Mnie juz spotkalao cos milego > to chyba dobry znak :) no i super! życie jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
gianka Re: nie smęćmy już! 12.11.08, 11:03 calama napisała: > no i prezenty gwiazdkowe czas kupować ;) więc co wymieniłaś w tym roku w liście do Mikołaja? kiedy mi pomożesz uporać się z zapasem przywiezionych pitnych wiktuałów z zagramanicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nie smęćmy już! 12.11.08, 11:20 gianka napisała: > więc co wymieniłaś w tym roku w liście do Mikołaja? przerzutki, bo moje mi zgrzytają ;) > kiedy mi pomożesz uporać się z zapasem przywiezionych pitnych > wiktuałów z zagramanicy ;) łał! tak czułam, że mnie też coś miłego spotka! :)))) pomogę :) najbliższe 4 weekendy zajęte w wielkim mieście może w przyszłym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nie smęćmy już! 12.11.08, 11:21 pamiętam te czerwone owoce jesienią sto lat temu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: nie smęćmy już! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:49 calama napisała: > pamiętam te czerwone owoce jesienią sto lat temu > ;))))) czy z nimi wiaze sie jakas interesujaca historia o ktorej chcialabys opowiedziec? jesli mozesz, oczy-wiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Listopad ... 13.11.08, 00:18 Ale wkrótce: Na Nowy Rok - na barani skok!" Zielone światełko ledwo się tli, lecz wraz z Nowym Rokiem wybuchnie płomiennym żarem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 13.11.08, 09:04 slawek_wieczorek napisał: > Zielone światełko ledwo się tli, lecz wraz z Nowym Rokiem wybuchnie płomiennym > żarem. i tej wersji będę sie trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus listopad piękny jest :) IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.08, 01:13 calama napisała: > ... taki do doopy jest. piękny jest. prezydent dał zielone światło i od 15 listopada wchodzi w życie od dawna oczekiwana ustawa. teraz przyroda będzie lepiej chroniona. będzie można zacząć budować drogi i inne inwestycje zgodnie z prawem, bez ryzyka że pieniądze europejskie trzeba będzie zwrócić. :) www.kp.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=314&Itemid=353 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: listopad piękny jest :) 13.11.08, 09:05 Gość portalu: nicelus napisał(a): > piękny jest jest piękny, jest tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus polskie POs górą! :) IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.08, 14:18 przez te patriotyczne uniesienia chyba umknęły uwadze wyniki konkursu na najpiękniejsze na świecie PO (tyłek). najpiękniejsze na świecie PO damskie ma brazylijka z brazylijskim rytmem, ale polskim nazwiskiem fronkowiak, czy coś w tym rodzaju. najpiękniejsze na świecie PO męskie ma syn malijczyka i polki, co podkreślił z dumą w wywiadzie. jednak w czymś jesteśmy dobrzy! może zrobić markowy towar eksportowy? :) video.web.de/watch/5451782/Schoenste_Pos_der_Welt_gekuert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: polskie POs górą! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 17:01 Dlaczego pisane wielką literą? To dopiero, nicelus zafascynowany du/pą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "dobre bo polskie." :) IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.08, 23:36 > Dlaczego pisane wielką literą? dlaczego zaraz "wielką"? dużą literą. ;) > To dopiero, nicelus zafascynowany du/pą ;-) nie dupą (arsch), tylko pupą (po). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: "dobre bo polskie." :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 20:02 "> > Dlaczego pisane wielką literą? > > dlaczego zaraz "wielką"?" Zapytaj polonistów ;-) "> nie dupą (arsch), tylko pupą (po)" Tak czy siak, zawszeć to tylko cztery litery ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: listopad piękny jest :) IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.08, 21:40 calama napisała: > jest piękny, jest > tylko... ??? taki do doopy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: Listopad ... 13.11.08, 01:39 Ty, Calamka, 'odkullaj' się od listopada, co?;) chcesz mnie pozbawić możliwości zebrania prezentów na okoliczność impry urodzinowej?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 13.11.08, 09:06 kemot_ski napisał: > Ty, Calamka, 'odkullaj' się od listopada, co?;) chcesz mnie > pozbawić możliwości zebrania prezentów na okoliczność impry > urodzinowej?;))) ależ skąd! rób imprezkę, zbieraj prezenty i mów kiedy forumowicze mogą Twoje zdrowie pić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 13.11.08, 16:57 ledwo 17 godzina a już ciemno latem o 20 jeszcze warto wyjść na ogród żądam jasności! i ciepła! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t :) Re: Listopad ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 21:00 smerf maruda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Listopad ... 13.11.08, 21:37 czesc calama , jasnosci 20 w listopadzie nie bedzie (w polsce), ale cieplo moze byc w pasji 9 grudnia o 17-ej :))) i slodko moze byc! a niech tam!!!! zjem kawalek jakiegos torta! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 13.11.08, 22:15 Gość portalu: . napisał(a): > maruda! > ;-))))))) może i maruda pobiegałam i mi przeszło ;) gorzej z problemami ... one dłużej będą mnie zajmować :( ale poradzę sobie nie mam wyjścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Listopad ... IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.08, 02:33 calama napisała: > gorzej z problemami ... one dłużej będą mnie zajmować :( jeżeli widzisz, że nie masz żadnych szans, postaraj się jakoś to wykorzystać - jak dalajlama. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 17.11.08, 09:29 Gość portalu: nicelus napisał(a): > jeżeli widzisz, że nie masz żadnych szans, postaraj się jakoś to wykorzystać - > jak dalajlama. > :) próbuję :) ps. masz wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
be_em calamko!!! 15.11.08, 11:19 towrzyszko w niedoli!! siostro droga!!! mam podobnie:) w listopadzie jedyne co mi sie chce to dwie szklany grzańca, tabliczka czekolady dziennie i spać:D nie bój nic! przyjdzie wiosna, zazieleni, ociepli, rozjaśni:) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: calamko!!! 16.11.08, 13:37 A ja uciekłam na tydzień od ponurego, deszczowego listopada do listopada przeepięękneego, słonecznego i śnieżnego :) Mam nadzieję, ze na długo starczy mi tej energii :) Chętnie wypiję kawę tudzież inny trunek w Pasji, bylebym tylko znowu nie musiała mieć w torbie kartki, taśmy klejącej i flamastra do sporządzenia ogłoszenia, gdzie towarzystwo przesiaduje :) Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calamko!!! 17.11.08, 09:40 pretty01 napisała: > A ja uciekłam na tydzień od ponurego, deszczowego listopada do listopada > przeepięękneego, słonecznego i śnieżnego :) Mam nadzieję, ze na długo starczy m > i > tej energii :) tego Ci życzę! tylko mam pytanko - gdzie ci obcy wylądowali? ;)))))))))) > Chętnie wypiję kawę tudzież inny trunek w Pasji, bylebym tylko znowu nie musiała > mieć w torbie kartki, taśmy klejącej i flamastra do sporządzenia ogłoszenia, > gdzie towarzystwo przesiaduje :) pragnę przypomnieć, że to ja pisałam informację błyszczykiem do ust na jakimś zaproszeniu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: calamko!!! 17.11.08, 15:39 calama napisała: > tylko mam pytanko - gdzie ci obcy wylądowali? ;)))))))))) :)))) W północnych Włoszech :)) Gdzie dokładnie nie napiszę, bo ostatnio jak zwykle płakałam przy ET > pragnę przypomnieć, że to ja pisałam informację błyszczykiem do ust > na jakimś zaproszeniu ;)))) Phi, ale ja miałam dobre chęci i profesjonalny sprzęt ;) Z "innych trunków" chyba się wycofam, bo znów Marekpe napisze, że śpiewałam ze Sławkiem Wieczorkiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: calamko!!! 17.11.08, 21:40 czesc pretty, co do tego ET , to jakies to kobiece jest! kilka tygodni temu moje dziewczyny wlasnie przy pozaziemskim stworze poplakaly sie jak bobry! obie , i duza ta , i ta malenka, ale to kobietki sa , i prawo do rzewnych lez maja!! co do pisakow, mazakow i szminek urzywanych w dobrej wierze, to mysle , ze jezeli do tego czasu pasji nie zamkna, to nie bedzie pisarskiego problemu. tym razem zapraszam, i nie wazne co tm jesc i pic bedziemy!! i tak nas o 23 z lokalu wywala:))))). bylo , nie bylo, bedzie okazja do swietowania mojego zwyciestwa! ze tak to skromnie nazwe. jakos sie do pasji dostanie, a ja was odwioze. pozdrowienia ps. wszystkich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: calamko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 21:53 > ale to kobietki sa , i prawo do rzewnych lez maja!! ojej, ojej, rozczulający stereo typek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calamko!!! 18.11.08, 07:18 pretty01 napisała: > Gdzie dokładnie nie napiszę, bo ostatnio jak > zwykle płakałam przy ET zupełnie mnie to nie dziwi :))) > Phi, ale ja miałam dobre chęci i profesjonalny sprzęt ;) > Z "innych trunków" chyba się wycofam, bo znów Marekpe napisze, że śpiewałam ze > Sławkiem Wieczorkiem > :)))))) Ty się martwisz o to, co Marek napisze? Ty? moderator? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calamko!!! 17.11.08, 09:37 be_em napisała: > towrzyszko w niedoli!! siostro droga!!! mam podobnie:) współczuję :) > jedyne co mi sie chce to dwie szklany grzańca, tabliczka czekolady > dziennie i spać:D nie próbowałam jeszcze ani grzańca, ani czekolady.... a śpię kiepsko :( > nie bój nic! przyjdzie wiosna, zazieleni, ociepli, > rozjaśni:) taaaaa łatwiej będzie wyładować nerwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Listopad ... IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.08, 11:08 nie tylko list ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Listopad ... 17.11.08, 22:05 czesc calama, wiem , ze ku-wa czasami trudno zajebiscie jest, to zajebiscie , to tak szczerze pomyslane. nie to bym poznawal twoje problemy osobiste, ale chyba chcesz sie wygadac, i czasami zdanie mezczyzny moze byc bardzo wartosiowe(wazne), jezeli nie masz nic przeciwko! zawsze przy kawie , mozna sobie spokojnie pogadac. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 18.11.08, 07:20 andrzejusa napisał: > nie to bym poznawal twoje problemy osobiste, > ale chyba chcesz sie wygadac, > i czasami zdanie mezczyzny moze byc bardzo > wartosiowe(wazne), > jezeli nie masz nic przeciwko! > zawsze przy kawie , > mozna sobie spokojnie pogadac. dzięki! kawę zawsze chętnie wypiję :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Listopad ... 18.11.08, 21:46 czesc Zanna, "rozczlajacy stereo typek", stereo moze i tak , bo coz tu wymyslic? kobiety, jakie sa, takie sa:))) a ze czasami twarda bissneswoman sie trafi? to tylko potwiedza ze kobiety sa bardziej uczuciowe! I NIECH TAK ZOSTANIE! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 11:17 śpieszę donieść, że od rana mam dobry humor :) od skrobania szybek chyba ;) ostre spięcie z rana dodaje sił lepiej niż kawa :) i na bieganie się umówiłam :) fajny dzień :) i ten listopad nie najgorszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Listopad ... 19.11.08, 11:25 Fatalny jest. Uważaj, żeby kawa nie ulała się na ciuszki lub na papierzyska. Wydaje mi się, że to może się zdarzyć! Jeszcze gorzej, że trafi się zła kobieta, ona wyprowadza z równowagi. Do tego wystarczy dziura w rajstopach i drobne pęknięcie. O bieganiu juz nie wspominam. I co tu fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 11:28 życzę Ci, aby oczko w rajstopach Ci nie poszło ;))))))))) i omijaj złe kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Listopad ... 19.11.08, 13:03 Rajstop nie noszę. Poprzestaję na skarpetach, w nich trafia się ale cebula. Dziurawe mnie denerwują. Złych kobiet nie da się ominąć, one są wszędzie, nawet latają na miotłach. Nie dajesz się sprowokować, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 13:15 trooly napisał: > Złych kobiet nie da się ominąć, one > są wszędzie, nawet latają na miotłach. da się! ja omijam złych ludzi :) > Nie dajesz się sprowokować, > dlaczego? jestem niesamowicie spokojny człowiek i mam dobry humor :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Listopad ... 19.11.08, 13:41 Nie ma takich, Tyś pewnie ufita? Humory i ja miewam. Ja u Ciebie z plamami, pojawiły się? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 14:17 trooly napisał: > Nie ma takich, Tyś pewnie ufita? Humory i ja miewam. taaaa ja z kosmosu jestem ;) i ciężko miałam ale ... nabrałam dystansu i jest oki > > Ja u Ciebie z plamami, pojawiły się? że jakie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Listopad ... 19.11.08, 14:29 calama napisała: > ja z kosmosu jestem ;) No nie... Następna... Co jest, sami kosmici wokół mnie? :))))))) Od razu mi się przypomina "Wielka Heca Bowfingera" :) Super film na listopadową szarzyznę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 14:38 pretty01 napisała: > > ja z kosmosu jestem ;) > No nie... Następna... no tak nie dość, żem dziwak z kosmosu to jeszcze pospolity ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Listopad ... 19.11.08, 14:48 Jaki tam pospolity, nie ujmuj sobie. Jesteś ufita jak się patrzy, tylko z plamami nie bardzo. Swoją drogą, to ilu Was jest na naszym globie, czy naprawdę lubicie poruszać się na rowerach? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Listopad ... 19.11.08, 20:35 calama napisała: > uwielbiamy rowery :) Zielone włosy, zielone butki Całe zielone są ufoludki Kot na ich widok zaraz zmyka Dziwnego boi się ludzika Pierwszy kot przykrył nos ogonem Może to gryzie to zielone A czym się żywi śmieszny tworek Czy zjedzą z nami podwieczorek Kompot dostały, tort dostały Zjadły, wipiły, odleciały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitol o2 Re: Listopad ... IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.08, 21:06 Zjadły, wipiły, odleciały /;'./[/.p[;-nawet ja wipity jestem Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 22:15 Gość portalu: pitol o2 napisał(a): > ... wipiły ... jeszcze nie "wipiły" Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Listopad ... 19.11.08, 22:14 pretty01 napisała: > calama napisała: > > > uwielbiamy rowery :) > > Zielone włosy, zielone butki > Całe zielone są ufoludki > rower mam z zielonym :))) i wszystko jasne! jestem kosmitką :) Odpowiedz Link Zgłoś