emsiziomal 09.12.08, 21:57 ...a ja pracuję...to sprawiedliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fju_fju Re: Wy pijecie......... 09.12.08, 22:01 a ja podpieram sie nosem ze zmeczenia to sprawiedliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wy pijecie......... 10.12.08, 01:10 "...ja podpieram sie nosem ..." .. Pinokio??? Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Wy pijecie......... 10.12.08, 09:53 e_werty napisał: > .. Pinokio??? jasne, ze tak klamanie to moja druga natura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wy pijecie......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 22:03 a mi sie nie chce. To niesprawiedliwe too. Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Wy pijecie......... 09.12.08, 22:05 Gość portalu: login_t napisała: > a mi sie nie chce. > To niesprawiedliwe too. zjedz kg soli od razu poczujesz chec Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf ... a tu serwery padaja 09.12.08, 22:17 I pomyslec, najwieksze gaduly poszly pic, mozna by sie spodziewac, ze forum przyspieszy, a tu... na odwrot, ciagle problemy z czytaniem kolejnych watkow :( Odpowiedz Link Zgłoś
surma_bojowa Re: ... a tu serwery padaja 09.12.08, 22:41 Jak zawsze na posterunku... Trzeźwych umysłów nam trzeba i gorących serc, żeby obmyśleć, jak Falubaza obmierzłego pogrążyć, co się znowu na telewizyję naszą zamachnął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: dziś 19 godzina pracy..... IP: *.gprs.plus.pl 10.12.08, 01:06 ...a mówią, że nauczyciele pracują 18 w tygodniu...... Pacany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: ... a tu serwery padaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 08:20 surma_bojowa napisał: > obmyśleć, jak Falubaza > obmierzłego pogrążyć, co się znowu na telewizyję naszą zamachnął! Po wielekroc powtarzalem by Zielona zburzyc, Falubazow wyciac (do osi wozu) a Falubaznice pohanbic. Niech graja nam Surmy Bojowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: ... a tu serwery padaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:24 "> Po wielekroc powtarzalem by Zielona zburzyc, Falubazow wyciac (do > osi wozu) a Falubaznice pohanbic." Normalnie jak jakieś szczyle! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: ... a tu serwery padaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:30 Gość portalu: Żanna napisał(a): > Normalnie jak jakieś szczyle! ;-)))) Wole okreslenie: "patriota lokalny". Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ... a tu serwery padaja 10.12.08, 11:32 "patriota lokalny". ... byle nie "patriot lokalny".... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ... a tu serwery padaja 10.12.08, 01:14 "...serwery padaja..." ... to se kup już taki "padnięty" np. "serek herceński" a nie jakis ser Wery! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wy pijecie......... 10.12.08, 13:12 emsiziomal napisał: > ...a ja pracuję...to sprawiedliwe? nie ma sprawiedliwości dodam, że spałam dziś dłuuuuuugo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wy pijecie......... 11.12.08, 10:09 emsiziomal napisał: > ...a ja pracuję...to sprawiedliwe? jakbyś chciał, żeby było sprawiedliwie to teraz idź się napij ;) skoro ja pracuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Wy pijecie......... IP: 77.242.227.* 12.12.08, 00:32 > jakbyś chciał, żeby było sprawiedliwie to teraz idź się napij ;) Hej emsi, kiedy się spotykamy? Może w tą sobotę? Zajrzyj do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś