Dodaj do ulubionych

STANOWCZE NIE DLA FORUM LUBUSKIEGO!

IP: *.teleton.pl 21.01.02, 00:06
Dlaczego mamy łączyć dwa forum????!!!!?????

Może dlatego że Gorzów ma 11 tys. postów, a zielona 6 tys. i chce to
szanowna "zielonogórska" redakcja ukryć?!?

Pozdrawiam,
Maciek Zakrzewski
Obserwuj wątek
    • klin! !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 00:32
      LUDZIE ZDRADA! Już wiem, o co im chodzi!!!!!!!!

Plan jest prosty. Falubazy chcą uruchomić u siebie linie tramwajowe. Na razie
      trzymają wszystko w tajemnicy. Chcą założyć wspólne forum i tam ni z gruszki ni
      z pietruszki walnąć wątek "Czy Zielonej Górze potrzebne są tramwaje?". Ale to
      jeszcze nic!!!

Do mnie napisali mailem, że wygrałem jakiś konkurs i mogę jechać na ich koszt
      na Baleary. O ho! Już ja dobrze wiem, o co chodzi! O tramwaje! Zresztą,
      napisali, że Borys i Kajzerka już łyknęli i są za tramwajami w Zielonce! Gnomek
      podobno nie odpowiedział, a Blic się waha... Zagrozili, że będą banować, jak
      puszczę farbę, ale trudno... idę na całość!

Nie dajmy się zwariować! Niech sobie wsadzą w <treść wiadomości została
      usunięta. Podstawa: pkt. 7 Regulaminu Forum na Gazeta.pl>
      • arwena Re: !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 07:36
        no i co powiesz klin na takie watki jak ten?
        przeczytalam jeszcze jeden post macka 'a co nas obchodza sprawy prowincjonalnej
        zielonki' czy jakos tak
        i od razu dzien bardziej szary, moze nie powinnam tu zagladac?
        wydaje mi sie ze zdecydowana przewaga agresywnych i niemilych wzgledem drugiego
        miasta postow lezy po stronie uczestnikow GW. stad moze 'rejterada' o ktorej
        gdzies tam byla mowa
        pozdrawiam
        a sprawa tramwajow w zielonej... naprawde tylko 3 (slownie: trzy) linie? i o to
        wciaz biega?
        • klin! Oświadczenie 21.01.02, 08:52
          arwena napisał(a):

> i od razu dzien bardziej szary, moze nie powinnam tu zagladac?

Napisałem ten post, żebyś się rano uśmiechnęła. Myślisz, że redakcja_zg
          zaproponowała mi Baleary za poparcie tramwajów na wspólnym forum?

W związku z powyższym, oświadczam:
          1. Nie są mi znane plany rozwoju transportu zbiorowego w Zielonej Górze.
          2. Nie są mi znane jakiekolwiek próby przekupstwa ze strony zielonogórzan wobec
          jakiegokolwiek uczestnika niniejszego forum.
          3. Post Maćka wydał mi się tak idiotycznie śmieszny, że chciałem napisać coś
          jeszcze śmieszniejszego, ale widocznie mi nie wyszło (a może nie było to
          możliwe).
          4. Mam serdecznie dość ksenofobii, nietolerancji, złośliwości i zajadłości,
          skierowanych wobec mieszkańców Zielonej Góry.
          5. Poziom bezmyślnej agresji wobec zielonogórzan na tym forum, w moim
          rozumieniu, przekroczył stan krytyczny, co spowodowało kompletny zanik poczucia
          humoru u tychże.
          6. Nie chcę być utożsamiany z gorzowską małostkowością, która wkrótce trafi do
          ogólnopolskich kawałów na wzór głupoty Wąchocka, w związku z tym od dziś
          deklaruję się jako patriota zielonogórski.
          7. FALUBAZ PANY! Stal... (qrde, to mi przez gardło jednak nie przejdzie). No,
          Stal też jest w porządku!

Kochani moi gorzowscy patrioci, przeczytajcie ostatni post Jurka z Kaliforni w
          wątku "Lubuskie Forum" i bardzo proszę o odrobinę refleksji.
          • arwena Re: Oświadczenie 21.01.02, 12:16
            klin! napisał(a):
            > Napisałem ten post, żebyś się rano uśmiechnęła.
            udalo sie:)
            ja tez na koncu swojego probowalam cos smieszniejszego umiescic ale nie wyszlo:(

> Myślisz, że redakcja_zg zaproponowała mi Baleary za poparcie tramwajów na
            wspólnym forum?
            hmm nie podejrzewam jej o zdrowy rozsadek prawde mowiac. poza tym tramwaje sa
            paskudne, poza nocnymi rzecz jasna

> 5. Poziom bezmyślnej agresji wobec zielonogórzan na tym forum, w moim
            > rozumieniu, przekroczył stan krytyczny, co spowodowało kompletny zanik poczucia
            > humoru u tychże.
            no no no, cos tam czasami jeszcze sie paleta!

> 6. Nie chcę być utożsamiany z gorzowską małostkowością, która wkrótce trafi do
            > ogólnopolskich kawałów na wzór głupoty Wąchocka, w związku z tym od dziś
            > deklaruję się jako patriota zielonogórski.
            nooooooo klin.........
            ja cie utozsamiam ze swietnym facetem po prostu

> 7. FALUBAZ PANY! Stal... (qrde, to mi przez gardło jednak nie przejdzie). No,
            > Stal też jest w porządku!
            to co z ta stala??

bardzo mi sie podobaja twoje postulaty. pozdrawiam goraco. a
            • klin! Re: Oświadczenie 21.01.02, 15:11
              arwena napisał(a):

> to co z ta stala??

Stal, niczym Feniks, podnosi się z popiołów, czego spodziewam się również po
              Twoim poczuciu humoru. Mam nadzieję, że Stal jednak się utrzyma, bo Falubaz
              wchodzi bankowo i za rok (z okładem) znowu derby!! :))
              • Gość: koko Odpowiedź IP: *.teleton.pl 21.01.02, 18:12
                To co klinie napisałeś wyżej jest nie tyle śmieszne co żałosne.
                Ale to kwestia gustu. Każdy ma swój punkt widzenia.
                Po pierwsze Zielona Góra jest zadupiem jak każde inne miasto w Polsce.
                Po drugie śmieszne jest to że wciąż dla większości forumowiczów problemem jest
                to czy większym czy mniejszym od Gorzowa.
                Po trzecie Pergo może sobie poradzi, a może nie.
                I po czwarte Polmosowi jednak nie życzę powrotu do ekstraligi. Chyba że
                pseudokibice (nie piszę o prawdziwych) Falubazu chcą poczuć pałeczki oddziałów
                prewencji Komendy Wojewódzkiej Policji w Gorzowie. (siedziba KWP to dla
                przypomnienia co niektórym)
              • arwena Re: Oświadczenie 21.01.02, 18:28
                klin! napisał(a):
                > Stal, niczym Feniks, podnosi się z popiołów, czego spodziewam się również po
                > Twoim poczuciu humoru. Mam nadzieję, że Stal jednak się utrzyma, bo Falubaz
                > wchodzi bankowo i za rok (z okładem) znowu derby!! :))
                hmm widzisz czytam twoj post i az mi sie micha smieje (na mysl ze za rok wam
                dolozymy:) a potem czytam nizej post i naprawde (!) odechciewa mi sie.
                przykre to, ze mam taka slaba silna wole, staram sie jak moge 'ignorancje'
                wykazywac ;) (zauwazyles, ile mozliwosci ma w sobie czlon 'ignor' w zaleznosci od
                koncowkow?) ale naprawde przestaje to byc latwe do pomijania.

no coz, wiecej platkow i bede silniejsza, pozdrawiam optymistycznie jednak -
                dzien babci i zadnej pracy na wieczor!!!! pa
                • klin! Ignor? 21.01.02, 22:57
                  Ja tam ignorami nie szafuję. Na życzliwe zainteresowanie może liczyć każdy
                  post, który zawiera w miarę spójną myśl, podany w miarę kulturalny sposób :)
                  Jutro dzień dziadka! Komu na forum składamy życzenia? :))
        • hiro Re: !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 16:51
          arwena napisał(a):

> i od razu dzien bardziej szary, moze nie powinnam tu zagladac?
          sprawę chyba wyjaśniliśmy:)
          > a sprawa tramwajow w zielonej... naprawde tylko 3 (slownie: trzy) linie? i o to
          >
          > wciaz biega?nie przejmuj się tranwajami-one często stają /?
          cheyba świnię:)
          pozdrawiam hiro

• arwena Re: !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 18:31
            hiro napisał(a):
            > sprawę chyba wyjaśniliśmy:)
            jasne. patrz post koko;(

> nie przejmuj się tranwajami-one często stają /?
            no coz. tramwaje to nie jest to co najczesciej zaprzata me mysli. po prostu sie
            dziwie ze wciaz to wyciagacie jako dowod przewagi gw nad zg.

> chyba świnię:)
            cwicz, cwicz. do mnie i tak ci jeszcze daleko.
            ;)
      • gnomek Re: !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 11:09
        klin! napisał(a):

> Do mnie napisali mailem, że wygrałem jakiś konkurs i mogę jechać na ich koszt
        > na Baleary. O ho! Już ja dobrze wiem, o co chodzi! O tramwaje! Zresztą,
        > napisali, że Borys i Kajzerka już łyknęli i są za tramwajami w Zielonce! Gnomek
        > podobno nie odpowiedział, a Blic się waha... Zagrozili, że będą banować, jak
        > puszczę farbę, ale trudno... idę na całość!

Może jestem zacofany technologicznie, ale nie wiem o co chodzi. Czy może o
        zawartość skrzynki mailowej na gazeta.pl? Bo ja dostałem list od jakiegoś biura
        podróży. Nie ma tam żadnej treści tylko odsyłacz na www. Ale z listy adresowej
        wynika, że tego maila dostali tylko stali uczestnicy gorzowskiego forum. Jeżeli
        ktoś wie co jest grane to proszę wytłumaczyć gnomkowi! :)
        • j24 Re: !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 11:12
          gnomek napisał(a):

> klin! napisał(a):

> Może jestem zacofany technologicznie, ale nie wiem o co chodzi. Czy może o
          > zawartość skrzynki mailowej na gazeta.pl? Bo ja dostałem list od jakiegoś biura
          > podróży. Nie ma tam żadnej treści tylko odsyłacz na www. Ale z listy adresowej
          > wynika, że tego maila dostali tylko stali uczestnicy gorzowskiego forum.

>Jeżeli ktoś wie co jest grane to proszę wytłumaczyć gnomkowi! :)

Klin żartował... bo trochę nerw go wziął.
          • borys-krakow Re: !!!!!!!!! ZDRADA !!!!!!!!!! 21.01.02, 13:42
            j24 napisał(a):

> Klin żartował... bo trochę nerw go wziął.
            Maciuś jest w coraz gorszej formie...
    • arwena Re: STANOWCZE NIE DLA FORUM LUBUSKIEGO! 21.01.02, 18:29
      Gość portalu: Maciej Z napisał(a):
      > Dlaczego mamy łączyć dwa forum????!!!!?????
      moze forumy?
      • borys-krakow STANOWCZE być może DLA FORUM LUBUSKIEGO! 22.01.02, 12:23
        arwena napisał(a):

> Gość portalu: Maciej Z napisał(a):
        > > Dlaczego mamy łączyć dwa forum????!!!!?????
        > moze forumy?
        fora

• arwena Re: STANOWCZE być może DLA FORUM LUBUSKIEGO! 22.01.02, 12:52
          no co ty???
          fora - ze dwora moze?
          • borys-krakow Re: STANOWCZE być może DLA FORUM LUBUSKIEGO! 22.01.02, 12:59
            arwena napisał(a):

> fora - ze dwora moze?
            W Krakowie: fora z pola.
          • Gość: Maciek Z Jesteś ironiczna, od dziś będę podobny... IP: *.teleton.pl 22.01.02, 17:10
            • borys-krakow Re: Jesteś ironiczna, od dziś będę podobny... 22.01.02, 17:13
              Gość portalu: Maciek Z napisał(a):
              (to co wyżej)

No, to Arwena, leżysz jak strucla.

• gnomek Re: Jesteś ironiczna, od dziś będę podobny... 22.01.02, 19:25
              Gość portalu: Maciek Z napisał(a):

...(to co w tytule) do Conana Barbarzyńcy
            • arwena Re: Jesteś ironiczna, od dziś będę podobny... 22.01.02, 19:42
              czyli co - mam przejegrane?
              • gnomek Re: Jesteś ironiczna, od dziś będę podobny... 22.01.02, 19:44
                arwena napisał(a):

> czyli co - mam przejegrane?
                Pozostaje Ci leżeć jak strucla i błagać o litość umięśnionego Conana

• arwena Re: Jesteś ironiczna, od dziś będę podobny... 22.01.02, 19:58
                  echh
                  spotkanie ze mna i to conan bylby strona blagajaca...
              • irekarkady ? 22.01.02, 19:54
                arwena napisał(a):

> czyli co - mam przejegrane?

No Arwenka proponuję skończyć ten wątek bo troszeczkę dziewczyno się pogubiłaś.
                Ale jestem na swój sposób tolerancyjny. Możesz dalej brnąć, jeśli chcesz.

• arwena Re: ? 22.01.02, 19:57
                  a dziekuje wasci za inflanty!

macka ironicznego zaczynam sie bac po prostu
                  • irekarkady Eee 22.01.02, 20:06
                    Nie ma za co dziękować.

Chociaż Inflanty to Twoja wyobraźnia.
                    Strach przed Maćkiem zresztą też.
                    • arwena Re: Eee 22.01.02, 20:16
                      irekarkady napisał(a):
                      > Nie ma za co dziękować.
                      > Chociaż Inflanty to Twoja wyobraźnia.
                      chyba raczej nie moja. sienkiewicza.

> Strach przed Maćkiem zresztą też.
                      a tego tez nie mozesz wiedziec. a moze ja jak ognia boje sie ironicznych mackow
                      z. na forach internetowych? taka fobie mam?
                      • irekarkady Re: Eee 22.01.02, 20:32
                        arwena napisał(a):

> irekarkady napisał(a):
                        > > Nie ma za co dziękować.
                        > > Chociaż Inflanty to Twoja wyobraźnia.
                        > chyba raczej nie moja. sienkiewicza.

Ale to Ty cytowałaś. Przecież chyba raczej nie Sienkiewicz.

>
                        > > Strach przed Maćkiem zresztą też.
                        > a tego tez nie mozesz wiedziec. a moze ja jak ognia boje sie ironicznych mackow
                        > z. na forach internetowych? taka fobie mam?

Przecież pisałem że to Twoja i tylko Twoja wyobraźnia. Chyba raczej nie
                        Sienkiewicz.
                        • arwena Re: Eee 22.01.02, 20:53
                          irekarkady napisał(a):
                          > Ale to Ty cytowałaś. Przecież chyba raczej nie Sienkiewicz.
                          bo tez cytat mial zastosowanie. a onego tez nie wymyslilam - podales mi na tacy

> Przecież pisałem że to Twoja i tylko Twoja wyobraźnia. Chyba raczej nie
                          > Sienkiewicz.
                          alez to jest jak najbardziej realne!!! ironiczny maciek przeraza mnie! ten krzyk
                          w srodku nocy slyszalny na gorzowskich osiedlach to zly sen o jego ironii!!

noo ten tego, ja stosuje sie do zalecen holowczyca w takich przypadkach:)
                          • irekarkady Re: Eee 22.01.02, 20:57
                            arwena napisał(a):

> irekarkady napisał(a):
                            > > Ale to Ty cytowałaś. Przecież chyba raczej nie Sienkiewicz.
                            > bo tez cytat mial zastosowanie. a onego tez nie wymyslilam - podales mi na tacy

Nic nie podawałem, a cytat? Raczej trafił jak kulą w płot.

> > Przecież pisałem że to Twoja i tylko Twoja wyobraźnia. Chyba raczej nie
                            > > Sienkiewicz.
                            > alez to jest jak najbardziej realne!!! ironiczny maciek przeraza mnie! ten krzy
                            > k
                            > w srodku nocy slyszalny na gorzowskich osiedlach to zly sen o jego ironii!!
                            >
                            > noo ten tego, ja stosuje sie do zalecen holowczyca w takich przypadkach:)

To Twoja (chora?) chyba wyobraźnia jednak.
                            • arwena Re: Eee 23.01.02, 07:32
                              irekarkady napisał(a):
                              > Nic nie podawałem, a cytat? Raczej trafił jak kulą w płot.
                              napisales, zgoda, nie podawales. przypomnij sobie komu i kiedy zagloba darowywal
                              inflanty.

> To Twoja (chora?) chyba wyobraźnia jednak.
                              no comments
                              • irekarkady Re: Eee 23.01.02, 17:45
                                > napisales, zgoda, nie podawales. przypomnij sobie komu i kiedy zagloba darowywa
                                > l
                                > inflanty.

Nie muszę sobie przypominać. Bo wiem, a po drugie to Ty cytowałaś nie ja.
                                Więc to nie mój problem.

> no comments
                                No comments.
                                • arwena Re: Eee 23.01.02, 17:51
                                  irekarkady napisał(a):
                                  > Nie muszę sobie przypominać. Bo wiem, a po drugie to Ty cytowałaś nie ja.
                                  > Więc to nie mój problem.
                                  prawo polskie (i nie tylko) ma zasade domniemanej niewinnosci
                                  to moze powiedz o co ci chodzi? czmu sienkiewicz to moj problem?

zreszta (z reszta) czy nie lepiej wrzucic na luz?
                                  • irekarkady Re: Eee 23.01.02, 17:59

> prawo polskie (i nie tylko) ma zasade domniemanej niewinnosci
                                    > to moze powiedz o co ci chodzi? czmu sienkiewicz to moj problem?

Tego ze to Twoj problem nie napisalem. "czmu sienkiewicz to moj problem?" to Twoj
                                    powyzszy cytat. Ja wiem jedno. Nie ja cytowalem Inflanty.

> zreszta (z reszta) czy nie lepiej wrzucic na luz?
                                    Odpowiedz sobie sama, bo to pytanie wlasnie do Ciebie.
                                    • arwena Re: Eee 23.01.02, 18:03
                                      irekarkady napisał(a):
                                      > Nie ja cytowalem Inflanty.
                                      owszem. ty mi je darowales. a ja grzecznie podziekowalam.

> Odpowiedz sobie sama, bo to pytanie wlasnie do Ciebie.
                                      a ja myslalam ze wciaz na jalowym... kurna skad to drzewo tutaj??!?!?
                                      aaaaaa
                                      • irekarkady Re: Eee 23.01.02, 18:04
                                        arwena napisał(a):

> irekarkady napisał(a):
                                        > > Nie ja cytowalem Inflanty.
                                        > owszem. ty mi je darowales. a ja grzecznie podziekowalam.

Ale ja NIC TOBIE NIE DAROWALEM!!!

> > Odpowiedz sobie sama, bo to pytanie wlasnie do Ciebie.
                                        > a ja myslalam ze wciaz na jalowym... kurna skad to drzewo tutaj??!?!?
                                        > aaaaaa

Jednak chora wyobraznia. NO COMMENTS.
                                        • arwena Re: Eee 23.01.02, 18:12
                                          irekarkady napisał(a):
                                          > Ale jestem na swój sposób tolerancyjny. Możesz dalej brnąć, jeśli chcesz.
                                          oto inflanty w calej rozciaglosci.

> > aaaaaa
                                          > Jednak chora wyobraznia. NO COMMENTS.
                                          w sumie fakt. ma sie albo nie. i tyle.
                                          • irekarkady Re: Eee 23.01.02, 18:21
                                            arwena napisał(a):

> > Ale jestem na swój sposób tolerancyjny. Możesz dalej brnąć, jeśli chcesz.
                                            > oto inflanty w calej rozciaglosci.

Cytat jak kulą w płot.

> > > aaaaaa
                                            > > Jednak chora wyobraznia. NO COMMENTS.
                                            > w sumie fakt. ma sie albo nie. i tyle.

Wyobraźnię każdy ma. Ale chorą tak albo nie. I tyle.
                                            • arwena Re: Eee 23.01.02, 18:33
                                              irekarkady napisał(a):
                                              > Cytat jak kulą w płot.
                                              to zalezy od punktu widzenia. z pozycji cytujacego jak najtrafniejszy.

> Wyobraźnię każdy ma. Ale chorą tak albo nie. I tyle.
                                              ja mowilam o luzie i poczuciu humoru. z wyobraznia (chora) mocno powiazane.
                                              ale poniewaz ta dyskusja do niczego nie prowadzi (poza pogorszeniem mojego i tak
                                              dennego samopoczucia) proponuje ja po prostu zakonczyc.
                                              milego wieczora zycze.
                          • Gość: J24 Arwenko, ja Cię przed Maćkiem bronił będę... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 14:39
                            ... własną piersią zastawię, krzywdy zrobić nie dam !

arwena napisał(a):

> alez to jest jak najbardziej realne!!! ironiczny maciek przeraza mnie!
                            > ten krzyk w srodku nocy slyszalny na gorzowskich osiedlach to zly sen o jego
                            > ironii!!
    • redakcja_zg Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 22.01.02, 08:49
      Gość portalu: Maciej Z napisał(a):

> Dlaczego mamy łączyć dwa forum????!!!!?????
      >
      > Może dlatego że Gorzów ma 11 tys. postów, a zielona 6 tys. i chce to
      > szanowna "zielonogórska" redakcja ukryć?!?
      >
      > Pozdrawiam,
      > Maciek Zakrzewski
      Ta dyskusja wynika z nieporozumienia. Niegdzie nie napisaliśmy, że chcemy
      cokolwiek ŁĄCZYĆ. Po co? Zaproponowalismy ZAŁOŻENIE nowego wspólnego forum
      (dokładnie podforum) widocznego z obu miast. Teraz mamy trzy podfora:
      Kto i jak nami rządzi; Co czytamy, oglądamy, słuchamy; Ośla ławka. Wspólne
      byłoby tylko kolejnym. W ten sposób nikomu nie zabieramy jego przewag i nikomu
      nic nie dokładamy.

• raduch Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 22.01.02, 10:08
        redakcja_zg napisał(a):

> Gość portalu: Maciej Z napisał(a):
        >
        > > Dlaczego mamy łączyć dwa forum????!!!!?????
        > >
        > > Może dlatego że Gorzów ma 11 tys. postów, a zielona 6 tys. i chce to
        > > szanowna "zielonogórska" redakcja ukryć?!?
        > >
        > > Pozdrawiam,
        > > Maciek Zakrzewski
        > Ta dyskusja wynika z nieporozumienia. Niegdzie nie napisaliśmy, że chcemy
        > cokolwiek ŁĄCZYĆ. Po co? Zaproponowalismy ZAŁOŻENIE nowego wspólnego forum
        > (dokładnie podforum) widocznego z obu miast. Teraz mamy trzy podfora:
        > Kto i jak nami rządzi; Co czytamy, oglądamy, słuchamy; Ośla ławka. Wspólne
        > byłoby tylko kolejnym. W ten sposób nikomu nie zabieramy jego przewag i nikomu
        > nic nie dokładamy.
        >
        >
        Droga redakcjo!
        Zacytowałem w całości by pokazać, że kluczową kwestią wydaje się na czyj licznik
        będą bić listy pojawiające się na wspólnym.

Miłego dnia
        R.
        • arwena Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 22.01.02, 12:53
          raduch napisał(a):
          > Droga redakcjo!
          > Zacytowałem w całości by pokazać, że kluczową kwestią wydaje się na czyj liczni
          > k będą bić listy pojawiające się na wspólnym.
          no kurka right!
          ze tez ja na to nie wpadlam!
          • raduch Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 22.01.02, 13:09
            arwena napisał(a):

> no kurka right!
            > ze tez ja na to nie wpadlam!

Bo znowu zniknęłaś nie w porę. :-)

pozdrówka
            R.
            • arwena Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 22.01.02, 19:58
              nie ma mnie? czy ja o czyms nie wiem?
              • raduch Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 23.01.02, 08:38
                arwena napisał(a):

> nie ma mnie? czy ja o czyms nie wiem?

Byt określa świadomość.

Miłego dnia
                R.

• arwena Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ 23.01.02, 18:20
                  mysle]
                  wiem jak to brzmi, ale jednak tego akurat pewna jestem
                  ;)
                  i nawzajemnie;) udanej sesji;)
      • Gość: KR$ Re: NIC NIE CHCEMY ŁĄCZYĆ IP: 162.70.83.* 22.01.02, 11:43
        Dobry pomysl a licznik z tego potwora powinien pracowac dla obydwu forumow albo
        byc w ogole wylaczony.
        • redakcja_gorzow Re: Jak liczymy 22.01.02, 15:42
          Gość portalu: KR$ napisał(a):

> Dobry pomysl a licznik z tego potwora powinien pracowac dla obydwu forumow albo
          >
          > byc w ogole wylaczony.

Licznik będzie bił na obu forach.
          • borys-krakow A jak szukamy? 22.01.02, 16:39
            Wyszukiwarka nie znajduje postów z podforów.
    • irekarkady Lepiej jednak nie łączyć. 22.01.02, 20:02
      Jest jak jest i nie ma sensu majstrować koledzy i koleżanki z Gazety.
      Gazety Wyborczej... no właśnie z Gorzowa czy Zielonej Góry?
      • Gość: J24 Może jednak niech nie łączy nas cokolwiek więcej ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 14:43
        ... i tak stanowczo za dużo nas łączy.

irekarkady napisał(a):

> Jest jak jest i nie ma sensu majstrować koledzy i koleżanki z Gazety.
        > Gazety Wyborczej... no właśnie z Gorzowa czy Zielonej Góry?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka