Dodaj do ulubionych

"Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 13:32
Szkoła językowa PROEUROPA przy ul Wodnej w Gorzowie leci sobie w balona ze
swoimi podopiecznymi. Po dwóch miesiącach nierzetelnego prowadzenia kursów
j.niemieckiego likwiduje je, nie dając żadnej alternatywy. A co ze straconymi
pieniędzmi za tą niefachową "robotę" Proponuję zmianę nazwy na ProUkraina
Obserwuj wątek
    • Gość: Kermes ProEuropa przy Wodnej do pieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 13:38
      Tak zgadzam się z Tobą Voytek, słyszałem coś na temat machlojek w tym interesie
    • Gość: Angela Do Europy-tak, do "ProEuropy" - veto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 13:44
      Tak to prawda, my też mieliśmy z nimi przeboje. Też nam zlikwidowali grupę po
      ponad miesiącu. Uważam,że te pieniądze zostały wyrzucone w błoto. Szkoła
      zdecydowanie nie zapewnia poziomu europejskiego
    • Gość: Basia Re: Szkoła na europejskim poziomie IP: 212.160.159.* 10.11.03, 14:09
      Tak!!!To prawda!!!Jestem właśnie taką oszukaną kursantką.Straciłam pieniądze za
      2 miesiące nauki,wpisowe,nie licząc mojego cennego czasu.Żadne negocjacje nie
      przyniosły rezultatu,nie dano nam żadnej możliwości kontynuowania nauki.Musimy
      teraz rozpoczynać naukę od poczatku,bo z dwumiesięczną wiedzą nie nadajemy się
      jeszcze na kurs dla średnizaawansowanych, a początkujący musielibyśmy zacząć od
      początku.Tak samo postąpili z grupą j.angielskiego.Przy takiej konkurencji
      szkół językowych,pachnie mi to przekrętem.
    • Gość: ANettas Tak niestety to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 14:35
      Kuzynka mi opowiadała że niestety tak jest
    • Gość: Jacek Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 14:51
      Zgadzam się z Tobą Voytku. Pachnie mi to przekrętami.
      Taka ściema do nabicia portfela i potem pani Z. ucieka na urlop
    • Gość: Iza28 Cooo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 14:55
      Któż by pomyślał. A właśnie chciałam się tam zapisać. Podszkolić nieco
      angielski. Czy możecie mi polecić jakąś wiarygodną szkołę języków obcych w
      Gorzowie?
    • Gość: czesiek12 Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 10.11.03, 15:00
      A mnie się tam podoba.
      Fajne laski, wysoki poziom, niskie ceny.
      • Gość: Anton25 czesiek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:06
        Czesiek, ty tam przychodzisz się czegoś nauczyć,czy laski wyrywać?
        • Gość: grzybisław osiemna Re: czesiek!!! IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 10.11.03, 15:11
          Ja znam Cześka.
          On wyryrwa laski na "Zapomniałem zeszytu".
          Typowa hiena kursokonferencyjna.
          To znany oszust matrymonialny,
          • Gość: Malczik iz Briesta Re: czesiek!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.03, 17:45
            Dawaj jewo nam! My jewo uze w Maskwie iskali, a on zdies'!
            On uze zenils'a majej siestrie i majewo druga! On uze nie ujdiot!
    • Gość: Brad Pitt nie łam się sister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:03
      Myślę,że Gazeta Wyborcza powinna zbadać tą sprawę. Może jest to początek
      jakiejś nowej afery w naszym kraju. Dlaczego "biedni" ludzie muszą być na każdy
      kroku "dymani" przez instytucje, które liczą tylko na szybką kasę a nie mają
      zamiaru rzeczywiście kogoś nauczyć.
    • Gość: Ala24 Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:09
      Tam jest niefajnie. Skracają zajęcia nie skracając opłat
    • Gość: MichaiŁ Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:54
      Ktoś z tym musi zrobić porządek
    • Gość: Tragarz Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 17:33
      To niestety prawda
    • Gość: vatra Re: 'Szkoła' Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.03, 18:11
      Gość portalu: Vojtek napisał(a):

> Szkoła językowa PROEUROPA przy ul Wodnej w Gorzowie leci sobie w balona ze
      > swoimi podopiecznymi. Po dwóch miesiącach nierzetelnego prowadzenia kursów
      > j.niemieckiego likwiduje je, nie dając żadnej alternatywy. A co ze
      straconymi
      > pieniędzmi za tą niefachową "robotę" Proponuję zmianę nazwy na ProUkraina

Odpieprz się od Ukraińców i poszukaj sobie innego przykładu
    • Gość: Voytek Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:40
      Przepraszam za Pro Ukraina wszystkich urażonych
    • Gość: Basia Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: 212.160.159.* 13.11.03, 11:51
      Wczoraj ostatecznie nasza grupa otrzymała odpowiedź,że niestety nie ma
      mozliwości kontynuowania nauki i po 2 miesiącach ma sobie iść.Kierowniczka
      szkoły PROEUROPA w ogóle nie chciała z nami rozmawiać,a jedyną jej radą było
      to,że mamy sobie pisać skargi,jeśli nam to się nie podoba.Ostrzegam:PRZY
      WYBORZE SZKOŁY JĘZYKOWEJ OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM SZKOŁĘ PROEUROPA!Czekam na
      listy od chętnych,którzy chcieliby zająć sie tą sprawą i na łamach gazety
      ostrzec wszystkich,aby nie dali się naciągnąć.
      • Gość: Tomal Czytajcie wiadomość Basi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:47
        ...bo to poważna sprawa
      • Gość: Wojtek Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 07:57
        to smutna prawda
        • Gość: jerzy Re: "Szkoła" Językowa PROEUROPA leci w balona IP: *.gorzow.mm.pl 14.02.04, 21:20
          i jak tam rozwija sie ta ukraina.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka