Gość: przyjezdny IP: *.localdomain / 192.168.1.* 18.11.03, 21:36 byłam teraz w Gorzowie i taryfy Mieszko są super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jezdzaca taksowkami:)) Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.03, 20:42 Chce powiedziec,ze najlepsze taksowki w Gorzowie Wlkp.to PLUS taxi.Szybkie,czyste samochody..mili kierowcy..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojak Re: Taksówki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 08:01 PLUS??? w życiu. nie mają zielonego pojęcia co to przyjazd na czas, a kierowca z czerwonego Opla ASTRY (znak rozpoznawczy-bezczelny uśmieszek i gdy ciepło łokieć zawadiacko wysunięty) dwa razy nie potrafił odnaleźć najkrótszej drogi pod wskazany adres. Inny (nie pamiętam wozu) był zdziwiony że budynek o który poprosiłem znajduje się tam gdzie ja podpowiadałem a nie gdzie on pojechał, nie powiedział nawet przepraszam . Generalnie bardzo nie polecam a często korzystam z taxi różnych korporacji. W PLUSIE jest oczywiście świetny wyjątek-srebrny seat, nowy- kierowca niezwykle sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 08:58 tak, tak, ten z czerwonej astry(PluS) wiózł mnie kiedyś na drzymały róg borowskiego , jechałam od katedry-zahaczyliśmy nawet o biały kościół, to była jazda. A zgadnijcie kto do kogo miał pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 08.07.04, 20:43 PLUS jest super.A trafic na czerwonego Opla to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Taksówki 29.11.05, 12:40 >mili kierowcy PLUS?! Jasne, zwłaszcza jak chcesz posłuchać jak przez radio taksówkarze z tej korporacji wypowiadają się o swoich klientach. Po dwóch takich przejażdżkach zrezygnowałem z tej firmy (nawet nie mając przyjemności z czerwoną Astrą) - cena to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowa Re: Taksówki IP: *.ipt.aol.com 09.05.06, 05:32 Tacy mili ze az po sadach co niektorzy sa ciagani za pobicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtps Re: NIE KORZYSTAJCIE Z TAKSÓWEK IP: 213.199.220.* 13.02.04, 17:21 a moim zdaniem najlpesza jest eska taxi jest w miare tanio i solidnie a pozatym nie wiem o czym wy mowicie czy taksowkarze mili czy niemili co za roznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: NIE KORZYSTAJCIE Z TAKSÓWEK IP: *.gorzow.mm.pl 08.07.04, 20:47 Eska?W zyciu,kierowcy a szczegolnie z szarego mercedesa ciągle na kacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiiii Re: Taksówki IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 23.05.04, 00:27 plus jest super inajtańsza startowe tylko 50 gr ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 08.07.04, 20:44 A co pracuje się u konkurencji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannadiablo Re: Taksówki IP: 212.244.224.* 08.07.04, 22:40 PLUS jest najlepszy, kierowcy znaja wszystkie nawet nowopowstałe ulice, zawsze sa na czas ,a za najlepszego uwazam Jurka ze srebrnego opla vectra, młody, miły i super kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resal Re: Taksówki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 07:05 nie ma możliwości aby PLUS to był. Oni jeżdżą i jeżdżą aż trafią na włąściwy adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Taksówki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 07:43 dlaczego ze świecą szukać taxi które mają w WIDOCZNY sposób (na szybie) umieszczoną infornmację o dokładnym kosztach za kurs. widac tylko ogromne startowe i cicho na temat "kilometrówek" powinny byc widoczne zanim wsiądziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:49 Nie wsiadajcie do niebieskiego, wpadajacego w granat mercedesa Panorama Taxi, bezczelny koles i do tego cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Taksówki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 06:38 PLUS to lipa. moze fajne startowe ale do kitu (łagodnie) kierowcy. ( prócz skromnych wyjątków- np. sat nowy)generalnie pech że są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Polski Re: Taksówki IP: 213.25.30.* 28.12.04, 22:43 STARTOWE TO NIE WSZYSTKO DZIWNE MIASTO TEN GORZÓW taxi mieszko I CHYBA plus taxi TO NIE ŻADNE SUPER ZERO ZAZNACZAM ZERO PROFESJONALIZMU KIERWCY SZKALUJĄ INNE FIRMY A SAMI MAJA SPORO ZA USZAMI.NA KRÓTKIM ODCINKU NIE WŁACZAJA LICZNIKÓW CZEKA SIE ZA DŁUGO NO I JEZDŻA JAK WARIACI.W WIEKSZYM MIEŚCIE SZYBKO BY SIE ZWINEŁY NO ALE TO TYLKO GORZÓW DZIWNE MIASTO. ŚWIATECZNY GOŚC Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 taksówkarze - najgorzej jeżdzący kierowcy 29.12.04, 12:48 Można się po nich spodziewać wszystkiego: -że sie zatrzymają w dowolnym miejscu (nic to zakazy i kolejka samochodów za taksówką) -że wymuszą pierszeństwo, -że nie użyją kierunkowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: taksówkarze IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.09, 22:38 obecnie najlepsi kierowcy to Joker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzik Re: Taksówki IP: *.wisz.edu.pl / *.wisz.edu.pl 03.03.05, 08:54 Hmmmm korzystałem z dwóch różnych korporacji jechałem dokładnie na tym samym odcinku za pierwszsym razem jechałem PLUS taxi (startowe 50gr) i Tylko Gorzów taxi (startowe 1zł) o dziwo koszt przejazdu był identyczny oznaczać to może tylko jedno !! Plus ma tanie startowe ale kilometrówki drogie a Tylko Gorzów analogicznie odwrotnie. Pozdrafiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Taksówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:00 Jeżdze różnymi taksówkami, ale w żadnej po skończonym kursie nie dostałem rachunku. Kidyś zamówiłem taxi z Plusa na konkretną godzinę, spieszyłem się na pociąg, facet spóżnił się 20 minut i ledwo co zdążyłem na pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
5groszy Re: Taksówki 03.03.05, 11:20 Często jeżdzę taksówkami, ale tylko dlatego, że muszę przemieszczać się codziennie z dziećmi. Zależy mi na tym, aby taksówka przyjechała co najmniej w 10-15 minutowym odstępie czasu od zgłoszenie, aby taksówkarz był uczciwy i w miarę miły. Uważam, że Taxi Plus jest najgorszą firmą. Można tam usłyszeć, że 1. taksówka do pani nie przyjedzie ( muszę sie domyślać dlaczego) 2. przyjęłam zgłoszenie(ale to nie oznacza, ze taksówka przyjedzie w ciagu 1/2 godziny, moze troche później) Często miałam kurs za 3,50, płaciłam wtedy 5 zł. tak dla zabezpieczenia się... Nic mi to nie dało. Usłyszałam, że nie przyjedzie. Głośno podziekowałam. Porównywalną cenowo firmą jest Taxi Gorzów. Ale poziom usług jest tam o wiele wyższy zwłaszcza, że poziom usług Plusa oceniam na 1pkt. w skali 10 pkt. Minusy za nieterminowość,odmawianie wykonania usługi, obojetność dyspozytorki, i jeszcze za paru nieprofesjonalnych kierowców... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannadiablo Re: Taksówki IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:12 Zawsze jezdze z Plusem i jeszcze nigdy nie zdazyło mi sie ,żeby taksówka nie przyjechała na czas. Panie dyspozytorki sa zawsze miłe, kiedy mówie im ze taksówka ma sie zjawic szybciutko, zajwia sie natychmiast.Kiedy jest duży ruch , zawsze do mnie oddzwaniaja i przepraszaja ze taksówka sie troszke spozni ale tak bywa tylko podczas swiat. Kierowcy sa bardzo mili i uczciwi(pozdrowionka dla Jurka z Vectry) Więc poziom usług Plusa oceniam na 10/10. Odpowiedz Link Zgłoś
5groszy Re: Taksówki 03.03.05, 21:22 wiesz gdybym była joannadiablo, moze i nie miałabym takich problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannadiablo Re: Taksówki IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:25 Dzieki, ale ja jestem taką samą klientką jak Ty i kazdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
5groszy Re: Taksówki 03.03.05, 21:46 a za co dzięki??? nie ma to jak być joannądiablo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannadiablo Re: Taksówki IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:53 Rozumiem ,ze podoba sie Tobie mój nick;) Wiesz jak zamawiam taksówke to nie przedstawiam sie, tylko adres podaje, wiec to czy jest sie joannadiablo czy nie nie ma znaczenia. Ciekawy pomysł mi podsunełas, nastepnym razem-w niedziele jak bede zamawiała taksówke to sie przedstawie...... ciekawe czy szybciej przyjedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Taksówki 29.11.05, 12:46 Jak podajesz adres typu daleki Manhattan czy Wieprzyce, to jesteś superklientką, ale jak ktoś już jest bliżej centrum, to niech nie liczy na zbytnią uprzejmość ze strony tej korporacji, bo a nuż chce tylko na dworzec pojechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Taksówki IP: *.tktelekom.pl 07.02.08, 15:10 Z manhatanu tez można pojechac na manhatan he he . A co do klientów to niejeden powinien sobie podarowac swoje 500 metrowe kursiki bo jak lord chce wysiąść przed znajomymi. Kierowcy też ponosza koszta - dojazd jest bezplatny dupe tez wam musi przewiesc a na koncu wrócic na jakis postój. A no i zapomnialem paliwo napewno ma zadarmo ,,, auto sie nie psuje ,,,, a zus opłaca mu babcia.... Te wszystkie koszta ma WLASNIE PLACIC Z TYCH 3,50. Zastanówcie sie a pozniej piszciue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Taksówki IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 03.03.05, 15:49 Ciekawy wątek! Nie ma racji gość mówiący o większym mieście, bo w nich to dopiero kroją. Stolica jest bezkonkurencyjna! Przejedź się znawco NIght Riders w wawie to dopiero zobaczysz klasę! Może przyjechałeś ze wsi?!(ZG) Jeździłem Plusem, najgorsze to tam są rozprowadzające kobity! Niestety klasy zero. Dlatego zmieniłem firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNAKE Re: Taksówki IP: *.kam.pl 09.07.05, 01:37 TYLKOGORZOW ma startowego 10gr. jezdza szybko i bezpiecznie. jechalam niebieskim fordem.taksowkarz byl mily i sympatyczny.w widocznym miejscu byla informacja jakie sa stawki.i jeszcze pomogl zanies mi zakupy do domu. polecam, bo to fantastyczna firma i teraz jezdze tylko z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała klientka Re: Taksówki ESKA TAXI! IP: 57.67.16.* 26.10.05, 11:21 Nie korzystajcie z taksówek ESKA TAXI, na krótkich odcinkach nie włączają taksometru, żdają mnimum 4 zł, więc jaka to konkurencja do innych. Wg mnie powinni jak najszybciej zostać skontrolowani przez pracowników Urzęgu Skarbowego i odpowiednio ukarani za odgrazanie sie, że nie będą wozić klientów , którzy płacą zgodnie ze wskazaniem licznika tj. 50 groszy do 1 km. ZBOJKOTUJMY ESKA TAXI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.G Re: Taksówki ESKA TAXI! IP: *.ipt.aol.com 09.05.06, 05:29 Jest pani klientka czy tylko znajoma jakiegos taksiarza z konkurencji co tylko duzo gadac potrafia.Pozdrowienia dla wszystkich normalnych taksiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomipe@wp.pl Re: Taksówki ESKA TAXI! IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.07, 16:27 Dnia 20 marca 2007 r jadę autem, prędkość dość znaczna, taksówkarz ESKA Taxi o numerze bocznym 241 widzi, że jadę, ale postanawia wymusić pierwszeństwo (za mną nikt już nie jechał więc postanowił, że to ja mam zdzierać opony poprzez ostre hamowanie!?). Widząc to zdecydował się, że będzie jechać powoli (10km/h!), bo jemu się nie spieszy na postuj, bo tam akurat się kierował. Tak sobie myślę, że ten pan usilnie pracuje nad dobrym wizerunkiem swej korporacji, jest człowiekim nader wszystko "inteligentnym". Brawo za pomysły i "wzorowe" zachowanie, oby tak dalej, a klientów będzie "więcej" (unikajcie - zielony mercedes W124 nr rej. FSD......) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Taksówki ESKA TAXI! IP: *.gorzow.mm.pl 01.04.09, 13:03 ja tez jechalem kiedys z ta karporacja doskonale to pamietam kurs moze i byl nie daleki a taxowkarz mnie nawyzywal od roznych za to ze przezemnie musial zjechac z tak dobrej pozycji? a gdy zapinalem pasy przyspieszyl i z glupim usmiechem na twatzy spytal czy sie boje. nie polecam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijent Re: Taksówki ESKA TAXI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:00 To prawda co piszecie o tej korporacji. Moja opinia o tej firmie jest na N I E.Opiniujac ta firme wiemy ze oni juz tak niemoga dalej tak sobie poczynac.Jesli sie nie zmieni to my to zmienimy.Mysle ze w tej opini nie jestem osamotniony. Odpowiedz Link Zgłoś
kalj Re: Taksówki 26.10.05, 13:00 Taksiarze to no właśnie pasuje tu tylko jedno określenie, ale nie chcę zostać uznany za antysemite. Bo nim nie jestem. Taksiarze mają dobre kontakty z policją o czym przekonałem się już kilka razy. Gdy wzywałem Policję, aby odholowali BMW pewnego gostka stawiającego auto pod blokiem w taki sposób, że żona z wózkiem nie jest wstanie podjechać po schodach w górę tylko trzeba wózek nieść. Wg Policji kilka razy stwierdzili, że on nie łamie przepisu, a gdy pytałem się jak wyobrażają sobie do czego służy pojazd na schoach dla wóżków, który jest zastawiony tą bryką stwierdzili, że się czepiam. Poszedłem więc po rozum do głowy i następnym razem wezwałem straż miejską. Jakież było moje zdziwienie gdy taksiarz dostał blokadę na koło :) Nie zmienia to faktu, że ci ludzie mają w dupie: -kierunkowskazy, -zakazy postoju, -ograniczenia prędkości, itd, itp. Jednym słowem stękają, że ludzie od nich uciekają, że mało zarabiają, a ja am wolę podjechać autem do centrum swoim co taniej mnie wyjdzie z zapłaceniem parkingu i paliwa niż skorzystać z tych brudnych samochodów, które po godzinach często służą np do wożenia wiader z syfem na działki, psa itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.05, 16:32 Taksówkarze z korporacji Plus Taxi są niekompetentni i ordynarni Wiem ,że już nigdy nie bede korzystał z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:43 CO TY MOżESZ WIEDZIEć O TAKSóWKARZACH Z PLUSA.OD RAZU WIDAć,ZE TO TY NIE UMIESZ ROZMAWIAć Z LUDźMI...TO MOżE WłASNIE TY NJESTEś ORDYNARNYI NIEKOMPETENTNY.JA ICH ZNAM I WIEM żE TO NAJLEPSZA FIRMA!!!!!!!!!!!!! A żE NIGDY NIE BęDZIESZ KORZYSTAł Z ICH USłUG-NIC NIE SZKODZI, O JEDNEGO BARANKA BęDZIE MNIEJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama TOP TAXI 29.11.05, 07:46 jeżdżę tylko top taxi i zawsze jestem zadowolona dobre auta, kierowcy ok a jak ktoś szuka startowego 10 gr to niech się nie dziwi,ze jakość kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Sorki 29.11.05, 12:48 O, k... Sorki, ale nie zauważyłem daty poprzednich postów. Nie sądziłem, że ktoś ruszy wątek sprzed 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Sorki IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.05, 10:30 eska to syf - ten grubas co sie jąka i zacina z zielonego mercedesa przewiozl mnie raz na 30 zl gdzie zawsze bylo 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Brudasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:41 Taryfiarz powinien być wydepilowany i wykastrowany! Wtedy miło się jedzie! Czysto i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin a wiec jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:07 widzę, że opinie są dość stare to może raz jeszcze się wypowiemy, może coś sie zmieniło.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: a wiec jeszcze raz 17.05.06, 17:12 "...może coś sie zmieniło.... ?..." ... ceny paliwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: a wiec jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:24 no to fakt, nie da sie ukryc.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin a wiec jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:29 osobiście korzystam z ES-KI i jestem zadowolony pojawiło sie paru nowych kierowców i nie mam co do nich jakich kolwiek karcących uwag ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus:) Re: a wiec jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:28 MOIM ZDANIEM PLUS JEST NAJLEPSZą FIRMA W GORZOWIE.PANOWIE Są BARDZO MILI,UPRZEJMI...WIEM ZE ZAWSZE BEDE KORZYSTAć Z USłUG PLUS TAXI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannadiablo Re: a wiec jeszcze raz IP: 213.25.135.* 05.06.06, 23:14 PLUS:)- jak mozesz podaj numer na stacjonarny do PLUS TAXI bo na ten 96.. dodzwonic sie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone ES-KA IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 17:29 Od bardzo długiego czasu korzystałem z usług sieci ES-KA taxi. Była to dla mnie najlepsza korporacja w Gorzowie: szybki dojazd, mili kierowcy, generalnie bez zastrzeżeń...Ale do czasu...W miniony weekend zamówiłem taksówkę pod jeden z pubów. Była 5:28. Dyspozytor, najprawdopodobniej bardzo młody (sądzę tak po głosie), przyjął zamówienie i odłożył słuchawkę. Czas się dłużył a taksówka nie przyjeżdżała... W międzyczasie zaczęło padać, co dodatkowo wzmogło moją frustrację z powodu długiego oczekiwania. Po 25 minutach ponownie zadzwoniłem do dyspozytora, żeby dowiedzieć się kiedy taksówka po mnie przyjedzie. Usłyszałem, że w tej chwili nie ma wolnych taksówek i będę musiał jeszcze poczekać. Odparłem, że gdybym wiedział, że trzeba tak długo oczekiwać, zamówiłbym taksówkę innej korporacji, na co mój rozmówca odparł, że tak właściwie to dzwoniono z mojego numeru i odwołano kurs. Oczywiście była to nieprawda. Na koniec dowiedziałem się, że jeśli chcę to mogę zamówic sobie konkurencję.... Tak też zrobiłem. Konkurencja przyjechała po 4 minutach... Zastanawia mnie podejście do klienta tego młodego, jak domniemam , pana dyspozytora. Czyżby firma zaczęła iść na ilość a nie na jakość? A może ten pan jest nieodpowiednią osobą na swoim stanowisku? Jeśli faktycznie wszystkie taksówki były zajęte to dlaczego nie poinformowano mnie o tym, że będe musiał bardzo długo czekać??? Zapewne zrezygnowałbym z usługi, ale byłbym zadowolony z faktu, iż firma szanuje swoich klientów. I nadal korzystałbym z korporacji ES-KA taxi. Stało sie jednak inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela mieszko taxi IP: *.bb.online.no 21.08.06, 19:34 forumowiczki ja skorzystalam z uslug mieszko taxi ,przyjehal pan z bialego mercedesa z czrnym wonsem gdy uslyszal ulice moze kurs byl nie dlugi ale pzdalo a ten pan wyprosil mnie z auta SKANDALmieszko taxi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taryf Re: Taksówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:47 taksowkarze z Gorzowa czy wy jestescie normalni !!!startowe 10 czy 50 groszy.jestem taksowkarzem z troche wiekszego miasta.koledzy ktorym o tym mowilem nie wierza w takie startowe.na dodatek klienci zamiast was chwalic za startowe 10 czy 50 groszy {hi hi hi }jeszcze maja wymagania i narzekaja.bardzo wam dobrze skoro jestescie tak glupi !doprowadzicie do sytuaci ze zawiezecie klieta i dacie mu za to 5 zl hi hi hi w tak malym miescie jak wasze to startowe powinno byc wysokie a kilometr tani ludzie co powariowaliscie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:57 Oni nie powariowali wcale. Na krótkich dystansach albo odmawiają przejazdu, albo z góry mówią, że to będzie kosztowało 5 zł (taryfomierz mają w głowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taryf Re: Taksówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:35 5 zl to nie kurs, to jazda ponizej kosztow. do takiego kursu musza dolozyc ! oszukuja ale siebie i swoje rodziny !to sie w glowie nie miesci ,woza ludzi za darmo a tamci pisza skargi i narzekaja co to za cyrk!!!!to jedyne takie miasto w polsce !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel taxsidrajwer Re: Taksówki IP: *.bb.online.no 21.08.06, 19:28 krolu zloty masz racje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Taksówki IP: *.tktelekom.pl 02.11.07, 10:59 "Taksówkarz szybko przyjechał był miły a nawet mnie przeleciał". Tylko pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Taksówki IP: *.cust.tele2.pl 11.05.09, 15:45 Miły młodzieniec jest z okeya najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubie reklam Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.07, 23:10 I ja mam uwierzyć, że ten wpis to tak z dobrego serca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 23.09.07, 05:43 Jestem zadowolona z usług kierowcy - pana Waldka z korporacji taksówek PANORAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.07, 15:00 .. ok taxi najbardziej frajerska firma pod sloncem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecOyiGBzWdhTmC Taksówki IP: 195.229.242.* 17.12.07, 05:30 oIb34B kjvxykpsjhqs, [url=hxtygmbwxkzl.com/]hxtygmbwxkzl[/url], [link=nhkxqanljgep.com/]nhkxqanljgep[/link], lnpdzdpvsrsq.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z gorzowa Taksówki IP: *.gprs.plus.pl 04.01.08, 18:13 Ludzie!!! W sylwestra i w wigilie zostaliśmy oszukiwani. Od godziny ok.16.00 większośc taksówek z korporacji np.ESKA i PLUS jeżdziło na 2 TARYFIE. To oszustwo !!! nie mają prawa tak jeżdzić dopiero po godz. 22.00 i w święta zaznaczone na czerwono w kalendarzu. Dlaczego się na to godzicie. Zbierajcie paragony i na POLICJE art. 286 kk wreście zróbmy porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Taksówki IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.08, 17:40 nie na policje ale do wydzialu komunikacji ze skargo i dolaczyc paragon za prrejazd bo to jest oszustwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Taksówki IP: *.gorzow.insant.pl 12.02.08, 21:42 Polecam Panorama Taxi a w szczegolnosci Ernest 64 Miły Grzeczny a jaki Przystojny...... Odpowiedz Link Zgłoś