bart.q 29.11.03, 02:15 Niezłe. Dajcie ten fragment też w lepszej jakości (skoro już musi być taki krótki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HrePorter Re: Filmik z Szymonem IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 00:38 Wiem że jakość filmu jest nie najlepsza. To tylko VHS. Ale to oczko w głowie biały kruk. Zapis ballady o zwykłym czlowieku. Moje marzenie mój skarb. Może kiedyś powstanie coś lepszego. To kiepski technicznie materiał, ale jedyny. Ileż w nim moich osobistych emocji, czaru tamtych chwil. Sztuczne kwiaty, strach na wróble (na balkonie) owoce na stole, żarówka na suficie. I legenda z dzieciństwa. Człowiek tajemnica."a to Morawski mnie tak nazwał, SZYMON GIĘTY" Dziękuje wszystkim za pamięć, za najdrobniejszy ślad wśród wspomnień i za szacunek dla "ZWYKŁEGO CZLOWIEKA" Mam nadzieje że wszyscy spotkamy sie , wraz z SZYMONEM z brązu. Dziękuję raz jeszcze. G.T. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Filmik z Szymonem 21.03.04, 13:17 Gość portalu: HrePorter napisał(a): > Wiem że jakość filmu jest nienajlepsza. To tylko VHS. Ale to oczko w głowie > biały kruk. Zapis ballady o zwykłym czlowieku. Moje marzenie mój skarb. Może > kiedyś powstanie coś lepszego. To kiepski technicznie materiał, ale jedyny. > Ileż w nim moich osobistych emocji, czaru tamtych chwil. Sztuczne kwiaty, > strach na wróble (na balkonie) owoce na stole, żarówka na suficie. I legenda z > dzieciństwa. Człowiek tajemnica."a to Morawski mnie tak nazwał, SZYMON GIĘTY" > Dziękuje wszystkim za pamięć, za najdrobniejszy ślad wśród wspomnień i za > szacunek dla "ZWYKŁEGO CZLOWIEKA" Mam nadzieje że wszyscy spotkamy sie , wraz z > > SZYMONEM z brązu. Dziękuję raz jeszcze. G.T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Filmik z Szymonem IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 15:04 Hiro - są dwie możliwości - albo masz ....naście (ze wskazaniem poniżej 15) i bawią cię możliwości działania "na kompie" i wycinania i wklejania - proponuję jakis program do ćwiczenia tych czynności.... Albo na Walczaka "klamki malują" (jak sie mawiało w dziecińastwie) i wypuścili cię na długą przepustkę a ty dorwałeś się jak małpa do kompa i z paluchem w pysku "wycinasz i wklejasz wycinasz i wklejasz...." Nie zauważyłeś że można jeszcze coś napisać - najlepiej z sensem i bez agresji - grożą ci wrzody na żoładku i dupie siedzienia przy kompi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel Re: Filmik z Szymonem IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.04, 11:28 szkoda tylko że nie można tego filmu pobrać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Filmik z Szymonem 21.03.04, 12:31 Najlepiej na plycie film o Szymonie jako wkładka do gazety? Howgh Odpowiedz Link Zgłoś