ak-2 04.07.03, 08:49 słuchajcie proszę mnie poratować! potrzebuję jak najwięcej przekleństw hiszpańskich z tłumaczeniem na polski! mogą też być takie które obowiązują w Ameryce Pd. z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiaczkowo Re: przekleństwa hiszpańskie IP: *.acn.pl 06.07.03, 15:31 oto kilka prtzekleństw, mam nadziej że się przydadzą: jodete (czyt. chooode te!)pierdol się (fuck off) hostia (ostia) mocne fuck jolin (cholIn) cholerka gilipollas (chilipojas) mocny kretyn polla (poja) kutas mierda- gówno cojones (kochones) jaja tetas - cucki tetas como masetas (tetas komo masetas) cyce jak donice delantera- babka z dużymi cycami kulo grande- duża dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chico latino Re: przekleństwa hiszpańskie IP: *.met.pl 07.07.03, 16:28 heh, prosimy wiecej;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: przekleństwa hiszpańskie IP: *.tele2.pl 08.07.03, 12:03 Polacam słownik tematyczny jęz. hiszpańskiego. Tam są te grzeczniejsze a o mniej grzeczne popytaj przybyszów z Ameryki Poł. a ich w Polsce już nie brakuje. Ja sama mówię po hiszpańsku, ale przyznaję że przekleństw nie znam zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catala Re: przekleństwa hiszpańskie IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 13:14 A ja znam jeszcze: hijo de la puta - skyrwysyn lub jeszcze gorzej - hijo de la gran puta la puta que te pario - suka viejo verde - obleśny stary dziad Czekam na inne od Was Catala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszka Re: przekleństwa hiszpańskie IP: 213.76.146.* 08.07.03, 13:38 No i oczywiscie najczęstsze "joder" Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczkowo Re: przekleństwa hiszpańskie 08.07.03, 13:53 jeszcze jest: puta madre- kurwa mać Odpowiedz Link Zgłoś