josner 15.04.09, 10:44 Poproszę o namiar do jakieś sprawdzonego auto-elektryka z Gorzowa. Posty nie na temat proszę umieszczac w wątku "gdzie w Gorzowie naprawiają rowery". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 10:57 josner napisał: > Poproszę o namiar do jakieś sprawdzonego auto-elektryka z Gorzowa. > Posty nie na temat proszę umieszczac w wątku "gdzie w Gorzowie > naprawiają rowery". to będzie na temat :) nie znam żadnego auto-elektryka z Gorzowa. :P Ale jak Ci siadło auto to się zmień na rower. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 11:03 calama napisała: > Ale jak Ci siadło auto to się zmień na rower. ;)))) a rowery to już wiemy gdzie naprawiać :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 11:39 Tak całkiem na poważnie. Jedyny serwis, który mogę polecić to Hładka Adres: Myśliborska 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski Telefon: (095) 722-86-58 I pewnie tam bym się pytała o elektryka autowego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 13:50 Sygnal ul. Kos.Gdy. 508141405 howgh Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 14:23 Dzięki wam. Dla elektryka to jest prosty temat a ja nie mam czasu babrać się z kabelkami w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 15:46 Odkryłem nowe mozliwości na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: auto-elektryk z Gorzowa IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.09, 19:19 e_werty napisał: > Odkryłem nowe mozliwości na forum... mała rzecz, a cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: auto-elektryk z Gorzowa 15.04.09, 15:44 Elektryk samochodowy... "auto-elektryk" to inaczej dynamo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto-elektornik Re: auto-elektryk z Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:01 szukasz gotowego? a może byś sobie go wychował! i przeszkolił! bo gdzie miał zdobyć doświadczenie? A jak jakoś je zdobył to chyba już pracuje u tego kogoś nie? i do ciołka który chce gotowego wydu**czyć nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: auto-elektryk z Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:02 kiedyś szukali "informatyka samochodowego". Wymage wyższe wykształcenie informatyczne o specjalności mechanika samochodowa. Jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: auto-elektryk z Gorzowa 16.04.09, 07:48 Jak będzisz chciał kupić chleb, to sobie wychowaj i przeszkol piekarza... Czytaj dziecko ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: auto-elektryk z Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:04 To się nazywa elektromechanik mocium panie. A nie auto-elektryk. Ja mam dyplom elektromechanika zdobyłem kiedyś, ale ja jestem od maszyn i urządzeń elektrycznych a nie samochodowy. Na forum go nie znajdziesz idź do urzędu pracy to zgłoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: auto-elektryk z Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:59 Znam (i to od gorszej strony) kilku elektryków poza Gorzowem. Ale może coś doradzimy tu, na forum? Jak wymienić żarówkę w Fokusie albo zaprogramować szyby w Scenicu po ładowaniu baterii... Wątek może się rozwinąć ciekawiej niż ten o Amłeju. Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: auto-elektryk z Gorzowa 16.04.09, 07:43 Gość portalu: login_t napisał(a): > Znam (i to od gorszej strony) kilku elektryków poza Gorzowem. > Ale może coś doradzimy tu, na forum? Objaw jest taki że czasami migacz miga szybciej. Jest to oznaką, że któraś z żarówek jest przepalona. Ale w tym przypadku kable które wchodzą do konektora tylnej (prawej i lewej lampy) są luźne. Żarówki są ok. Taka wada fabryczna wozu. Już kiedyś serwis z motogobexu to "naprawił". Prowizorycznie usztywniłem te kable taśmą ale trzeba by to zrobić porządnie, polutować, czy co tam kolwiek. Nie mam na to czasu. Tak jak nie miałem czasu na wymianę amortyzatorów, czy wahacza - to nie są skomplikowane czynności ale trzeba mieć na to czas i narzędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny_boy Re: auto-elektryk z Gorzowa IP: 77.242.227.* 16.04.09, 13:06 Na pewno nie polecam Bogacza. Ojciec był dobry, ale poprawki po aktualnie działającym synku kosztowały mnie kilkaset złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: auto-elektryk z Gorzowa 16.04.09, 15:39 > Na pewno nie polecam Bogacza. Ojciec był dobry, ale poprawki po > aktualnie działającym synku kosztowały mnie kilkaset złotych. Tez moge pochwalic ojca, niektore rzeczy kosztowaly mnie doslownie symbolicznie lub nawet za darmo. Za to na jego syna trafilem tylko raz - i poczulem sie jak w starym, komunistycznym urzedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jozef195805 Re: auto-elektryk z Gorzowa 06.12.18, 11:59 Wojtek Tpmicki ul Wyszyńskiego wiza wi policji Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: auto-elektryk z Gorzowa 17.12.18, 09:23 15-04-2009r. - chyba wtedy jeździłem peugeotem 206 hdi. Pomijając, że wóz był ściągnięty ze złomowiska z Francji przez handlarza-policjanta z Margonina, to jeździło się nim świetnie przez pierwsze parę miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
zombek Re: auto-elektryk z Gorzowa 20.11.19, 17:25 szukam z Gorzowa Wlkp. lub okolic stolarza meblowego do wykonania mebli kuchennych i dwóch szaf wnękowych? Odpowiedz Link Zgłoś